Φοβάμαι πως δε θα τα καταφέρω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Senior Member
    Justme κι εσύ τής λογικής σκέψης 0-1, if-then-else;

Για να φτάσει το ποντικάκι εκεί όμως σημαίνει ότι από κάπου ήρθε. Άρα (για τη δική μας περίπτωση και όχι των μαθηματικών) υπάρχει κάπου κάποια διέξοδος, και μάλιστα διαφορετική από αυτή από την οποία μπήκε αρχικά στο 8αράκι

Ας συνεχίσουμε το ψάξιμο...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Και το χιούμορ
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    ...\'alexander\' the great said .. :

Originally posted by alexandros3
    Το χιούμορ έχει καταπληκτικές κατακτητικές δυνάμεις
    ... συμφωνώ !!!
    Πάντως ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: \"Φέρτε ωρέ το σπαθί μου να τελειώνουμε με αυτόν το κόμπο\"

(άραγε ήταν και αυτός της λογικής 0-1???? )
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by justme
    Πάντως ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: \"Φέρτε ωρέ το σπαθί μου να τελειώνουμε με αυτόν το κόμπο\"

... μπά μάλλον της λογικής \"Χ\" ήταν .. !

Senior Member
    Γόρδιος δεσμός
    Μερικές φορές οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι πράξεις είναι τόσο μπλεγμένα που μοιάζουν έτσι...Και μερικές φορές πηγαίνοντας να τα ξεπλέξουμε γιατι τα μπλέκουμε πιο πολύ;

Ο Μ.Αλέξανδρος τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση;

Senior Member
    Originally posted by justme

... μπά μάλλον της λογικής \"Χ\" ήταν .. !
    Originally posted by anwnimi
    Γόρδιος δεσμός
    Μερικές φορές οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι πράξεις είναι τόσο μπλεγμένα που μοιάζουν έτσι...Και μερικές φορές πηγαίνοντας να τα ξεπλέξουμε γιατι τα μπλέκουμε πιο πολύ;

Ο Μ.Αλέξανδρος τι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση;
    ... τηρουμένων των αναλογιών , μάλλον .... ΧΑΡΑΚΙΡΙ !

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Δεν ξέρω τελικά αν η \"γνώση\" φέρνει ..\"λευτεριά\" , δεν ξέρω αν αυτή η \"λευτεριά\" αντέχεται απ΄τις αντοχές μου ...
    Ξέρω μονάχα οτι όλο \'αυτό\' έχει ΠΟΝΟ, πολύ ΠΟΝΟ και βάρος ...
    Βάρος αβάσταχτο όσο κι η δύναμη που νιώθω να μου λείπει για να ΘΕΛΩ να σπρώξω τη ζωή μου πιό κάτω πάνω σε νέες προδιαγραφές, ανοίγοντας νέες πόρτες σ΄ άγνωστα δωμάτια ....
    Κι εγώ φοβάμαι ...
    (δε ντρέπομαι πια να το πω ... κι ίσως αυτό νάναι η πρόοδος απ΄την όλη διαδικασία .. ίσως !)
    Λοιπόν : Ο ΦΟΒΟΣ !!!
    (ή : η μοναξιά του .. \"εντός\" καθώς ξεθολώνει το τοπίο ..!)
    Τί να πω για αυτές τις σκέψεις...?τις \"ενιωσα\" κι εγω. αμφεβαλα,πονεσα στην ψυχοθεραπεια μου, για μενα, για το που πάω, ποσα αντεχω, ποσα ακομα θα δω? τί ακομα θα με ακουω να λεω?να σκέφτομαι?σε ποιο ακομα συμπέρασμα θα οδηγηθω? η απαντηση σε ολα αυτα ερχεται απο την εμπιστοσύνη τελικά στον εαυτο.που την κερδίζεις, κανοντας ολα αυτα τα βηματα.

στη θέση της \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" θα εβαζα την \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\".δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.
    .... τελικά τα λόγια αυτά περιέχουν τόσο συμπυκνωμένη δυναμική που χρειάστηκαν πολύ περισσότερες από μια απλή ανάγνωση για ν\' ακουμπίσω στο νόημα το ... βαθύτερο, εκείνο που ακουμπά μέσα μου κι αγγίζει \"το νόημα των πραγμάτων\" , την ..\"αξία\" τον \"κόπο\" και τον \"πόνο\" της όλης διαδικασίας ....

... κρατάω τις λέξεις για τη δυναμική τους .. :
    Originally posted by Sofia.... η απαντηση ...... εμπιστοσύνη ..... εαυτο......κερδίζεις, κανοντας ......βηματα.
    και προσπαθώ να να τις ενσωματόσω στην υποκατάσταση :
    Originally posted by Sofia...... \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" ======> \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\"
    ... και σίγουρα Sofia μου, έχεις τόσο δίκιο ... :
    Originally posted by Sofia.... δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.

Senior Member
    .......................χαιρομαι που αντικρυζεις κ \"ομολογεις\" τη δύναμη σου.....

Senior Member
    .
    .

... κρατάω τις λέξεις για τη δυναμική τους .. :
    Originally posted by Sofia.... η απαντηση ...... εμπιστοσύνη ..... εαυτο......κερδίζεις, κανοντας ......βηματα.
    και προσπαθώ να να τις ενσωματόσω στην υποκατάσταση :
    Originally posted by Sofia...... \"μοναξιας του εντος καθως ξεθολώνει το τοπίο\" ======> \"δύναμη του εντος, καθως ξεθολώνει το τοπιο\"
    ... και σίγουρα Sofia μου, έχεις τόσο δίκιο ... :
    Originally posted by Sofia.... δεν τη βλέπεις ομως ειναι αυτη που σε βοηθα να ανοιγεις νεες πορτες,σε άγνωστα δωμάτια.κ σε εφερε στους 5 μηνες.
    + + +

Senior Member
    .......................χαιρομαι που αντικρυζεις κ \"ομολογεις\" τη δύναμη σου.....
    Sofia μου, το ότι ...\"ξεθολώνει\" το μάτι και αναγνωρίζονται κάποια πράγματα ως αιτίες, λόγοι και αφορμές για τα προβλήματα και τις δυσκολίες στο \"τώρα\" και στο ... \"ανέκαθεν\", απέχει δυστυχώς ακόμα πολύ από το να \"ομολογηθεί\" η δύναμη να τα διαχειριστείς κι όλας ....

Για μένα, τουλάχιστον, νιώθω οτι ακόμα υπάρχει τόσος δρόμος μπροστά και τόσο λίγος ... πίσω ...
    Ίσως και να το ... \"δυσκολεύω\" εγώ ... \'επί τούτου\' και εσκεμμένα να επιμένω να φτάσει το ... \'μαχαίρι-στο-κόκκαλο\' αλλά ... ποιός μου λέει οτι με ό,τι λιγότερο θα καταφέρω να φτάσω επιτέλους στους ... \"τύπους-των-ίλων\" ?
    ... στο ..\"(κατα)ζητούμενο\" δηλαδή ?

Senior Member
    Sofia μου, το ότι ...\"ξεθολώνει\" το μάτι και αναγνωρίζονται κάποια πράγματα ως αιτίες, λόγοι και αφορμές για τα προβλήματα και τις δυσκολίες στο \"τώρα\" και στο ... \"ανέκαθεν\", απέχει δυστυχώς ακόμα πολύ από το να \"ομολογηθεί\" η δύναμη να τα διαχειριστείς κι όλας ....
    απέχει...άλλα μάλλον απέχει λιγοτερο πια, απο ποτε....

πώς ΘΑ διαχειριστω ενα προβλημα αν πρωτα δεν το \"δω\", δεν το \"παραδεχτω\", τώρα....κ το τώρα ειναι που μπορει να μου δώσει τη δύναμη. αφού στο τώρα εχω ήδη δει, αυτο που δεν μπορουσα να δω πριν.

Senior Member
    ... το τώρα ειναι που μπορει να μου δώσει τη δύναμη. αφού στο τώρα εχω ήδη δει, αυτο που δεν μπορουσα να δω πριν.
    ... αυτό περιμένω ΤΩΡΑ μωρέ .. αυτή τη (@#%$) ΔΥΝΑΜΗ ... να πάρει ... (πού \'ντη ?)

Senior Member
    .... Μετά δύο βδομάδων διάλειμμα, λόγω αργιών, ξαναπήγα πάλι πρωϊ-πρωϊ για συνεδρία ...
    .... τό σκεφτόμουν μέρες ... με είχε στρεσάρει αυτή η αναμονή
    .... Μέτρησα τις αντοχές και την εξάρτησή μου απ΄τα 45λεπτα της \"απογύμνωσης\" στην πολυθρόνα ...
    .... αυτή η διακοπή με πήγε και πίσω και μπροστά ...
    .... Το θέμα δεν είναι να ξεφύγω απ΄την \"εξάρτηση\"
    .... Το θέμα είναι να \"ξεφύγω\" από μένα ...

Έμαθα στην \"πίεση\", να \"πιέζομαι\", να \"δέχομαι\" και τώρα που το συνειδητοποιώ , μ΄αναστατώνει .... !
    Πως να ξεφύγω απ΄την \"πίεση\" ?
    Πόσο δύσκολη είναι πιά αυτή η ... ριμάδα η \"αποδοχή\" του \"ΕΙΜΑΙ\" .... έτσι \"ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ\" τελικά .... ?
    Μ΄ αναστατώνουν, τελικά, τα \"όρια\" !
    Τα όρια του \"ΕΓΩ\" και του οι \"ΑΛΛΟΙ\"
    .... πού αρχίζουν ? , πού τελειώνουν ? ,
    .... πόσο μ΄αφήνουν να \"ΕΙΜΑΙ\" ;
    .... και πόσο τους αφήνω να περεμβαίνουν σ΄αυτό ; γιατί ;

... άντε καλημέρα !

Senior Member
    νιώθω σε τέλμα ...
    σκεφτομαι αυριο να της πω πως θέλω να σταματήσω ...
    Μπορεί και να \"ντραπώ\" να το πω ...
    (... μα ακόμα κι αυτό είνα ενα θέμα ...)

.... καληνύχτα !

Senior Member
    Ποτέ δεν έβλαψε κάποιον μία συζήτηση.
    Να το συζητήσεις λοιπόν και να μη \"ντραπείς\" καθόλου.
    Αλλά πάντως έχει υπόψιν σου ότι ΚΑΙ η ίδια η κατάθλιψη σε οδηγεί στο να μη βλέπεις την βελτίωση που ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δείς

Όσο για το να σταματήσεις (καθευατού ξέχωρη σκέψη), εγώ τουλάχιστον όταν αποφασίζω να σταματήσω κάτι έχω ήδη σκεφτεί πρώτα πως ΑΛΛΙΩΣ θα προχωρήσω. Το σταμάτημα από μόνο του δεν κάνει κάτι.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast