Φοβάμαι πως δε θα τα καταφέρω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 109
    Banned
    Originally posted by Sofia
    Να πω εδω, πως δεν αναφέρθηκε πουθενα νομίζω ουτε απο την psychangel οτι ο θεραπευτης ειναι θεος,κανει μαγικα ή οτιδήποτε παρεμφερές.

ειχες αναγκη να το πεις αυτο ετσι?

Senior Member
    Originally posted by krino
    Να πω εδω, πως δεν αναφέρθηκε πουθενα νομίζω ουτε απο την psychangel οτι ο θεραπευτης ειναι θεος,κανει μαγικα ή οτιδήποτε παρεμφερές.

οταν αναφέρεται σαν να εχει επιπωθει, ΝΑΙ εχω αναγκη να το πω.δεν μ αρεσει να βάζουν λογια στο στομα κανενος! εχω αλλεργια σ αυτο!

Banned

οταν αναφέρεται σαν να εχει επιπωθει, ΝΑΙ εχω αναγκη να το πω.δεν μ αρεσει να βάζουν λογια στο στομα κανενος! εχω αλλεργια σ αυτο!
    ντροπη του οποιος/α το εκανε....

Senior Member
    [quote]Originally posted by krino

αααα ολα και ολα για να τα παμε καλα!
    το αυτομαστιγωμα οσο μιλαμε μαζι θα το κοψεις.
    Καταρχην ποτε κανεις δεν φταιει αποκλειστικα για κατι, ειναι αδυνατον να συμβει αυτο, αν θες ειναι νομος της φυσης.
    Αλλα ασχετα απο αυτο δεν μας ενδιαφερει ποιος φταιει.

Αν λοιπον ξερεις να κανεις καλα το να βρισκεις σε τι φταις, προτιενω να αρχιζεις να κανεις καλα στο να βρισκεις σε τι δεν φταις.

Καλή η σκέψη σου αλλά Χμ !! κι εδώ είναι επίσης που έχω κάποιο πρόβλημα …
    Πάντα από φόβο μη περάσω στο άλλο άκρο και μου καταλογιστεί ανευθυνότητα χρεωνόμουν ‘φταιξίματα’ και λάθη όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ….
    Ίσως και νάταν λάθος .. -εγκεφαλικά κι εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι αλλά λειτουργώντας στην πράξη συναισθηματικά’ αφήνομαι και έτσι δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος…
    Ξέρω, πρέπει να δουλέψω πάνω σ΄ αυτό για νάχω μια ισορροπημένη αντίληψη αλλά στη φάση που είμαι δε μπορώ να κάνω από μόνη μου σωστά control …
    Νιώθω πως χρειάζεται μια ‘τεχνική΄ που .. μου λείπει …
    Ως προς αυτό αποβλέπω σε κάποιον ειδικό -γιατρό/ψυχοθεραπευτή ... για την τεχνική που μου λείπει και όχι γιατι αποβλέπω σ΄αυτόν σα νάταν ΄θεός΄.. Κάθε άλλο μάλιστα γιαυτό και μέχρι τώρα δεν είχα ζητήσει βοήθεια σ΄αυτή την κατεύθυνση ...
    Πιστευα πως η (όποια τελοσπάντων) \'παιδεία\' μου και οι λοιπές δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και στη διαχείριση κρίσεων ... κλπ κλπ θα βοηθούσαν ... αλλά κακά τα ψέμματα ...
    Η διαχείριση του \'εαυτού-σε-κρίση\' τελικά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση να χειριστεί εμπειρικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο και μόνο ...
    Αυτό κατάλαβα τελικά ... αλλιώς αν δεν ήταν έτσι στην περίπτωσή μου θάχε βρεθεί λύση καιρό τώρα ...
    Και όπως λέει και το άσμα .. ¨μιά ζωή το παλεύω κι όλο λέω εντάξει, μα, αλλό είναι στα λόγια κι άλλο είναι στην πράξη ...¨

….. βασισου παντου, ακομα και στο μπακαλη της γειτονιας σου αν νομιζεις.
    Κρατησε το παρον τοπικ σαν ημερολογιο, θα γραφουμε τις εντυπωσεις μας και σε ενα Χ διαστημα θα το διαβαζεις απο την αρχη για να βλεπεις τις μεταβολες σου.

….Η ικανοτητα ξερεις δεν φυτρωνει ετσι γιατι εχει λιακαδα.
    Θελει εξασκηση και το κυριοτερο απο ολα πρεπει απο καπου να αρχισεις.
    Εχεις προσπαθησει να κανεις μισο βημα?
    Αν οχι δεν νομιζεις οτι πρεπει να αρχισεις να το μελετας?

εισαι πολυ απαιτητικη με τον εαυτο σου.
    Θες λαθη ετων να διορθωθουν με ενα κλικ!
    σορρυ αλλα δνε γινεται ετσι, πρεπει να το χωνεψεις οτι θα δυσκολευτεις να τα φερεις τα πραγματα στα ισα του.
    Επισης πρεπει να χωνεψεις οτι αυτη η δουλεια θα γινει κανοντας δουλεια μυρμηγκιου, σπορο σπορο....

Ναι είμαι απαιτητική ,ίσως να μη με έχω ‘αποδεχτεί’ πλήρως γι΄ αυτό που πραγματικά είμαι ,ίσως …
    Και ξέρω ότι θέλει χρόνο αυτή η δουλειά ... αλλά προσπαθώ να βρώ το σωστό τρόπο να το κάνω γιατί από μόνη μου δεν νομίζω να τα καταφέρω ν\' αλλάξω στάση ζωής και τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και δε θέλω ν΄ αφήσω το πρόβλημα να ανακυκλώνεται ξανά και ξανά όπως μέχρι τώρα ...

…..
    Φυσικα μπορεις παντα να λες τις σκεψεις σου και να τις συζηταμε, αν αυτο σε βοηθαει....

Ναι σίγουρα μια ΄καλή΄ κουβέντα και το να μοιράζεσαι σκέψεις μπορεί να βοηθήσει .. Δε ξέρω ίσως … ελπίζω δηλαδή …

ο μονος ειδικος εισαι εσυ και κανεις αλλος.
    θα πρεπει να αρχιζεις να βασισεσαι στον εαυτο σου κατι που εχεις ξεχασει και πως γινεται.
    Δεν ειναι ομως ακατορθωτο, θα δεις οτι αμα κανεις μιση προσπαθεια, αυτο θα το νιωσεις σαν μια μεγαλη σου νικη!

ναι αυτό πράγματι τόχω ξεχάσει …και ψάχνω να βρώ ..κίνητρα ν΄ αρχίσω …γιατί στη φάση που είμαι ακόμα κι ο εαυτός μου είναι .. ‘απέναντι’ και πρέπει να τα βρω μαζί του .

……Στην πορεια θα εχουμε να πουμε περισσοτερα.

Κι εγώ το θέλω

Senior Member
    ...οχι γιατι ο ψυχοθεραπευτής σου ειναι θεος,αλλα καλος επαγγελματιας και ΚΥΡΙΩΣ επειδή εσυ θα θελήσεις κ θα πιστέψεις σε σενα και στην αναγκη σου να απαλλαγεις απο οτι σε βαραινει κ σου γεμιζει το κεφάλι κ την ψυχη με ενοχες κ στεναχώριες!
    ... αυτό είναι ακριβώς το ζητούμενο Sofia μου ..., αυτό ακριβώς .. !

Banned
    Originally posted by psychangel

Καλή η σκέψη σου αλλά Χμ !! κι εδώ είναι επίσης που έχω κάποιο πρόβλημα …
    Πάντα από φόβο μη περάσω στο άλλο άκρο και μου καταλογιστεί ανευθυνότητα χρεωνόμουν ‘φταιξίματα’ και λάθη όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ….

δυστυχως θα πρεπει να αποδεχτεις οτι η κριση των αλλων απεναντι σου θα ειναι σχεδον παντα απο εσφαλμενη μεχρι εχθρικη.
    Το γιατι ειναι μια ενδιαφερον κουβεντα, αλλα χαρην συντομιας να την κανουμε μια αλλη στιγμη.
    Εσυ θα πορευεσαι με το οτι οι απεναντι σου πολυ πιθανον εχουν κανει μια πολυ επιφανειακη κριση για οτι κανεις αρα θα πρεπει να εισαι εντελως επιφυλακτικη με το πως σε κρινουν.

Η ολη σταση σου ειναι λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος.
    Γιανα βιωσεις μια εμπειρια αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα εμπεριεχει και λαθη.
    Πρεπει να κανεις λαθη, και μην φοβασαι να τα κανεις.
    Αρκει να μαθαινεις απο αυτα φυσικα.
    Παρε χαρτι και μολυβι και γραψε τι πανω κατω θα ηθελες να κανεις τελειως βραχυπροσθεσμα.
    Κανε κατι απο αυτα, κανε λαθη και διδαξου απο τα λαθη σου.
    Πως αλλιως θα καταλαβεις τι ειναι λαθος και τι ειναι σωστο???

Σε ολη αυτη την διαδικασια θα πληγωθεις κιολας, να μην φοβασαι ομως και θα πληγωθεις και θα αγαπηθεις και τα παντα ειναι μεσα στο παιχνιδι της ζωη.
    Οσα πιο πολλα λαθη κανεις τοσο το καλυτερο για σενα, καντα με τολμη και αναλυσε τα!

Ίσως και νάταν λάθος .. -εγκεφαλικά κι εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι αλλά λειτουργώντας στην πράξη συναισθηματικά’ αφήνομαι και έτσι δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος…

οχι ισως, σιγουρα ειναι λαθος.
    Το συναισθημα απο μονο του ειναι μια παγιδα.
    Πρεπει να βρισκεις ισορροπιες αναμεσα στο συναισθημα και την λογικη. Το τελευταιο φαινεται να το εχεις καπου να σκουριαζει....
    Οι κυκλοι υπαρχουν οσο καθεσαι στο κεντρο τους και κοιτας αμηχανα. Βγες εξω απο αυτους και ασε τους υπολοιπους μεσα να κοβουν βολτες.

Ξέρω, πρέπει να δουλέψω πάνω σ΄ αυτό για νάχω μια ισορροπημένη αντίληψη αλλά στη φάση που είμαι δε μπορώ να κάνω από μόνη μου σωστά control …
    Νιώθω πως χρειάζεται μια ‘τεχνική΄ που .. μου λείπει …

σωστο αυτο, δεν εχεις τεχνικη αυτο φαινεται αλλωστε.

Θα σου πω κατι, ολοκληρη η ζωη μας ειναι μια παρτιδα σκακι και εσυ καθεσαι απο πανω απο την σκακιερα και παρακολουθεις.
    Εχεις δυο επιλογες:
    Η πρωτη να σκεπτεσαι και να κουνας τα πιονια σου η δευτερη να στα κουναει αλλος για σενα.
    Στην πρωτη θα εφαρμοζεις τα θελω σου, στην δευτερη στην δευτερη τα θελω των αλλων και οσα απο αυτα συμπιπτουν με τα δικα σου κατα βουληση.
    Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αποφασισεις ποιος θα απλωνει χερι στα πιονια σου, τιποτα αλλο.

Ως προς αυτό αποβλέπω σε κάποιον ειδικό -γιατρό/ψυχοθεραπευτή ... για την τεχνική που μου λείπει και όχι γιατι αποβλέπω σ΄αυτόν σα νάταν ΄θεός΄.. Κάθε άλλο μάλιστα γιαυτό και μέχρι τώρα δεν είχα ζητήσει βοήθεια σ΄αυτή την κατεύθυνση ...

Μιλας λες και ψαχνεις το χαμενο εντελβαις...
    Εμενα πιο δυσκολο μου ειναι να φτιαξω φρικασε (το εχω στη κατσαρολα και ψηνεται, σε καμια ωρα να δουμε ποιος θα μεινει νηστικος) παρα αυτο που λες.
    Η τεχνικη ολη ειναι να αρχισεις να ψαχνεις μεσα σου, τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.
    Δεν απαντας ομως αν οντως θες πραγματικα κατι τετοιο η δεν φοβασαι να βγαλεις τα καστανα απο την φωτια.
    Ξερεις σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι οτι δεν ξερουμε πως, αλλα δεν θελουμε να αρχιζουμε να σκαλιζουμε....

Πιστευα πως η (όποια τελοσπάντων) \'παιδεία\' μου και οι λοιπές δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και στη διαχείριση κρίσεων ... κλπ κλπ θα βοηθούσαν ... αλλά κακά τα ψέμματα ...
    Η διαχείριση του \'εαυτού-σε-κρίση\' τελικά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση να χειριστεί εμπειρικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο και μόνο ...

μια χαρα ειναι το επιπεδο σου, αυτο πρεπει να κανεις ειναι να θες να ανοιξεις το σεντουκι,
    θες αληθεια η φοβασαι??

Αυτό κατάλαβα τελικά ... αλλιώς αν δεν ήταν έτσι στην περίπτωσή μου θάχε βρεθεί λύση καιρό τώρα ...

νομιζεις...
    οι φοβιες σου και αυτα που θες να καταχωνιασεις βαθια μεσα σου μπορει να σε κατατρεχουν μια ζωη.
    Θα στο ξαναπω εισαι αναγκασμενη να διαπραγματευτεις με τον εαυτο σου καταστασεις παλιες που δεν θες να της επαναφερεις.
    Πρεπει να επιστρατευσεις ολη σου την δυναμη και να τις βγαλεις απο μεσα σου μια προς μια.
    Η αποενοχοποιηση ειναι μια επιπονη διαδικασια, αλλα ειναι απαραιτητη για να κανεις αυτο που θες.

Ναι είμαι απαιτητική ,ίσως να μη με έχω ‘αποδεχτεί’ πλήρως γι΄ αυτό που πραγματικά είμαι ,

τα ισως περισευουν,
    δεν εχεις αποδεχτει τον εαυτο σου οχι πληρως αλλα ελαχιστα.
    Θεωρεις οτι πρεπει να τιμωρηθεις γιατι εκανες τουτο η το αλλο.
    Προσπαθεις να βρεις εξιλεωση αλλα ματαια.
    Το οτι εισαι απαιτητικη σε φερνει σε τρομερες αντιφασεις με τα λαθη σου.
    Θα πρεπει ομως ολα αυτα να τα φερεις σε προβολη μπροστα σου και να τα δεχτεις γιατι τελικα δεν εισαι η τελεια που νομιζες.
    Εισαι κατι πολυ λιγοτερο απο αυτο, κατωτερη των περιστασεων ισως.
    Αλλα αυτη εισαι και η δουλεια αρχιζει απο την στιγμη που θα αποδεχτεις αυτο το στατους για να περασεις σε ενα επιπεδο αυτοβελτιωσης.
    Ειναι αδυνατον να βελτιωσεις κατι αν δεν ξερεις με ακριβεια τι εισαι αυτη την στιγμη.

ίσως …
    Και ξέρω ότι θέλει χρόνο αυτή η δουλειά ... αλλά προσπαθώ να βρώ το σωστό τρόπο να το κάνω

δεν νομιζω οτι προσπαθεις....

γιατί από μόνη μου δεν νομίζω να τα καταφέρω ν\' αλλάξω στάση ζωής και τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και δε θέλω ν΄ αφήσω το πρόβλημα να ανακυκλώνεται ξανά και ξανά όπως μέχρι τώρα ...

οπως διαπιστωσες το να αφηνεις το προβλημα να κυλαει απλα εχασες χρονο απο την ζωη σου.
    Για το αν μπορεις μονη σου σε πληροφορω οτι μπορεις και οχι μονο αυτο αλλα περισσοτερα.

Απλα δεν εχεις αντιληφθει τι δυναμεις κρυβεις.

Ναι σίγουρα μια ΄καλή΄ κουβέντα και το να μοιράζεσαι σκέψεις μπορεί να βοηθήσει .. Δε ξέρω ίσως … ελπίζω δηλαδή …

ουτε εγω ξερω, αλλα δεν θα ηθελα να μαθω κιολας.
    Μου αρεσει να ανακαλυπτω πραγματα καθως συμβαινουν και οχι να τα προδιαγραφω.
    Εχει και αυτο την δικη του ομορφια.

ναι αυτό πράγματι τόχω ξεχάσει …και ψάχνω να βρώ ..κίνητρα ν΄ αρχίσω

δεν βλεπω καλυτερο κινητρο απο το να ζεις ευχαριστα την ζωη σου και να την απολαμβανεις....

…γιατί στη φάση που είμαι ακόμα κι ο εαυτός μου είναι .. ‘απέναντι’ και πρέπει να τα βρω μαζί του .

ο εαυτος σου παντα θα ειναι απεναντι, αυτο δεν ειναι προβλημα.
    Για το οτι πρεπει να τα βρεις μαζι του αυτο ναι ειναι απαραιτητο.
    Συνεχισε να μιλας μαζι του ομως, σε αυτο εισαι σε καλο δρομο.

Κι εγώ το θέλω

Αμα το θες, ετσι θα γινει!
    Αυτο να το βαλεις προταγμα στην ζωη σου μολις ανοιγεις τα ματια σου το πρωι.

Senior Member
    ...φίλη angel μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν ένα χρόνο.

Παρόλο που αισθάνεσαι μαρμελάδα, ο λόγος σου είναι απόλυτα δομημένος. (δεν μου θυμίζεις εμένα γί\'αυτό..:P)

Το πρώτο που θα\'πρεπε να γίνει είναι δημιουργηθεί σχέση εμπιστοσύνης. Κι αυτό είναι ευθύνη του ψυχ σου. Σαφώς και πρέπει να λάβεις μία ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το χρονικό φάσμα της θεραπείας, έστω και κατά προσέγγιση, γιατί θεωρώ ότι θα σε ανακουφίσει να εκλογικεύσεις την όλη κατάσταση, που θα έχει αρχή-μέση-τέλος.

Μόλις θα αρχίσεις να παίρνεις απάντηση στα γιατί, θα δεις από τι είσαι φτιαγμένη. Κι έτσι θα αρχίσουν όλα

Καλή επιτυχία με το project \"psychangel\" και καλώς ήρθες.

Senior Member

δυστυχως θα πρεπει να αποδεχτεις οτι η κριση των αλλων απεναντι σου θα ειναι σχεδον παντα απο εσφαλμενη μεχρι εχθρικη.
    …….
    Γιανα βιωσεις μια εμπειρια αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα εμπεριεχει και λαθη.
    Πρεπει να κανεις λαθη, και μην φοβασαι να τα κανεις.
    Αρκει να μαθαινεις απο αυτα φυσικα.
    Παρε χαρτι και μολυβι και γραψε τι πανω κατω θα ηθελες να κανεις τελειως βραχυπροσθεσμα.
    Κανε κατι απο αυτα, κανε λαθη και διδαξου απο τα λαθη σου.
    Πως αλλιως θα καταλαβεις τι ειναι λαθος και τι ειναι σωστο???
    Σε ολη αυτη την διαδικασια θα πληγωθεις κιολας, να μην φοβασαι ομως και θα πληγωθεις και θα αγαπηθεις και τα παντα ειναι μεσα στο παιχνιδι της ζωη.
    Οσα πιο πολλα λαθη κανεις τοσο το καλυτερο για σενα, καντα με τολμη και αναλυσε τα!

Ναι, σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ.
    Καί η εσφαλμένη/αρνητική κριτική των άλλων είναι μέσα στο παιχνίδι καί τα λάθη που θα γίνουν και που θα καταλήξουν εμπειρίες και διδαχές για να με πάνε πιο πέρα …
    Το να πληγωθώ και να ματώσω είναι στα πλαίσια της θεραπείας αλλά …
    Το δύσκολο είναι να το χωρέσει η άσχημη ψυχολογία μου αυτή την περίοδο …Δεν ξέρω αν το διατυπώνω κάπως .. μπερδεμένα αλλά πώς να το πω … νιώθω σε φάση ‘παραίτησης’ και μακριά από κίνητρα, λόγους και διάθεση πάνω απ΄ όλα να παλέψω …
    Ξέρω, ή μάλλον καλύτερα ..διαισθάνομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να το παλέψω .Ή τώρα ή ποτέ… Και μόνο που είμαι σε θέση έστω και να διαισθάνομαι κάτι τέτοιο και να το κουβεντιάζω μάλιστα εδώ … ε! ήδη είναι too mutch για μένα και μάλιστα απορώ και με τον εαυτό μου …

…Το συναισθημα απο μονο του ειναι μια παγιδα.
    Πρεπει να βρισκεις ισορροπιες αναμεσα στο συναισθημα και την λογικη. Το τελευταιο φαινεται να το εχεις καπου να σκουριαζει....

Συμφωνώ ότι το συναίσθημα από μόνο του είναι μια παγίδα .Πάντα τόξερα και έτσι πήγα στην άλλη άκρη .
    Καταπιέζοντας το και λειτουργώντας κύρια με τη λογική … ώσπου, με δεδομένη αυτή την έλλειψη ισορροπίας ήρθε ένα .. μπαράζ γεγονότων που πυροδότησε μια έκρηξη των πιεσμένων συναισθημάτων και ήρθε κι έδεσε το γλυκό …
    Βρήκε έδαφος πάνω σε μια προβληματική ψυχολογία που προϋπήρχε κι έγινε το μπαμ !!!
    (και τώρα μαζεύω τα κομμάτια ..)

Θα σου πω κατι, ολοκληρη η ζωη μας ειναι μια παρτιδα σκακι και εσυ καθεσαι απο πανω απο την σκακιερα και παρακολουθεις.
    Εχεις δυο επιλογες:
    Η πρωτη να σκεπτεσαι και να κουνας τα πιονια σου η δευτερη να στα κουναει αλλος για σενα.
    Στην πρωτη θα εφαρμοζεις τα θελω σου, στην δευτερη στην δευτερη τα θελω των αλλων και οσα απο αυτα συμπιπτουν με τα δικα σου κατα βουληση.
    Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αποφασισεις ποιος θα απλωνει χερι στα πιονια σου, τιποτα αλλο.

Ούτε το ένα κάνω ούτε το άλλο …Προσπαθώ να μάθω σκάκι …για να κουνάω τα πιόνια μόνη μου .Απλά το πρόβλημά μου μοιάζει να έχει να κάνει με τη διαχείριση του χρόνου …απ΄ τη μια ναι μεν λειτουργώντας εγκεφαλικά οι κινήσεις απαιτούν χρόνο απ ΄την άλλη παρορμητικά (συναισθηματικά ) γίνονται γρήγορα αλλά οδηγούν συνήθως σε λάθος κίνηση …
    Πάλι γυρίζουμε δηλαδή σ΄ αυτά που λέγαμε πιο πάνω για την ισορροπία που εδώ αντιστοιχούν στο σωστό timing που πρέπει να γίνονται οι κινήσεις στη ζωή μας …
    Ξέρω είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και θα μπορούσα να πω πάρα πολλά γενικά ..,αλλά μιλώντας για τη δική μου πραγματικότητα καταλαβαίνω πόσο δρόμο έχω ακόμα …επί του πρακτέου κι όχι σε θεωρητικό επίπεδο.

…….
    Η τεχνικη ολη ειναι να αρχισεις να ψαχνεις μεσα σου, τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.
    Δεν απαντας ομως αν οντως θες πραγματικα κατι τετοιο η δεν φοβασαι να βγαλεις τα καστανα απο την φωτια.
    Ξερεις σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι οτι δεν ξερουμε πως, αλλα δεν θελουμε να αρχιζουμε να σκαλιζουμε....
    …. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να θες να ανοιξεις το σεντουκι,
    θες αληθεια η φοβασαι??

Μπορεί ΚΑΙ τα δύο !
    (..και θέλω γιατί δεν πάει άλλο αλλά και σίγουρα φοβάμαι -κι αυτό ναι είναι ένα θέμα … που με βάζει σε σκέψη !)

οι φοβιες σου και αυτα που θες να καταχωνιασεις βαθια μεσα σου μπορει να σε κατατρεχουν μια ζωη.
    Θα στο ξαναπω εισαι αναγκασμενη να διαπραγματευτεις με τον εαυτο σου καταστασεις παλιες που δεν θες να της επαναφερεις.
    Πρεπει να επιστρατευσεις ολη σου την δυναμη και να τις βγαλεις απο μεσα σου μια προς μια.
    Η αποενοχοποιηση ειναι μια επιπονη διαδικασια, αλλα ειναι απαραιτητη για να κανεις αυτο που θες.

Τώρα να σου πω ότι δε πέρασε ποτέ απ το μυαλό μου ? Κάθε άλλο .. !
    Να επιστρατεύσω δύναμη προσπαθώ … από το πουθενά

…………&# 8230;……
    δεν εχεις αποδεχτει τον εαυτο σου οχι πληρως αλλα ελαχιστα.
    Θεωρεις οτι πρεπει να τιμωρηθεις γιατι εκανες τουτο η το αλλο.
    Προσπαθεις να βρεις εξιλεωση αλλα ματαια.
    Το οτι εισαι απαιτητικη σε φερνει σε τρομερες αντιφασεις με τα λαθη σου.
    Θα πρεπει ομως ολα αυτα να τα φερεις σε προβολη μπροστα σου και να τα δεχτεις γιατι τελικα δεν εισαι η τελεια που νομιζες.
    Εισαι κατι πολυ λιγοτερο απο αυτο, κατωτερη των περιστασεων ισως.
    Αλλα αυτη εισαι και η δουλεια αρχιζει απο την στιγμη που θα αποδεχτεις αυτο το στατους για να περασεις σε ενα επιπεδο αυτοβελτιωσης.
    Ειναι αδυνατον να βελτιωσεις κατι αν δεν ξερεις με ακριβεια τι εισαι αυτη την στιγμη.

Τέλεια ? κάθε άλλο δεν είχα ποτέ τέτοια .. ιδεοληψία .. κάθε άλλο μάλιστα .
    Ίσως ΄συνεπής΄ και ΄στο ύψος των περιστάσεων’ πάντα .. ναι ίσως να το νόμιζα
    Κατά τ΄ άλλα ναι , σωστός ο συλλογισμός .

οπως διαπιστωσες το να αφηνεις το προβλημα να κυλαει απλα εχασες χρονο απο την ζωη σου.
    Για το αν μπορεις μονη σου σε πληροφορω οτι μπορεις και οχι μονο αυτο αλλα περισσοτερα.
    Απλα δεν εχεις αντιληφθει τι δυναμεις κρυβεις.

.. κι εδώ εκτός απ το timing που λέγαμε είναι και ένα άλλο θέμα … : όχι απλά η γνώση αλλά η επίγνωση και η αποδοχή του … ‘μέσα’ .Κι αυτό πονεμένη ιστορία που θέλει δουλειά επίσης και κυρίως μέθοδο και υποστήριξη.
    Κι εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω πως δεν έχω τίποτα απ΄ αυτά …
    ακόμα και το να βρω τη διάθεση για να δουλέψω πάνω σ΄αυτό μου φαίνεται βουνό ..

Κι εγώ το θέλω

Αμα το θες, ετσι θα γινει!
    Αυτο να το βαλεις προταγμα στην ζωη σου μολις ανοιγεις τα ματια σου το πρωι.

Σε πρώτη φάση αυτό είναι ένα καλό βήμα , τουλάχιστον μιά αρχή ...

Originally posted by Reina
    …..
    Μόλις θα αρχίσεις να παίρνεις απάντηση στα γιατί, θα δεις από τι είσαι φτιαγμένη. Κι έτσι θα αρχίσουν όλα
    Σ΄ αυτό αποβλέπω κι εγώ , … δεν έχω κι άλλη επιλογή πιά

Καλή επιτυχία με το project \"psychangel\" και καλώς ήρθες.

Σ΄ ευχαριστώ και σένα Reina.. και καλώς σας βρήκα

Banned
    θα σου απαντησω σε 2-3 κομματια που εχω καποιες παρατηρησεις.

Ή τώρα ή ποτέ

σε αυτο απαντας ηδη μονη σου.

Ούτε το ένα κάνω ούτε το άλλο

εχεις λαθος,
    μαλλον δεν κανεις το ενα, γιατι το αλλο γινεται.
    Αν κουνησεις εσυ ενα πιονι, θα το κουνησει αλλος για σενα.
    Ο χρονος κυλαει και μαζι με αυτονμ και εσυ, ειτε κινείσαι ειτε οχι.

…Προσπαθώ να μάθω σκάκι …για να κουνάω τα πιόνια μόνη μου .Απλά το πρόβλημά μου μοιάζει να έχει να κάνει με τη διαχείριση του χρόνου …απ΄ τη μια ναι μεν λειτουργώντας εγκεφαλικά οι κινήσεις απαιτούν χρόνο απ ΄την άλλη παρορμητικά (συναισθηματικά ) γίνονται γρήγορα αλλά οδηγούν συνήθως σε λάθος κίνηση …

πριν αρχιζεις να παιζεις σκακι πρεπει να μαθεις πως παιζεται το παχνιδι,
    μελετησε πρωτα καλα αυτο και μετα τα υπολοιπα.

Πάλι γυρίζουμε δηλαδή σ΄ αυτά που λέγαμε πιο πάνω για την ισορροπία που εδώ αντιστοιχούν στο σωστό timing που πρέπει να γίνονται οι κινήσεις στη ζωή μας …
    Ξέρω είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και θα μπορούσα να πω πάρα πολλά γενικά ..,αλλά μιλώντας για τη δική μου πραγματικότητα καταλαβαίνω πόσο δρόμο έχω ακόμα …επί του πρακτέου κι όχι σε θεωρητικό επίπεδο.

[color=Purple]
    κανε εσυ το πρωτο βημα προς τα μπροστα και ασε το χρονο να κανει τα δικα του...

Μπορεί ΚΑΙ τα δύο !
    (..και θέλω γιατί δεν πάει άλλο αλλά και σίγουρα φοβάμαι -κι αυτό ναι είναι ένα θέμα … που με βάζει σε σκέψη !)

ο φοβος σκοτωνει την ελπιδα...

Τέλεια ? κάθε άλλο δεν είχα ποτέ τέτοια .. ιδεοληψία .. κάθε άλλο μάλιστα .
    Ίσως ΄συνεπής΄ και ΄στο ύψος των περιστάσεων’ πάντα .. ναι ίσως να το νόμιζα

μα τι παει να πει συνεπης???
    και ποιος σημερα νομιζεις οτι ειναι συνεπης??

Κατά τ΄ άλλα ναι , σωστός ο συλλογισμός .

Σε πρώτη φάση αυτό είναι ένα καλό βήμα , τουλάχιστον μιά αρχή ...

μπορουμε λοιπον να πουμε οτι ηδη εισαι σε ενα καλο δρομο!
    Καλη εβδομαδα.

Senior Member
    Καλη εβδομαδα.

... Καλή Βδομάδα ..

(το παλεύω ... )

Banned
    Καλη εβδομαδα.

... Καλή Βδομάδα ..

(το παλεύω ... )

Σουτ!
    μια χαρα εισαι λεμε.

Senior Member
    ... Σουτ!
    μια χαρα εισαι λεμε.
    ... α! και πού \'σαι γιατρέ μου .. στείλε μου με U2U τον τραπεζικό σου λογαριασμό για να σου βάλω για τη διάγνωση ...

(\"μιά χαρά είσαι λέμε \" .. πάντως και ως ευχή ...καλό ακούγεται !)

Banned
    εγινες καλα??

Senior Member
    εγινες καλα??
    καλά ΔΕΝ έγινα αλλά προσπαθώ να στο πω με \"τρόπο\" για να μη ... σκίσεις το πτυχίο σου ...

Senior Member
    [/quote]

καλά ΔΕΝ έγινα αλλά προσπαθώ να στο πω με \"τρόπο\" για να μη ... σκίσεις το πτυχίο σου ... [/quote]

Μ\'αρέσεις!!!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast