Results 106 to 108 of 108
Thread: Ο χωρισμός αιτία κατάθλιψης
-
03-10-2015, 15:53 #106
Τωρα αναφέρεσαι σε εναν τσακωμο ακριβώς 1 χρόνο πριν! Τι σημασία έχει τι είπαμε τότε? Όλα τα ζευγάρια θα τσακωθούν τουλάχιστον μια φορά. Αυτό δικαιολογεί την πιο πρόσφατη συμπεριφορά του?
Συγγνώμη που στο λέω Depressed soul αλλά θες με κάθε τρόπο να τον δικαιολογήσεις και να τον υπερασπιστείς ακόμα και αν δεν υπάρχουν αντικειμενικά τα στοιχεία που για να το κάνεις. Γιατί σου βγαίνει τόσο να γίνεις ο συνήγορος του είναι δικό σου θέμα. Ίσως να βλέπεις και τον εαυτό σου σε αυτόν. Μπορεί να κάνω και λάθος, εσύ ξέρεις.
Αλλά επειδή επιμένεις ότι κάτι κρύβω και υπονοείς ότι του έχω μιλήσει άσχημα - και άρα δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους του (αυτή δεν είναι η λογική υπεράσπισης που ακολουθείς?). Εγω δεν κρύβω τπτ και δεν μ ενδιαφερει να το παίξω η καλή και κατετρεγμένη παρατημένη γκόμενα. Μπήκα εδώ για να ελαφρύνω το μυαλό μου από τις σκέψεις μου και για να επικοινωνήσω με οποιον έχει τη διάθεση να το κάνει. Είναι μάλλον ένας από τους τρόπους μου να νιώσω καλύτερα σε αυτή τη φάση.
Και ακριβως επειδή δεν εχω τπτ να κρύψω, έχω αναφέρει ότι τον πίεζα όταν τα είχαμε πρωτοφτιάξει και ήμουν κάποιες στιγμές "bossy", απαιτητική. Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι κάνουμε λάθη και εγώ μάλιστα τα παραδέχτηκα και όχι μονο αυτό αλλά κοίταξα να βελτιώσω τα σημεία που μου είχε επισημάνει και μάλιστα εκανα προσπάθεια γι αυτά η οποία αναγνωρίστηκε εκ μέρους του. Μου έλεγε ότι εχω αλλάξει στα σημεία που τον χάλαγαν, ότι πλέον ημουν πολύ πιο χαλαρή.
Τωρα αν θες να πιαστείς απο αυτό που αφορά τον πρώτο χωρισμό και να πεις "ωστε ετσι λοιπόν, καλά να πάθεις!" κάντο. :-)
- 03-10-2015, 16:44 #107
Τι αντέχεις από τα δύο την αλήθεια ή το ψέμα; Αν αντέχεις την αλήθεια συνέχισε την ανάγνωση, αν δεν την αντέχεις προσπέρασε το μήνυμα.... Αυτή τη στιγμή κάθεσαι και στεναχωριέσαι γιατί δεν τον αγάπησες ποτέ, απλώς πληγώθηκε ο εγωισμός σου. Εγωισμός είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον ως "αυτός" , ως "άτομα σαν του λόγου του" και άλλα τέτοια παρόμοια που μπορώ να βρω αν κάνω μία αναζήτηση των κειμένων που έχεις γράψει.
Εμένα προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει να σου πω "καλά να πάθεις", σκοπός μου ήταν να κρίνω αντικειμενικά. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα τον χαρακτήριζα ως έναν άνδρα 37 ετών με μυαλό 17. Και αν μου έλεγες τι του είπες θα ξεκαθάριζα αν είναι έτσι όπως τον χαρακτηρίζω ή απλώς βρήκε την ευκαιρία να σε εκδικηθεί για αυτό που του είπες και το κράτησε μανιάτικο. Δεν είμαι ο τύπος που θα ακούσει μια πλευρά και θα πει έτσι έχουν τα πράγματα. Κάθομαι ακούω και τις 2 πλευρές και μετά αφού τις ακούσω καταλήγω σε ένα συμπέρασμα που μερικές φορές δεν το παραθέτω κιόλας, αλλά το κρατώ για εμένα.
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι συμφωνούν μαζί σου, εγώ ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ, απλώς θα παραμείνω με την απορία!
Εμένα όλο αυτό μου κάνει για εκδίκηση, πληγώθηκε τόσο πολύ που ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να πάρει το αίμα του πίσω,για εμένα δεν υπήρξε αγάπη σε αυτή τη σχέση, υπήρξε μια διελκυνστίδα δύο εγωισμών για το ποιος θα υπερισχύσει περισσότερο στον άλλον! Χάσιμο χρόνου και το να στεναχωριέσαι επίσης είναι χάσιμο χρόνου.
03-10-2015, 21:05 #108
Depressed ψυχή μου είμαι άνθρωπος που μ'αρέσει η αλήθεια οπότε και συνέχισα την ανάγνωση του κειμένου σου
Δεν ένιωσα καθόλου άβολα, ίσα ίσα που έτσι όπως το θέτεις ίσως και να έχεις δίκιο. Νιώθω ότι τον αγαπώ και ο λόγος που ίσως αναφέρομαι στον πρώην υποτιμητικά είναι επειδή ακόμα έχω την πικρία όπως καταλαβαίνεις.... αλλά επειδή είμαι κι εγώ μπερδεμένη δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να με βασανίζει ο πληγωμένος μου εγωισμός. By the way, μ' 'άρεσε η έκφραση "διελκυστίνδα δύο εγωισμών".
Και ναι, δεν είναι καθόλου απίθανο να μην υπήρξε ποτέ βαθιά αγάπη σε αυτή τη σχέση. Πολύ ένταση και πάθος αλλά πραγματικό δέσιμο και επαφή μπορεί και όχι.....
Ψυχαρα PEACEEEEEE
Λοιπόν Σαββατο βράδυ είναι, βρίσκομαι στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας (αντικειμενικά! χαχαχα) αντί να καθομαι να μιλάω για χαμένες αγάπες και να αυτομιζεριάζομαι λέω να πάω για φαγητάκι..... ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ! ΑΑΑΑΑΑΧΧΧ και σε λίγες μέρες πίσω Αθήνα