ΑΜΥΝΕΣ,ΘΥΜΟΣ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Member
    δε μπορω να πω οτι δεν ειναι ερωτας γιατι εχω νιωσει πολυ ευτυχισμενη,και νιωθω οτι εχω βρει το αλλο μου μισο.
    Εχω πολλες φοβιες ομως και φοβο απορριψης και σε μεγαλο βαθμο αβεβαιοτητα για την επιλογη μου.
    Αν δεν ηταν ερωτας δε θα ενιωθα τοσο χαρουμενη μαζι του πιστευω

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω την εντυπωση οτι εχεις θεματα με την προηγουμενη σου σχεση που δεν εχουν ξεπεραστει και η τωρινη, καλυπτει απολυτως τα θεματα ανασφαλειας και μοναξιας που εχεις, δεν ειναι ομως , ερωτας...
    Συμφωνω απόλυτα και είμαι στην ίδια κατάσταση σχεδόν. Δεν έχει τελειώσει ακόμα μέσα σου η προηγούμενη σχέση με αποτέλεσμα να μην 'αφήνεσαι΄΄στην τωρινή σου σχέση. Προσωπική μου αποψη είναι να περάσεις καλά με το παιδί που είσαι, να χαλαρώσεις και όπου σας πάει. Προφανώς και είσαι σε μια ηλικία που αν θελεις να κάνεις οικογένεις ειναι η ιδανική, αλλά ζήσε τη κάθε σου ημέρα και βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Member
    Quote Originally Posted by lila.k View Post
    Συμφωνω απόλυτα και είμαι στην ίδια κατάσταση σχεδόν. Δεν έχει τελειώσει ακόμα μέσα σου η προηγούμενη σχέση με αποτέλεσμα να μην 'αφήνεσαι΄΄στην τωρινή σου σχέση. Προσωπική μου αποψη είναι να περάσεις καλά με το παιδί που είσαι, να χαλαρώσεις και όπου σας πάει. Προφανώς και είσαι σε μια ηλικία που αν θελεις να κάνεις οικογένεις ειναι η ιδανική, αλλά ζήσε τη κάθε σου ημέρα και βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου.
    καλη σου μέρα Λιλα.
    Μιλησα με ψυχολογο και μου ειπε οτι γενικοτερα φοβαμαι παρα πολυ,να αφεθω γτ φοβαμαι μηπως πονεσω,οτι γενικοτερα φοβαμαι παρα πολυ.
    Παραλληλα φοβαμαι την επιδοκιμασια των γονιων μου καθως για εμενα ειναι σημαντικη η ηρεμια η οικογενειακη κλπ.
    Επισης επειδη στο παρελθον εκανα σχεσεις με ανθρωπους που δεν τους ερωτευομουν-ειμασταν αταιριαστοι για να καλυψω δικα μου συναισθηματα χαμηλης αυτοεκτιμησης και αυτοαξιας δεν εχω εμπιστοσυνη οχι μονο στους αλλους αλλα και στα ιδια
    μου τα συναισθηματα.
    Δε θελω ουτε να πληγωθω μα ουτε και να πληγωσω,ολα αυτα υπαρχουν μεσα στο κεφαλι μου με αποτελεσμα σκεψεις να γεννανε αλλες και να μη μπορω να χαρω τον ερωτα και τον ανθρωπο αυτον.
    Επισης δεν ειναι τυχαιο κατα τη γνωμη μου οτι οταν μιλησα με την ειδικο,ενιωσα πολυ καλυτερα απεναντι στον ανθρωπο αυτον που ειμαι μαζι του και ενιωθα πολυ ερωτευμενη.
    Προφανως καταλαγιασαν οι φοβοι και βγηκαν τα καλα συναισθηματα στην επιφανεια.
    :)

Senior Member
    αν καταλαβα καλα δεν μπορεις να χαρεις τον ερωτα σου λογω της αρνητικης κριτικης των δικων σου σωστα?
    δεν ζεις για τους γονεις σου ομως. ζεις για σενα.
    και επισης αν περνατε καλα και ειστε ερωτευμενοι τι σε νοιαζει η ηλικια? απολαυσετο εκει περα και χεσε τα στερεοτυπα της κοινωνιας.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    :) ευχαριστω πολυ!

Page 2 of 2 FirstFirst 12