Παρενεργειες απο τα χαπια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    Banned
    Originally posted by keep_walking

Δεν ειναι καθολου αναντιστοιχο...

οπως ειπα ετσι μου φανηκε, δεν ειχα υποψη μου οτι θα συμφωνεις.

απλως δεν εκφραζω μια απολυτη αρχη,

ενω εγω εκφραζω δηλαδη??? και αν ναι που την ειδες για να το καταλαβω και εγω??

ναι απο τη στιγμη που ο αλλος εχει απηυδισει προσπαθωντας μονος του το πετυχει το σκοπο του οπως το να ειναι ευτυχισμενος,λειτουργικος ή οποιος ειναι τελοσπαντων ο σκοπος του καθενος,πρεπει να ακολουθησει αλλους δρομους αλλα αυτοι οι δρομοι δεν θα φερουν απο μονοι τους την λυση...

παρηγορια στον αρρωστο αγαπητε μου και ας μην βαυκαλιζομαστε.
    Εχω δει ατομα που παιρνουν φαρμακα (με σοβαρο προβλημα βεβαια) και ειναι ενα ζομπι.
    Θες να μου πεις οτι βρηκαν λυση ετσι οπως την φανταζεσαι???
    Αν αυτους τους δρομους προτεινεις, ακολουθησε τους, εγω προτιμω αλλους.

θα συνεχισει να αγωνιζεται με την ιδια λυσσα αλλα θα το κανει πιο επιτυχημενα...για να το πω αλλιως.

πιθανολογεις και τιποτα παραπανω.
    Η επιτυχια ειναι παντα σχετικη και στην ποιοτητα της και στην ποσοτητα της.
    Η ουσια ειναι οτι εχουμε γινει μια κοινωνια ψυχασθενων (διαγνωσμενων η οχι) εγκλωβισμενοι στις φαρμακοβιομηχανιες.
    Αυτη ειναι η ψυχρη πραγματικοτητα και οτι σπρωχνει σε αυτο (συνειδητα η οχι) με βρισκει εναντια του και το πολεμω με οσες δυναμεις εχω.

Senior Member
    ενω εγω εκφραζω δηλαδη??? και αν ναι που την ειδες για να το καταλαβω και εγω??
    Δεν εκφραζεις μια απολυτη αρχη αλλα εισαι κατα των φαρμακων και αντε βλεπεις την ψυχοθεραπεια ως λυση αλλα και αυτη με μισο ματι ή κανω λαθος?

Εγω βλεπω τρεις δρομους.
    Αυτοϊαση
    Ψυχοθεραπεια
    Φαρμακα
    ως ενδεδειγμενες λυσεις και ως καλυτερες με τη σειρα που τις παραθεσα.Αν εχεις τα χρηματα για ψυχοθεραπεια μπορει να μπει και πρωτο στη λιστα...γιατι να προσπαθεις μονος σου?Λογω υπερηφανειας?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

Δεν εκφραζεις μια απολυτη αρχη αλλα εισαι κατα των φαρμακων και αντε βλεπεις την ψυχοθεραπεια ως λυση αλλα και αυτη με μισο ματι ή κανω λαθος?

ειμαι κατα της χημειας οτι και να σημαινει αυτο.
    Στους ψυχολογους δεν εχω απλα εμπιστοσυνη, αρκετους (οχι ολους) τους θεωρω κομπογιανιτες.
    Και δεν φταιω εγω που μερικοι ειναι τετοιοι και δυσφημίζουν το κλαδο τους.
    Και σε παθολογο μπορεις να πας και να κανει λαθος αλλα θα την βρεις την ακρη, σε ψυχολογο ομως δεν ειναι τοσο απλο.
    Κατ εμε υπαρχουν πολλοι λιγοι που ειναι εξαιρεση.

Εγω βλεπω τρεις δρομους.
    Αυτοϊαση
    Ψυχοθεραπεια
    Φαρμακα

δεν ξερω αν φτανω καν μεχρι την δευτερη...

ως ενδεδειγμενες λυσεις και ως καλυτερες με τη σειρα που τις παραθεσα.Αν εχεις τα χρηματα για ψυχοθεραπεια μπορει να μπει και πρωτο στη λιστα...γιατι να προσπαθεις μονος σου?Λογω υπερηφανειας?

γιατι αυτο ειναι το α και το ω ολοκληρης της ζωης.
    Την αυτογνωσια και την ανακαλυψη - αποκαλυψη του εαυτου σου δεν προκειται να στην προσφερει κανενας ψυχολογος.
    Ειναι μια διαδικασια που πρεπει να την κανεις ολομοναχος, μπροστα σε ενα καθρεπτη....

Και μιας και συζηταμε,
    ξερεις ποσα επιπονα βραδια εχω κατσει να αναλυω σκεψεις και συναισθηματα???
    αρκετα και εσυ ισως ακομα περισσοτερα.
    Εχεις σκεφτει την πιθανοτητα τι παει στραβα αν δεν κατεληξες καπου που να σε ευχαριστει??
    Η αυτο το κομματι το πηγες στην ευκολη λυση στον ψυχολογο σου???

Λυσεις στα αδιεξοδα σου υπαρχουν μονο που θελει και κοπο και τροπο για να τα βρεις. Και σε αυτο το ταξιδι θα εισαι μονος σου, οσους ψυχολογους και να εχεις γυρω σου....

Senior Member
    Originally posted by krino

Λυσεις στα αδιεξοδα σου υπαρχουν μονο που θελει και κοπο και τροπο για να τα βρεις. Και σε αυτο το ταξιδι θα εισαι μονος σου, οσους ψυχολογους και να εχεις γυρω σου....
    γιατι?ποιος διαφωνει μ αυτο?οσοι πανε σε ψυχολογο, μήπως????????

Banned
    Originally posted by Sofia

γιατι?ποιος διαφωνει μ αυτο?οσοι πανε σε ψυχολογο, μήπως????????

αυτοι που τους σπρωχνουν σε αυτη την κατυεθυνση.

Senior Member
    αν αυτοι που σπρωχνουν προς αυτη την κατεύθυνση εχουν την εμπειρια της ψυχοθεραπειας,ειναι οι πρωτοι που συμφωνουν

Senior Member
    Εγω προσωπικα αφου ειδα και αποειδα στραφηκα στα φαρμακα...ψυχοθεραπεια δεν εχω κανει καθολου...αλλα και να εκανα θα ηταν σε συνδυασμο με την φαρμακευτικη αγωγη γιατι στην περιπτωση μου δεν ενδεικνυται τιποτα αλλο...ξερω ομως οτι υπαρχουν και μερικοι που τα καταφερνουν χωρις φαρμακα.
    Οσο για αυτο που κανεις krino δηλαδη να αναλυεις σκεψεις και συναισθηματα νομιζεις οτι δεν το κανουν οι αλλοι και ειδικα οσοι βρισκονται σε αυτο το φορουμ?...γιατι πραγματι ισως μερικοι να μη το κανουν τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο...
    Εχω παρατηρησει οτι οποτε το κανω αυτο τοτε τα πραγματα δεν πανε καλα για μενα...αν δεν το κανω σημαινει οτι ειμαι καπως πιο \"ευτυχισμενος\"...δεν χρειαζεται να μπω σε αυτην την διαδικασια...να το πω ειμαι μες την τρελλη χαρα?
    Δεν ξερω μυριαδες ανθρωποι...μυριαδες τροποι σκεψεων....και ο αγωνας...αγωνας αυτο δεν αλλαζει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ax παιδια σημερα πήρα seropram το πρωι και με επιασε μια κριση πανικου (στη δουλεια που δεν με ειχε πιασει ποτε) απιστευτα εντονη με επιασε τρεμουλο στα χερια λιποθυμια, να νομιζω οτι ειναι τα τελευταια μου, η καρδια μου χτυπαγε σαν τρελη... με κοιταζαν οι συναδελφοι σαν ζομπι. Tοσο ευαισθητη ειμαι πια στα παντα? οτι παρενερειες εχει κατι, εγω θα τις εμφανισω? Kαι τωρα αυτο θα το ζω καθε μερα?

Senior Member
    πως θα σου φαινοταν να μη διαβάζεις τί παρενεργειες εχει το καθε τι?
    επίσης το συγκεκριμενο σκηνικο μετεφερε το στο γιατρο σου να ρυθμίσει τί χαπια θα παιρνεις κ σε τί δοσολογία!

Senior Member
    δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω χαπια!!!!!
    Eιδα την κόλαση με τα ματια μου... φυσικα δεν τα συνεχιζω.
    Θα στραφω ξανα στην ομοιοπαθητικη.
    Iσως να μην φταιει το φαρμακο αλλα εγω να μην ειμαι σε θεση να ανταπεξελθω σε αυτο το συναισθημα που μου εβγαλε.
    Mετα απο αυτην την κριση καταλαβα οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα...

Banned
    μαργκο τα χαπια δεν ειναι το παν...
    μπορεις να δουλεψεις και αλλιως αυτο που θες να πετυχεις.

Senior Member
    Κρίνο συμφωνω σιγουρα και επαυξάνω...

Banned
    αντε λοιπον, θελουμε συντομα να ακουσουμε οτι εισαι σημαντικα καλυτερα.

Senior Member
    Πω πω...με τρομάζει πολύ αυτό που γράφεις εδώ, Κρίνο...
    Μάκια...

Banned
    Originally posted by Φοίβη
    Πω πω...με τρομάζει πολύ αυτό που γράφεις εδώ, Κρίνο...

δεν καταλαβαινω το λογο καλο μου....
    πες τι σε τρομαζει να το δουμε.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast