Εμμονή στα παλιά..Θα ξαναζήσω εποχές οπως τότε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Εμμονή στα παλιά..Θα ξαναζήσω εποχές οπως τότε?

Γειά σας!!
    Το τελευταίο (μεγάλο)διάστημα νιώθω οτι η ζωή μου έχει ακρωτηριαστεί..Κι αυτό αφού διάφορα ψυχοσωματικά μ έκαναν να είμαι σπίτι-δουλειά,και αυτό με το ζόρι..
    Θα θελα πολύ να ξαναζήσω σκηνικά όπως πριν μια δεκαετία,με μπαράκια στην Αθήνα και φίλους,με φλερτ(μια περίοδο που ήμουν ελευθερος στα 23 γνώριζα κάθε μήνα κοπέλα μέχρι να βρω τη σχέση μου).
    Να περπατήσω στους δρόμους και να δω αργότερα το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που μου έχει λείψει,τις βιτρίνες,να μυρίσω άλλον αέρα απ αυτόν που βαρέθηκα τα 2 τελευταία χρόνια!
    Να πάρω ξανα τ αυτοκίνητο μ έναν κολλητό(αν και έχουμε χαθεί πλέον η παρέα)και να πάμε βραδινή βόλτα με μουσική και τσιγαράκι ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ!
    Καταλήγαμε Λαύριο για ποτό να χαίρομαι την κάθε στιγμή μου,να την ζώ και να την απολαμβάνω,να μην με ταράζουν οι έκτακτες συστολές ,να μην με πιάνει πανικός,να μη γίνεται το στομάχι μου κομπος,να μη φοβάμαι να πάω κάπου μη γίνω ρεζίλι η δε με προλάβουν..
    Να μη νιωθω πως μεγάλωσα τόσο πολύ..
    Θα ξαναρθουν καλές μέρες και νύχτες??
    Σας ευχαριστώ..
    Last edited by manos32; 31-10-2014 at 14:59.

Senior Member
    οι μερες δεν θα ερθουν απο μονες τους. στο χερι σου ειναι να τις φερεις πισω!!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Προσπαθώ psy αλλά...σα να μένω στάσιμος..

Σαν τα νιατα δεν εχει.Τοτε ησουν μαλλον φοιτητης,το πιθανοτερο ειναι οτι σε συντηρουσαν οι δικοι σου,αρα δεν ειχες ευθυνες,αρα ησουν 100% ξενοιαστος.Τωρα δεν ειναι πως δεν μπορεις να εισαι ευτυχισμενος,μπορεις,αλλα δε θα εισαι οπως τοτε,ουτε θα χεις ποτε τοση ξενοιασια.

Senior Member
    Μας έκανες την καρδιά περιβόλι..

Βασικά πρέπει να ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να κάνεις όσα σε ευχαριστούσαν παλιότερα.Εγώ πχ ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω σήμερα όσα έκανα πριν μια δεκαετία είναι η προσωρινή ευελπιστώ,χειροτέρευση της οικονομικής μου κατάστασης.Και δόξα τω θεώ υγεία να υπάρχει ώστε όταν επανέλθω οικονομικά στα ίδια επίπεδα,δε θα με εμποδίσει το γεγονός ότι θα είμαι κάποια χρόνια μεγαλύτερος.