Εργασία στην Αγγλία. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Η αλήθεια είναι ότι παίρνω αντιψυχωτικά και δεν ξέρω αν μπορώ να πάω. Φυσικά αν το ανακαλύψουνε στην Αγγλία δεν θα με δεχτούνε. Θα ήθελα να σταματήσω τα αντιψυχωτικά γιατί νομίζω ότι είμαι καλά.
    και εγω παιρνω αντιψυχωτικα. το zalasta. εσυ ποιο παιρνεις? εχεις παρει κιλα? εγω πηρα 25. και δεν μπορω να τα χασω. καπνιζω και πολυ και δεν κινουμε. χεστα να πανε.. περιμενω απαντηση νασε καλα ευχαριστω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Η αλήθεια είναι ότι παίρνω αντιψυχωτικά και δεν ξέρω αν μπορώ να πάω. Φυσικά αν το ανακαλύψουνε στην Αγγλία δεν θα με δεχτούνε. Θα ήθελα να σταματήσω τα αντιψυχωτικά γιατί νομίζω ότι είμαι καλά.
    οχι ολγα, να μην τα σταματησεις.
    τα φαρμακα δεν ειναι καραμελες.
    να μιλησεις με τον γιατρο σου και να του πεις τις σκεψεις σου.
    αν γινεται να τα σταματησεις, αυτος θα στο πει κι αυτος θα σου πει τον τροπο.
    επισης, αν μπορεις να φυγεις μονη αλλα να συνεχισεις εκει μια αγωγη, θα στο πει αυτος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    και εγω παιρνω αντιψυχωτικα. το zalasta. εσυ ποιο παιρνεις? εχεις παρει κιλα? εγω πηρα 25. και δεν μπορω να τα χασω. καπνιζω και πολυ και δεν κινουμε. χεστα να πανε.. περιμενω απαντηση νασε καλα ευχαριστω!
    προσεχε παντως .. οσο μπορεις να φροντιζεις την καρδια σου.. βαρος +τσιγαρο +ελλειψη ασκησης ειναι το χειροτερο.. καλο θα ειναι να ελεχεις τι τρως οσο μπορεις και να αθλεισαι.. ακομη κι αν δεν σ αρεσει η γυμναστικη, εστω γρηγορο περπατημα με τα ακουστικα για κανα μισαωρο την μερα..
    και το τσιγαρο να ελαττωσεις.. και γω καπνιζω πολυ.. απλως τωρα πλεον στριβω πολυ λεπτα τσιγαρα και ενας καπνος μου παει πλεον για μια βδομαδα.. ετσι και μειωσα την ποσοτητα καπνου (απο κει που χρειαζομουν 2 καπνους εβδομαδιαιως), και δεν μου ειναι ασθητη η διαφορα, γιατι παλι καπνιζω αλλα με λιγοτερο καπνο.επισης περνω τα πιο λεπτα χαρτακια και φιλτρακια με ανθρακα που συγκρατουν την πισα..και η γευση ειναι η ιδια.. θα μου πεις το θεμα ειναι να το κοψεις τελειως! ναι, αλλο να το λες αλλο να το κανεις... τεσπα απλως εγω τα κανω ολα αυτα για να ελαττωσω οσο μπορω τις αρνητικες συνεπειες, γιατι κακα τα ψεματα το καπνιζα μ αρεσει και δεν μπορω να το κοψω τελειως
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    προσεχε παντως .. οσο μπορεις να φροντιζεις την καρδια σου.. βαρος +τσιγαρο +ελλειψη ασκησης ειναι το χειροτερο.. καλο θα ειναι να ελεχεις τι τρως οσο μπορεις και να αθλεισαι.. ακομη κι αν δεν σ αρεσει η γυμναστικη, εστω γρηγορο περπατημα με τα ακουστικα για κανα μισαωρο την μερα..
    και το τσιγαρο να ελαττωσεις.. και γω καπνιζω πολυ.. απλως τωρα πλεον στριβω πολυ λεπτα τσιγαρα και ενας καπνος μου παει πλεον για μια βδομαδα.. ετσι και μειωσα την ποσοτητα καπνου (απο κει που χρειαζομουν 2 καπνους εβδομαδιαιως), και δεν μου ειναι ασθητη η διαφορα, γιατι παλι καπνιζω αλλα με λιγοτερο καπνο.επισης περνω τα πιο λεπτα χαρτακια και φιλτρακια με ανθρακα που συγκρατουν την πισα..και η γευση ειναι η ιδια.. θα μου πεις το θεμα ειναι να το κοψεις τελειως! ναι, αλλο να το λες αλλο να το κανεις... τεσπα απλως εγω τα κανω ολα αυτα για να ελαττωσω οσο μπορω τις αρνητικες συνεπειες, γιατι κακα τα ψεματα το καπνιζα μ αρεσει και δεν μπορω να το κοψω τελειως
    θα σε κανω να εκπλαγεις. κανω ενα καπνο την ημερα! ναι ειναι αληθεια. τι να πω τωρα το εχω γαμησει το θεμα. ρε παιδια ομως δεν εχω αλλη ασχολια μονο να καπνιζω και να πινω καφεδες. πινω 5 καφεδες την ημερα και καπνιζω ενα καπνο την ημερα. πως με κοβετε σε 10 χρονια?

Senior Member
    θα σε κανω να εκπλαγεις. κανω ενα καπνο την ημερα! ναι ειναι αληθεια. τι να πω τωρα το εχω γαμησει το θεμα. ρε παιδια ομως δεν εχω αλλη ασχολια μονο να καπνιζω και να πινω καφεδες. πινω 5 καφεδες την ημερα και καπνιζω ενα καπνο την ημερα. πως με κοβετε σε 10 χρονια?
    1 καπνο την ημερα ρε μελος?? καλα ποτε προλαβαινεις για την ακριβεια??!ειναι υπερβολικο! καλα δεν ειπαμε να το κοψεις μαχαιρι.. ειναι πολυ δυσκολο.. αλλα τουλαχιστον να το ελαττωσεις!
    και καφεδες επισης και γω επινα παρα πολλους, αλλα το γυρισα στον ελληνικο που ειναι πολυ πιο ελαφρυς και ακομη και εξω οτι καφε παρω θα τον παρω σε ντεκαφεινε.. γενικα τωρα πινω το πολυ 2. τον καφε τον μειωσα πολυ ευκολα. το τσιγαρο ομως και μενα με δυσκολευει πολυ
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

hlias1988
    Guest
    το ειχα κοψει μαχαιρι για 3 μηνες αλλα το ξανα ξεκινησα.. ειναι και η κατασταση που ειμαι και ζηταω τοσα τσιγαρα.......

hlias1988
    Guest
    αυτο με την γυμναστικη πρεπει να το ξεκινησω....

Senior Member
    αυτο με την γυμναστικη πρεπει να το ξεκινησω....
    απο το να το κοβεις μαχαιρι και μετα να παλιδρομεις, καλυτερα να ξεκινησεις σιγα σιγα με το να το ελαττωσεις για αρχη (εγω ειμαι αυτης της αποψης τουλαχιστον)
    γυμναστικη και γω την βαριεμαι απιστευτα!
    αλλα αυτο με τα ακουστικα μετραει .. δεν ειναι τοσο βαρετο, οσο να εισαι πανω στον ιδιο διαδρομο επι ποσα λεπτα...
    αλλα γρηγορο βημα, οχι βαριεστημενα:P

Senior Member
    Εγώ παίρνω το σολιάν και εγώ έχω πάρει κιλά αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας.

ολγα έχω δύο απορίες...
    1. έχεις ζήσει ποτέ μόνη σου? και
    2. έχεις πάει ποτέ σε ξένη χώρα? έστω και για διακοπές..., το να πας να μείνεις σε μία ξένη χώρα ειδικά αν δεν έχεις φύγει ποτέ από τη δικιά σου θα επιφέρει και ένα πολιτισμικό σοκ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    θα επιφέρει και ένα πολιτισμικό σοκ...
    Tι λές πας καλά; Έχω συμμαθητές που πήγανε και σπουδάσανε στην Αγγλία στα 18 τους και δεν είχανε βγει ποτέ στο εξωτερικό. :P

(προσπαθώ να πάω καλά αν τα καταφέρνω δεν ξέρω... αλλά προσπάθησε να εκφράζεσαι λίγο καλύτερα γιατί με ενοχλεί... )

δεν ξέρω ρε συ όλγα εγώ βλέπω τεράστια διαφορά μεταξύ 18 και 40, μεταξύ του να σπουδάζεις και να είναι δεδομένο πως θα σε στηρίξουν οι γονείς σου από το να πας να φτιάξεις καινούρια ζωή και να θες να σταματήσεις να στηρίζεσαι σ' αυτούς, και μεταξύ του να έχεις την ορμή των νιάτων και το κράτημα ψυχικής ασθένειας..
    υπολόγισε τα όλα για να μην απογοητευτείς μετά στα λέω...
    ένας θεραπευτής μου μια φορά μου είχε πει "αν δεν δίνεις πιθανότητες να τα καταφέρεις μην το ξεκινήσεις.. θα σου είναι πολυ δύσκολο να φορτωθείς μια ακόμα αποτυχία αυτή τη στιγμή ακόμα και τόσο μικρή.."
    πολυ φοβάμαι πως όλο αλλά σου λέω και σε κρατάω πίσω... δεν ξέρω μπορεί να το κάνω επειδή εγώ είμαι κότα και βέβαια αυτό δεν μου έχει βγει σε καλό...
    αλλά δεν σε βλέπω και πολυ σίγουρη γι αυτό σου το σχέδιο...

olgaki πριν ενάμιση μήνα είχες ανοίξει θέμα ότι θες να πας στη Γερμανία http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AC%CE%BD%CF%89
    αφού όπως λες υπέγραψες και εκείνο το χαρτί στην εταιρεία,τελικά ξεκίνησες να μαθαίνεις γερμανικά; τουλάχιστον αυτό φαίνεται πιο σοβαρό ως πρόταση απο το να πας ξεκάρφωτη στην αγγλία

Senior Member
    Είμαι πολύ σίγουρη για το αν θέλω να πάω στην Αγγλία και δεν με φοβίζει τίποτα ούτε η αποτυχία άλλωστε θα πάω με τον μπαμπά μου που είναι συνταξιούχος και δεν έχει δουλειές στην Ελλάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    olgaki πριν ενάμιση μήνα είχες ανοίξει θέμα ότι θες να πας στη Γερμανία http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AC%CE%BD%CF%89
    αφού όπως λες υπέγραψες και εκείνο το χαρτί στην εταιρεία,τελικά ξεκίνησες να μαθαίνεις γερμανικά; τουλάχιστον αυτό φαίνεται πιο σοβαρό ως πρόταση απο το να πας ξεκάρφωτη στην αγγλία
    Γενικώς θέλω να πάω κάπου στο εξωτερικό και να βρω δουλειά γιατί βαρέθηκα να κάθομαι είτε είναι Γερμανία είτε Αγγλία. Αγγλικά ξέρω οπότε δεν χρειάζεται να μάθω την γλώσσα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast