Results 76 to 83 of 83
Thread: Παρενεργειες απο τα χαπια
-
25-11-2007, 01:07 #76
Originally posted by La_ViTa
Συμφωνώ με όλο το μήνυμα της Reina αλλά γενικότερα έχω βαρεθεί να διαβάζω ανά καιρούς στο forum το πόσο και αν και σε τι βοηθάνε τα ψυχοφάρμακα.Οι ειδικοί ξέρουν,και είμαι από τις περιπτώσεις που τους έχουν βοηθήσει.Και τους ευγνωμονώ γι\'αυτό.Για ποιο λόγο να είμαστε τόσο αρνητικοί σε κάτι επιστημονικό?
Κρίνο,λες να μην παρασύρουμε τους άλλους στον κόσμο που εναποθέτει όλες τις ελπίδες του στα φάρμακα? Από που έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα?Και πότε έγινες τόσο ειδικός - Ακριβώς..Από πότε γίναμε όλοι ειδικοί και κρίνουμε αυτούς που παίρνουν φάρμακα;;;Δεν την προβάλλαμε δε ως την ιδανική κατάσταση..Μακάρι να μην πέρναμε και να μοιάζαμε σε εσένα που μπορείς και μας κρίνεις αλλά u know δεν μπορούσαμε αλλιώς και εν τέλει στενοχωρήθηκα με το προηγούμενό σου μην.Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. ώστε να πιστεύεις ότι όλη η ψυχοφαρμακοβιομηχανία είναι για πέταμα?
Νομίζω ότι η υπερβολή δεν εξυπηρετεί πουθενά. Η margo όπως και ο καθένας νομίζω ότι μπορεί να κρίνει αν θα έπρεπε να πάρει φάρμακα,τα οποία ενδεχομένως να τη βοηθήσουν,ή θέλει να ακολουθήσει άλλο δρόμο άνευ φαρμάκων.
Το να γινόμαστε εριστικοί,δεν χρησιμεύει πουθενά-- Και πάλι σωστή παρατήρηση..Γιατί τόσο εριστικός;;;
- 29-11-2007, 10:53 #77
Kαλημέρα και παλι. Oι εξετασεις του θυροειδη μου βγηκαν πολυ χαλια. Yποθυροειδισμος (επαιρνα πολυ χαμηλη δοση της ορμονης)και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει γιαυτο να ειμαι χαλια ψυχολογικα.
Περιμενω να περασει λιγος καιρος για να δω αν θα ειμαι καλυτερα με την καινουργια δοση T4. Eχει κανενας παρομοια εμπειρια;
03-12-2007, 11:25 #78
Mα κανεις δεν εχει υποθυροειδισμο???
τιποτα??
03-12-2007, 11:55 #79
καλημερα. Εχει η μητέρα μου. Δεν ξέρω αν μπορεις να ρίξεις ολα τα ψυχολογικά σου σ αυτο....αλλα θα το δεις μόνη σου.
03-12-2007, 22:30 #80
Γεια σου margo44, εγω εχω υποθυροειδισμο- αυτοανοση θυρεοειδιτιδα.. σχεδον εναμιση χρονο παίρνω θυρο - ορμόνη.. (εχω αλλαξει φάρμακα ήδη μια φορα.. λογο προβληματων..)
I wOnDeR....
03-12-2007, 22:37 #81
Από ότι έχω ακούσει ο υποθυρεοειδισμός προκαλεί συμπτώματα κατάθλιψης, και κάποιοι γιατροί αρχίζουν θεραπεία ψυχολογική αφού τον διορθώσουν. Καλά σου είπε ο γιατρός σου. Κάνε λίγο υπομονή. Πολύ πιθανά από αυτό να προέρχονται τα συμπτώματά σου.
03-12-2007, 23:54 #82
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, θα πω μόνο ότι είδα να συμβαίνει σε συγγενικό μου πρόσωπο και νομίζω είναι σημαντικό: Η συγκεκριμένη γυναίκα πέρισυ είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά, με το ζόρι κυκλοφορούσε και από ότι έμαθα προσπάθησε να αυτοκτονήσει κιόλας. Εισήχθη σε ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου και μετά από εξετάσεις βρέθηκε ότι είχε σοβαρό θέμα με το θυρεοειδή. Έκανε επέμβαση και αμέσως (αμέσως όμως) άλλαξε τελείως. Μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική, δραστήρια, μέχρι που έκανε μαθήματα στη μαμά μου για να αρχίσει να .... γκομενίζει. Τα λέω πολύ συνοπτικά για να μην κουράζω, το είδα όμως να συμβαίνει και εύχομαι margo να πάνε όλα καλά και σε σένα....!
04-12-2007, 10:21 #83
Eυχαριστω πολυ ρε παιδια και εγω απο τοτε που εκανα ολικη αφαιρεση τα εχω δει ολα. . Πολυ ταλαιπωρια και φυσικα δεν σου λενε τιποτα οι γιατροι για τις ψυχολογικες επιπτωσεις που μπορει να εχεις.
Eδω οι γυναικες μολις γενανε και διαταρασονται οι τιμες του θυροειδη ειναι πολυ πιθανο να πεσουν σε καταθλιψη. Eγω εχω ηπια καταθλιψη. Tο χειροτερο ειναι οτι εχω γενικευμενη φοβια. Φοβαμαι μονη μου σπιτι φοβαμαι να βγω εξω το βραδι. Tο καλο ειναι οτι παρολο που νιωθω ενα βημα πριν απο την κριση προσπαθω και κανω αυτα που φοβαμαι... αλλα ειναι πολυ δυσκολο..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....