Ελεύθερη σχέση. Ελπίζω να γίνει κάτι περισσότερο ενώ εκείνος ζητάει να κάνουμε τρίο.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Δύσκολα θα αλλαζε. Όταν έκανε την συζήτηση αυτή μαζί σου από μόνος του ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο του έδειξες ότι δεν ενδιαφέρεσαι μόνο γι'αυτό; καλό είναι να του το πεις για να το ξέρει. Το όνειρο αυτό το έχουν όλοι οι άντρες να έχουν μια που δεν πιέζει δεν ζητάει και τους δίνει αυτό που θέλουν κι όποτε το θέλουν και κυρίως δεν ρωτάει και δεν ανακατεύεται με το τι κάνουν όταν δεν είναι μαζί της. Γι'αυτό δεν δίνουν παραπάνω αξία σε αυτές.
    Έχεις απόοοολυτο δίκιο nikiii..
    Στην αρχή εξέφρασα καποια πράγματα.. μετά.. το αφησα. Είπα ας παει όπου θέλει. Θα χαλαρώσω και θα δω τι θα κάνω στην πορεία.
    απλα.. δεν είχα υπολογίσει το κομμάτι.. τραυμα απο προηγούμενη σχέση και μου γύρισε μπούμερανγκ νομίζω..
    και.. όταν του είπα οκ.. οχι συναίσθημα.. σκέτο σέξ..
    η αντίδραση του.. ήταν να με ζητάει περισσοτερο.
    να με τραβολογάει και να με ρωτάει αν τωρα κάνουμε σκέτο σέξ.. η υπάρχει συναίσθημα.
    γιατι δεν τον κοιτάω στα μάτια.. και τετοια..
    γ.... οσο διαβάζω αυτά που γράφω.. τοσο πιο μαλάκας νιώθω.
    τυχαιο? ... χαχαχα

Senior Member
    Ε πες του κι εσυ. Τι σε νοιάζει πως είμαι εγώ από την στιγμή που δεν μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axinos View Post
    αντε να κανουμε δοκιμαστικοοοοοοοοοοοοοο

τί να σου πω....εγω τα φοβαμαι λίγο αυτά!

Member
    Ε πες του κι εσυ. Τι σε νοιάζει πως είμαι εγώ από την στιγμή που δεν μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω;
    τα είπα nikiii.. και είπα κι άλλα στην πορεία. Νομίζω οτι αυτό που θέλει αυτός τελικά είναι η γυναίκα να του δώσει να καταλάβει.. Να τον εχει χεσμένο και να τον χρησιμοποιεί για σεξ. τότε θα γίνει καρα καψούρης. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Αλλιώς φερόμαστε όταν μας αρέσει καποιος και αλλιώς οταν δεν.. Αυτός τρέχει οπου τον φτύνουν και κυρίως όπου τον φτύνουν με σέξυ τρόπο...

Member
    τα είπα nikiii.. και είπα κι άλλα στην πορεία. Νομίζω οτι αυτό που θέλει αυτός τελικά είναι η γυναίκα να του δώσει να καταλάβει.. Να τον εχει χεσμένο και να τον χρησιμοποιεί για σεξ. τότε θα γίνει καρα καψούρης. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Αλλιώς φερόμαστε όταν μας αρέσει καποιος και αλλιώς οταν δεν.. Αυτός τρέχει οπου τον φτύνουν και κυρίως όπου τον φτύνουν με σέξυ τρόπο...
    εννοώ.. οτι είναι πολύ ανώριμός. το κλίκ.. το κάνει εκεί που το κάνουν τα 20χρονα και βγάλε μάλλον παρά βάλε...

Senior Member
    Πιστεύω ότι θα ήθελε να είναι μαζί σου αλλά κάτι τον εμποδίζει και τον κάνει να σκέφτεται μόνο με το μυαλό. Για παράδειγμα η ηλικία, πιθανόν διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Το ότι μπορεί να μην ταιριάζεται σε κάποια αλλά βασικα επίπεδα η να τον ενοχλούν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα σου κτλ

Senior Member
    Πόσο ταμπού τελικά είναι το θέμα της διαφοράς ηλικίας στην Ελλάδα; αναρωτιέμαι.
    Παρόλα αυτά.. έχω γνωστούς και μάλιστα και γνωστό ζευγάρι που εχουν διαφορά 20 χρόνια, μεγαλύτερη η γυναίκα και όχι το θέμα δεν είναι οικονομικό σε καμία περίπτωση.
    Και γιατί θα αράξει ντε και καλά με κάποια μικρότερη? Είναι παράδοξο να του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες?
    Και όπως αναφέρω και στο πρώτο μήνυμα, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Καλύτερη απο πάρα πολλες μικρότερης ηλικίας γυναίκες. Δεν είμαι η κυρα Μαρίκα που ψάρεψε το τεκνό..
    Μπορεί να είναι μικρότερος, αλλά μικρός δεν είναι. Τα μαλλιά του έχουν γριζάρει κι όλας..

χαχαχαχαχαχα αμα εχει γκριζάρει ο κρόταφος γλυκιά μου....για αυτό θέλει ο άνθρωπος τριο,να ξανανιώσει....
    Κατα τα άλλα,νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο ξεκάθαρα και νομίζω ότι και εσύ του έχεις "δώσει" το δικαίωμα να συζητάτε τέτοια θέματα...
    Από την στιγμή που το παλλικάρι σου ζητάει ξεκάθαρα να κάνετε παρτούζα,δε νομίζω να έχει πολύ σοβαρές σκέψεις για την σχέση σας.

Τώρα πάλι όλα συμβα'ινουν σε αυτό τον κόσμο,μπορεί να ξηγιέστε τριαδίτσα και να είστε συγχρόνως και ζευγάρι...αλλά συνήθως ακόμα και έτσι αυτα συμβαίνουν όταν πια το ζευγάρι έχει εξοικιωθεί πολύ μεταξύ του,όχι στο α'πεντάμηνο.

Οχι η διαφορά ηλικίας δεν έχει καμιά σημασία αν ταιριάζετε συναισθηματικά-νομίζω όμως ότι ταιριάζετε κυρίως σεξουαλικά.
    Μην ψάχνεις να βρεις σχέση από αυτόν τον άνθρωπο.Εχει ήδη δηλωθεί η μεταξύ σας σχέση.

Η καντην ή απλά απόλαυσε τον παθιασμένο σας έρωτα!

Senior Member
    Στα 35 ο σημερινός άντρας είναι ακόμα τραγί όσο μυαλό και να προσπαθείσει κάποια να του βάλει μάταια. Όμως σε αυτή την ηλικία και πάνω κοιτάν να σοβαρευτούν συνήθως. Όσο ένας άντρας θαυμάζει την ομορφιά του και πιστεύει στον εαυτό του δύσκολα θα δει κάποια στα σοβαρά πιο νέος

Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    τί να σου πω....εγω τα φοβαμαι λίγο αυτά!
    χαχαχαχαχαχα

Member
    Στα 35 ο σημερινός άντρας είναι ακόμα τραγί όσο μυαλό και να προσπαθείσει κάποια να του βάλει μάταια. Όμως σε αυτή την ηλικία και πάνω κοιτάν να σοβαρευτούν συνήθως. Όσο ένας άντρας θαυμάζει την ομορφιά του και πιστεύει στον εαυτό του δύσκολα θα δει κάποια στα σοβαρά πιο νέος
    αυτός παρα είναι τραγί...

Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    χαχαχαχαχαχα αμα εχει γκριζάρει ο κρόταφος γλυκιά μου....για αυτό θέλει ο άνθρωπος τριο,να ξανανιώσει....
    Κατα τα άλλα,νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο ξεκάθαρα και νομίζω ότι και εσύ του έχεις "δώσει" το δικαίωμα να συζητάτε τέτοια θέματα...
    Από την στιγμή που το παλλικάρι σου ζητάει ξεκάθαρα να κάνετε παρτούζα,δε νομίζω να έχει πολύ σοβαρές σκέψεις για την σχέση σας.

