Ρομαντισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    τι σχέση έχει ο ρομαντισμός με τις γλύκες?

Senior Member
    Χα χα. Ευτυχώς όταν μιλάμε στο τηλέφωνο δεν μου λέει να του λέω και μου μιλάει κανονικά σαν άνθρωπος

Senior Member
    Ξέρω κι εγώ θα έχει μια μικρή σχέση. Δεν θα έχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Ξέρω κι εγώ θα έχει μια μικρή σχέση. Δεν θα έχει;
    εγώ νομίζω ότι δεν έχει... εκτός αν κάνουμε κατάχρηση του όρου (που συνήθως κάνουμε) αλλά έτσι τον αδικούμε (π.χ. "του ετοίμασα ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά" και άλλα τέτοια)
    η κατάχρηση του όρου έχει κάνει το "ρομαντισμό"
    α) να κερδίσει σε πλάτος (πολύ περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λέξη απ' όσοι το 19ο αι) αλλά
    β) να χάσει σε βάθος (δεν ξέρουν τι σημαίνει)

Senior Member
    Ίσως έχεις δίκιο τι να πω; έτσι μου έρχεται να του πω αχ θέλω να γίνεις ο μελισσοκόμος μου έλα να μαζέψεις όλο το μέλι από την κερύθρα μου. Χα χα

Senior Member
    Τώρα βρήκα κάτι άλλο πολύ καλό και θέλει να του μιλάω γλυκά γιατί του αρέσει. Εγώ δεν εχω μάθει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα και δεν ξέρω τι να λέω. Δεν θέλω να είμαι ψυχρή άλλα εχω μάθει σε πιο άγριες καταστάσεις χωρίς ρομαντισμό. Ούτε εχω μάθει να μιλάω και πολύ. Τι να κάνω και τι γλυκόλογα να λέω; ντρέπομαι κιόλας και δεν εχω καταλήξει αν μου αρέσουν οι ρομαντικές καταστάσεις
    Είναι μεγάλο λάθος να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι για να αρέσεις σε κάποιον.
    Αυτό το κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν προσωπικότητα.
    Αν δεν του αρέσεις όπως είσαι τι θέλει μαζί σου; Μπορεί να βρει κάποια που να του λέει για μέλισσες και μελισσοκόμους!

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα ήθελα όμως να είμαι διαφορετική και να αλλάξω. Θα του λέω απλά πράγματα. Δεν ξέρω πως είναι μια σχέση με κάποιον που σε βλέπει σοβαρά δεν μου το έχει μάθει κάνεις αυτό. Ίσως είναι πρόβλημα αυτό δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να μάθω να είμαι πιο άνετη και να μην φοβάμαι. Ίσως με βοηθήσει με τον τρόπο του

Senior Member
    Δεν ξέρω πως είναι μια σχέση με κάποιον που σε βλέπει σοβαρά δεν μου το έχει μάθει κάνεις αυτό.
    ποιός να σου το μάθει αυτό βρε Νίκη? η ίδια η σχέση θα σου το μάθει...

Senior Member
    Ναι γι'αυτό λέω δεν έτυχε μέχρι τώρα να μου δείξει κάτι κάποιος κι εχω μάθει να μην εμπιστεύομαι και να φοβάμαι να εμπιστευτώ γι'αυτό και τα πολλά τα λόγια με τρομάζουν γιατί καμιά φορά ο άλλος τα λέει απλά για να σε έχει δεμένη με τους όρους που θέλει εκείνος κι εσυ να νομίζεις αλλά (μου έχει τύχει) επίσης κατά βάση πιο πολύ μιλάνε οι άλλοι κι όχι εγώ κι αυτό δεν τους αρέσει κάποιες φορές. Επίσης με τον πρώτο που είχα 5 χρόνια απέφευγε πολλές συζητήσεις κι εγώ φοβόμουν να μιλήσω ενώ ήθελα. Δεν έχουν όλοι όρεξη να μάθουν πράγματα στους άλλους.

Senior Member
    Τρεις μέρες μιλάμε και λίγο ντρέπομαι. Είναι κάτι καλό και δεν θέλω να ξενερώσει
    Θα ήθελα όμως να είμαι διαφορετική και να αλλάξω. Θα του λέω απλά πράγματα. Δεν ξέρω πως είναι μια σχέση με κάποιον που σε βλέπει σοβαρά δεν μου το έχει μάθει κάνεις αυτό. Ίσως είναι πρόβλημα αυτό δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να μάθω να είμαι πιο άνετη και να μην φοβάμαι. Ίσως με βοηθήσει με τον τρόπο του
    νικη, μιλατε 3 μερες κι εχεις ηδη καταληξει οτι ο τυπος σε βλεπει "σοβαρα"?
    συνεχισε την επαφη, αλλα κρατα τις επιφυλαξεις σου. δεν εμπιστευομαστε καποιον σε τρεις μερες.
    μιλα του απλα, οπως αισθανεσαι, οτι κι αν λεει οτι θελει εκεινος.
    δεν μπορεις να υποκριθεις καποιον αλλον απο τον εαυτο σου, ετσι κι αλλιως.
    αν καποιος σε αγαπησει, θα σε αγαπησει γι αυτον, οχι για κατι φιαχτο που θα υποκριθεις..

Senior Member
    Ναι έχεις δίκιο δεν είπα ότι με αγάπησε η ότι τον αγάπησα. Μου άρεσε ναι αλλά ως εκεί. Πρέπει να βρεθούμε κι από κοντά για να είμαστε σίγουροι και εγώ και αυτός. Κι εκείνος το λέει αλλά κι εγώ και αυτός θέλουμε κάτι σοβαρό. Όχι ότι με αγάπησα και τον αγάπησα ξαφνικά σε τρεις μέρες.

Senior Member
    niki ακου θα στα πω εγω https://www.youtube.com/watch?v=j3oH07DXr88

Senior Member
    Για λεγε ακούω καλά

Senior Member
    10 χαρακτηρεσ
    Last edited by elis; 12-11-2014 at 20:52.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast