O αδελφός μου. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    τον βλέπει γιατρός σε νοσοκομείο δεν θέλουμε να τον κλείσουμε
    Δε θα χρειαστεί. Σε λίγο θα είστε οικογενειακώς στο ΚΑΤ (με μετάταξη από το Δρομοκαϊτειο)...... Εκείνος για κόπανος μια χαρά εξηγιέται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δε θα χρειαστεί. Σε λίγο θα είστε οικογενειακώς στο ΚΑΤ (με μετάταξη από το Δρομοκαϊτειο)...... Εκείνος για κόπανος μια χαρά εξηγιέται.
    Aς ελπίσουμε πως όχι.

Banned
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα. το παιδι γιατρο θελει και αγαπη κατα την γνωμη μου.
    οταν βλεπεις καπιον να ειναι εκτος ελεγχου συνεχεια δε χρειαζετε κ πολυ αντιληψη για να καταλαβεις οτι ενας θεος ειδε τι εκανε οτι ξεφυγε απο τα συνηθισμενα του.. εγω δεν ειμαι θεος ουτε αγιος να διχνει αγαπη οταν καπιος κοντευει να με στειλει στο κατ

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν βλεπεις καπιον να ειναι εκτος ελεγχου συνεχεια δε χρειαζετε κ πολυ αντιληψη για να καταλαβεις οτι ενας θεος ειδε τι εκανε οτι ξεφυγε απο τα συνηθισμενα του.. εγω δεν ειμαι θεος ουτε αγιος να διχνει αγαπη οταν καπιος κοντευει να με στειλει στο κατ
    Σωστό και αυτό.

Senior Member
    Μια φορά που λέτε ο αδελφός μου άρπαξε ένα μπουκάλι και έριξε στο μπαμπά μου μπουκαλιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του μπάμπα μου να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει 33 ράμματα. Αυτό πριν από πολύ καιρό. Όπως επίσης και την μαμά μου της έσπασε τα πλευρά και την πήγαμε στο νοσοκομείο.

Banned
    Μια φορά που λέτε ο αδελφός μου άρπαξε ένα μπουκάλι και έριξε στο μπαμπά μου μπουκαλιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του μπάμπα μου να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει 33 ράμματα. Αυτό πριν από πολύ καιρό. Όπως επίσης και την μαμά μου της έσπασε τα πλευρά και την πήγαμε στο νοσοκομείο.
    μην ανεχεστε την ενδοοικογενιακη βια!! το κακο είναι σε ολους σας!! στο θυμα κι στο θυτη!! αν σεβεσαι τον εαυτοσου δεν πρεπει να το αποδεχεσαι!! σορρυ,,,αλλα το λες με τοσο φυσικο τροπο,με τοσο απλοτυτα!! σαν να σας εφερε το απόγευμα ένα κρασι !για το γευμα δλδη!!
    θαρρω πως εχεις την λογικη !εχεις την γνωμη ότι είναι λαθος ε?εκτος αν το βλέπεις κατι συνηθης, κατι που γινετε !τι να πω??ισως να μην είναι για ολους μας η ηθικη κι αξιοπρεπεια το ιδιο!ισως να είμαι εγω υπερβολικος!!
    σορρυ για την δυναμικη του μηνυματοςμου !εκφραζω αποψεις μου κι την δικημου γνωμη!!

Senior Member
    Ολγάκι, σταμάτα να βλέπεις τον κόκκινο κύκλο και την 10η εντολή. Δες τίποτα πιο ευχάριστο. Πώς ήταν εκείνη η σειρά, με μία νοσοκόμα-γιατρό που δούλευε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, ήταν παντρεμένη με μοντέλο και ζούσε με τα σκυλιά της στην Ελβετία; Τέτοια να βλέπεις!

Banned
    για να ξερεις ομως τι γινετε στη δεκατη εντολη σημαινει οτι τη βλεπεις κ εσυ
    σε λιγο θα τη παρακολουθουν απο το κατ αν συνεχισουν ετσι αν ειναι αληθεια ολα αυτα κ δε τα γραφει ετσι παντως ολο κ καπια φαπα θα επεσε δε μπορει..... συμφωνω με τη ............ χρειαζονται βοηθεια ομαδικως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ολγάκι, σταμάτα να βλέπεις τον κόκκινο κύκλο και την 10η εντολή. Δες τίποτα πιο ευχάριστο. Πώς ήταν εκείνη η σειρά, με μία νοσοκόμα-γιατρό που δούλευε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, ήταν παντρεμένη με μοντέλο και ζούσε με τα σκυλιά της στην Ελβετία; Τέτοια να βλέπεις!
    Τι λες βρε μπιπ μπιπ μπιπ! Θα σε κάνω αναφορά για ειρωνεία σε σοβαρό πρόβλημα!!!!!!!

Senior Member
    ... χρειαζονται βοηθεια ομαδικως.
    γιατί ομαδικώς;;;;

Banned
    ο ενας μας λεει το γνωστο 500 φορες (να μη στο θυμισω κ ολας) ο αλλος στελνει κοσμο στο κατ κ πιος ξερει τι αλλα θα συμβαινουν που δε τα μαθαμε ακομα.

Senior Member
    ο ενας μας λεει το γνωστο 500 φορες (να μη στο θυμισω κ ολας) ο αλλος στελνει κοσμο στο κατ κ πιος ξερει τι αλλα θα συμβαινουν που δε τα μαθαμε ακομα.
    Τα δύο αυτά είναι άσχετα μεταξύ τους όμως.

Page 3 of 3 FirstFirst 123