Results 91 to 105 of 109
Thread: Φοβάμαι πως δε θα τα καταφέρω
-
29-04-2008, 16:47 #91
Justme κι εσύ τής λογικής σκέψης 0-1, if-then-else;
Για να φτάσει το ποντικάκι εκεί όμως σημαίνει ότι από κάπου ήρθε. Άρα (για τη δική μας περίπτωση και όχι των μαθηματικών) υπάρχει κάπου κάποια διέξοδος, και μάλιστα διαφορετική από αυτή από την οποία μπήκε αρχικά στο 8αράκι
Ας συνεχίσουμε το ψάξιμο...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 29-04-2008, 16:49 #92
Και το χιούμορ
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
29-04-2008, 21:24 #93
Originally posted by psychangel
...\'alexander\' the great said .. :
Originally posted by alexandros3
Το χιούμορ έχει καταπληκτικές κατακτητικές δυνάμεις
(άραγε ήταν και αυτός της λογικής 0-1???? )been good, been bad. WILL GO ON
30-04-2008, 11:34 #94
Originally posted by justme
Πάντως ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: \"Φέρτε ωρέ το σπαθί μου να τελειώνουμε με αυτόν το κόμπο\"
(άραγε ήταν και αυτός της λογικής 0-1???? )
01-05-2008, 13:12 #95
Γόρδιος δεσμός
Μερικές φορές οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι πράξεις είναι τόσο μπλεγμένα που μοιάζουν έτσι...Και μερικές φορές πηγαίνοντας να τα ξεπλέξουμε γιατι τα μπλέκουμε πιο πολύ;
Ο Μ.Αλέξανδρος τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
02-05-2008, 12:15 #96
Originally posted by justme
Πάντως ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: \"Φέρτε ωρέ το σπαθί μου να τελειώνουμε με αυτόν το κόμπο\"
(άραγε ήταν και αυτός της λογικής 0-1???? )Originally posted by anwnimi
Γόρδιος δεσμός
Μερικές φορές οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι πράξεις είναι τόσο μπλεγμένα που μοιάζουν έτσι...Και μερικές φορές πηγαίνοντας να τα ξεπλέξουμε γιατι τα μπλέκουμε πιο πολύ;
Ο Μ.Αλέξανδρος τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση;
02-05-2008, 12:39 #97
Originally posted by Sofia
Δεν ξέρω τελικά αν η \"γνώση\" φέρνει ..\"λευτεριά\" , δεν ξέρω αν αυτή η \"λευτεριά\" αντέχεται απ΄τις αντοχές μου ...
Ξέρω μονάχα οτι όλο \'αυτό\' έχει ΠΟΝΟ, πολύ ΠΟΝΟ και βάρος ...
Βάρος αβάσταχτο όσο κι η δύναμη που νιώθω να μου λείπει για να ΘΕΛΩ να σπρώξω τη ζωή μου πιό κάτω πάνω σε νέες προδιαγραφές, ανοίγοντας νέες πόρτες σ΄ άγνωστα δωμάτια ....
Κι εγώ φοβάμαι ...
(δε ντρέπομαι πια να το πω ... κι ίσως αυτό νάναι η πρόοδος απ΄την όλη διαδικασία .. ίσως !)
Λοιπόν : Ο ΦΟΒΟΣ !!!
(ή : η μοναξιά του .. \"εντός\" καθώς ξεθολώνει το τοπίο ..!)
στη θέση της \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" θα εβαζα την \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\".δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.
... κρατάω τις λέξεις για τη δυναμική τους .. :
Originally posted by Sofia.... η απαντηση ...... εμπιστοσύνη ..... εαυτο......κερδίζεις, κανοντας ......βηματα.
Originally posted by Sofia...... \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" ======> \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\"Originally posted by Sofia.... δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.
02-05-2008, 23:18 #98
............
...........χαιρομαι που αντικρυζεις κ \"ομολογεις\" τη δύναμη σου.....
03-05-2008, 02:41 #99
.
.
... κρατάω τις λέξεις για τη δυναμική τους .. :
Originally posted by Sofia.... η απαντηση ...... εμπιστοσύνη ..... εαυτο......κερδίζεις, κανοντας ......βηματα.
Originally posted by Sofia...... \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" ======> \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\"Originally posted by Sofia.... δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.been good, been bad. WILL GO ON
03-05-2008, 11:14 #100
.......................χαιρομαι που αντικρυζεις κ \"ομολογεις\" τη δύναμη σου.....
Για μένα, τουλάχιστον, νιώθω οτι ακόμα υπάρχει τόσος δρόμος μπροστά και τόσο λίγος ... πίσω ...
Ίσως και να το ... \"δυσκολεύω\" εγώ ... \'επί τούτου\' και εσκεμμένα να επιμένω να φτάσει το ... \'μαχαίρι-στο-κόκκαλο\' αλλά ... ποιός μου λέει οτι με ό,τι λιγότερο θα καταφέρω να φτάσω επιτέλους στους ... \"τύπους-των-ίλων\" ?
... στο ..\"(κατα)ζητούμενο\" δηλαδή ?
03-05-2008, 11:51 #101
Sofia μου, το ότι ...\"ξεθολώνει\" το μάτι και αναγνωρίζονται κάποια πράγματα ως αιτίες, λόγοι και αφορμές για τα προβλήματα και τις δυσκολίες στο \"τώρα\" και στο ... \"ανέκαθεν\", απέχει δυστυχώς ακόμα πολύ από το να \"ομολογηθεί\" η δύναμη να τα διαχειριστείς κι όλας ....
πώς ΘΑ διαχειριστω ενα προβλημα αν πρωτα δεν το \"δω\", δεν το \"παραδεχτω\", τώρα....κ το τώρα ειναι που μπορει να μου δώσει τη δύναμη. αφού στο τώρα εχω ήδη δει, αυτο που δεν μπορουσα να δω πριν.
03-05-2008, 12:12 #102
... το τώρα ειναι που μπορει να μου δώσει τη δύναμη. αφού στο τώρα εχω ήδη δει, αυτο που δεν μπορουσα να δω πριν.
07-05-2008, 09:58 #103
.... Μετά δύο βδομάδων διάλειμμα, λόγω αργιών, ξαναπήγα πάλι πρωϊ-πρωϊ για συνεδρία ...
.... τό σκεφτόμουν μέρες ... με είχε στρεσάρει αυτή η αναμονή
.... Μέτρησα τις αντοχές και την εξάρτησή μου απ΄τα 45λεπτα της \"απογύμνωσης\" στην πολυθρόνα ...
.... αυτή η διακοπή με πήγε και πίσω και μπροστά ...
.... Το θέμα δεν είναι να ξεφύγω απ΄την \"εξάρτηση\"
.... Το θέμα είναι να \"ξεφύγω\" από μένα ...
Έμαθα στην \"πίεση\", να \"πιέζομαι\", να \"δέχομαι\" και τώρα που το συνειδητοποιώ , μ΄αναστατώνει .... !
Πως να ξεφύγω απ΄την \"πίεση\" ?
Πόσο δύσκολη είναι πιά αυτή η ... ριμάδα η \"αποδοχή\" του \"ΕΙΜΑΙ\" .... έτσι \"ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ\" τελικά .... ?
Μ΄ αναστατώνουν, τελικά, τα \"όρια\" !
Τα όρια του \"ΕΓΩ\" και του οι \"ΑΛΛΟΙ\"
.... πού αρχίζουν ? , πού τελειώνουν ? ,
.... πόσο μ΄αφήνουν να \"ΕΙΜΑΙ\" ;
.... και πόσο τους αφήνω να περεμβαίνουν σ΄αυτό ; γιατί ;
... άντε καλημέρα !
08-05-2008, 01:25 #104
νιώθω σε τέλμα ...
σκεφτομαι αυριο να της πω πως θέλω να σταματήσω ...
Μπορεί και να \"ντραπώ\" να το πω ...
(... μα ακόμα κι αυτό είνα ενα θέμα ...)
.... καληνύχτα !
08-05-2008, 14:22 #105
Ποτέ δεν έβλαψε κάποιον μία συζήτηση.
Να το συζητήσεις λοιπόν και να μη \"ντραπείς\" καθόλου.
Αλλά πάντως έχει υπόψιν σου ότι ΚΑΙ η ίδια η κατάθλιψη σε οδηγεί στο να μη βλέπεις την βελτίωση που ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δείς
Όσο για το να σταματήσεις (καθευατού ξέχωρη σκέψη), εγώ τουλάχιστον όταν αποφασίζω να σταματήσω κάτι έχω ήδη σκεφτεί πρώτα πως ΑΛΛΙΩΣ θα προχωρήσω. Το σταμάτημα από μόνο του δεν κάνει κάτι.been good, been bad. WILL GO ON
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία