Results 1 to 15 of 83
Thread: Παρενεργειες απο τα χαπια
-
09-11-2007, 11:35 #1
Παρενεργειες απο τα χαπια
Tο πήρα αποφαση τη δευτέρα θα παω σε ψυχίατρο και θα ξεκινησω οτι μου πει. Kουραστηκα εδω και ενα χρονο να το παλευω χωρις αποτελεσμα με την ομοιοπαθητικη. Θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως αισθανεσαι με τα φαρμακα και αν υπαρχει περιπτωση να με ανχωσουν χειροτερα. Φοβαμαι πολυ αλλα δεν αντεχω αλλο καθε απογευμα με το που αρχιζει και βραδιαζει αρχιζω και τρελαινομαι απο το φοβο δεν μπορω να κατσω σπιτι με τιποτα και ψαχνω πανικοβλητη να βρω καποιον φιλο να παω. Nιωθω αχρηστη να βοηθησω τον εαυτο μου και μονο τον πολεμαω χωρις να βγαζω κατι..
Please πειτε μου αν κανεις εχει κατι παρομοιο με το απογευμα και τι γινεται με τα χαπια... Kουραστηκα τοσο..
Aκομα και ο γιατρος που θα παω τον επελεξα αναλογα με το αν δεχεται πρωι(για να παω ανετα) και αν ειναι διπλα. Παλι καλα που μενω κεντρικα...
- 09-11-2007, 11:46 #2
Καλή μου, ηρέμησε. Πρώτα εσύ θα το πετύχεις αυτό και μετά τα φάρμακα. Ηρέμησε. Σταμάτα να σκέφτεσαι. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Πάρτο απόφαση . ¨σο για τα φάρμακα μην ανυσηχείς καλό θα σου κάνουν και όχι κακό. Πήγαινε στο γιατρό να δώσεις μια λύση στον ευατό σου. ¨ολα θα γίνουν , βήμα βήμα. Ξέρω κάθε βήμα είναι κουραστικό, καμμιά φορά απογοητευτικό για΄τι περιμένουμε περισσότερα. Αλλά δεν υπ΄λαρχει άλλος δρόμος από το σημειωτόν. ΔΕν γίνονται ά,ματα σε αυτλα τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου εμπειρία.
09-11-2007, 18:58 #3
Ερωτηση
μαργο απο που εισε;
10-11-2007, 18:30 #4
Στην Αθηνα μενω Κέντρο. Ειναι σημαντικο να μου πει καποιος τι γινεται με τα φαρμακα plz. Φοβαμαι πολυ τις παρανεργειες
10-11-2007, 18:36 #5
margo, δεν εχω πάρει ποτε μου φάρμακα για να σου πω πως ενιωθα...επαιρνε η μητέρα μου ενα διάστημα κ ξέρω (ειδα κ ενιωσα) οτι βοηθηθηκε πράγματι!
Οπως κ να χει, λες πως εισαι ταλαιπωρημενη κ κουρασμενη...νομίζω οτι αυτή η αισθηση περναει κ στο λόγο σου εδω...κανε κάτι λοιπον! ξέρω πως δεν ειναι το πιο πραγμα στον κοσμο, ειναι ομως τοσο σημαντικο να νιωσεις καλύτερα........έτσι δεν ειναι?
10-11-2007, 20:18 #6
Margo, κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα αντικαταθλιπτικά. Θα σου πω κάτι πολύ σημαντικό που ελπίζω να το καταλάβεις. Οι παρενέργειες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Μερικοί δεν τις εμφανίζουν,άλλοι ναι. Επίσης μερικοί τις εμφανίζουν σε μικρότερο βαθμό, κι έτσι δεν τους δίνουν και ιδιαίτερη σημασία και άλλοι τους ενοχλούν τόσο πολύ ώστε διακότουν την θεραπεία.
Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να φοβάσαι τις παρενέργειες, αν δεν δοκιμάσεις πρώτα την θεραπεία. Και πίστεψε με το πιο σημαντικό είναι, όπως λέει και η Σοφία, να νιώσεις καλύτερα. Άρα το ζήτημα των παρενεργειών έρχεται δεύτερο.
Από τα φάρμακα που δοκίμασα κατά καιρούς, μόνο το ένα μου εμφάνισε μια έντονη παρενέργεια και αυτή ήταν ότι μου προκαλούσε λογοδιάρροιαΤο κατάλαβα νωρίς, μίλησα με τον γιατρό μου και το διέκοψα.
Επίσης θα σου πρότεινα,εάν ξεκινήσεις τελικά κάποια θεραπεία, να μην μπείς καν στον κόπο να διαβάσεις τις παρενέργειες γιατί εφόσων είσαι ήδη αρνητικά φορτισμένη, διαβάζοντάς τες θα νομίσεις ότι τις εμφανίζεις όλες! Το έχω δει να συμβαίνει..
Καλή επιτυχία πάντως και σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα
11-11-2007, 01:47 #7
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα αλλα προσεξτε μην ειναι ληγμενα!
11-11-2007, 04:16 #8
Originally posted by margo44
Tο πήρα αποφαση τη δευτέρα θα παω σε ψυχίατρο και θα ξεκινησω οτι μου πει. Kουραστηκα εδω και ενα χρονο να το παλευω χωρις αποτελεσμα με την ομοιοπαθητικη. Θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως αισθανεσαι με τα φαρμακα και αν υπαρχει περιπτωση να με ανχωσουν χειροτερα. Φοβαμαι πολυ αλλα δεν αντεχω αλλο καθε απογευμα με το που αρχιζει και βραδιαζει αρχιζω και τρελαινομαι απο το φοβο δεν μπορω να κατσω σπιτι με τιποτα και ψαχνω πανικοβλητη να βρω καποιον φιλο να παω. Nιωθω αχρηστη να βοηθησω τον εαυτο μου και μονο τον πολεμαω χωρις να βγαζω κατι..
Please πειτε μου αν κανεις εχει κατι παρομοιο με το απογευμα και τι γινεται με τα χαπια... Kουραστηκα τοσο..
Aκομα και ο γιατρος που θα παω τον επελεξα αναλογα με το αν δεχεται πρωι(για να παω ανετα) και αν ειναι διπλα. Παλι καλα που μενω κεντρικα...
Λένε πως το κάθε φάρμακο είναι ιδιοσυστασιακό....Δηλαδή δεν επιδρά το ίδιο σε κάθε ασθενή.....Στην αρχή ίσως κάποια φάρμακα να αυξήσουν το άγχος.Η παρενέρεγεια όμως παρέρχεται με το διάβας του χρόνου.....Υπάρχουν σίγουρα κάποιες παρενέργειες-συνήθεις:υπνηλία,κόπωση-αλλά έχουν να κάνουν με τον ασθενή και το κάθε φάρμακο...Συν του ότι η νόσος η ίδια πολλές φορές είναι χειρότερη από τις παρενέργειες του φαρμάκου...Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν είμαστε ειδικοί..Θα ήταν καλό να ρωτήσεις τον γιατρό σου...Εμείς άθελά μας θα μπορούσαμε και να σε μπερδέψουμε...
11-11-2007, 09:46 #9
Originally posted by margo44
Oταν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και νιώθουμε αβοήθητοι, σημαίνει οτι κάποιο κουμπάκι μέσα μας περιμένει να πατηθεί. Εσύ προφανώς δεν τόχεις βρει ακόμα. Τα χάπια θα σου απάλύνουν τα συμπτώματα απο τα οποία έχεις κουραστεί αλλά δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα. Αν η απόφασή σου είναι αυτή, τουλάχιστον μην αφεθείς. Οταν αρχίσεις και νιώθεις καλύτερα, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτά που σε χαλάνε και εξαφάνισέ τα. Στη θέση τους βάλε αυτά που σε κάνουν χαρούμενη και προχώρα έτσι. Ο στόχος θα μπορούσε να είναι, νιώθω καλά και χωρίς τα φάρμακα, επομένως δεν τάχω πια ανάγκη γιατί στηρίζομαι πλέον στον εαυτό μου . Σου εύχομαι καλή δουλειά μέσα σου και μπόλικο σεξ.
11-11-2007, 10:47 #10
παρενεργειες θα εχεις σιγουρα αναλογα το πως λειτουργει ο οργανισμος σου.
Μην ξεχνας οτι αμα αρχισεις να παιρνεις φαρμακα βαζεις χημεια μεσα σου την οποια εθιζεις τον οργανισμο σου.
Με τα φαρμακα στην ουσια αυτο που καταφερνεις ειναι να πιεσεις τον οργανισμο σου να ισορροπήσει σε αυτο που αρνεισαι η αποφευγεις να κανεις μονη σου.
Ενδεχωμενα τα φαρμακα να κανουν την βρωμοδουλεια που \"αρνεισαι\" να κανεις μονη σου αλλα αυτο δεν θα ειναι χωρις προβληματα.
Εν ολιγεις προτεινω να εντεινεις τις προσπαθειες σου σε οτι εκανες αλλα με αλλη στρατιγικη.
Πηγαινε και σε ψυχολογο για υποβοηθηση, αλλα αποφυγε να παρεις φαρμακα,
Συνηθως οι ψυχολογοι παιζουν αυτο το το ρολο, συνηθως λεω γιατι δεν ειναι απαραιτητο.
11-11-2007, 10:56 #11
Ο krino ειναι λιγο απολυτος και διαφωνω μαζι του...δεν θα σου πω να παρεις φυσικα φαρμακα αν δεν τα χρειαζεσαι...αλλα θα κανεις αυτο που θα δουλεψει σε σενα...οτι χρειαζεται.
Μη φτασουμε σε ακραιες καταστασεις του στυλ εχω διαβητη,καρκινο ή δεν ξερω τι αλλα αρνουμαι πεισματικα τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι θα αυτοϊαθω ή γιατι πιστευω στο θεο ή δεν ξερω τι...και ο εγκεφαλος ειναι ενα κομματι του σωματος.
Ναι σε ολα και θα δεις τι ταιριαζει σε σενα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-11-2007, 12:22 #12
Originally posted by keep_walking
Ο krino ειναι λιγο απολυτος και διαφωνω μαζι του...
το γνωριζω οτι διαφωνεις.
δεν θα σου πω να παρεις φυσικα φαρμακα αν δεν τα χρειαζεσαι...αλλα θα κανεις αυτο που θα δουλεψει σε σενα...οτι χρειαζεται.
αυτο ειναι πολυ σχετικο το τι μπορει να δουλεψει στο καθενα.
Γενικα μιλωντας πολλα μπορουν να δουλεψουν εξισου το προβλημα για μενα ειναι τα αρνητικα σε καθε περιπτωση.
Μη φτασουμε σε ακραιες καταστασεις του στυλ εχω διαβητη,καρκινο ή δεν ξερω τι αλλα αρνουμαι πεισματικα τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι θα αυτοϊαθω ή γιατι πιστευω στο θεο ή δεν ξερω τι...και ο εγκεφαλος ειναι ενα κομματι του σωματος.
δηλαδη το ιδιο πραγμα ειναι η ινσουλινη και το ιδιο το αλοπερντιλ???
μην τρελαθουμε κιολας ε??
Ναι σε ολα και θα δεις τι ταιριαζει σε σενα.
σε καθε ανθρωπο η καθε φαρμακοβιομηχανια εχει φτιαξει και ενα φαρμακακι που του παει κουστουμακι καμια αντιρηση σε αυτο...
απλα εμενα με στενευουν τα κουστουμια....
11-11-2007, 12:31 #13
αυτο ειναι πολυ σχετικο το τι μπορει να δουλεψει στο καθενα.
Γενικα μιλωντας πολλα μπορουν να δουλεψουν εξισου το προβλημα για μενα ειναι τα αρνητικα σε καθε περιπτωση.
Δεν υπονοω φυσικα οτι δεν χρειαζεται προσωπικος αγωνας και οτι ολα θα διορθωθουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο κατι που γνωριζουμε ολοι πολυ καλα ειτε \"ασθενεις\" ειτε \"υγιεις\".[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-11-2007, 12:44 #14
Originally posted by keep_walking
E ναι το τελειο θα ηταν να μη χρειαζεται φαρμακα,να μη χρειαζεται ψυχοθεραπεια,
σκοπιμα η οχι τα κανεις ολα ισωμα.
Αλλο επιπεδο τα φαρμακα - αλλο η ψυχοθεραπεια.
να κανει μερικα κλικ στο μυαλο και ολα να διορθωθουν αυτο που υπονοεις εσυ..αλλα δυστυχως δεν δουλευει ετσι το πραγμα...
γενικευεις επικινδυνα και βαζεις φορμαλιστικους κανονες για το αν μπορει να γινει αυτο η το αλλο.
Τα παντα μπορουν να γινουν αλλα και μπορει να μην μπορει γινει ουτε το ελαχιστο.
αλλιως θα ειμασταν ολοι τρισευτυχισμενοι κατι που ουσιαστικα δεν πετυχαινει κανενας ή αν το πετυχαν μερικοι αυτοι ειναι η εξαιρεση.
ο καθενας πετυχαινει αυτο που του αντιστοιχει, τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.
Αν πετυχαινεις την δυστυχια ειναι γιατι αυτο νομιζεις οτι σου αξιζει και το αναποδο.
Δεν μπορω να βγαλω ποσοστα, θα ηταν λαθος και αδικο.
Σε μερικα πραγματα οι αριθμοι δεν λενε τιποτα.
Δεν υπονοω φυσικα οτι δεν χρειαζεται προσωπικος αγωνας και οτι ολα θα διορθωθουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο κατι που γνωριζουμε ολοι πολυ καλα ειτε \"ασθενεις\" ειτε \"υγιεις\".
το κλεισιμο σου το βρηκα αναντιστοιχο σε σχεση με το πως αρχισες. Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
Εκτος αν ηθελες μια διαφορετικη αρχη που κλεινει με ενα ευτυχισμενο τελος....
11-11-2007, 12:49 #15
το κλεισιμο σου το βρηκα αναντιστοιχο σε σχεση με το πως αρχισες. Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
Εκτος αν ηθελες μια διαφορετικη αρχη που κλεινει με ενα ευτυχισμενο τελος....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή