O αδελφός μου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Λίγο δύσκολο πάντως να του κόψω από την αρχή το συνήθιο να δέρνει αλήθεια το λέω. Μας έδερνε μέχρι σκοτωμού πολύ δυνατά, λες και ήθελε να μας σκοτώσει.
    να φωναζατε την αστυνομια βρε ολγα! που ζουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να φωναζατε την αστυνομια βρε ολγα! που ζουμε?
    To κάναμε και αυτό χωρίς όμως να το προχωρήσουμε και να τον βάλουμε μέσα μόνο για εκβοβισμό και πάλι τα ίδια έκανε.

Banned
    1 ερωτήση:
    Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι έχει κόψει από τις ουσίες.........? Γιατί τέτοια συμπεριφορά κ τέτοια νευρικότητα είναι συνηθισμένη κυρίως σε χρήστες......

hlias1988
    Guest
    εγω παιδια λιγο μαυρακι εκανα . το εκοψα και αυτο! πινω πολλους καφεδες. θα κοπει και αυτο. βλεποντας και κανοντας λοιπον!

Banned
    Λίγο δύσκολο πάντως να του κόψω από την αρχή το συνήθιο να δέρνει αλήθεια το λέω. Μας έδερνε μέχρι σκοτωμού πολύ δυνατά, λες και ήθελε να μας σκοτώσει.
    δεν ειναι καλα φωναξτε καπιον να τον παρουν γιατρο πχ.

Senior Member
    To κάναμε και αυτό χωρίς όμως να το προχωρήσουμε και να τον βάλουμε μέσα μόνο για εκβοβισμό και πάλι τα ίδια έκανε.
    νομιζω οτι το θεμα του θελει γιατρο και οχι φυλακη...
    κι αν θυμαμαι καλα προ χιλιετιας που μιλουσες για τον αδερφο σου, μιλουσες για ψυχικη παθηση/διαταραχη και οχι μονο για ναρκωτικα..

Banned
    συνηθως αυτα τα ατομα ειναι επικινδυνα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κ αλλα που εχει κανει κ δε τα γνωριζετε...

Senior Member
    νομιζω οτι το θεμα του θελει γιατρο και οχι φυλακη...
    κι αν θυμαμαι καλα προ χιλιετιας που μιλουσες για τον αδερφο σου, μιλουσες για ψυχικη παθηση/διαταραχη και οχι μονο για ναρκωτικα..
    Ναι ο αδελφός μου παίρνει φάρμακα αντιψυχωτικά από 14 χρονών και δεν μπορεί να κοιμαθεί καθόλου το βράδυ κοιμάται νωρίς το πρωί αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται φάρμακα όντως νομίζω ότι τα παίρνει πιο πολύ από μόνος του γιατί θέλει να κάνει τον άρρωστο.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συνηθως αυτα τα ατομα ειναι επικινδυνα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κ αλλα που εχει κανει κ δε τα γνωριζετε...
    μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα. το παιδι γιατρο θελει και αγαπη κατα την γνωμη μου.

Senior Member
    Ναι ο αδελφός μου παίρνει φάρμακα αντιψυχωτικά από 14 χρονών και δεν μπορεί να κοιμαθεί καθόλου το βράδυ κοιμάται νωρίς το πρωί αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται φάρμακα όντως νομίζω ότι τα παίρνει πιο πολύ από μόνος του γιατί θέλει να κάνει τον άρρωστο.
    ενταξει, τωρα φτασαμε στην επιστημονικη φαντασια...
    ποιος παιρνει αντιψυχωσικα απο μονος του????? εχουν παρενεργειες, δεν τα παιρνει καποιος που δεν τα χρειαζεται, ουτε ειναι διασκεδαστικα!!!
    επομενως τι μας λες για ναρκωτικα που πλεον τα εκοψε!!
    ο ανθρωπος εχει προβληματα σοβαρα.
    κοιταξτε να τον βλεπει γιατρος.
    αν δεν δεχεται γιατρο, η δεν παιρνει την αγωγη του και γινεται βιαιος και επικινδυνος, να ζητησουν οι γονεις υποχρεωτικη θεραπεια σε νοσοκομειο..

Ολγα, αν όλα αυτά που λες είναι αλήθεια και δεν τρολάρεις κατά τη συνήθη τακτική σου, είστε για κλάματα οικογενειακώς.
    Αν ζούσατε σε καμία πολιτισμένη χώρα και σας έπαιρνε είδηση καμία κοινωνική υπηρεσία, θα σας μπουζούριαζαν όλους.
    Αν βρω την ευκαιρία θα σου εξηγήσω γιατί.

Banned
    λεγοντας" από την αρχη" ηθελα να πω την πρωτη φορα που εγινε,,πριν χρονια δλδη. αν το κανατε εκεινη την μερα ισως επερνε χαμπαρι ότι εδώ δεν γινετε αυτό!!ξερεις,,ολοι οι ανθρωποι οσο βίαιοι κι αν είναι οσο οξύθυμος κι επιθετικος! παντα όταν βλεπουν πως απηλητε ο κυλος των βασικων-βιολογικων αναγκωντους,(ο υπνος,η τροφη κι αναπνοη) κανουν παντα πισω!!εσεις -εσυ κι η μανασου δλδη- θα μπορούσατε να του δωσετε να καταλαβει ότι αν σας βαρα θα χασει δυο από αυτές , την τροφητου κι τον υπνοτου-τηνστεγη δλδη- αν όχι αμεσα ,εμεσα θα επερνα χαμπαρι κι θα εκανε πισω!
    δεν είμαι ειδικος!ουτε προβλεπετε αλλα κι δε προβλεπετε να σου δινουμε πρακτικες για τετοια θεματα,μονο σε ανθρώπους σχετικους με αυτά θα πρεπει να ρωτας! εδώ μονο προσωπικες γνωμες! η ιδεες, απλα θαρρω πως είναι χοντρο να δεχεστε βια ειτε προς το σωμα ειτε προς το πνευμα σας για αυτό κι στα λεω όλα αυτά!
    τι να πω βρε ολγα,,ευχομαι να κανετε κατις ,να ξανα βρεις την αυτοεκτιμισησου! μονο αν πρωτα απαιτεις το σεβασμο από τους γυρο μονο ετσι θα κερδισεις κι την αγαπη από κι προς αυτους.

Banned
    Μια λυση ακομα θα ηταν να βαλετε τον σκυλο σπιτι και τον αδερφο σου να τον δεσετε στην αυλη..

Senior Member
    ενταξει, τωρα φτασαμε στην επιστημονικη φαντασια...
    ποιος παιρνει αντιψυχωσικα απο μονος του????? εχουν παρενεργειες, δεν τα παιρνει καποιος που δεν τα χρειαζεται, ουτε ειναι διασκεδαστικα!!!
    επομενως τι μας λες για ναρκωτικα που πλεον τα εκοψε!!
    ο ανθρωπος εχει προβληματα σοβαρα.
    κοιταξτε να τον βλεπει γιατρος.
    αν δεν δεχεται γιατρο, η δεν παιρνει την αγωγη του και γινεται βιαιος και επικινδυνος, να ζητησουν οι γονεις υποχρεωτικη θεραπεια σε νοσοκομειο..
    τον βλέπει γιατρός σε νοσοκομείο δεν θέλουμε να τον κλείσουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ολγα, αν όλα αυτά που λες είναι αλήθεια και δεν τρολάρεις κατά τη συνήθη τακτική σου, είστε για κλάματα οικογενειακώς.
    Αν ζούσατε σε καμία πολιτισμένη χώρα και σας έπαιρνε είδηση καμία κοινωνική υπηρεσία, θα σας μπουζούριαζαν όλους.
    Αν βρω την ευκαιρία θα σου εξηγήσω γιατί.
    Να μας μπουζουριάζανε όλους γιατί; Για κλάματα είμαστε αλλά εμείς το συνηθήσαμε και ζούμε έτσι. Και δεν τρολλάρω ποτέ εγώ πάντα την αλήθεια λέω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast