Σωματική και λεκτική κακοποίηση απο γονείς ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 131
    Senior Member
    Επιπλέον, ευκολος ίσως να μην είναι ο δρόμος ! Αλλα είναι ο σωστός δρόμος ! Και ξέρεις ο σωστός δρόμος είναι τελικά ο πιο σύντομος προς την ευτυχία , ακόμα και αν φαινεται να είναι δυσβατος κάποιες φορές ! [/quote]

mais oui.

Senior Member
    Originally posted by Kleiw

Ξέρεις κάποιοι βρίσκουν πρόχειρους τρόπους για ευτυχία ! Εμένα μου φαίνεται αυτή η ευτυχία που περιγράφεις ευθραυστη ! Δεν την ζηλευω !

Επιπλέον, ευκολος ίσως να μην είναι ο δρόμος ! Αλλα είναι ο σωστός δρόμος ! Και ξέρεις ο σωστός δρόμος είναι τελικά ο πιο σύντομος προς την ευτυχία , ακόμα και αν φαινεται να είναι δυσβατος κάποιες φορές !
    δεν περιγράφω καμια ευτυχία.λέω ποσο διαφορετικα βλεπει ο καθενας τη ζωή του, την ευτυχια, την συμβατικοτητα..ενα σωρο εννοιες. Δεν ειναι αντικειμενικη η ευτυχια. Οσο γι αυτο που περιέγραψα μπορει για σενα να ναι ευθραυστη ευτυχια κ για μενα να μην ειναι καν ευτυχια....

Senior Member
    Originally posted by Reina
    ..(το \"άργησα\" δεν το λέω υποτιμητικά εννοώντας το σαν αδιέξοδο, αλλά μάλλον ως ένδειξη ότι δεν θα πρέπει να συμβαίνει εν γένει, αφού η ωριμότητα δεν έρχεται στα 38 αλλά πολύ νωρίτερα. Τώρα είμαι σε μετεφηβικό στάδιο :P)
    καταλαβαινω πως το εννοεις..οσο για το οτι η ωριμοτητα ερχεται πολυ νωρίτερα των 38,ναι! θεωρητικα πάντα....πολυ θεωρητικα, όμως....

Senior Member
    σοφία?

δεν είναι αντικειμενικό να πούμε οτι ευτυχία είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου?
    πώς θα γίνει αυτή η ολοκλήρωση αν δεν ξέρουμε τον εαυτό μας?

άρα.

Senior Member
    σοφία?

άρα.
    η ολοκληρωση του καθε ανθρωπου ερχεται μεσα απο τον ίδιο δρόμο?μεσα απο τις ιδιες εμπειρίες?

αλλιως: το καθε γεγονος επιδρά με τον ιδιο ακριβως τροπο σε καθε άνθρωπο?

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    δεν περιγράφω καμια ευτυχία.λέω ποσο διαφορετικα βλεπει ο καθενας τη ζωή του, την ευτυχια, την συμβατικοτητα..ενα σωρο εννοιες. Δεν ειναι αντικειμενικη η ευτυχια. Οσο γι αυτο που περιέγραψα μπορει για σενα να ναι ευθραυστη ευτυχια κ για μενα να μην ειναι καν ευτυχια....
    Περιέγραψες κάτι που για κάποιους είναι ευτυχία ! Σε αυτό αναφέρομαι ! Δεν νομίζω οτι και για εκείνουν είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !

Senior Member
    σοφία?

άρα.
    η ολοκληρωση του καθε ανθρωπου ερχεται μεσα απο τον ίδιο δρόμο?μεσα απο τις ιδιες εμπειρίες?

αλλιως: το καθε γεγονος επιδρά με τον ιδιο ακριβως τροπο σε καθε άνθρωπο?

όχι. άλλο είπα.

Senior Member
    για καποιους, οχι για ολους! επισης περιεγραψα 2 κατι,οπου το ενα με το αλλο δεν εχει καμια σχεση!

Senior Member
    για καποιους, οχι για ολους! επισης περιεγραψα 2 κατι,οπου το ενα με το αλλο δεν εχει καμια σχεση!
    Ειπα εγω για όλους ?

Senior Member
    ...μάλλον το κυάλι μου βλέπει στην αντιπέρα όχθη.

λες να βλέπω και την ευτυχία έτσι και να παραμυθιάζομαι?:P

Senior Member
    Δεν νομίζω οτι και για εκείνους είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !
    μπορει! ακομα κ ετσι ομως κυνηγουν αυτο που για σενα ή για μενα ειναι ανουσια.....

Senior Member
    ...μάλλον το κυάλι μου βλέπει στην αντιπέρα όχθη.

λες να βλέπω και την ευτυχία έτσι και να παραμυθιάζομαι?:P

Ισορροπία !! Αν δεν καταφέρεις να έχεις ισορροπία , πως να είσαι ευτυχισμένος !

Αν δεν μπορείς να δεις την αλήθεια κατάματα και δεν βλέπεις τα ελαττώματα σου και έχεις πάντα δίκιο, νομίζεις οτι ευτυχισμένος ! Θα τα βρείς μπροστά σου ! Ετσι νομίζω !

Αλλα και να μην τα βρεις, πάλι δεν το ζηλευω !

Senior Member
    Δεν νομίζω οτι και για εκείνους είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !
    μπορει! ακομα κ ετσι ομως κυνηγουν αυτο που για σενα ή για μενα ειναι ανουσια.....
    Αστους !

Στο βαθμό που μπορώ να τους αγνοώ , δεν με πειράζει !

Οταν ομως ολόκληρη η κοινωνία θα κυνηγάει το χρήμα και τη δόξα και τα τηλεριάλιτι, ισως να γίνω βοσκός !

Senior Member

Οταν ομως ολόκληρη η κοινωνία θα κυνηγάει το χρήμα και τη δόξα και τα τηλεριάλιτι, ισως να γίνω βοσκός !
    νομιζω πως πρεπει να αρχιζεις να ετοιμαζεσαι

Senior Member
    Πλακα πλάκα , με πειράζει οταν βλέπω στο κυνήγι της ευτυχίας και καλά, να βάζουν τέτοιους στόχους !

Ψαχνω τους ανθρώπους να μπορώ να συνεννοηθώ ! Υπάρχουν , αλλα δεν είναι η πλειοψηφία !

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast