Παρενεργειες απο τα χαπια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Banned
    Originally posted by keep_walking

Α)Προσπαθουμε να βοηθησουμε και οχι να αισθανθουμε καλυτερα με τις επιλογες μας.

δεν αντιλεγω κατι για τις προθεσεις σας, τα βαθυτερα κινητρα ερευνω...

Β)Δεν ηταν επιλογη μου τα φαρμακα...υποχρεωτικα τα παιρνω...θα μπορουσα να τα κοψω οπως καλλιστα θα μπορουσα να κοψω και το λαιμο μου δεν με εμποδιζει κανενας.

υποχρεωτικα γιατι στο ειπε ο γιατρος σου??
    δεν μου λεει κατι αυτο ως προς την λεξη \"υποχρεωτικα\"

Γ)Αν νομιζεις οτι ολη ερευνα πανω στα φαρμακα και ολος ο ψυχιατρικος κλαδος ειναι για πεταμα επειδη εσυ μπορεις και επιλυεις προβληματα χωρις φαρμακα τι να πω...

τα φαρμακα απο αρχαιοτατων χρονων ποτε δεν ηταν για πεταμα.... η αναπτυξη ολοκληρης ψυχοφαρμακοβιομηχανιας με συγχωρεις αλλα οχι μονο ειναι για πεταμα αλλα ειναι δολοφονιες ανθρωπινων ψυχων.

Οσο για μενα ποτε δεν εχω ισχυριστει οτι μπορω να επιλυσω κανενος προβλημα και μαλιστα μεσα απο ενα φορουμ. Αλλωστε δεν εχω ουτε καν τις στοιχειωδης γνωσεις για αυτο.

Δ)Δεν εσπρωξα κανεναν να παρει φαρμακα...του ξεκαθαριζω οτι ειναι μια επιλογη του και να την εχει υποψιν του...και οχι να την διαγραψει για λαθος λογους...ποιος εγω να παρω ψυχοφαρμακα και να ειμαι σαν ζομπι ή να μαστουρωνω και αλλα τετοια φαιδρα.

Λες να εισαι ο πρωτος που θα εχει ακουσει στην ζωη του οτι υπαρχουν και φαρμακα για το προβλημα του???
    Τωρα για το αν σπρωχνεις η οχι, αναφερθηκα πιο πανω.

Αυτα...αν και ξερω οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε πανω στο ζητημα...αλλα εχω δικιο γιατι εχω και την εμπειρια απο μια σοβαρη ασθενεια.

Δεν ξερω να εχεις δικαιο η οχι, ακομα και αν εχεις ομως αυτο περιοριζεται για το προβλημα σου και το πως το βιωνεις εσυ ακριβως και οχι ολος ο πλανητης.
    Στο ζητημα που αφορα εσενα προσωπικα κανεις δεν μπορει να πει κουβεντα μιας και ο καλυτερος κριτης εισαι εσυ.
    Αλλα μεχρι εκει.

Ειναι σαφες οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε, αυτο φαινεται απο χιλιομετρα.

Φυσικα δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες....

ενδιαφερον εχει η παραμετροποιηση που βαζεις....

Banned
    Originally posted by Sofia

Συμφωνω Keep και προσθέτω: δεν ειναι ολες οι ασθενειες ιδιες,δεν ειναι και ολοι οι ανθρωποι ίδιοι. Οπως και το οτι κανεις δεν λεει: \"α, τί ωραια που θα παρω φάρμακα\"......\"μμμμμμμμ τί καλα που θα ξεκινήσω ψυχοθεραπεια\"...

δεν σχολιαζω τι κανει ο καθενας οταν αντιμετωπιζει ενα προβλημα, αλλα τι λεμε εμεις απεναντι σε αυτους.

Δεν ειναι πανακεια τα φάρμακα, σε καποιες περιπτώσεις ειναι ομως απαραιτητα. Σε καποιες αλλες οχι. Πάντα ειναι μια επιλογή. Που μπορει να ναι σωτήρια, αλλα σ αλλες περιπτώσεις καταστροφικη...

διαφωνω καθετα αλλα δεν πειραζει.
    Η παθολογιες της ψυχης δεν βασιζονται σε ιατρικα δεδομενα, ουτε τα ψυχοφαρμακα ειναι αντιβιωση.
    Ελεος πια με τις γενικευσεις!!!

Μπορει να ειναι και ετσι μπορει να ειναι και γιουβετσι!!!
    τσουκου τσουκου για να περασει η απλουστευση!

Senior Member
    μαλιστα....ενδιαφέρουσα η αποψη για την απλουστευση!!!!

Senior Member
    Καλα ας μην τα παρω ενα-ενα οσα γραφεις...ας μιλησουμε για την παραμετροποιηση.
    Μπορω να μιλησω για τη σχιζοφρενεια...που συμφωνα απο προσωπικη εμπειρια και συμφωνα με ολους σχεδον τους εδικους δηλαδη το 99.99% των ειδικων δεν αντιμετωπιζεται χωρις φαρμακα.
    Ναι παντως ειναι μερικοι που ζουν μια αξιοπρεπεστατη ζωη χωρις φαρμακα...απο οτι εχω ακουσει...αλλα παντου υπαρχουν εξαιρεσεις.
    Αλλες ασθενειες εχουν τα δικα τους...ας μελετησει ο καθενας οσο μπορει το προβλημα του ωστε να δει τι αντιμετωπιζει.
    Αν βγαλει ακρη δηλαδη γιατι ναι υπαρχει η καταθλιψη και υπαρχει και η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...υπονοω οτι ολα εντελει ειναι θεμα κλιμακας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ο ορισμος της απλουστευσης!!!!!σαφως!

ολα το ιδιο ειναι λοιπον!αυτο κι αν δεν ειναι απλουστευση.....

Banned

και συμφωνα με ολους σχεδον τους εδικους δηλαδη το 99.99% των ειδικων δεν αντιμετωπιζεται χωρις φαρμακα.
    Ναι παντως ειναι μερικοι που ζουν μια αξιοπρεπεστατη ζωη χωρις φαρμακα...απο οτι εχω ακουσει...αλλα παντου υπαρχουν εξαιρεσεις.

καλα δεν ξερω απο που αντλεις αυτα τα ποσοστα αλλα χαρην εργασιας ας πουμε οτι ειναι και ετσι.

Η κουβεντα που με ενδιαφερει ειναι πως αυτο το 0,1 % θα γινει μεγαλυτερο.

Banned
    Originally posted by Sofia
    ο ορισμος της απλουστευσης!!!!!σαφως!

ολα το ιδιο ειναι λοιπον!αυτο κι αν δεν ειναι απλουστευση.....
    η απλουστευση ειναι αυτο που γραφεις,
    οτι ολα μπορουν να παιζουν και ολα μπορουν να συμβουν.
    Εν γενει μπορει να ειναι και ετσι χωρις αμφιβολια.

Απο την αλλη ομως οταν ολο αυτο το πακετο γινεται κανονας - που αυτο προσπαθεις να κανεις - επετρεψε μου να μιλαω για απλουστευσεις.

Senior Member
    Εχεις σκοπο να αρχισεις μια σταυροφορια...και καλα θα κανεις να ξυπνησουν μερικοι...εχεις τις γνωσεις να στηριξεις τα επιχειρηματα σου?
    Αν σου φερουν μια MRI ακτινογραφια και σου δειξουν τις προβληματικες περιοχες εσυ τι θα πεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εχεις σκοπο να αρχισεις μια σταυροφορια...και καλα θα κανεις να ξυπνησουν μερικοι...εχεις τις γνωσεις να στηριξεις τα επιχειρηματα σου?
    Αν σου φερουν μια MRI ακτινογραφια και σου δειξουν τις προβληματικες περιοχες εσυ τι θα πεις?

σταυροφορια?
    εγω?

δεν εχω τετοιες αγωνιες και ουτε μπορω να κανω αυτο που λες.
    (ηδη εχω και εγω τα δικα μου δεκαδες αλυτα προβληματα οπως ολοι οι ανθρωποι...)
    Πιο πανω ειπα οτι δεν εχω ουτε καν τις στοιχειωδης γνωσεις, οποτε η απαντηση που ζητας υπαρχει ηδη.

Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησω να ειμαι ανθρωπος οτι και αν σημαινει αυτο για μενα η να σταματησω να εχω τις αποψεις που εχω.

Τουλαχιστον οσο μπορω και αναπνεω αν με εννοεις....

Senior Member
    Χμμ αλλα διαβαζα καπου...ξερεις που...δημοσιευτηκε η απαντηση σου...τεσπα δεν εχει σημασια...απλως πρεπει να εισαι πιο ευελικτος...ουσιαστικα λες δεν εχεις τις γνωσεις αλλα κρινεις το ιατρικο κατεστημενο...ουτε εγω εχω τις γνωσεις γι\'αυτο θα συμφωνησω με την πλειοψηφια...αφηνω την προσωπικη πειρα απ\'εξω.

Banned
    οκ κηπ,
    θα δωσω εξετασεις του χρονου να μπω ιατρικη και σε 10 χρονια μαζι με το ντοκτορα να ερθω εδω μαζι με τους αλλους πανεπιστημονες να βαλουμε ολοι μαζι την επιστημονικη μας γνωση κατω ν αδουμε που συμφωνουμε και που οχι.

Ελπιζω τωρα να ειμαι πιο συμβατος με τις αποψεις σου.

Senior Member
    Ok θα μπω και εγω στην ιατρικη και μετα απο 10 χρονια να δουμε αν συμφωνησουμε:P...

Banned
    θα σε περιμενω,
    ραντεβου 15/11/2017 εδω ακριβως.

Member
    Συγνώμη που θα πεταχτώ πάλι σαν την ...., αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ για ποιο λόγο ορισμένοι άνθρωποι μέσα σε αυτό το ταλαίπωρο φόρουμ επιμένουν να παρουσιάζουν εριστική διάθεση, χωρίς ειδικό λόγο και να μιλούν, χωρίς τελικά να λένε κάτι. Το αν τα ψυχοφάρμακα είναι καλή επιλογή ή όχι, υπάρχουν, νομίζω, αρμόδιοι γιατροί να το κρίνουν, να το μελετήσουν και αναλόγως πάθησης να κρίνουν. Προσωπική άποψη μπορεί να εκφράζει ο καθένας από μας, βασιζόμενος στο απλούστατο γεγονός, αν βοηθήθηκε από φαμακευτική αγωγή ή όχι. Προφανώς, η φίλη μας η Μαργκό, δεν ανήκει στους ανθρώπους που είδαν καλό, οπότε η ίδια ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ της, θα επιλέξουν εναλλακτική θεραπεία. Στη δική μου περίπτωση, αν είχα 1000000? στην Τράπεζα, σίγουρα θα καθόμουν σπίτι για κανένα χρόνο και θα έκανα γιόγκα, θα δοκίμαζα όλες τις θεραπείες που υπάρχουν (συνήθεις και εναλλακτικές) προκειμένου να γίνω καλά. Έλα όμως που δεν έχω τα περιθώρια και την πολυτέλεια να απέχω από τα πράγματα, κυρίως από τα επαγγελματικά και εφόσον δεν την \"πάλευα\" έπρεπε να βρω γρήγορα μία λύση, για να \"επιστρέψω\" στα πράγματα και να αρχίσω πάλι να κυκλοφορώ σαν άνθρωπος. Τα φάρμακα, ναι, με βοήθησαν. Εμένα όμως. Άλλον πιθανόν να μην τον βοηθούν. Χαίρομαι ειλικρινά τα παιδιά εκείνα, στα οποία τα συμπτώματα είναι πιο ήπια και δεν τα εξαναγκάζουν να κλείνονται στο σπίτι. Δυστυχώς δεν ακήκω στην κατηγορία αυτή.

Senior Member
    Σήμερα πηγα σε καινουργιο ψυχολογο και μου είπε οτι δεν βλεπει να εχω καταθλιψη απλα διαταραχες ανχους που οπως ειναι φυσικο εχουν ριξει και κατα πολυ τη διαθεση και τη libido μου για ευνοητους λογους.

Δεν θελω να μπω στη διαδικασια να λογομαχω για τα φαρμακα και το αν ειναι αναγκαια. O καθενας μπορει να κρινει για τον εαυτο του και καλα κανει γιατι μονο αυτον κουβαλαει. Προσωπικα δεν θα μπω σε αυτο το τουνελ...
    Mπηκα για μια μερα και δεν μου αρεσε καθολου. Δεν θελω να κανω αλλα πειραματα με το μυαλο μου. Eτσι και αλλιως παιρνω αρκετη βοηθεια απο την ομοιοπαθητικη και την ψυχαναλυση. Πιστευω ειμαι σε καλο δρομο..

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast