Ε Ι Μ Α Ι Χ Α Λ ΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κυριακι View Post
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.ΕΝΟΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ Η ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΜΟΥΣ,ΖΑΛΗ,ΚΑΙ ΕΝΟΝΟΣΦΥΞΙΜΟ.ΠΑΛΜΠΥΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ 86 ΠΙΕΣΗ 12 ΜΕΓΑΛΗ 9 ΜΙΚΡΗ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΦΥΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΟΞΥΓΟΝΟΝΩΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΠΕΥΤΩ ΣΑΝ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ.ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΗΘΩ ΞΕΡΗ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΖΑΝΙΠΡΑΜ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΤΙΣ ΑΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΖΑΝΑΧ ΤΩΝ 0,25.ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΣΚΕΤΟ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    Καλησπερα φιλη μου τωρα κατανοω περισσοτερα πραγματα για σενα κ πρεπει να κανεις ο,τι μπορεις να σταθεις στα ποδια σου για την οικογενεια σου που ειναι ο,τι καλυτερο στην ζωη σου,Καταρχας κ εγω ημουν μια περιοδο ετσι χαλια με το παραμικρο κουραση κ ζαλαδες ατονια εκανα εξετασεις αιματος βρεθηκα με υποταση ταση για θυρεοειδη κ σιδηροπενικη αναιμια πηρα σιδηρο κ τωρα ειναι πολυ καλυτερα απο καθε αποψη κανε κ εσυ κατι παρομοιο να δεις τι σου συμβαινει κιολας, κ ετσι ειναι ολα καλα τοτε ολα αυτο που περιγραφεις οφειλεται στον ψυχολογικο παραγοντα η σε παρενεργειες απο φαρμακα που επαιρνες παλια ετσι κ ειναι λιγος καιρος κ τα σταματησες,Οσον αφορα τα φαρμακα πιστευω καλο ειναι να παρεις για ενα διαστημα κ μετα οταν λιγο συνελθεις μαζι με τον αντρα σου προσπαθειτε κ για παιδακι ομως αυτο που βιωνεις τωρα επηρεαζει κ το πρωτο σου παιδι ετσι κ σε βλεπει εμφανως σε τετοια φαση η μαντευει οτι κατι συμβαινει κ πρεπει να το λαβεις σοβαρα υποψιν αυτο,Πρωτα θα εχει μια υγιη μητερα που ειναι αναγκαιο για να νιωθει ασφαλες κ επειτα κ ενα αδερφακι,απευθυνσου κ στον γιατρο σου να παρεις την αποψη του,Καλο κουραγιο κ ολα περνανε στο λεω εγω που περασα εντονη καταθλιψη κ τωρα ειμαι πολυ καλυτερα με φαρμακευτικη αγωγη κ προσπαθεια κ με το αγορι μου θελουμε κανουμε οικογενεια κ εφοσον τα καταφερνω εγω τοτε θα τα καταφερεις κ εσυ με τον καιρο!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12