Παρενεργειες απο τα χαπια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Senior Member
    Αν ήμουνα στη θέση της Μάργκο ακούγοντας αυτά τα λόγια σου θα αισθανόμουν υποχρεωμένη να γίνω σημαντικά καλύτερα.Οτι μόνο αν γίνω σημαντικά καλύτερα θα μπορέσω να γίνω αποδεκτή από σένα. Και δεν το θέλω αυτό.Θέλω να έχω το δικαίωμα να γίνω και σημαντικά χειρότερα και νε δεχτείς εξίσου και αυτή την πιθανότητα.
    Δεν λέω οτι δεν την δέχεσαι, απλά η απάντησή σου εμένα με κάνει να αισθάνομαι έτσι.
    Μάκια...

Senior Member
    Nαι Φοιβη τι σε τρομαζει ακριβως; και εγω δεν το κατάλαβα...
    Eπιπλεον θέλω να ξαναξεκινησω ψυχοθεραπεια για υποστηριξη.
    Tι γνωμη εχετε για τα ομαδικά; Θα ήθελα πολυ να γνωρισω ατομα που περνανε παρομοιο λουκι και να δω πως το αντιμετωπιζουν.. Eμενα μου φαινεται βουνο..
    Aπο την άλλη μου φαινεται απίστευτο που χανω όλα αυτα που μου αρεσαν γιατι φοβαμαι μια ενδεχομενη κριση.. Γενικα νιωθω οτι χανω πολυτιμο χρονο.

Senior Member
    Kρινο εγω δεν ενιωσα να με ανχωνει αυτο που λες παντως. Kαταλαβαινω οτι ηταν μια κουβέντα παρότρυνσης και ενθάρυνσης. Kαι φυσικα μακαρι να γίνει..

Banned
    Originally posted by Φοίβη
    Αν ήμουνα στη θέση της Μάργκο ακούγοντας αυτά τα λόγια σου θα αισθανόμουν υποχρεωμένη να γίνω σημαντικά καλύτερα.Οτι μόνο αν γίνω σημαντικά καλύτερα θα μπορέσω να γίνω αποδεκτή από σένα. Και δεν το θέλω αυτό.Θέλω να έχω το δικαίωμα να γίνω και σημαντικά χειρότερα και νε δεχτείς εξίσου και αυτή την πιθανότητα.
    Δεν λέω οτι δεν την δέχεσαι, απλά η απάντησή σου εμένα με κάνει να αισθάνομαι έτσι.
    κοιταξε,
    καθε επαφη εχει διαφορετικη απαντηση.
    Στην μαργκο απαντησα ετσι γιατι αυτη την \"σχεση\" εχουμε αναπτυξει και καταλαβα τι την ενοχλει και τι οχι και ποια κουβεντα μπορει να την παει μπροστα και ποια οχι.

Ισως (λεω ισως) αν μιλαγαμε μαζι να σου εδινα αλλη απαντηση, με αλλο στυλ με αλλα λογια η δεν ξερω εγω τι αλλο.

Ελπιζω να σε καλυπτει η απαντηση μου.

Banned
    Originally posted by margo44
    Kρινο εγω δεν ενιωσα να με ανχωνει αυτο που λες παντως. Kαταλαβαινω οτι ηταν μια κουβέντα παρότρυνσης και ενθάρυνσης. Kαι φυσικα μακαρι να γίνει..

να σαι καλα και ευχαριστω για το σχολιο σου.
    Χμμμ με τα \"μακαρι\" δεν εκανε κανεις προκοπη....

ε?

Δεν θα λες μακαρι, αλλα θα γινει.

Senior Member
    κοιταξε,
    καθε επαφη εχει διαφορετικη απαντηση.
    Στην μαργκο απαντησα ετσι γιατι αυτη την \"σχεση\" εχουμε αναπτυξει και καταλαβα τι την ενοχλει και τι οχι και ποια κουβεντα μπορει να την παει μπροστα και ποια οχι.

Ισως (λεω ισως) αν μιλαγαμε μαζι να σου εδινα αλλη απαντηση, με αλλο στυλ με αλλα λογια η δεν ξερω εγω τι αλλο.

Ελπιζω να σε καλυπτει η απαντηση μου. [/quote]

Ναι καλύπτομαι. Νομίζω μάλιστα οτι το σχόλιο της Μάργκο επιβεβαιώνει όσα λες.
    Μάκια...

Senior Member
    Eιμαι φοβισμενη γιαυτο ειμαι και επιφυλακτικη. Nόμιζα οτι δεν μου είχε κανει κατι η ομοιπαθητικη αλλα έκανα λάθος. Tο κατάλαβα οταν με το ένα χαπι που πήρα πηγα πισω 9 μήνες με τρελές κρίσεις όλη μερα. Δεν ξέρω πως το αντεχουν τοσοι ανθρωποι που πέρνουν τετοια χαπια εγω παντως σίγουρα δεν μπορω. Eκτος απο το τρελο ανχος που μου εβγαλε ενιωθα όλη μερα αρρωστη και δεν μπορουσα να κουνηθω...
    Θα ξαναηρεμησω ομως ειναι απλα θεμα χρονου.

Senior Member
    Eπιπλεον θέλω να ξαναξεκινησω ψυχοθεραπεια για υποστηριξη.
    Tι γνωμη εχετε για τα ομαδικά; Θα ήθελα πολυ να γνωρισω ατομα που περνανε παρομοιο λουκι και να δω πως το αντιμετωπιζουν.. Eμενα μου φαινεται βουνο..
    Aπο την άλλη μου φαινεται απίστευτο που χανω όλα αυτα που μου αρεσαν γιατι φοβαμαι μια ενδεχομενη κριση.. Γενικα νιωθω οτι χανω πολυτιμο χρονο.
    στην ομαδικη ψυχοθεραπεια δεν σημαινει οτι θα εχεις στην ομάδα άτομα με το ιδιο προβλημα με το δικό σου,παρόλα αυτα θεωρώ πολύτιμη τη βοήθεια της.

οσο για τον χρονο δώσε χρονο στον εαυτο σου κ οχι στο αγχος σου για τον χρονο που χάνεις...

Senior Member
    Originally posted by krino
    παρενεργειες θα εχεις σιγουρα αναλογα το πως λειτουργει ο οργανισμος σου.
    Μην ξεχνας οτι αμα αρχισεις να παιρνεις φαρμακα βαζεις χημεια μεσα σου την οποια εθιζεις τον οργανισμο σου.
    Με τα φαρμακα στην ουσια αυτο που καταφερνεις ειναι να πιεσεις τον οργανισμο σου να ισορροπήσει σε αυτο που αρνεισαι η αποφευγεις να κανεις μονη σου.
    Ενδεχωμενα τα φαρμακα να κανουν την βρωμοδουλεια που \"αρνεισαι\" να κανεις μονη σου αλλα αυτο δεν θα ειναι χωρις προβληματα.

Εν ολιγεις προτεινω να εντεινεις τις προσπαθειες σου σε οτι εκανες αλλα με αλλη στρατιγικη.
    Πηγαινε και σε ψυχολογο για υποβοηθηση, αλλα αποφυγε να παρεις φαρμακα,
    Συνηθως οι ψυχολογοι παιζουν αυτο το το ρολο, συνηθως λεω γιατι δεν ειναι απαραιτητο.
    Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης πώς θα τα αυξήσει η φίλη μας χωρίς χάπια;;;Είναι καθαρά βιολογικό το θέμα.....Η ψυχοθεραπεία όπως έχω καταλάβει σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματα ώστε να ισορροπήσεις και να σταθεροποιηθείς σαν χαρακτήρας.....και ίσως μια μέρα να απαλλαγείς και από τα χάπια.......Τώρα γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που χρήζουν εφ΄όρου ζωής ψυχοφάρμακα δεν το ξέρω....

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ο krino ειναι λιγο απολυτος και διαφωνω μαζι του...δεν θα σου πω να παρεις φυσικα φαρμακα αν δεν τα χρειαζεσαι...αλλα θα κανεις αυτο που θα δουλεψει σε σενα...οτι χρειαζεται.
    Μη φτασουμε σε ακραιες καταστασεις του στυλ εχω διαβητη,καρκινο ή δεν ξερω τι αλλα αρνουμαι πεισματικα τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι θα αυτοϊαθω ή γιατι πιστευω στο θεο ή δεν ξερω τι...και ο εγκεφαλος ειναι ενα κομματι του σωματος.
    Ναι σε ολα και θα δεις τι ταιριαζει σε σενα.
    Συμφωνώ μαζί σου...

Banned
    Originally posted by Kassi
    Originally posted by krino
    παρενεργειες θα εχεις σιγουρα αναλογα το πως λειτουργει ο οργανισμος σου.
    Μην ξεχνας οτι αμα αρχισεις να παιρνεις φαρμακα βαζεις χημεια μεσα σου την οποια εθιζεις τον οργανισμο σου.
    Με τα φαρμακα στην ουσια αυτο που καταφερνεις ειναι να πιεσεις τον οργανισμο σου να ισορροπήσει σε αυτο που αρνεισαι η αποφευγεις να κανεις μονη σου.
    Ενδεχωμενα τα φαρμακα να κανουν την βρωμοδουλεια που \"αρνεισαι\" να κανεις μονη σου αλλα αυτο δεν θα ειναι χωρις προβληματα.

Εν ολιγεις προτεινω να εντεινεις τις προσπαθειες σου σε οτι εκανες αλλα με αλλη στρατιγικη.
    Πηγαινε και σε ψυχολογο για υποβοηθηση, αλλα αποφυγε να παρεις φαρμακα,
    Συνηθως οι ψυχολογοι παιζουν αυτο το το ρολο, συνηθως λεω γιατι δεν ειναι απαραιτητο.
    Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης πώς θα τα αυξήσει η φίλη μας χωρίς χάπια;;;Είναι καθαρά βιολογικό το θέμα.....Η ψυχοθεραπεία όπως έχω καταλάβει σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματα ώστε να ισορροπήσεις και να σταθεροποιηθείς σαν χαρακτήρας.....και ίσως μια μέρα να απαλλαγείς και από τα χάπια.......Τώρα γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που χρήζουν εφ΄όρου ζωής ψυχοφάρμακα δεν το ξέρω....

δεν το καταλαβα αυτο,
    πως εσυ καταλαβες τι επιπεδα σεροτονινης εχει η φιλη μας??
    και επιπλεον θα σου πω οτι οταν κλεινεις μια τρυπα και διπλα ανοιγουν αλλες τρεις πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη με αυτο που κανεις.....

υπαρχει ενας κοσμος (μεσα και εσυ σε αυτους) που εχουν ακουμπησει ολες τις ελπιδες τους στα φαρμακα. Δεν θα σας κρινω για αυτο δικαιωμα σας. Μην σπρωνετε ομως ολο τον υπολοιπο κοσμο προς αυτη την κατευθυνση για να νιωσετε εσεις καλυτερα για τις επιλογες σας.

Banned
    Originally posted by Kassi
    Ο krino ειναι λιγο απολυτος και διαφωνω μαζι του...δεν θα σου πω να παρεις φυσικα φαρμακα αν δεν τα χρειαζεσαι...αλλα θα κανεις αυτο που θα δουλεψει σε σενα...οτι χρειαζεται.
    Μη φτασουμε σε ακραιες καταστασεις του στυλ εχω διαβητη,καρκινο ή δεν ξερω τι αλλα αρνουμαι πεισματικα τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι θα αυτοϊαθω ή γιατι πιστευω στο θεο ή δεν ξερω τι...και ο εγκεφαλος ειναι ενα κομματι του σωματος.
    Ναι σε ολα και θα δεις τι ταιριαζει σε σενα.
    Συμφωνώ μαζί σου...

δεν ξερω αν εχει νοημα να πω οτι διαφωνω μαζι σου....
    :P

Banned
    Eιμαι φοβισμενη γιαυτο ειμαι και επιφυλακτικη. Nόμιζα οτι δεν μου είχε κανει κατι η ομοιπαθητικη αλλα έκανα λάθος. Tο κατάλαβα οταν με το ένα χαπι που πήρα πηγα πισω 9 μήνες με τρελές κρίσεις όλη μερα. Δεν ξέρω πως το αντεχουν τοσοι ανθρωποι που πέρνουν τετοια χαπια εγω παντως σίγουρα δεν μπορω. Eκτος απο το τρελο ανχος που μου εβγαλε ενιωθα όλη μερα αρρωστη και δεν μπορουσα να κουνηθω...
    Θα ξαναηρεμησω ομως ειναι απλα θεμα χρονου.

ειναι φυσικο να εισαι επιφυλακτικη, ειναι φυσικο να εισαι φοβισμενη.
    Ολα θα αλλαξουν οταν κανεις ενα μικρο βηματακι προς τα εμπρος και θα περιμενεις να δεις αν ολα πανε οπως τα περιμενεις.
    Ποτε δεν ειπα οτι κατι ειναι ευκολο και απλο να γινει.
    Απο την αλλη ομως θα πρεπει να ξερεις οτι δεν ειαι αδυνατο να γινει και αμα το κατορθωσεις αυτο το μικρο βηματακι θα βρεθεις σε νεα θεση που ουτε καν ηξερες οτι υπαρχει.

Στο χερι σου ειναι αυτη την θεση να την κατακτησεις!

Senior Member
    Δεν θα σας κρινω για αυτο δικαιωμα σας. Μην σπρωνετε ομως ολο τον υπολοιπο κοσμο προς αυτη την κατευθυνση για να νιωσετε εσεις καλυτερα για τις επιλογες σας.
    Α)Προσπαθουμε να βοηθησουμε και οχι να αισθανθουμε καλυτερα με τις επιλογες μας.
    Β)Δεν ηταν επιλογη μου τα φαρμακα...υποχρεωτικα τα παιρνω...θα μπορουσα να τα κοψω οπως καλλιστα θα μπορουσα να κοψω και το λαιμο μου δεν με εμποδιζει κανενας.
    Γ)Αν νομιζεις οτι ολη ερευνα πανω στα φαρμακα και ολος ο ψυχιατρικος κλαδος ειναι για πεταμα επειδη εσυ μπορεις και επιλυεις προβληματα χωρις φαρμακα τι να πω...
    Δ)Δεν εσπρωξα κανεναν να παρει φαρμακα...του ξεκαθαριζω οτι ειναι μια επιλογη του και να την εχει υποψιν του...και οχι να την διαγραψει για λαθος λογους...ποιος εγω να παρω ψυχοφαρμακα και να ειμαι σαν ζομπι ή να μαστουρωνω και αλλα τετοια φαιδρα.
    Αυτα...αν και ξερω οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε πανω στο ζητημα...αλλα εχω δικιο γιατι εχω και την εμπειρια απο μια σοβαρη ασθενεια.
    Φυσικα δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν θα σας κρινω για αυτο δικαιωμα σας. Μην σπρωνετε ομως ολο τον υπολοιπο κοσμο προς αυτη την κατευθυνση για να νιωσετε εσεις καλυτερα για τις επιλογες σας.
    Α)Προσπαθουμε να βοηθησουμε και οχι να αισθανθουμε καλυτερα με τις επιλογες μας.
    Β)Δεν ηταν επιλογη μου τα φαρμακα...υποχρεωτικα τα παιρνω...θα μπορουσα να τα κοψω οπως καλλιστα θα μπορουσα να κοψω και το λαιμο μου δεν με εμποδιζει κανενας.
    Γ)Αν νομιζεις οτι ολη ερευνα πανω στα φαρμακα και ολος ο ψυχιατρικος κλαδος ειναι για πεταμα επειδη εσυ μπορεις και επιλυεις προβληματα χωρις φαρμακα τι να πω...
    Δ)Δεν εσπρωξα κανεναν να παρει φαρμακα...του ξεκαθαριζω οτι ειναι μια επιλογη του και να την εχει υποψιν του...και οχι να την διαγραψει για λαθος λογους...ποιος εγω να παρω ψυχοφαρμακα και να ειμαι σαν ζομπι ή να μαστουρωνω και αλλα τετοια φαιδρα.
    Αυτα...αν και ξερω οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε πανω στο ζητημα...αλλα εχω δικιο γιατι εχω και την εμπειρια απο μια σοβαρη ασθενεια.
    Φυσικα δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες....
    Συμφωνω Keep και προσθέτω: δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες,δεν ειναι και ολοι οι ανθρωποι ίδιοι. Οπως και το οτι κανεις δεν λεει: \"α, τί ωραια που θα παρω φάρμακα\"......\"μμμμμμμμ τί καλα που θα ξεκινήσω ψυχοθεραπεια\"...

Δεν ειναι πανακεια τα φάρμακα, σε καποιες περιπτώσεις ειναι ομως απαραιτητα. Σε καποιες αλλες οχι. Πάντα ειναι μια επιλογή. Που μπορει να ναι σωτήρια, αλλα σ αλλες περιπτώσεις καταστροφικη...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast