Results 76 to 90 of 109
Thread: Φοβάμαι πως δε θα τα καταφέρω
-
25-04-2008, 20:41 #76
Originally posted by anwnimi
... Όλα όσα διάβασα σχετικά με τη λογική και το συναίσθημα είναι και δικά μου κύρια σημεία του εαυτού μου.
μεγάλες κουβέντες ... κάποιον που τον πόνεσαν ΚΑΙ τα δυό θα το όριζε σαν \"μεταξύ σκύλας κ χάρυβδης\" διαδρομή ...
Πως να κρατήσεις ισορροπίες και πως να κρατηθείς ακέραιος όταν το ένα ανθίσταται στο άλλο ... ;
.... Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ...
Εγώ το παλεύω (γμτ) ... !!
.....η σκέψη σου χρησιμοποιεί πολλές φορές όρους πληροφορικής. Είσαι του κλάδου;
- 25-04-2008, 22:02 #77
Originally posted by psychangel
Χαααχααα!!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά έσκασα στα γέλια όταν το διάβασα αυτό...
Ίσως γιατί πριν από λίγο έκλεισα μια καλή δουλειά μετά από μικρή περίοδο ανεργίας; Ποιός ξέρει.
Πολύ μ\'αρέσει η φράση. Την υιοθετώ!
26-04-2008, 00:03 #78
Δεν ξέρω τελικά αν η \"γνώση\" φέρνει ..\"λευτεριά\" , δεν ξέρω αν αυτή η \"λευτεριά\" αντέχεται απ΄τις αντοχές μου ...
Ξέρω μονάχα οτι όλο \'αυτό\' έχει ΠΟΝΟ, πολύ ΠΟΝΟ και βάρος ...
Βάρος αβάσταχτο όσο κι η δύναμη που νιώθω να μου λείπει για να ΘΕΛΩ να σπρώξω τη ζωή μου πιό κάτω πάνω σε νέες προδιαγραφές, ανοίγοντας νέες πόρτες σ΄ άγνωστα δωμάτια ....
Κι εγώ φοβάμαι ...
(δε ντρέπομαι πια να το πω ... κι ίσως αυτό νάναι η πρόοδος απ΄την όλη διαδικασία .. ίσως !)
Λοιπόν : Ο ΦΟΒΟΣ !!!
(ή : η μοναξιά του .. \"εντός\" καθώς ξεθολώνει το τοπίο ..!)
στη θέση της \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" θα εβαζα την \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\".δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.
26-04-2008, 01:08 #79
Μάλλον συναδέλφισσα εμείς οι άνθρωποι της τεχνολογίας - και όχι μόνο - έχουμε κατά βάση τη λογική ή τουλάχιστον είχαμε... Όταν κάποια στιγμή είδαμε ότι δεν την παλεύουμε με αυτή αφήσαμε το συναίσθημα κυριολεκτικά να μας κατακλύσει. Επειδή όμως ήμασταν άμαθοι εντελώς να το διαχειριστούμε, μας έπνιξε. Και τώρα παλεύουμε να βγούμε στην επιφάνεια, να βρούμε τις ισορροπίες μας...
Πιστεύω είσαι σε καλό δρόμο καλή μου...
\"εμπιστοσύνη τελικά στον εαυτο.\" Όντως Σοφία...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
26-04-2008, 12:20 #80
Originally posted by alexandros3
Ίσως γιατί πριν από λίγο έκλεισα μια καλή δουλειά μετά από μικρή περίοδο ανεργίας; Ποιός ξέρει.
Πολύ μ\'αρέσει η φράση. Την υιοθετώ! [/quote]
εγώ πάλι μόνο \'αστεία\' δε βρίσκω αυτή τη φράση ...
... ίσως, γιατί είναι (ίσως η πιό) αγαπημένη μου ...
... ίσως, γιατί ΔΕΝ είναι δική μου αλλά ενός μεγάλου αγαπημένου μου , που με καθόρισε , που με ταξίδεψε από παιδί και τώρα γατζώνομαι στις λέξεις του σαν σανίδες σωτηρίας όταν πνίγομαι στις τρυκιμίες του μυαλού ΜΟΥ ....
----------------------------------
για την ... ιστορία αυτή η φράση είναι του ...
Οδυσσέα Ελύτη από το : \"Οι κλεψυδρες του αγνωστου\"
(ποίημα γραμμένο πάνω στη φράση του Andre Breton \"Le temps est si clair que je tremble qu\'il ne finisse\'\' και αφιερωμένο στον Α.Εμπειρίκο. )
26-04-2008, 12:47 #81
.... έχουμε κατά βάση τη λογική ή τουλάχιστον είχαμε...
.... Όταν κάποια στιγμή είδαμε ότι δεν την παλεύουμε με αυτή
.... αφήσαμε το συναίσθημα κυριολεκτικά να μας κατακλύσει.
.... ήμασταν άμαθοι εντελώς να το διαχειριστούμε,
.... μας έπνιξε.
.... τώρα παλεύουμε να βγούμε στην επιφάνεια,
.... να βρούμε τις ισορροπίες μας...
Πιστεύω είσαι σε καλό δρόμο καλή μου...)
χρειαζόμαστε (εγώ τουλάχιστον δηλ ) επειγόντως ... Debugging
28-04-2008, 02:02 #82
Πολύ μ\'αρέσει η φράση. Την υιοθετώ!
... ίσως, γιατί είναι (ίσως η πιό) αγαπημένη μου ...
... ίσως, γιατί ΔΕΝ είναι δική μου αλλά ενός μεγάλου αγαπημένου μου , που με καθόρισε , που με ταξίδεψε από παιδί και τώρα γατζώνομαι στις λέξεις του σαν σανίδες σωτηρίας όταν πνίγομαι στις τρυκιμίες του μυαλού ΜΟΥ ....
[/quote]
Μόνο αστείο είναι το εν λόγω λεκτικό \"ατόπημα\".
Τώρα αν θες να δώσεις περισσότερη σημασία σε μία εν γένει γελοία και χαριτωμένη έκφραση, be my guest.
Εξάλλου ο καθένας έχει τη δύναμη που του δίνουμε, και οι εκφράσεις του το ίδιο.
28-04-2008, 07:17 #83
....1 έχουμε κατά βάση τη λογική ή τουλάχιστον είχαμε...
.... 2Όταν κάποια στιγμή είδαμε ότι δεν την παλεύουμε με αυτή
.... 3αφήσαμε το συναίσθημα κυριολεκτικά να μας κατακλύσει.
.... 4ήμασταν άμαθοι εντελώς να το διαχειριστούμε,
.... 5μας έπνιξε.
.... 6τώρα παλεύουμε να βγούμε στην επιφάνεια,
.... 7να βρούμε τις ισορροπίες μας...
Πιστεύω είσαι σε καλό δρόμο καλή μου...)
χρειαζόμαστε (εγώ τουλάχιστον δηλ ) επειγόντως ... Debugging
Εκεί όμως είναι και το error γιατί λείπει η έκφραση Νιώθουμε (ότι μας έπνιξε)been good, been bad. WILL GO ON
28-04-2008, 18:55 #84
Τώρα αν θες να δώσεις περισσότερη σημασία σε μία εν γένει γελοία και χαριτωμένη έκφραση, be my guest.
... κι αυτό δεν είναι \"ατόπημα\" μιας και ... ο υπερ-ρεαλισμός πότε δεν ήταν ...\"μονόδρομος\" ...
γι αυτό νάσαι καλά και ... be my guest too ...
28-04-2008, 19:23 #85
Originally posted by justme
....1 έχουμε κατά βάση τη λογική ή τουλάχιστον είχαμε...
.... 2Όταν κάποια στιγμή είδαμε ότι δεν την παλεύουμε με αυτή
.... 3αφήσαμε το συναίσθημα κυριολεκτικά να μας κατακλύσει.
.... 4ήμασταν άμαθοι εντελώς να το διαχειριστούμε,
.... 5μας έπνιξε.
.... 6τώρα παλεύουμε να βγούμε στην επιφάνεια,
.... 7να βρούμε τις ισορροπίες μας...
Εκεί όμως είναι και το error γιατί λείπει η έκφραση Νιώθουμε (ότι μας έπνιξε) [/quote]
:klap: :klap: :klap: ... σωστό !!!!!
........................................
... αλλά αυτό που λείπει ΔΕΝ είναι απλά μια έκφραση αλλά μια ολόκληρη ... life procedure .... (η αντίληψη , οι προσλαμβάνουσες , οι καταβολές .... )
ζορια δηλ ... !
29-04-2008, 02:21 #86
... κι αυτό δεν είναι \"ατόπημα\" μιας και ... ο υπερ-ρεαλισμός πότε δεν ήταν ...\"μονόδρομος\" ...
γι αυτό νάσαι καλά και ... be my guest too ...
29-04-2008, 04:32 #87
Ομολογώ πως δεν ήξερα για το mobius strip! Αλλά έκανα μια google-αναζήτηση
\"Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να κατασκευάσει μια ταινία Μέμπιους είναι μια λωρίδα χαρτί: αρκεί να περιστρέψει το ένα άκρο κατά 180 μοίρες και να το κολλήσει στο άλλο άκρο.
Αυτό που προκύπτει είναι ένας ατέρμονος βρόχος σε σχήμα «8», ο οποίος, παραδόξως, έχει μόνο μία πλευρά. Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσει κανείς κατά μήκος της λωρίδας, τελικά καταλήγει πάντα στο σημείο που ξεκίνησε. \"
Ελπίζω να πετάξουμε το 8αράκι και να αποφασίσουμε να εξερευνήσουμε κι άλλα πιο ενδιαφέροντα νούμερα της πολύτιμης ζωής μας!
Originally posted by weird
Βασικά το πρόβλημα είναι στο βήμα 5 που κάνει loop με το βήμα 3 και δεν αφήνει να πάει κάποιος στο βήμα 6.
Εκεί όμως είναι και το error γιατί λείπει η έκφραση Νιώθουμε (ότι μας έπνιξε)
Οπότε τη χρονική στιγμή που Νιώθουμε ότι μας έπνιξε = FALSE ο βρόγχος σταματά!
Πως νιώθεις;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
29-04-2008, 12:07 #88
... \"Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να κατασκευάσει μια ταινία Μέμπιους είναι μια λωρίδα χαρτί: αρκεί να περιστρέψει το ένα άκρο κατά 180 μοίρες και να το κολλήσει στο άλλο άκρο.
Αυτό που προκύπτει είναι ένας ατέρμονος βρόχος σε σχήμα «8», ο οποίος, παραδόξως, έχει μόνο μία πλευρά. Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσει κανείς κατά μήκος της λωρίδας, τελικά καταλήγει πάντα στο σημείο που ξεκίνησε. \"
...Πως νιώθεις;.... ακόμα !
29-04-2008, 12:13 #89
...\'alexander\' the great said .. :
Το χιούμορ έχει καταπληκτικές κατακτητικές δυνάμεις
29-04-2008, 14:35 #90
το χιουμορ ειναι ΚΑΙ κατακτητικο....
ειναι ομως κ η ευχαριστηση που απολαμβανουν τα δυο φύλα οταν συμφωνουν να ξεχασουν για αυτα που τους χωριζουν....(δεν το ειπα εγω..απλα συμφωνω)
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία