θλιψη, κατάθλιψη, σύνθλιψη... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου κ χαιρομαι που προσπαθεις σε διαρκη βαση επιμενω πολυ σε αυτο επειδη μακροπροθεσμα θα σου βγει σε καλο με την εννοια οτι θα καλυτερευσει η διαθεση σου,Σιγουρα κοιταζεις τα παντα?Ειναι καφετεριες φαστφουνταδικα ταβερνες κ εκτος απο αυτα ειναι κ δουλειες που μπορεις να κανεις σε σπιτια οπως να προσεχεις παιδακια η ηλικιωμενους που ειτε εισαι εσωκλειστη μαζι τους στο ιδιο σπιτι με λιγα ρεπο ειτε ειναι για λιγες ωρες καθημερινα,Γνωριζω περιπτωσεις γυναικων που προσεχουν παιδια η ηλικιωμενους κ ισως κανουν κ ορισμενα οικιακα σπιτια τους κ παιρνουν 400 500 ευρω καθε μηνα κ αυτες οι γυναικες δεν εχουν κανενα πτυχιο η ειδικευση δεν ειναι αναγκαιο σε τετοιες δουλειες,Οταν ζουσε ο παππους μου προ κρισης απασχολουσαμε μια κυρια για να τον φροντιζει κ της παρειχαμε κ στεγη κ φαγητο κ πολυ αξιοπρεπες μισθο την ειχαμε σαν δικο μας ανθρωπο,Ισως δεν ειναι η ιδανικη λυση για σενα ομως ζεις σε ενα περιβαλλον που σε επηρεαζει πολυ αρνητικα κ πρεπει να αποδρασεις απο εκει μεσα,Τωρα το οτι θα ερθει ο αδερφος σου δεν μπορω να κρινω ισως ειναι καλυτερα ισως κ χειροτερα παντως κ παλι δεν σου κανει καλο αυτο το περιβαλλον εισαι καλοκαρδος κ ευαισθητος ανθρωπος κ η συμπεριφορα της μητερας σου σε μειωνει διαρκως,Βαλε τα πραγματα κατω κ σκεψου τα ολα,Περιμενω νεα σου!

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Μπηκα να δω πως εισαι,εισαι λιγο καλυτερα?Παρατηρω οτι εισαι ενεργη στο φορουμ κ αυτο ειναι καλο,Πιστευω σου κανει καλο να απαντας κ στις δημοσιευσεις των αλλων,Αυριο θα μαθεις για την δουλεια?Μακαρι να σε παρουν,αν οχι ειδες αυτο που σου λεω εδωπερα?Πρεπει να βρεις μια λυση να αποδρασεις απο το περιβαλλον που βρισκεσαι δεν σε βοηθηαει να εισαι καλα

αχ μυσπ μου εκτιμώ το ενδιαφέρον σου αλλά δεν έχω κάτι να πω...
    Δύσκολο μου είναι να φυλάω γέρους ή μικρά... δεν είμαι ψυχολογικά σε φάση να μπορώ να δώσω... κι αυτή η δουλειά, ειδικά με τα μικρά, θέλει δώσιμο...
    Να με πάρουν δεν περιμένω, απ' την στιγμή που έγινε η συνέντευξη το κατάλαβα... ούτε καν με κοίταξε... η συνέντευξη έγινε έτσι για να γίνει... σαν να είχαν βρει ήδη άτομο, γιατί μετά που το σκέφτηκα, οι περισσότεροι μπαίναν και βγαίναν μέσα σε 1-2 λεπτά. Τσάμπα ενθουσιάστηκα απ' την αρχή.
    Δεν έχω κάτι να πω... γι αυτό δεν γράφω στο θέμα μου... Αν αλλάξει κάτι ή γεγονός ή συναισθηματικά πολύ ή θα ξαναγράψω ή θα άνοίξω άλλο..
    Σ' ευχαριστώ μυσπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    αχ μυσπ μου εκτιμώ το ενδιαφέρον σου αλλά δεν έχω κάτι να πω...
    Δύσκολο μου είναι να φυλάω γέρους ή μικρά... δεν είμαι ψυχολογικά σε φάση να μπορώ να δώσω... κι αυτή η δουλειά, ειδικά με τα μικρά, θέλει δώσιμο...
    Να με πάρουν δεν περιμένω, απ' την στιγμή που έγινε η συνέντευξη το κατάλαβα... ούτε καν με κοίταξε... η συνέντευξη έγινε έτσι για να γίνει... σαν να είχαν βρει ήδη άτομο, γιατί μετά που το σκέφτηκα, οι περισσότεροι μπαίναν και βγαίναν μέσα σε 1-2 λεπτά. Τσάμπα ενθουσιάστηκα απ' την αρχή.
    Δεν έχω κάτι να πω... γι αυτό δεν γράφω στο θέμα μου... Αν αλλάξει κάτι ή γεγονός ή συναισθηματικά πολύ ή θα ξαναγράψω ή θα άνοίξω άλλο..
    Σ' ευχαριστώ μυσπ
    Κουραγιο φιλη μου εγω πιστευω εχεις αναγκη την επικοινωνια την στοργη απο ολα γιαυτο σου στελνω να δω ετσι κ εισαι καλυτερα,θελω να πω οτι εαν δεν βρεις απολυτως τιποτα αλλο ειναι η εσχατη λυση αυτο που προτεινω κ μπορει να σου βγει κ σε καλο,τωρα το γεγονος οτι εχεις στερηθει πραγματα δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να δωσεις σε ανθρωπους στοργη κατανοηση κ τα λοιπα ισα ισα μπορεις να δωσεις απο ολα κ ειναι κ τα πραγματα που πιθανον να σε βγαλουν απο την καταθλιψη,εγω κ μεσα στην καταθλιψη που ημουν εδινα στοργη κ κατανοηση κ βοηθεια κ στο αγορι μου κ στην ξαδερφη μου κ συνολικα σε ολους τους οικειους μου ανθρωπους πιστευω μου εκανε πολυ καλο,Κουραγιο κ σκεψου ολα αυτα που λεω δεν ειμαι καλυτερη σε κατι απο σενα εγω που προσφερω πραγματα,Περιμενω αυριο νεα σου!

Γενικά μπορώ να δώσω και το ξέρω, αλλά τώρα είμαι σε φάση που δεν μπορώ... Δεν μπορώ να δώσω σε κανέναν... Επίσης το βρίσκω ανεύθυνο να κάνω κάτι τέτοιο... και τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε ως έσχατη λύση το έχω... να βουλιάξω κάποιον άλλο για να σωθώ εγώ... Εσύ με το αγόρι σου και τους άλλους που αναφέρεις είχατε ισότιμη θέση... δεν είναι το ίδιο... Με το παιδάκι και το γεράκο δεν είναι ίσοι οι ρόλοι, είναι κατώτεροι στην σχέση... δεν μπορώ να δώσω σε κανέναν... δεν έχω κάτι να δώσω δυστυχώς και το νιώθω μέσα μου... Αφού εκτός του χώρου και των χρημάτων που δεν έχω για σκυλί, αυτή την στιγμή δεν έχω και την συναισθηματική κατάσταση ώστε να μεγαλώσω κουτάβι... πόσο μάλλον να αναλάβω παιδάκι...

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,λογικο το βρισκω με την καταθλιψη να δισταζεις να αναλαβεις παιδακι η ηλικιωμενο προτεινω να το σκεφτεις εστω με τον καιρο,Ναι μαζι με το αγορι μου ειμαστε το ιδιο η ξαδερφη μου ομως ειναι πολυ μικροτερη μου κ την καθοδηγω σαν ενηλικας δεν ειμαστε το ιδιο ειμαι το προτυπο της κ με μιμειται ορισμενες φορες εχω φερθει κ σαν να ειμαι η μητερα της τωρα παρατηρω οτι μεγαλωνει κ σιγα σιγα την αντιμετωπιζω σαν μεγαλο ανθρωπο επισης ουτε με την γιαγια μου η την μητερα μου η σχεση μας ειναι ιση ορισμενες φορες με αντιμετωπιζουν σαν μωρο κ αλλοτε γκρινιαζουν για διαφορα για να μην μιλησω για την σχεση με τον αδερφο μου που γνωριζεις καλα πως πηγαινει,Φροντισε εστω σιγα σιγα να μην απομονωνεσαι εχεις αναγκη απο ανθρωπους στην ζωη σου κ να φροντισεις ενα κατοικιδιο που τοσο αγαπας ευελπιστω εν καιρω θα τα καταφερεις ολα αυτα,κ κατι επιπλεον,Σου θυμιζω οτι βρσκεσαι σε καταθλιψη το μυαλο σου ειναι θολωμενο κ δεν βλεπεις τις ικανοτητες σου το γνωριζω επειδη το εχω περασει κ πιστευω οτι εισαι ικανη κ να δωσεις κ να παρεις πραγματα πιστευω σε σενα

