Results 1 to 11 of 11
Thread: Μπέρδεμαααααα..
-
14-11-2014, 00:34 #1
Μπέρδεμαααααα..
Δεν θα πρωτοτυπισω αφου και η δική μου ιστορία έχει να κάνει με χωρισμό. Το προβλημά μου όμως είναι η συμπεριφορά μου.
Μετά απο 3.5 χρόνια σχέσης, μεγάλου έρωτα χωρίσαμε άσχημα. Υπήρξε απιστία απο την πλευρά του, υπήρξαν ψέματα απο τη δική μου πλευρα στην προσπαθεια μου να τον ξανακερδίσω, υπήρξε ενας μεγάλος καβγάς. τόσο ερωτευμένοι, καταντήσαμε τους τελευταίους μήνες να βριζόμαστε, να μαλώνουμε και γενικά να μπλεχτούμε σε μια κατάσταση άσχημη. Βεβαια όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και επαφή, εννοώ βρισκόμασταν, περνούσαμε μαζί χρόνο αλλα δεν είμασταν ζευγάρι και αποφάσισα να μην συνεχίσουμε, να κόψω κάθε είδους επικοινωνία για να δώ τι θα γίνει.
Εγώ είμαι 7 μήνες είμαι με νέυρα, θυμό, άσχημη διάθεση και ένα μεγάλο βάρος που αισθάνομαι να ξυπνάω και να κοιμάμαι σαν άρρωστη και αυτός δεν έχω ιδέα τι κάνει κ πως είναι. Θέλω πολύ να τον δώ, να του μιλήσω, αλλα όσες φορές προσπάθησα αυτούς τους μήνες δεν τον είδα να θέλει και αυτός επανασύνδεση.
και τωρα τι κάνω?:confused:
Να αφήσω ο καιρός να δειξει η οριστικό τέλος?
- 14-11-2014, 01:34 #2
μπορει να απογοητευτηκε επειδη του ειπες να χωρισετε..οχι οτι δεν σε γουσταρει αλλο! αν εισαι ακομη ερωτευμενη μαζι του καλυτερα να προσπαθησεις! :)
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
14-11-2014, 02:07 #3
Να κάνεις ό,τι νιώθεις!!!!!Κάνε αυτο που σου λέει η ψυχή σου..Αφού τον θέλεις και φαίνεται,γιατί δεν το προσπαθείς?!?!
14-11-2014, 10:19 #4
Καλημέρα lila.k κ σε όλους τους υπόλοιπους..
Μιας κ είχα κ εγώ μια παρόμοια εμπειρία, επίτρεψέ μου να πω κ εγώ την άποψή μου.
Ήμουν κ εγώ σε μια σχέση 3 χρόνων, η οποία έληξε άδοξα πριν από 2 χρόνια περίπου (αν κ δεν έχει σημασία αυτό). Προσπάθησα κ εγώ για επανασύνδεση ουκ ολίγες φορές, καθώς πίστευα ότι δεν αξίζει να λήξει μια τέτοια σχέση έτσι απ' το πουθενά κ ότι κ ο σύντροφός μου θα θέλει το ίδιο.
Κ όμως έκανα λάθος. Απ' την πρώτη φορά που προσπάθησα να επανασυνδεθώ είδα τέτοια αποστροφή που απορούσα αν ο άνθρωπος που είχα μπροστά μου ήταν ο ίδιος άνθρωπος με τον οποίο έζησα όλα αυτά τα χρόνια. Κ όμως το ξαναπροσπάθησα...Κ ξανά...
Ώσπου διαπίστωσα ότι όταν μπαίνει το φάντασμα του χωρισμού στη μέση...τα πράγματα σιγά σιγά παίρνουν καθοδική πορεία.
Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις κ να προσπαθήσεις να προχωρήσεις στη ζωή σου. Άλλωστε υπήρχε επικοινωνία αφού χωρίσατε κ όμως δεν φερόσασταν σαν κανονικό ζευγάρι, αν υπήρχε πιθανότητα να γίνει κάποια επανασύνδεση, τότε ήταν η ευκαιρία πιστεύω.
Ζύγισε τα πράγματα κ πιστεύω θα βρεις τι είναι καλύτερο για σέναEvery morning we are born again
14-11-2014, 11:52 #5
το αν το τελος ειναι οριστικο, θα το δειξει ο καιρος.
ο λιγος καιρος ομως. μην καθεσαι να περιμενεις με τα χρονια μηπως σε ξαναθυμηθει..
αλλα αφου δεν θελει επανασυνδεση, τι ειδους προσπαθεια να κανεις εσυ? δεν βλεπω να μπορεις να κανεις κατι αλλο, εφοσον επιχειρησες και το απεριψε.
μαλλον ειναι ηδη αλλου..
14-11-2014, 12:32 #6
14-11-2014, 20:03 #7
Σε αυτό έχεις δίκιο και συνήθως λένε οτι άν το κάνει μια φορά θα γίνει ξανα και ξανα και ξανα
14-11-2014, 20:12 #8
πάντως εγω για το συγκεκριμένο άτομο αλλαξα πολή, περασα 8 μηνες ανεργη ψαχνοντας δουλεια και με συντηρούσαν οι δικοί μου. για να μην τον κανω να νιώσει ότι θα πρέπει να δεσμευτει και γενικά πίστεψα όταν μου είπε '' θα ερθεις εδω αλλιως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε'', (δεν ανέφερα οτι ειμασταν μαζι φοιτητές στο εξωτερικο κ οταν γυρισαμε ειμασταν 1 χρονο απο αποσταση). αλλαξα τη ζωη μου δηλαδη! δουλεια βρηκα, το σπιτι το τελειωσα απλα εμεινα μόνη μου....
14-11-2014, 20:25 #9
Λιλα υποπτευομαι πως ο φιλος σου , σου εβαλε τελεσιδικο επειδη δεν ηξερε πως να σου πει οτι θελει να τελειωσετε.
Προφανως νομιζε οτι επειδη εισαι ανεργη και σε συντηρουν οι γονεις σου , δεν θα εκανες την κινηση να μετακομισεις στην πολη του .
Αν το τελος ειναι οριστικο ή οχι δεν το ξερω , αλλα αν ημουν στην θεση σου και μετακομιζα για χαρη καποιου και μετα με αφηνε στα κρυα του λουτρου , δεν θα τον δεχομουν πισω.
14-11-2014, 20:52 #10
θα συμφωνησω με μπετ...
15-11-2014, 16:00 #11
έχεις δίκιο betelgeuse. και τωρα που περνάει ο καιρός νομίζω κρίνω πιο ξεκάθαρα. δεν πίστευε προφανώς ότι θα τολμούσα να κάνω ένα τέτοιο βήμα. δυστυχως έγω είχαι αισθήματα για αυτό το άτομο και τόλμησα.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....