Τώρα πάλι όλα συμβα'ινουν σε αυτό τον κόσμο,μπορεί να ξηγιέστε τριαδίτσα και να είστε συγχρόνως και ζευγάρι...αλλά συνήθως ακόμα και έτσι αυτα συμβαίνουν όταν πια το ζευγάρι έχει εξοικιωθεί πολύ μεταξύ του,όχι στο α'πεντάμηνο.

Οχι η διαφορά ηλικίας δεν έχει καμιά σημασία αν ταιριάζετε συναισθηματικά-νομίζω όμως ότι ταιριάζετε κυρίως σεξουαλικά.
    Μην ψάχνεις να βρεις σχέση από αυτόν τον άνθρωπο.Εχει ήδη δηλωθεί η μεταξύ σας σχέση.

Η καντην ή απλά απόλαυσε τον παθιασμένο σας έρωτα!
    Tnx Diana.. ;)

Member
    Πιστεύω ότι θα ήθελε να είναι μαζί σου αλλά κάτι τον εμποδίζει και τον κάνει να σκέφτεται μόνο με το μυαλό. Για παράδειγμα η ηλικία, πιθανόν διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Το ότι μπορεί να μην ταιριάζεται σε κάποια αλλά βασικα επίπεδα η να τον ενοχλούν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα σου κτλ
    ναι. σαφώς και.. τα έχω σκεφτεί αυτά.. αλλά, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοια θέματα, δεν είναι και τίποτα σοβαρό απο συναίσθημα μαλλον αυτο που νιώθει τελικά..

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους!
    Ζώ έναν .. ψυχολογικό εφιάλτη.
    Είμαι 7 μήνες σε μια 'ελεύθερη' σχέση με έναν άνδρα 10 χρόνια μικρότερο (45-35).
    Γνωριστήκαμε τυχαία και τα πράγματα έγιναν μεταξύ μας πολύ γρήγορα. Έχουμε απίστευτη χημεία στο κρεβάτι και δεν το ζώ μόνο εγώ αυτό αλλά και εκείνος.
    Όλα είναι πολύ παθιασμένα και πολύ, πολύ, έντονα. Τον ερωτεύτηκα πολύ γρήγορα, αν όχι σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή, αλλά η προοπτική μιας σχέσης τον απομάκρυνε κάποια στιγμή και έτσι φτάσαμε να έχουμε αυτή την .. ελεύθερη σχέση. Οι επαφές μας πάντα ήταν πολύ παθιασμένες, αυτό δεν άλλαξε ποτέ, απλά βλέπω ότι συναισθηματικά βάζει φρένο. Ένα γεγονός που συνέβη σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα, με έκανε να καταλάβω ότι με νοιάζεται πραγματικά και ότι αν του ζητήσω κάτι δεν πρόκειται να μου το αρνηθεί ποτέ.
    Είμαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δείχνω αρκετά μικρότερη απο την πραγματική μου ηλικία. Ψήλή, αθλητική και γυμνασμένη με σώμα χορεύτριας. Δεν υπερβάλω ούτε αυτοδιαφημίζομαι. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ ωραίος άντρας με ανάλογα χαρακτηριστικά. Και οι δύο, μπορούμε να έχουμε πολλούς εραστές αν το επιθυμούμε και μάλιστα αντικειμενικά "ωραίους" εραστές. Θα μπορούσε να έχει και έχει, διάφορες να ξεδίνει όταν δεν έχει κάτι που να τον τραβάει πραγματικά. Εγώ απο την άλλη δεν λειτουργώ έτσι γενικότερα. Με κυνηγάνε πραγματικά ωραίοι άντρες και δεν μπορώ να νιώσω κάτι. Όσο αφορά τον ίδιο, το θέμα δεν είναι απλώς ότι μου έκανε δηλώσεις του τύπου δεν μπορώ να αντισταθώ στην 'καύλα' (συγνώμη για τα γαλλικά), δηλαδή ότι τον ενδιαφέρει να γνωρίζει και να ψάχνεται ερωτικά και με άλλες γυναίκες όταν του γυαλίσουν, αλλά κάποια στιγμή, μου ζήτησε να κάνουμε και τρίο με άλλη γυναίκα.
    Το σίγουρο είναι ότι ξέρει ότι έχω αισθήματα γι αύτόν, το νιώθει, δεν του το αναφέρω γιατί είμαι σίγουρη οτι θα το πάρει σαν έμμεση πίεση για σχέση και δεν το θέλω αυτό. Θέλω να το γουστάρει πραγματικά και να γίνει απο μόνο του, αλλιώς δεν έχει νόημα.
    Το σίγουρο επίσης είναι ότι έχει γίνει αρκετά αλαζονικός και με θεωρεί και αρκετά δεδομένη.. παρόλο που έκανα κινήσεις, δηλδ απομακρύνθηκα απο τη σχέση κάποιες φορές και εκείνος ήταν που με γύρισε κατά κάποιο τρόπο πίσω. Ξέρω ότι του αρέσω πάρα πολύ ερωτικά, όπως ξέρω ότι έχω κερδίσει και την εμπιστοσύνη του σε αρκετά μεγάλο βαθμό σαν άνθρωπος. Ο ίδιος είναι παρα πολυ κλειστος και δεν δίνει καθόλου, μα καθόλου εύκολα εμπιστοσύνη σε κανέναν και κυρίως σε γυναίκες, γιατί έχει καεί.
    Πως ένιωσα με αυτή του την απαίτηση; Ράκος έγινα..
    Ένιωσα ότι δεν είμαι αρκετή κατ' αρχάς.. και επειδή ξέρω τον ψυχισμό του, είναι πολύ παραδοσιακός κατά βάθος όσο κι αν θέλει να το 'παίξει' σεξ μάστερ, στο χωριό που μεγάλωσε δεν τα μαθαίνανε αυτά.. και βέβαια, όταν συμπλήρωσε ότι, ότι και αν του ζητήσω κι εγώ θα το κάνει, εννοώντας βέβαια οτι θα το έκανε και με άλλον άνδρα μαζί μου φυσικά.. εε.. τοτε.. τα είδα όλα πραγματικά. Ένιωσα ότι όχι μόνο δεν του καίγεται καρφί στην πραγματικότητα, αλλά πρέπει να δείχνω και μεγάλο πρόβατο.. για να προσπαθεί να με ψήσει κι όλας ότι είμαι εγωίστρια που δεν του κάνω αυτή τη χάρη. Γιατί το έκανε κ αυτό. Σε κάποιες στιγμές, μου είπε και μου ξαναείπε ότι είμαι χαζή που δεν καταλαβαίνω πόσο τρελά με θέλει.. και λέγοντας τα αυτά με έσφιγγε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν είναι τόσο εκδηλωτικός συνήθως με αγκαλιές και φιλιά. Δεν το έχει αυτό. Έχει μεγαλώσει μέσα σε στρατόπεδα και έχει κάνει πολύ σκληρή ζωή και εκπαίδευση. Μου είπε ακόμα, ότι πραγματικά θέλει πάρα πολύ να το ζήσει αυτό... μιλάμε για το τρίο με δύο γυναίκες.
    Δεν μπορώ ούτε να το φανταστω. Πονάει η καρδιά μου απλά.
    Και πονάει δυο φορές, γιατί πιστεύω οτι ο μόνος λόγος που 'δεν αντέχει χωρίς εμένα' όπως μου είπε κάποια στιγμή, είναι οτι δεν ταιριάζει με καμία οσο μαζί μου ερωτικά και με καμία δεν ζει το ίδιο πάθος. Και πραγματικά ισχύει και για μένα αυτό. Δεν υπάρχει συγκριση. Αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο εκει πέρα μέσα βαθειά για μένα. Δεν ζηλεύει, κι αυτό τα λέει όλα νομίζω.
    Και που οδηγεί τελικά αυτό..? Τι κι αν υπάρχει τόοοσο πάθος? Όλα τα συναισθήματα χωρίς αρχικά να δείχνουν, στο τέλος τέλος.. μοιάζουν ένα τεράστιο... λάθος...
    Απλά πονάω. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον φέρω πιο κοντά μου.. και να σταματήσει να έχει σαν σημαία το 'τριο'. Να τον κάνω να καταλάβει πράγματα, χωρίς να τον πιέσω. Δεν ξέρω πια αν μπορώ να του εμπνεύσω αυτά τα αισθήματα που λείπουν απο την συνταγή. Αυτά που η έλειψη τους τον κάνει και δεν βλέπει τίποτα. Δεν θέλω να χωρίσουμε.. αλλά και δεν θα γίνω ένα απλό sex toy όταν έχω αισθήματα για κάποιον, ούτε θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Μένω ακόμα μαζί του γιατί νιώθω ότι τον αγαπάω, ότι βλάκείες κι αν λέει, κι όσο ανώριμος και αν είναι...
    Ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία να μιλήσω γι αύτο, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για τέτοια θέματα.
    Να είστε καλά.
    Ακριβώς η ίδια ιστορία μου έτυχε και μένα πριν κάποια χρόνια..Εγω 28,εκείνη 38 δασκαλα μου σε σχολή..Είχαμε σχέση κανονική ενάμιση χρόνο,αλλά δυστυχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την σκέψη οτι"αυτό που ζώ είναι πολύ σούπερ και θα το ζήσω οσο μπορώ γιατί έχει ημερομηνία λήξης"..Δεν είναι μονο το σεξ λοιπόν,είναι οτι κρατάει τις αποστάσεις του και πρέπει να μπείς στο πίσω μερος του μυαλού του,και να του αλλάξεις τις αντιλήψεις (εάν μπορείς) που εχει για την ιδανική(στο μυαλό του) γυναίκα,οπως και οτι η ηλικία δεν είναι το παν..

Senior Member
    Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν έτοιμος να παει να πυροβολήσει άνθρωπο στα πόδια για κάτι που μου συνέβη και ήταν σοβαρό. Ήταν εδώ για μένα. Και ότι θέλω ότι ώρα και αν τον παρω τηλεφωνο θα ανταποκριθεί. Θα κάνει αυτό που πρέπει για να με βοηθήσει δηλαδη. Τώρα για το τελευταίο.. αν θα αλλάξει αυτό.. εκεί είναι τα δύσκολα
    κατ' αρχήν, απομακρύνσου από κάποιον που είναι έτοιμος να πυροβολήσει...
    κατά δεύτερον, όταν προσπαθεί κανείς να υλοποιήσει μια φαντασίωση (π.χ. τρίο, κουαρτέτο κλπ) ρισκάρει να περάσει ένα όριο... αυτό μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας... ο άνθρωπος πήρε τα ρίσκα του και προσπάθησε να σε κάνει συμμέτοχο στην πραγματοποίηση του "ονείρου" του... θα μπορούσε να του κάτσει κι όλα θα ήταν ακόμα καλύτερα από πριν (ίσως)... δεν του έκατσε όμως και αυτό θα αφήνει πάντα τη σκιά του στη σχέση σας, είτε φύγεις είτε μείνεις...
    προσωπικά, δεν θα έμενα σε μια σχέση με σκιές...

Εν τω μεταξυ στο τσατ του fb του τυπα:

Φιλος τυπα:Τι λεει ρε?
    Τυπας:Θα παω σημερα να πηδηξω την [αχινο]
    Φιλος τυπα:Α ωραια,κομπλε
    Τυπας:Τον γαυρο τον ειδες προχθες?
    Φιλος τυπα:Ναι ρε τους πηδηξαμε παλι τους βαζελους

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast