Με το πρώτο ραντεβού σεξ και μετά..γεια σας; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98
    Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Όλες από κάπου ξεκινάμε κορίτσι μου μετά συνηθίζουμε αλλά από το να είμαστε πρόβατα καλύτερα. Τώρα έμαθες και την άλλη φορά να έχεις ξεκαθαρίσει πρώτα μέσα σου κι ύστερα απ'έξω σου για να το εμπεδώσει κι ο άλλος τι θέλεις από τον καθένα που γνωρίζεις.
    ¨Εχεις δίκιο,το μέσα είναι το πιο σημαντικό,όλα τα άλλα..Αν μέσα μας είμαστε ξεκαθαρισμένοι,δύσκολα κ ο άλλος θα μπορέσει να σε βλαψει.Θέλει λίγη δουλίτσα αυτό το μέσα μας όμως γενικά.

Senior Member
    Κοπελα μου γιατι υποχωρεις ετσι ευκολα? Εαν σου αρεσει ο νεος αυτος γιατι να μη του στειλεις ενα μηνυμα να αναθερμανθει η επαφη? Παντα στο αρχικο σταδιο μια γνωριμια περιεχει και αδεξιοτητα κ αμφιβολια αλλα γι αυτο λεμε οτι πας ανιχνευτικα. Στειλε ενα τι κανεις, τα νεα σου κλπ και σιγα σιγα πες για συναντηση για βολτα. Πηγαιντε στο θησειο καπου μια κυριακη, να τον συζητησεις κ παραπανω ωστε να σχηματισεις ολοκληρωμενη αποψη. Eναν μαθητη δε τον κρινεις απο ενα διαγωνισμα, βλεπεις το συνολο σε βαθος χρονου.

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοπελα μου γιατι υποχωρεις ετσι ευκολα? Εαν σου αρεσει ο νεος αυτος γιατι να μη του στειλεις ενα μηνυμα να αναθερμανθει η επαφη? Παντα στο αρχικο σταδιο μια γνωριμια περιεχει και αδεξιοτητα κ αμφιβολια αλλα γι αυτο λεμε οτι πας ανιχνευτικα. Στειλε ενα τι κανεις, τα νεα σου κλπ και σιγα σιγα πες για συναντηση για βολτα. Πηγαιντε στο θησειο καπου μια κυριακη, να τον συζητησεις κ παραπανω ωστε να σχηματισεις ολοκληρωμενη αποψη. Eναν μαθητη δε τον κρινεις απο ενα διαγωνισμα, βλεπεις το συνολο σε βαθος χρονου.

Το γιατί "υποχώρησα",ούτε εγώ θα μπορέσω να το καταλάβω κ το βάζω σε εισαγωγικά,γιατί δε με πίεσε κ κανείς. Απο εκεί κ πέρα πέρασαν δέκα μέρες πια,νομίζω οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες,αν ήθελε θα είχε εμφανιστεί.Όπως είπα κ πιο πάνω,νομίζω τελικά πως εκείνος απο την πρώτη στιγμή μάλλον ψιλοαπογοητεύτηκε,παρότι με είχε δει σε φώτο,τώρα,που το σκέφτομαι,νομίζω θα με περίμενε κάπως αλλιώς.Οπότε παρότι ακόμη το σκέφτομαι αρκετά,αφου δε με στεναχωρεί όπως στην αρχή,αν κάνω μια κίνηση,θα με πάει όλο πίσω κ νομίζω για το τίποτα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    εσυ απο που συμπερανες απο ολα αυτα οτι της μερλιας της αρεσει αυτος δε μπορω να καταλαβω. Εγω δεν το ειδα πουθενα αυτο. Απλα λιγο ο εγωισμος της πληγωθηκε, αλλα οχι επειδη της αρεσε αυτος τοσο οσο.

Banned
    k γω το ιδιο πιστευω οτι της αρεσει.σιγα το δυσκολο οταν ασχολεισαι με κατι ειναι σα να σε ενδιαφερει.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    k γω το ιδιο πιστευω οτι της αρεσει.σιγα το δυσκολο οταν ασχολεισαι με κατι ειναι σα να σε ενδιαφερει.
    Δεν το αρνήθηκα ποτέ Αλέξανδρε,απλά δεν λέω πως είναι κ κάτι,που θα με σημαδέψει.Τώρα αν όλο αυτό είναι πιο πολύ θιγμένος εγωισμός ή κάτι παραπάνω,ούτε κ εγώ δεν το γνωρίζω.Σίγουρα πάντως τόσες μέρες μετά,θα ήθελα να μη με απασχολεί άλλο,αυτό είναι αλήθεια.

Banned
    αμα σου λεω εγω οτι στο επομενο επεισοδιο θα συναντησεις εναν σα το θειο μου κ μετα θα τον κραζεις κατι ξερω σιγα μη σε σημαδεψει απλα ανακαλυψες τον ενα που προσπερασε μια που αλλοι τη παρακαλαγαν να ναι μαζι τους. οπως τοτε που μου εστειλε ο θειος μου μια θεογκομενα κ την εβαλε να μου τηλεφωνισει με πηρε τηλεφωνο κ γω της το εκλεισα στη μαπα κ εκανα ενα γκαπ στο τηλεφωνο κ ακουστηκε κ θορυβος κ μετα τον ζαλισε κ του λεγε δε το πιστευω του μιλησα κ μου το κλεισε τι ειναι αυτος????? κ μετα μου ελεγε ο θειος μου το βρηκα πως θα της τραβηξω τη προσοχη οταν θα με παρει τηλεφωνο θα της το κλεισω στα μουτρα αχχαχαχαχαχχαχαχα....

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αμα σου λεω εγω οτι στο επομενο επεισοδιο θα συναντησεις εναν σα το θειο μου κ μετα θα τον κραζεις κατι ξερω σιγα μη σε σημαδεψει απλα ανακαλυψες τον ενα που προσπερασε μια που αλλοι τη παρακαλαγαν να ναι μαζι τους. οπως τοτε που μου εστειλε ο θειος μου μια θεογκομενα κ την εβαλε να μου τηλεφωνισει με πηρε τηλεφωνο κ γω της το εκλεισα στη μαπα κ εκανα ενα γκαπ στο τηλεφωνο κ ακουστηκε κ θορυβος κ μετα τον ζαλισε κ του λεγε δε το πιστευω του μιλησα κ μου το κλεισε τι ειναι αυτος????? κ μετα μου ελεγε ο θειος μου το βρηκα πως θα της τραβηξω τη προσοχη οταν θα με παρει τηλεφωνο θα της το κλεισω στα μουτρα αχχαχαχαχαχχαχαχα....
    xaxaxaxa,οκ ομολογώ πως είσαι διασκεδαστικός πάντως.Το επόμενο επεισόδιο δε μπορώ να το γνωρίζω Αλέξανδρε,ούτε κ εσύ νομίζω,απλά ξέρω πως θα προσπαθήσω να αποφύγω τέτοιου είδους κακοτοπιές,γιατί μαλλον με επηρεάζουν αρκετά.Εκτός των άλλων εντάξει κατα τέτοιο καθολικό τρόπο δεν έχει τύχει να με απορρίψουνε,όμως όπως όλοι,έχω φάει τις ήττες μου με τα χρόνια.Κ επιπλέον η ζωή μου δεν είναι αυτή της ανέμελης νέας ,που τη νοιάζει μόνο πώς θα βρει γκόμενο,σχέση πήδημα κ ξέρω κ εγώ τι.Υπάρχουν κ άλλες πτυχές της ζωής μου,που επέλεξα να μη μοιραστώ εδώ για την ώρα,που δε μου επιτρέπουν τέτοιου είδους ανωριμότητες.Αυτό,προέκυψε ,προφανώς κάτι με παρακίνησε να μπλεχτώ σε μια τέτοια ιστορία,κάποια ανάγκη επιβεβαίωσης ίσως,αλλά δεν ήταν αυτοσκοπός,ούτε πρόκειται να συνεχίσω σε "τέτοια" μονοπάτια.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567