Results 46 to 60 of 60
Thread: Ρομαντισμός
-
13-11-2014, 20:20 #46
Nikki εχεις χασει τη μπαλα.. Τελικα επεσα μεσα οταν σου μιλουσα για γαμους,παιδια,εγγονια κλπ κλπ
Πας καλα κοπελα μου; Δεν τον εχεις δει ακομα καν κ συζητατε τετοια θεματα;;
Προκειται περι "αρρωστου" η "αποτυχημενου" ατομου,εφοσον εφτασε στο σημειο να σου πει οτι προτιθεται να γνωρισει τους γονεις σου....
Εναλλακτικα θα σου ελεγα οτι ψοφαει να κανει σεξ μαζι σου,γιατι ειναι "αβγαλτος" κ σε παραμυθιαζει,επειδη σου λεει ακριβως ολα οσα εχεις αναγκη να ακουσεις τη δεδομενη χρονικη στιγμη απο εναν αντρα.
Εκτος βεβαια εαν τον γνωρισες σε καποιο σαιτ για συνοικεσια. Ειναι πολυ χοντρο αυτο που σου ειπε κ ακομα πιο χοντρο το γεγονος οτι μπαινεις στη διαδικασια να το μοιραστεις,για να ακουσεις απο καποιον εδω μεσα "ναι προχωρα,αυτος ειναι ο τελειος αντρας".
Ψαχνεις απεγνωσμενα το γαμο κ να κανεις οικογενεια,ειναι προφανες αυτο.Καντο,αλλα μπες στη διαδικασια να αξιολογησεις πως ειναι δυνατον μεσα σε μια εβδομαδα κ χωρις να εχετε καν δει ο ενας τον αλλον συζητατε για τετοια πραγματα..
- 13-11-2014, 23:19 #47
nikii!,,,,φερνεις χαρακτηριστικά μιας πολύ ρομαντικης κι αξιαλατρευτης κοπελας!μπραβωω! κι τιμησου!! δυστυχως όμως!-κατά την γνωμημου- δυστυχως τα ζεις σε μια εποχη οπου αρκετοι κι αρκετες γυρο μας καταλαβαν πως ο ερωτας! και η αγαπητου μπορει να βγαλει κι υλικα κερδη! ειδαν στον ερωτα ανταλλάξιμη αξία χρησης!! βεβαια δεν είναι ολοι κι ολες ετσι!! ευτυχως υπαρχουν αρκετα ρομαντικα αγορια εκει εξω να αγαπήσεις όπως κι πολλες ρομαντικες κοπελες να αγαπηθουν !!
14-11-2014, 00:00 #48
Να σου πω ότι εγώ δεν είμαι κανένα μωρό να πιστεύω ότι μου λένε ο άνθρωπος αυτός είναι μορφωμένος έχει καλή δουλειά και είναι από καλή οικογένεια με καλές δουλειές στο τηλέφωνο που μιλάμε μου ακούγεται μια χαρά σαν άνθρωπος. Κοινωνικός ομιλητικός λογικός έξυπνος κτλ. Στα μυνήματα δείχνει λίγο ρομαντικός θα έλεγα. Σίγουρα κρατάω τις επιφυλάξεις μου δεν λέω, γιατί το τέλειο υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Μου είπε ότι θα με βοηθήσει να βρω και δουλειά. Από την αρχή που αρχίσαμε να μιλάμε και μου έδειξε ενδιαφέρον εγώ του είπα ότι θέλω κάτι σοβαρό και είδα ότι θέλει κι εκείνος. Όσο για το να γνωρίσει τους δικούς μου το είπε γιατί θα ήθελε να μένω μαζί του στην πόλη που μένει 5 10 μέρες κι ο ίδιος μου είπε να το πω γιατί κι εγώ αν είχα κόρη όπως μου είπε θα ήθελα να ξέρω που πάει τόσες μέρες. Του είπα να μην λέμε μεγάλα λόγια και μου είπε ότι ούτε σε αυτόν αρέσουν αλλά αρχίζει να με συμπαθεί κι ότι πιστεύει ότι θα τα πάμε καλά αν βρεθούμε. Η δουλειά του έχει σχέση με παιδιά ίσως αυτό να φταίει που είναι λίγο κάπως
14-11-2014, 00:06 #49
Έχουμε δει φωτογραφίες. Μου είπε ότι εκείνος είχε 2 σοβαρές σχέσεις μια 4 και μια 3 χρόνια για τις άλλες δεν ξέρω και δεν με ενοχλεί μου αρέσει αν ένας άντρας είχε πολλές αλλά επίσης και αυτοί που ξέρουν να είναι σοβαροί όταν πρέπει
14-11-2014, 00:30 #50
Επίσης ο λόγος που έγραψα το θέμα ήταν τι γλυκολογα να λέω μιας που πότε δεν είχα ουσιαστική σχέση στην ζωή μου κι έτσι από ένα τραυματικό γεγονός εχω μάθει να είμαι απόμακρη και να φοβάμαι ίσως και να μισώ δεν ξέρω. Γι'αυτό και ξενερωνουν οι άλλοι χωρίς φυσικά να ξέρουν αλλά ούτε ιδρώνει και το αυτί μου και γι'αυτούς μιας και υπάρχει το παρελθόν στην ζωή μου ακόμα. Ίσως αυτός που ασχολείτε πολύ περισσότερο να με βοηθήσει και να μου μάθει πράγματα. Δεν ψάχνω τον οποιονδήποτε να παντρευτώ αλλά αυτόν που θα έχει πολλά που να μου αρέσουν και κυρίως τον έναν.
14-11-2014, 01:04 #51
Επίσης για παιδιά δεν τρελαίνομαι για ζώα όμως ναι θα το έκανα μόνο αν το ήθελε ο άντρας που θα ήμουν μαζί του και μπορούσε να με πείσει. Επίσης το ότι του αρέσουν τα παιδιά και τα ζώα μου λέει κάτι θέλω να πιστεύω δηλαδή
14-11-2014, 01:29 #52
ο ρομαντισμος ομορφαινει την σχεση, αλλα αμα δεν το χεις σ καμια περιπτωση δεν ειναι σωστο να προσποιησε.. αυτο ειναι ασχημο και για σενα αλλα και για τον συντροφο σου.. αμα δεν σου βγαινει απο μεσα σου...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
14-11-2014, 01:43 #53
Μου αρέσει παρά πολύ αλλά με φοβίζει κιόλας γιατί αν το συνηθίσεις και το πιστέψεις μια μέρα ίσως ανακαλύψεις ότι όλα είναι ψέματα
14-11-2014, 01:55 #54
Νίκη, είναι φανερό ότι είναι κάτι που θες να το ζήσεις και δεν θα αφήσεις τίποτα να σε αποπροσανατολίσει. Σε παραπάμπω στο μήνυμα του/της Psaksevresto με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Σχετικά με την real life επαφή, δεν μιλάμε για πέσιμο σε club, μιλάμε για γνωριμία από το ευρύ κοινωνικό σου περιβάλλον.
Σχετικά με τα γλυκόλογα, πες "μου". Ή ότι σου βγαίνει. Άλλωστε τα μη λεκτικά ερεθίσματα περνούν το νόημα που ζητάει το φλερτ σου.
Παρεμπιπτόντως, μια συμβουλή που συνηθίζω να δίνω, είναι να του φέρεις την κουβέντα στο σεξ. Εκεί θα δεις πράγματα άλλα. Αν θες να τα δεις.
Και κάπου εδώ θα παραθέσω και ένα κρύο ανεκδοτάκι για ψυχολόγους,
-Πόσοι Ψυχολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μιά λάμπα;
-Ένας. Αρκεί η λάμπα να θέλει να αλλάξει. <- Highlight it
Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
14-11-2014, 02:16 #55
Τυχαίνει να μην εχω αρκετούς φίλους ώστε να έρθουν στην παρέα κι άλλοι γνωστοί τους ας πούμε και να γίνει κάτι με κάποιον. Επίσης ζω σε χωριό. Εμφανισιακά μετραω και μου το έχουν δείξει πολλοί ακόμα και στον δρόμο. Είμαι επιλεκτική όμως. Αποφεύγω πολλές φορές να δεθω συναισθηματικά. Αισθάνομαι μπερδεμένη γιατί κι εγώ θέλω να ζήσω κάτι όμορφο κι από την άλλη γυρίζει στο μυαλό μου ο βιασμός μου που με κάνει να παγώνω και να θέλω μόνο σεξ κι ύστερα τίποτα.
14-11-2014, 02:19 #56
Σε πιανω αλλά ντρέπομαι να φέρω την κουβέντα εκεί πρώτη δεν την έφερα πότε σε κανέναν. Το σεξ για μένα είναι το πιο σημαντικό αν δεν υπάρχει αυτό στη σχέση δεν υπάρχει τίποτα
14-11-2014, 02:27 #57
Ok, απο αυτο θα εχεις
Τέλος πάντων, φύλλαγε τα ρούχα σου. Ελπίζω το επόμενο thread που θα ανοιξεις να λεει πόσο καλά είστε με τον άνθρωπο αυτόν.
Καλή τύχη
14-11-2014, 02:42 #58
Ευχαριστώ πολύ
14-11-2014, 12:19 #59
νικη, ο,τι κι αν ειναι αυτο που συμβαινει με τον τυπο που μιλας, μην το τροφοδοτεις ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ μεσω ιντερνετ.
αφου σου αρεσει, γνωρισε τον ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και καταναλωσε χρονο απο κοντα στο να γνωριστειτε καλα, πριν κανετε σεξ και αποφασισε αργοτερα αν θελεις κατι μαζι του.
οι ιντερνετικες σχεσεις, ειναι αυνανισμος, δεν ειναι πραγματικες γνωριμιες. αλλα λεει ο αλλος, αλλο ειναι, αλλο φανταζεται για σενα, αλλο φανταζεσαι για εκεινον.
γνωριστειτε, πειτε τα ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ κι αν ταιριαζετε, προχωρηστε.
τι συζητησεις ειναι αυτες που κανεις περι "σοβαρων σχεσεων" , 'γονιων" και συνεχειας, ακομα δεν τον ειδες.. ειναι ανεδαφικη αυτη η αντιμετωπιση, δεν θα σου βγει σε καλο και μπορει να απογοητευτεις πολυ ασχημα οταν σε παρατησει η δεις οτι δεν τον αντεχεις και τον παρατησεις εσυ..
14-11-2014, 15:56 #60
Έχεις δίκιο απλά του έδειξα με τον τρόπο μου ότι θέλω σχέση κι όχι ας πούμε να περάσω απλά καλά όταν μιλήσαμε φυσικά όχι αμέσως. Εκείνος μου μίλησε πρώτος και μου είπε ότι κι αυτός το ίδιο θέλει. Σεξ μέσω ίντερνετ δεν εχω κάνει ποτέ και δεν μου αρέσει. Με το παιδί αυτό μιλάμε φαίνεται σοβαρό αλλά σίγουρα καμιά φορά δεν ξέρεις. Αυτό θέλουμε, να μιλήσουμε λίγο διάστημα να γνωριστούμε καλύτερα και ίσως όταν θα συναντηθούμε να τα πάμε καλά και να προχωρήσουμε σε μια κανονική σχέση. Έτσι κι αλλιώς τώρα έφυγε με άδεια στους δικούς του και θα έρθει σε ένα μήνα. Θα έχουμε το χρόνο να γνωριστούμε λίγο καλύτερα πιστεύω.