Results 16 to 30 of 46
-
20-11-2014, 22:57 #16
- 21-11-2014, 00:00 #17
ακριβως το ιδιο ειχα παθει μελος!! 1 μηνα τελεια αφου ξεκινησα φαρμακευτικη αγωγη και μετα αντε παλι οι ιδιες μ@@@@. ειχα παρει τοτε τον γιατρο μου και τον ρωτησα για συμβαινει αυτο και μου αυξησε ελαφρως την δοσολογια μεχρι το επομενο ραντεβου...
καλυτερα να παρεις και συ τον δικο σου, αν το επομενο σου ραντεβου αργει ακομη!!!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
21-11-2014, 00:02 #18
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
21-11-2014, 05:09 #19
προσεχε μονο να αξιοποιησεις κατι απο τη θεραπεια πριν αυτος ο θεραπευσει μονο τις τσεπες του γεμιζοντας τες με money
21-11-2014, 09:04 #20
nai..μονο με διαλογισμο επιτυγχανεται αυτο και γιογκα..αλλα κ με συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια...η οποια βασιζεται στο οτι δεν ειναι τα πραγματα που μας προκαλουν αγχος κ πανικο αλλα η σκεψη μας γι αυτα τα πραγματα.
αυτο να το θυμασαι παντα.οταν κανουμε αρνητικες σκεψεις στρεσαριζομαστε υπερβολικα.
η σκεψη σου ειναι πολυ αρνητικη..αντικατεστησε το "δεν μπορω" με το "μπορω" οταν σκεφτεσαι εστω κ αν μην το πιστευεις.
ειναι κολπακια του μυαλου που πραγματικα ειναι στο χερι μας να τα αλλαξουμε.
δεν ξερω τι κανεις απο ψυχοθεραπεια αλλα πραγματικα η συμπεριφοριστικη προσεγγιση ειναι η θεραπεια του στρες.
εγω θα το κανα αλλα δεν εχω φραγκο να φαω...χοχοχο! οποτε πηγα μονο 2 μηνες κ μετα σταματησα αλλα προσπαθω παντα μες στην απελπισια μου να κανω αυτο που μου ειχε πει τοτε ο συμπεριφοριστης μου.... οταν σκεφτεσαι αρνητικα σκεψου ποσο πραγματικη ειναι αυτη η σκεψη..
αν το αναλυσεις αυτο θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα οι φοβοι μας να ειναι πραγματικοι..απλα εμεις φοβομαστε κ σκεφτομαστε μονο την αρνητικη πλευρα.
δεν ξερω αν με καταλαβες...εγω προσπαθω να το εφαρμοσω αυτο καθε φορα που φρικαρω..
21-11-2014, 09:13 #21
δεν τα καταφερνω ομως παντα...χχαχααχ! κ γι αυτο ξαναπαθαινω στρες..θελει αρκετη εκπαιδευση κ θεληση αυτο το πραμα.
21-11-2014, 09:28 #22
Ακριβώς εκεί κάπου είναι η ουσία BOOM, είναι σκέψεις, απλά σκέψεις που αν τους δώσεις υπέρμετρη σημασία και βαρύτητα σου καταδυναστεύουν τη ζωή! Ποιες? Οι σκέψεις!! Έτσι και εγώ πιστεύω είτε με διαλογισμό, είτε με ΓΣΘ κλπ, κανείς θα μάθει να εκπαιδεύει το μυαλό του και τα "τερτίπια" που του κάνει!
Η "εκπαίδευση" βέβαια είναι δύσκολη και θέλει καθημερινή προσπάθεια και θέληση όπως λες.
21-11-2014, 09:32 #23
21-11-2014, 09:40 #24
υπαρχουν βιβλια παντως για εμας που δεν εχουμε λεφτα..
με μεθοδους που εκπαιδευεις το μυαλο σου..
ενα που ειχα παρει παλια ηταν το "στοιχεια βιονομιας" φιλοσοφικου περιεχομενου μεν αλλα πολυ διαφωτιστικο.
το συνιστω σε οσους θελουν αν δαμασουν τη σκεψη τους..
κ γω μαλλον πρεπει να το ξαναδιαβασω.γιατι κ γω εκει που ειμαι καλα κ ολα μια χαρα..αρχιζω κ σκεφτομαι "μηπως αυτο?κ αν ναι?μηπως κ εκεινο?κ το αλλο?κ αν ισχυει αυτο πως?" αρχιζω λοιπον κ αγχωνομαι, οι σκεψεις μου μετα μικραινουν κ αρχιζουν τα οργανα... μετα δνε υπαρχει σκεψη, υπαρχει ενα χαος στο οποιο μπαινω κ αργω να βγω..αυτο αποκαλλω "μαυρο συννεφο¨"...
μακαρι να μπορουσα να κανω μεταμοσχευση εγκεφαλου..κ να εβαζα εναν εγκεφαλο καποιου θετικου ανθρωπου λιγο πιο αναισθητου..η ζωη μου θα ηταν πολυ πιο ευκολη.
ενω λοιπον ημουν καλα τις τελευταιες μερες σημερα το πρωι σηκωθηκα κ αρχισα παλι την αρνητικουρα..κ αν δεν μπορω να κανω παιδια κ αν εχουμε προβλημα με το σπερμα? κ αν φταιει το στρες?κ ποτε θα ξεστρεσαριστω?οποτε δνε θα κανω ποτε παιδι..κ θα καταντησω μαγκουφα..ενα ζευγαρι ατεκνο..ποιος θα με κοιταξει?κ να ολες γυρω μου καναν παιδια..οι συμμαθητριες μου, οι φιλες μου..κ γω τι κανω?γιατι ζω?ποιο ειναι το νοημα της ζωης?κ πως θα ειμαι οταν φτΣΩ 45 ΧΡΟΝΩΝ κ δεν θα χω παιδι..μια μαγκουφα θα μαι..θα ειμαστε μονοι μας χωρις χαρα, θα βαρεθουμε μετα ο ενας τον αλλον..κ αρχισαν παλι οι εσωτερικες τρεμουλες κ ο φοβος...
αρα απο εμας ξεκιναει ολο αυτο και η αρρωστεια μας αυτη ειναι..οι αρνητικες σκεψεις.αυτη ειναι η ριζα του κακου.το οποιο αλλαζει..θελει προσπαθεια κ εκπαιδευση.
οταν πηγα τον απριλιο στον συμπεριφοριστη μου ειπε το εξης "δεν εισαι αρρωστη ουτε τρελλη, ουτε εχεις κατι...εσυ η ιδια προκαλεις ολο αυτο γιατι πολυ απλα σκεφτεσαι αρνητικα..θελω να μην κοιτας τα συμπτωματα πχ τρεμω, φοβαμαι, εχω κριση πανικου κλπ..αυτα ειναι το αποτελεσμα των αρνητικων σκεψεων, θελω να κοιτας μονο την σκεψη..υπαρχιε ο αξονας σκεψη-συναισθημα- αντιδραση= δηλαδη ξεκιναμε με αρνητικη σκεψη , μετα απο την αρνητικη σκεψη δημιουργουνται ασχημα συναισθηματα κ απο τα ασχημα συναισθηματα δημιουργειται η αντιδραση η οποια ειναι κριση πανικου, φοβος, αγχος, αποπραγματοποιηση...κ ειναι λογικο εφοσον εσυ η ιδια εχεις δωσει εντολη να συμβει αυτο.ειναι αναποφευκτο με τις σκεψεις που κανεις"..
αυτα μου ειπε ο ανθρωπος...δεν προλαβα να κανω την εκπαιδευση διοτι ξεμεινα απο λεφτα..οποτε προσπαθω λιγο μονη μου...με αυτα που αποκομισα απο 2 μηνες συναντησεων μαζι του.
21-11-2014, 09:43 #25
οποτε ας ρωταμε ολοι μας τον εαυτο μας "ποσο πραγματικη ειναι η σκεψη μου?ο φοβος μου?υπαρχει οντως ή εγω απλα το νομιζω κ φοβαμαι?"
21-11-2014, 10:49 #26
Οι εποχές όπου χρειαζόταν κάποιος μία περιουσία για θεραπεία έχουν περάσει (η χρυσή περίοδος των ψυχαναλυτών). Σήμερα υπάρχουν ικανότατοι νέοι σύμβουλοι/θεραπευτές που κάνουν εξαιρετική δουλειά με 30 ευρώ την συνεδρία. By the book η θεραπεία της διαταραχής πανικού στην ΓΣΘ διαρκεί περίπου 4 μήνες με μία συνεδρία/εβδομάδα. Άρα μιλάμε για ένα κόστος 120 ευρώ τον μήνα για 4 μήνες. Σε σχέση με τα οφέλη θεωρώ το ποσό αυτό πολύ μικρό.
21-11-2014, 10:58 #27
21-11-2014, 22:17 #28
Εγώ πάλι έκανα ψυχοθεραπεία με ψυχολόγο για 3-4 μήνες αλλά μόνο στην κοινωνική φοβία βοηθήθηκα.
Οι κρίσεις πανικού στα ντουζένια τους όπως πάντα...
21-11-2014, 22:55 #29
Σας εχει περασει απο το νου , οτι η ψυχοθεραπεια ειναι περισσοτερο ενας μυθος και λιγοτερο μια επιστημη;
Ε λοιπον εμενα μου περασε για τα καλα η ιδεα του μυθου και δεν τρεφω πλεον ψευδαισθησεις.
Ακομα και οι ιδιοι οι Γιατροι οταν αναφερονται σε μεθοδους ψυχοθεραπευτικες - αναλυτικες, δεν ομιλουν σχεδον ποτε για επιστημη.
Η ψυχιατρικη παταει στον εγκεφαλο που ειναι σωμα μεσα στο σωμα.
Συνηθως , Οι παθησεις του σωματος θεραπευονται με φαρμακα.
Ειναι η κατασταση που θα βρεθει το σωμα του εγκεφαλου που θα γεννησει τις μορφες σκεψεις.
Οι αρχικες ωσεις των σκεψων μας, δηλαδη η τροπη, η κλιση που θα παρουν , γεννιουνται απο την ερμηνεια που κανει ο εγκεφαλος πανω στην κατασταση λειτουργιας του . και την κατασταση του σωματος ως ολοτητα.
Οταν το μυαλο ειναι κατω απο την επιδραση ουσιων αλλαζουν και οι σκεψεις του, αλλαζουν και οι τροπες , οι κλισεις, οι αρχικες ωσεις .
Οι σκεψεις και η παραγωγη τους δεν ειναι αυτονομη. Απαιτει σωμα και κατασταση λειτουργιας.
Ειναι μυθος οτι οι σκεψεις εχουν αυτονομη παρουσια και επιδραση στο σωμα.
Ολα εξαρτωνται απο την φαση στην οποια βρισκεται το σωμα , μεσα στο οποιο ειναι και το μυαλο.
Η βιολογια ειναι μια απαραιτητη προυποθεση.
Εκει εχω καταληξει μετα απο μελετη πανω στον εαυτο μου και την φυση.:)
22-11-2014, 00:02 #30
Σας εχει περασει απο το νου , οτι η ψυχοθεραπεια ειναι περισσοτερο ενας μυθος και λιγοτερο μια επιστημη;
δεν υπαρχει τιποτα απολυτως που να μη χρειαζετε ψυχολογια χωρις ψυχολογια πιανεις πατο στα παντα
απλα οπου μπαινει στη μεση το χρημα μπαινει κ στη μεση κ η πονηρια.