Συγχωρειται η απιστία? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Banned
    Μαλλιοτραβήγματα! Τελικά συγχωρείται το κέρατο;

Senior Member
    Απο αλλους ναι απο αλλους οχι μαλλον.εχει να κανει με την προσωπικοτητα το φυλο την εμπειρια του καθενος τη σχεση που εχεις με τον αλλον.εγω δε θα μπορουσα να απαντησω προσωπικα.το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θελω διπλα μου καποιον που εμπιστευομαι καποιον που με θελει πραγματικα και θελει να αραξει σε μια σχεση.οτιδηποτε αλλο με κουραζει ψυχολογικα

Banned
    Εγώ, από την άλλη, αυτό με το άραγμα το απεχθάνομαι. Αν το λες φυσικά όπως το αντιλαμβάνομαι (έκανα τη ζωή μου και τώρα αράζω μαζί σου). Προτιμώ να κάνει τη ζωή της μαζί μου και έπειτα να αράξουμε και οι δύο

Senior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Εγώ, από την άλλη, αυτό με το άραγμα το απεχθάνομαι. Αν το λες φυσικά όπως το αντιλαμβάνομαι (έκανα τη ζωή μου και τώρα αράζω μαζί σου). Προτιμώ να κάνει τη ζωή της μαζί μου και έπειτα να αράξουμε και οι δύο
    περιπου ετσι το εννοω.αλλα δεν εννοω αραγμα =βολεμα.εννοω οτι θες συνειδητα να εισαι με καποιον ανθρωπο με οτι συνεπαγεται αυτο.εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω

Junior Member
    Μαλον το ερωτημα που θα επρεπε να υπαρχει ειναι αν ειναι προτιμοτερο γνωριζεις οτι ο συντροφος σου σε απατησε η οχι.

Senior Member
    εγω την συγχωρω αν εχεις καλες φιλες για να πατσισουμε :cool:

Banned
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    εγω την συγχωρω αν εχεις καλες φιλες για να πατσισουμε :cool:
    Χαχαχαχαχα

Quote Originally Posted by kaity View Post
    περιπου ετσι το εννοω.αλλα δεν εννοω αραγμα =βολεμα.εννοω οτι θες συνειδητα να εισαι με καποιον ανθρωπο με οτι συνεπαγεται αυτο.εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω
    Δεν διακρίνω ουσιαστική διαφορά. Μισώ τις συνειδητές επιλογές (με τη φροϋδική σημασία της λέξης συνείδηση). Εκτός και αν συνειδητά βολεύεται και ο άλλος μαζί σου, οπότε πορεύεστε συνειδητά προς τον θάνατο, στερημένοι πάθους, επαναπαυμένοι σε μια σχέση ανάλατη, υπάκουη σε συμβάσεις και ανασφάλειες.
    Όμως η εμπειρία μου έχει δείξει το μονομερές βόλεμα. Θα μπορούσα να γράψω πολλά επί του θέματος, αλλά ας όψεται η τάχα ανωνυμία του διαδικτύου και το ότι θα πάθω ντελίριο απαξιωτικών σχολίων, πράγμα που δεν θέλω.

Εμένα η άποψη μου είναι πως κάποιες φορές αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σου ιδίως αν είναι και σχέση πολλών ετών. Τώρα όμως πάντα αυτό δεν βγαίνει σε καλό, καθώς υπάρχει η περίπτωση να ξαναγίνει το "κακό". Πρέπει να θέσεις τα όρια κατά την άποψη μου. Θα δώσω μια ευκαιρία να σώσω την σχέση μου, όμως σε περίπτωση που επαναληφθεί, τότε το κόβω κατευθείαν και τον στέλνω από εκεί που ήρθε.
    Φυσικά όπως αναφέρουν και πολλά από τα μέλη, το να συγχωρέσεις μια απιστία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Γιατί είναι διαφορετικο να μιλάμε για σχέση και διαφορετικό για μια αρπαχτή ή κάτι που έγινε μια φορά. Πάντα όμως εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου, αν είναι σε θέση να συγχωρέσει τον άλλον και τι ακριβώς είναι σε θέση να συγχωρέσει και να δεχτεί. Ιδίως σε μεγάλες σχέσεις και σε περιπτώσεις που υπάρχουν και παιδιά, τότε άποψή μου είναι πως μια προσπάθεια για να σωθεί η οικογένεια αξίζει. Εννοείται όμως, πως τις περισσότερες φορές τα συναισθήματα αλλάζουν ανάμεσα στα 2 άτομα και είναι αρκετά δύσκολη μια επανασύνδεση, όχι όμως ανέφυκτη.

Junior Member
    τι να δεχτεις ..πιστευω κανεις δεν το συγχωρει και μη παραμυθιαζομαστε. αλλο αν το καταπινεις προσωρινα με την σκεψη οτι θα εκδικηθεις με καποιο τροπο στο μελλον.απαξ και ραγισει το γυαλι..

Banned
    Quote Originally Posted by μπερδεμενη76 View Post
    τι να δεχτεις ..πιστευω κανεις δεν το συγχωρει και μη παραμυθιαζομαστε. αλλο αν το καταπινεις προσωρινα με την σκεψη οτι θα εκδικηθεις με καποιο τροπο στο μελλον.απαξ και ραγισει το γυαλι..
    δυστυχώς θα συμφωνήσω...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456