Results 46 to 60 of 85
Thread: θλιψη, κατάθλιψη, σύνθλιψη...
-
04-12-2014, 23:28 #46
Καλησπερα φιλη μου,εισαι καλυτερα σημερα?Ευχαριστω που απαντησες στην δημοσιευση μου,Ευγε που εισαι παρων στο φορουμ τωρα κ απαντας σε καθημερινη βαση μιας κ αυτο σου κανει καλο,Κινητοποιησου επισης να βοηθησεις τον αδερφο σου εχεις ευθυνη απεναντι του κ θα εισαι ολο κ καλυτερα
- 04-12-2014, 23:55 #47
εχθές πάλι ήρθε ο αδερφός μου και μιλαγαμε γενικά για διάφορα... σε κάποια φάση άρχισα να του λέω πως δεν είμαι καλά και πρέπει να φύγω από δω και πως η μάνα που συνέχεια με υποτιμάει δεν μου κάνει καλό και του έφερα και ένα παράδειγμα. Η μάνα μου όταν είμαστε μαζί και συστηνόμαστε λέει "Γεια σας είμαι η κυρία Κουκου και η μικρή κυρία η Ρουκου" (Κουκου= η μανα μου, Ρουκου= εγω, το γένος Κουκουρουκου, προφανώς δεν θέλω να πω τα ονόματα μας) μπορεί να σας φαίνεται γελοίο το πχ αλλά εγώ επειδή έχουμε και θέματα και προιστορία με την μάνα το θεωρώ πολύ μειωτικό, επίσης να πω πως δεν είμαι 22 αλλά 32, όχι και τόσο νεαρά. Και τότε ανοίγει η πόρτα του δωματίου και μπαίνει η μάνα μου μέσα έξαλλη... "Γιατί λες ψέματα και με κακολογείς συνέχεια, μόνο να με κατηγορείς ξέρεις, τι παιδί είσαι εσύ" και άλλα τέτοια, και συνεχίζει "εγώ ποτέ δεν μειώνω κανέναν, πόσο μάλλον το ίδιο μου το παιδί ποτέ δεν σε λέω μικρή κυρία αλλά νεαρά κυρία" φώναζε πάρα πολύ και είχε ανεβάσει πίεση και δεν έφευγε κι όλας... συνέχιζε να λέει για πολύ ώρα μέχρι που τα πήρα και άρχισα να φωνάζω κι εγώ και να βρίζω νομίζω και έβριζε κι αυτή και μετά έφυγε...
όπως είπε και ο αδερφός μου το αν είναι μικρή η νεαρά η κυρία είναι γελοία η λεπτομέρεια και αν επρόκειτο για κάποιον άλλο και όχι για την μάνα μας δεν θα το θεωρούσε υποτιμιτικό αυτό καθ' αυτό απλά ηλιθιο...
Το θέμα είναι πως η μάνα μου έχει αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα περίπου τα αντικαταθληπτικά... και επίσης η μάνα μου έχει θέμα με την βία, κυρίως ψυχολογική έτσι να φωνάζει και να βρίζει δηλαδή και να απειλεί ίσως αλλα και καμια φορά και σωματική... η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχε ηρεμήσει αρκετά... αλλά το χθεσινό με προβλημάτισε και με άγχωσε ίσως... μπορεί να ξαναγίνεται βίαιη λόγω των αντικαταθληπτικών? μπορεί να χειροτέρεψει κι άλλο?
μυσπ δεν έχω καμία ευθύνη απέναντι στον αδερφό μου, όπως δεν έχει κι αυτός καμία ευθύνη απέναντι μου, το ότι έχουμε κοινό πρόβλημα και είναι πιο εύκολο να το δουλέψουμε μαζί, για την εύρεση εργασίας εννοώ κυρίως, γιατί με την κατάθλιψη του δεν τον βλέπω να θέλει να κάνει κάτι ακόμα, είναι άλλο θέμα.. αν και μ' αυτό δεν τον βλέπω πολύ... δεν νομίζω να ξανάρθει... φτιάξαμε τα βιογραφικά και μετά εγώ άρχισα να στελνω κι αυτός δεν ξέρω αν έστειλε έστω και ένα... όσο τον ρώταγα όχι μου έλεγε, είχε γυρίσει το λαπ τοπ του σε παιχνίδι αντί στο σαιτ με τις δουλειές που κοιτάγαμε... δεν ξέρω και τι σκέφτεται... εγώ σκέφτομαι πχ πως αν με πάρουν τηλέφωνο να πάω έτσι όπως είμαι αστα, πως να πάω... και δεν εννοώ μόνο ψυχολογικά.. ο αδερφός μου δούλευε όλο το καλοκαίρι και είναι σαφώς πιο κυριλε από μένα.. πήρε ρούχα αρκετά με τα λεφτά που είχε και είναι γενικά πιο περιποιημένος και φαίνεται πιο ευδιάθετος... πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να τον κολλάει... αλλά είμαι και σε τέτοια φάση τώρα που και να ήξερα δεν ξέρω αν θα μπορούσα και να τον βοηθήσω... με ανησυχεί λίγο το αν θα με πάρουν τηλέφωνο και σκέφτομαι μήπως βλακεία κάνω που στέλνω τόσα βιογραφικά..
05-12-2014, 01:47 #48
Καλησπερα σου κ παλι,Τωρα δημοσιευσα κ εγω ενα θεμα με τον αδερφο μου θα σου στειλω παρακατω το λινκ ειμαστε κ εμεις σε προβλημα μαζι του,Τωρα για την μητερα σου δεν καταλαβα ολα αυτα που λες πιθανον τα εννοει ειτε βρισκεται κατω απο την επηρεια του φαρμακου παντως πιστευω δεν μπορεις να περιμενεις κατι καλο απο αυτην,Απο οσο γνωριζω τα αντικαταθλιτπτικα δρουν μετα απο 40 μερες περιπου κ φαινεται αποτελεσμα επομενως τοτε ευελπιστω θα γινει ηπιοτερη η συμπεριφορα της εκτος ετσι κ ειναι απο φυσικου της επιθετικος ανθρωπος,Πρεπει παντως να μαθεις να μην σε επηρεαζει σε βαθμο που μπορεις δεν εισαι παρασιτο ουτε ειναι οτι δεν αξιζεις εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος κ δεν πρεπει κανενας να σου συμπεριφερεται ετσι,τωρα για τον αδερφο σου δεν εννοω οτι εισαι κηδεμονας του κ εχεις ολη την ευθυνη ομως πιστευω θα σου κανει καλο κ θα σε κινητοποιησει το να προσπαθησεις να τον βοηθησεις κ να κανεις πραγματα για αυτον καντο κ για τον εαυτο σου,Μου εχεις μιλησει για το θεμα της εμφανισης σου οτι δεν εχεις αρκετα ρουχα εγω πιστευω οτι δεν ειναι τρομερο προβλημα αυτο κ εννοειται κ θα παρουσιαστεις σε δουλεια ετσι κ σου δοθει ευκαιρια κ θα προσπαθεις αννελιπως με τα βιογραφικα, καθενας μπορει να ειναι καθαρος κ περιποιημενος εαν το θελει φορεσε ενα τζην κ μια μπλουζα χτενισε τα μαλλια σου κ αρκει,τωρα οταν παρεις λιγα λεφτα μπορεις να βρεις ομορφα ρουχα σε εξευτελιστικες τιμες με την κριση βρηκα 1 φορεμα τελειο πριν καιρο κοστος 50 ευρω με την εκπτωση το πηρα 5 ευρω μεγαλη διαφορα κ ετσι κ δωσεις καμμια 15 νταρια ευρω μπορει να παρεις κ κολαν κ μπλουζες,Εγω με την μητερα μου βρεθηκαμε σε αλλη πολη πριν καιρο κ η μητερα μου ηταν καλεσμενη σε ενα γαμο τρομερα κυριλε κ ειπε να παρει κ εμενα εγω δεν κρατουσα τιποτα καλο μαζι μου κ λιγο ντραπηκα εβαλα ενα κολαν κ ενα φορεμα λινο με ενα φιογκο πολυ φτηνο κ καθημερινο πηγαινω στον γαμο κ παρατηρω οτι οι περισσοτερες ηταν ντυμενες πανακριβα ομως πολυ κακογουστα εγω με το φορεματακι μου κατι εκανα δεν φαινομουν ασκημη επομενως ηρεμησα ανεβηκα στην πιστα χορεψα με συγγενεις δεν ενιωσα λιγη κ σκεψου οτι ο γαμος ηταν πανακριβος,Μην απελπιζεσαι για αυτο το θεμα πηγαινε με ενα απλο κ οικονομικο συνολο περιποιημενη κ κανε ο,τι καλυτερο μπορεις
05-12-2014, 02:01 #49
μπορεί να ξαναγίνει επιθετική όμως λόγω των αντικαταθληπτικών? αυτό με ανησυχεί πιο πολύ.. 10-15 μέρες τα παίρνει, δεν νομίζω πιο πολύ..
05-12-2014, 02:14 #50
φιλη μου ευχαριστω για την απαντηση σου στο θεμα του αδερφου μου,Κανε υπομονη λιγες μερες ακομα κ επειδη δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ρωτησε ψυχολογο,Κρινοντας ομως απο τον εαυτο μου ναι οταν ημουν σε καταθλιψη ημουν περισσοτερο οξυθυμη παροτι ειμαι ηπιος ανθρωπος στην καθημερινοτητα μου,Ειδες αυτο που σου λεω για τα ρουχα?Εγω σε θελω με αυτοπεποιθηση σε αυτο το θεμα εγω πηγα σε γαμο πανακριβο με δεξιωση κατι πλουσιων συγγενων με ενα φορεματακι καθημερινο δεν θα κανε πανω απο 10 ευρω κ εσυ ανετα παρουσιαζεσαι σε δουλεια περιποιημενη με ενα μπλουζακι κ κολαν,Ορισμενες φορες για να ντυθεις δεν απαιτει αρκετα λεφτα απαιτει ομως γουστο γνωριζω ανθρωπους με λεφτα που αγοραζουν οτι κακογουστο δουν
09-12-2014, 20:36 #51
έχω νέο πολύ καλό... με πήρανε τηλέφωνο από μια δουλειά που είχα στείλει βιογραφικό και έχω ραντεβού την Παρασκευή... από σαντουιτσάδικο..
ξέρω πως η εμφάνιση μετράει πολύ, είναι το μόνο που μετράει... και ως εμφάνιση εννοώ όλο το στήσιμο, όχι μόνο την φωτογραφία... και έχω πρόβλημα και στα δύο.. έχω ήδη αγχωθεί... θα πάω όπως είμαι όμως τι να κάνω..? άλλωστε δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο... θα με περιποιηθώ όσο πιο πολυ μπορώ με αυτά που έχω... και θα προσπαθήσω να μην είμαι αγχωμένη... και θα δούμε τι θα γίνει...
δεν περίμενα τοσο γρήγορα ανταπόκριση αν και έχω στείλει αρκετά βιογραφικά.. είμαι χαρούμενη πολυ και αγχωμένη όμως... νιώθω να μου ξαναέρχεται μια ελπίδα και μια αισιοδοξία... ελπίζω να τα καταφέρω και όλα να πάνε καλά
09-12-2014, 20:42 #52
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-12-2014, 21:04 #53
Good luck.
Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
09-12-2014, 21:07 #54
σ' ευχαριστώ Αντρέα. Και η τύχη χρειάζεται με τόσους που θα βλέπουν...
09-12-2014, 23:49 #55
Ευγε φιλη μου αυτο τωρα να σου βελτιωσει την διαθεση!!!!Οπωσδηποτε θα πας μην μου πεις οτι δεν πηγες σε καμμια περιπτωση,για τα ρουχα εχουμε πει παλι το ρασο δεν κανει τον παπα εγω πηγα σε δεξιωση με ενα φορεματακι γυρω στα 10 ευρω κ εσυ γιατι να μην πας σε σαντουιτσαδικο με κολαν κ μπλουζιτσα?Ειναι λιγο κουφο αυτο που λες ομως κανε το κ θα ηρεμησεις,Ειναι κ οτι συνηθως οι εργαζομενοι σε σαντουιτσαδικα φορουν κ ποδιες κ ιδιες μπλουζες μαλλον σου δωσουνε κατι,ετσι κ σε προσλαβουν μαθε για τον μισθο για τα παντα για να δουμε εαν καταφερεις να μην εισαι στο ιδιο σπιτι με την μητερα σου
10-12-2014, 00:37 #56
καλή τύχη.εύχομαι να πάνε όλα καλά.δε χρειάζεται να έχεις άγχος.και αυτό με την εμφάνιση σχετικό είναι.εδώ στη πόλη μου βλέπω στα διάφορα μαγαζιά αρκετές κοπέλες που επιλέγουν αυτή τη δουλειά ανεξαρτήτως εμφάνισης τους.Το ζητούμενο είναι να σου αρέσεις εσύ και να μη δείχνεις ότι έχεις κόμπλεξ με την εμφάνισή σου όποια και αν είναι αυτή.
10-12-2014, 01:44 #57
κι εγώ βλέπω πως δεν μετράει και τόσο η εμφάνιση σ' αυτή τη δουλειά και με παρηγορεί αυτό.. μακαρι τι να πω.. εν τω μεταξύ πάω ταξίδι τα αρνητικά αλλά πάω και τα θετικά... ακόμα δεν με πήραν στην δουλειά και στο μυαλό μου έχω ήδη μετακομίσει.. μυσπ απ' ότι θυμάμαι είναι 8ωρη αυτή η δουλειά, οπότε 480-500 θα παίρνω.. σίγουρα έχω φύγει... αφού σήμερα ρώτησα και την μάνα μου τι έχει κάνει τα πιατα κατσαρόλια σεντόνια κτλ κτλ απ' το σπίτι μου... γιατί όπως και να το κάνεις το να τα έχεις είναι κάτι... και μόνο ψυγείο δεν έχω στην ουσία... αν και στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι έχει μείνει... κάτσε να έρθει η Παρασκευή βασικά και βλέπουμε.. γιατί μπορεί να μείνω και με το όνειρο στο χέρι..
10-12-2014, 01:57 #58
Καλα φιλη μου παντως θα περιμενουμε νεα,ναι η εμφανιση δεν ενδιαφερει σε τετοια δουλεια ηρεμησε χαμογελασε κ καλο κουραγιο να σε παρουνε,480 - 500 ευρω κ 8ωρο ειναι σχετικα καλα να την εποχη μας,Απο οτι θυμαμαι μενεις Αθηνα κ τωρα με την κριση βρισκεις ανετα γκαρσονιερα γυρω στα 100 ευρω δεν θα εισαι ιδιαιτερα οικονομικα ανετα ομως δεν πειραζει το ουσιαστικοτερο ειναι να κινητοποιηθεις,Επισης δεν ειναι καλο να μενεις με την μητερα σου κ το γνωριζεις κ η ιδια ειναι βλαβερο για την ψυχολογια σου κ η σταση της σε κανει να νιωθεις λιγη πραγμα που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,Δοξα τω θεω μου λες καλο νεο μετα απο πολυ καιρο οπωσδηποτε ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα δεν θα θεραπευτεις κατευθειαν απο οτι κουβαλας κ την καταθλιψη ομως θα εισαι πολυ καλυτερα,Επομενο βημα σου ειναι να σταματησεις τα ναρκωτικα κ να προσπαθησεις να κανεις γνωριμιες κ μιας κ πιθανον θα εισαι σε δικο σου σπιτι παιρνεις κ κατοικιδιο που τοσο αγαπας θα γεμισει η ζωη σου!
11-12-2014, 01:50 #59
Καλησπερα φιλη μου,εισαι καλυτερα?Παρασκευη σε θελω πανετοιμη να πας στο σαντουιτσαδικο περιμενω νεα σου!
11-12-2014, 04:54 #60
ευχομαι από καρδιας να πανε όλα καλα!! Είναι λογικο !είναι υγεια το να κανεις ονειρα από τωρα! Βεβαια καλο είναι να μην νιώθεις πολύ συγουρια διοτι αν - χτυπα ξυλο - δε κατσει η δουλεια ,θα σε παρει από κατω ,αρα νομιζω είναι καλητερο να ξαφναστεις με την χαρα της πρόσληψης.
Εχεις ξανα παει εκει κι σου ειπαν ότι θα σε ειδοποιήσουμε? δλδη τωρα που σε πηραν θα πας για προσληψη?η είναι σαν συνεντευψη? Θα σου ελεγα να μπεις στο γκουγκλ κι να πατησεις για τον "οδηγο" συμπεριφορας σε νεα εργασια -νέο εργοδοτη! δοκιμασετω δεν χανεις τπτα,,είναι πολύ αξιολογα αυτά κι επειδή το ελληνικο δεν εχει πολλες επυλογες μπες σρο ξενο!
Θα θελα πολύ να μουν ψυχολόγος-κοινωνικος λειτ. χιχιχι,,¨),αλλα επειδή δεν είμαι θα σου πω την φτωχημου γνωμη! απλα επειδή εχω βρεθει στην θεση αυτουνού που αναζήτα εργαζομενες-όταν χριαστικαμε καπωτες δυο κοπελίτσες στο μαγαζι- θα σου πω την υποκειμενικη μου γνωμη ,κοιτα για μενα το να ηταν ομορφες δεν με ενδιεφερε ουτε καν λιγάκι!!κι ποιος ανδρας δεν θα θελε να εχει γυροτου κουκλαρες αλλα όταν κοιτας σοβαρα την δουλειασου ,όταν ψάχνεις ουσιαστικα προσοντα δεν σε απασχολη αν θα είναι παχουλη η κοπελα,, δεν σε ενδιαφερει αν εχει ζουμερο μπουστο η αν είναι κουκλαρα! αρα φιλημου μην σε αγχωνει αυτό το θεμα! αν ο τυπος ψαχνει να βρει γκομενα μεσα από αγγελια καλητερα τωτες να μην δεχτεις!!σορρυ που το λεω αλλα είναι πολύ ρατσιστικο να κοιταει ο εργοδότης την ομορφια για όλα τα επαγγελματα!! προσωπικα αυτό που με ενιαζε ηταν να μπορουν να αρθρωνουν λογο καθαρο,να μιλανε δλδη καθαρα ,ευγενικα , να εχουν υπομονη με τους πελατες ,να αντιδραν στις δυσκολιες η στις παρεξηγήσεις με τους πελατες με εξυπνο κι δυναμικο χαμογελο! να μην σαστιζουν με τα ρεστα ,δεν ηταν αναγκη να εχουν μαθηματικο μυαλο απλα την ωρα που πιανουν τα λεφτα του πελατη το μυαλο τους να είναι μοναχα εκει! απλα πραματα δλδη,,ένα απλο χαμογελο,ευγενεια κι οσο μπορει να υπαρχει τιμιοτιτα,αλλα το τελευταιο δεν μπορεις να το καταλάβεις στην αρχη!αρα δεν είναι τοσο σημαντικα τα ζουμερα κορμια κι οι διμετρες κουκλαρες!! ολες οι κοπελες ειτε είναι ασχημες ειτε υπερβαρες ειτε κοντες ειτε εχουν ασυμμετρα χαρακτηριστικα , υποχρεουνται οι εργοδότε να τις παρεχοντο ισες ευκαιριες!!!!!!!! αρα μην αγχονεσαι για την εμφανηση! απλα θα ελεγα να ψαξεις ,αν μπορεις να δανιστεις κανα ρουχαλακι, ισα ισα για τις πρωτες μερες! αν κι οι πιο πολλοι σε αυτές τις δουλειες θα παρεχουν ειδικη ενδυμασια με τα λογότυπα του μαγαζιου!
βλέπεις καθευτη που ολο κι πιο λιγα θεματα πρεπει να σε αγχονουν? ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!! προσπαθησε να εχεις κοιμηθεί οσο πιο πολύ μπορεις πριν πας,να σκέφτεσαι κατι ομορφο ώστε το προσωπακισου να ζωγραφίζετε με γαληνια χαρακτιριστικα! κι ο λογος σου να ακούγετε ομορφα γλυκος κι κατανοιτος! κι πιστευω πως την παρασκευη το απόγευμα θα μας γραψεις τα χαροπα μανταντα της προσληψηςσου!
Ετσι όπως καταντισαν τον τοπο με την ανεργια !!οι αχρηστοι της συγκυβερνισης !!κανωνικα την παρασκευη αν με το καλο πιασεις δουλεια θα πρεπει να κανει παρτυ το φορουμ!!τοσο σπανιο να βρει καποιος δουλεια που μπορει κι να σε βγαλουν σε εκτατο δελτιο το βραδυ στα καναλια!!!χιχιχιχι.
ευχομαι τα καλητερα!!σε σενα κι σε κάθε αγορι η κοπελα που αγωνια για -το υποχρεωτικο εκ μερους του κρατους προς τους πολιτες του δικαιωματου για εργασια!!-