Μπήκα για να γκρινιάξω... είναι δυο τρεις μέρες τώρα που έχω πέσει... ούτε για δουλειά κοιτάω, ούτε τίποτα... Και για να λέμε αλήθεια, δεν κοιτάω και για δουλειά τελείως σταθερά, τις φάσεις που είμαι στα κάτω μου τα παρατάω όλα... Αυτή η περίοδος όμως που ήμουν "καλά" κράτησε αρκετά... άπειρα βιογραφικά και πάλι τίποτα... Στην ουσία τα νέα που έχω είναι καλά, δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει τόσο από κάτω. Το κακό νέο είναι πως εκεί που έχω ραντεβού δεν κάνουν πια ψυχοθεραπεία μόνο φάρμακα γράφουν.
    Και τα καλά είναι πως η μάνα μου έχει βελτιωθεί αρκετά με τα φάρμακα που παίρνει στην συμπεριφορά της, τελικά έχει ηρεμήσει αρκετά, από άποψη βίας εννοώ και επίσης την βλέπω και κάπως πιο χαρούμενη..
    Και το άλλο καλό είναι πως με πήραν από την δουλεία, το γραφείο καθαρισμού, και από Δευτέρα θα ξαναπάω εκεί που ήμουνα, γιατί κάναν ένσταση για τον διαγωνισμό και δεν την πήρε κανονικά κάποιο συνεργείο. Αντί για κάθε μέρα θα δουλεύουμε μόνο δύο μέρες όμως, και θα είναι για ένα μήνα...
    Μάλλον λόγο των καλών νέων με έχει πάρει από κάτω... δεν ξέρω...
    Τόσο από κάτω που και στο φόρουμ δεν ήθελα να μπω, τελικά όμως έγραψα και παραπάνω απ' ότι περίμενα... Να ζητήσω όμως από δω συγνώμη στα μηνύματα που δεν θα απαντήσω.. αλλά νιώθω τόσο χάλια... που δεν μπορώ...
    Αντε να έρθει τουλάχιστον το ραντεβού μου με τον ψυχίατρο, ίσως τα ανικαταθλιπτικά βοηθήσουν... Τόσο απλά πράγματα κι εμένα μου φαίνονται βουνά

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Μπήκα για να γκρινιάξω... είναι δυο τρεις μέρες τώρα που έχω πέσει... ούτε για δουλειά κοιτάω, ούτε τίποτα... Και για να λέμε αλήθεια, δεν κοιτάω και για δουλειά τελείως σταθερά, τις φάσεις που είμαι στα κάτω μου τα παρατάω όλα... Αυτή η περίοδος όμως που ήμουν "καλά" κράτησε αρκετά... άπειρα βιογραφικά και πάλι τίποτα... Στην ουσία τα νέα που έχω είναι καλά, δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει τόσο από κάτω. Το κακό νέο είναι πως εκεί που έχω ραντεβού δεν κάνουν πια ψυχοθεραπεία μόνο φάρμακα γράφουν.
    Και τα καλά είναι πως η μάνα μου έχει βελτιωθεί αρκετά με τα φάρμακα που παίρνει στην συμπεριφορά της, τελικά έχει ηρεμήσει αρκετά, από άποψη βίας εννοώ και επίσης την βλέπω και κάπως πιο χαρούμενη..
    Και το άλλο καλό είναι πως με πήραν από την δουλεία, το γραφείο καθαρισμού, και από Δευτέρα θα ξαναπάω εκεί που ήμουνα, γιατί κάναν ένσταση για τον διαγωνισμό και δεν την πήρε κανονικά κάποιο συνεργείο. Αντί για κάθε μέρα θα δουλεύουμε μόνο δύο μέρες όμως, και θα είναι για ένα μήνα...
    Μάλλον λόγο των καλών νέων με έχει πάρει από κάτω... δεν ξέρω...
    Τόσο από κάτω που και στο φόρουμ δεν ήθελα να μπω, τελικά όμως έγραψα και παραπάνω απ' ότι περίμενα... Να ζητήσω όμως από δω συγνώμη στα μηνύματα που δεν θα απαντήσω.. αλλά νιώθω τόσο χάλια... που δεν μπορώ...
    Αντε να έρθει τουλάχιστον το ραντεβού μου με τον ψυχίατρο, ίσως τα ανικαταθλιπτικά βοηθήσουν... Τόσο απλά πράγματα κι εμένα μου φαίνονται βουνά
    Κουραγιο φιλη μου δεν μου κανει εντυπωση που εχεις σκαμπανεβασματα ειπαμε ειναι μεσα στο προγραμμα μεχρι να θεραπευτεις,τωρα για την δουλεια εστω προστοπαρων εχεις αυτην της καθαριστριας δεν μπορεις να ζησεις μονη σου με λιγο μισθο που προσφερει ομως εστω θα καλυπτεις ορισμενα πραγματα που χρειαζεσαι παραδειγμα φαρμακα κ ρουχα,Αυτη η δουλεια θα διαρκεσει ενα μηνα μονο η περισσουερο καιρο?ειναι κ αυτο κατι,Τωρα για την μητερα σου μακαρι να ειναι καλυτερα τα πραγματα παροτι δεν μπορεις να περιμενεις κατι απο αυτην το γνωριζεις καλα,Κανε κ βιογραφικα παραλληλα κ ψαχνε για καφετερια η φαστφουνταδικο η δουλεια της καθαριστριας δεν θα σε απασχολει πολυ κ προλαβαινεις να κανεις κ κατι περισσοτερο,Τωρα για τον ψυχολογο οπωσδηποτε σου χρειαζεται μια δωρεαν λυση εφοσον δεν γινεται ψυχοθεραπεια προτεινω κατι αλλο,Προτεινω να παρεις τηλεφωνο να μιλησεις σε ειδικους απο δωρεαν τηλεφωνικες γραμμες με ανθρωπους με προβληματα εχω δει αρκετες διαφημισεις στην τηλεοραση που διαφημιζουν τηλεφωνα για ανθρωπους που εχουν υποστει κακοποιηση που βρισκονται σε αδιεξοδο θελουν να μιλησουν οπωσδηποτε καπου ανωνυμα κ τα λοιπα

Μυσπ δεν έχω αρχίσει ακόμα φαρμακοθεραπεία, το ραντεβού που έχω κλείσει εδώ και ένα μήνα με ψυχίατρο δεν έχει έρθει ακόμα, είναι στι 20κατι Ιανουαρίου... Δεν ξέρω εμένα με έριξε η ανανέωση της δουλειάς... ουστιαστικά με επανέφερε στο τίποτα... μονο για ένα μήνα... και δύο φορές την εβδομάδα αντί για κάθε μέρα... δεν ξέρω... δεν έχω και κάτι άλλο να πω.. αυτά.. τίποτα δηλαδή... τίποτα δεν νιώθω... είναι κάποιες μέρες που τα έχω παρατήσει όλα...

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Μην πανικοβαλλεσαι εισαι μεσα στην καταθλιψη ειναι λογικο ειτε να εισαι καλυτερα ειτε σε μαυρη θλιψη,Κουραγιο ενα μηνα κ θα πας κ στον ειδικο κανε κ αυτο ππου σου λεω να μιλησεις τηλεφωνικα με ειδικο απο τις τηλεφωνικες γραμμες που σου λεω τωρα,Εστω αυτον τον μηνα εχεις δουλεια κ κατι εστω κ λιγο θα αποκομισεις απο λεφτα για να κανεις για σενα λιγα πραγματα που σου χρειαζονται,Στο φορουμ σε θελουμε μπαινε το δυνατον περισσοτερο να επικοινωνεις με ολους

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456