θλιψη, κατάθλιψη, σύνθλιψη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 85
    ναι αυτό εννοώ, ενώ ξέραμε πως θα είμαστε στην δουλειά μέχρι τέλος δεκέμβρη ήρθε σήμερα από την εταιρεία και μας είπε πως αύριο δουλεύουμε τελευταία μέρα.. και σε 20 μέρες που θα ξαναγίνει διαγωνισμός αν το πάρει η εταιρεία που είμαι εγώ πάλι θα δουλεύουμε 2 μέρες την εβδομάδα αντί για κάθε μέρα... και με πείραξε που μας το είπαν έτσι τελευταία μέρα...

τελειωμένη νιώθω... αυτό σκέφτομαι απ' το πρωί σήμερα... πως τελείωσε η ζωή μου... πως δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τίποτα... πως πάντα θα αγωνίζομαι και θα αγωνιώ για το αν αύριο θα έχω να φάω... μου τελείωσαν τα φιλτράκια και δεν έχω 1,5ευρώ να πάρω... και θυμάμαι που πέρυσι τέτοια εποχή μάζευα γόπες για να στρίψω και να καπνίσω... για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε... και αυτό χωρίς να είμαι στην χρήση... με χαντάκωσε αυτό που έγινε με την δουλειά... όχι για τα λεφτά... αλλά γιατί ξαφνικά ήρθα αντιμέτωπη με το τίποτα... δεν είμαι για τίποτα... σε μια κοινωνία τόσο ανταγωνιστική εγώ τίποτα δεν ξέρω να κάνω.. και καθαρίστρια ακόμα που δουλεύω... το σύστημα είναι τόσο άδικο με τις συμβάσεις και τους μειωδοτικούς που και αυτός που δουλεύει είναι το ίδιο με αυτόν που ξύνεται... λήγει η σύμβαση και μπαίνει σε μειωδοτικό... και αν σε ξαναπάρουν θα σε πάρουν με λιγότερα λεφτά... είτε προσπαθείς είτε όχι... παλιότερα έλεγε ένας γνωστός στην κόρη του "άχρηστη τελείως είσαι, ούτε για πουτ α δεν κάνεις" έτσι ακριβώς νιώθω...
    και ειναι κι η μάνα μου που έχει γίνει κάπως καλή τον τελευταίο μήνα και έχω αρχίσει λίγο να της μιλάω και φοβάμαι... ξέρω πως θα της περάσει και κάτι κακό θα γίνει... αυτά σκεφτόμουν το πρωί... γιατί πριν μία ώρα δεν άντεξε... και ευτυχώς με τρόμαξε κι άλλο για να ξανακλειστώ γρήγορα στο δωμάτιο μου... να την πατήσω ελαφριά τουλάχιστον...
    της είχα ζητήσει το τηλέφωνο μιας κλινικής που πήγαινε δημόσιας γιατί δεν μπορούσα να το βρω τη μέρα που της είπα αν μπορεί να μου πάρει φάρμακα... σήμερα μου το έφερε "κοίτα να κλείσεις γρήγορα ραντεβού γιατί δεν σε βλέπω καλά" δεν ξέρω με τι ύφος το είπε αλλά με εκνεύρισε τόσο... "δεν θα μου πεις εσύ αν θα πάω! δεν δέχομαι συμβουλές από σένα! που ποτέ δεν με έβλεπες καλά μέχρι να μην με βλέπω κι εγώ! από μικρή για προβληματική με είχες! ΤΡΕΛΆΚΙΑ! δεν ντρέπεσαι λίγο" ένιωσα πολυ άσχημα που της μίλησα έτσι... το ΤΡΕΛΛΑΚΙΑ που την είπα ήταν πολυ άσχημο... την κατηγορώ πάντα όταν μου μιλάει έτσι... αυτές είναι εκφράσεις που λέμε για να κάνουμε τον άλλον να νιώσει άσχημα... που δεν του χρησιμεύουν πουθενά... δεν μ' αρέσει να είμαι άδικη... με κανέναν...
    και μετά από λίγο μου το κοπάνησε... "τον τελευταίο καιρό όλο σε προσέχω και σε κανακεύω κι εσύ _______" δεν θυμάμαι τι είπε... αλλά εχθές με έβριζε επειδή ανοίγω την πόρτα που τρίζει και χωρίζει τα δωμάτια απ' την κουζίνα... θέλει να μπαινοβγαίνω απ' το μπαλκόνι για να μην την ενοχλώ... την πόρτα του δωματίου της όμως δεν την κλείνει γιατί το σπίτι της ανήκει... αν θέλω να πάω στην κουζίνα να πάω από το μπαλκόνι...
    κι όμως με τον τρόπο της προσπαθεί... προσπαθεί να προσπαθεί.. πάντα βέβαια το ξέρω πως θα τελειώσει... και να μην αποσκοπεί κάπου δεν μπορεί να κάνει την υπομονή που χρειάζεται... θέλει σε ένα μήνα να αλλάξει κατάσταση χρόνων...
    ένα τίποτα νιώθω... χωρίς κανέναν να στηριχτώ και χωρίς καμιά προοπτική στην ζωή μου... φοβάμαι πολύ που βρέθηκα πάλι χωρίς δουλειά... πάλι θα έχω πρόβλημα να φάω... και μετά κάθομαι και ασχολούμαι με σχέσεις που δεν έχω και πως δεν έχω σκύλο ή που μένω με την μάνα μου... ο ηλιακός πια δεν ζεσταίνει το νερό και κάνω μπάνιο με νερό που σε πιάνει το κεφάλι σου... και μια ζωή το ίδιο θα γίνεται με τα εφόδια που έχω... θα δουλεύω 5 μήνες και θα κάθομαι 2... θα ζητιανεύω δουλειά για να καθαρίζω χέστρες... σκατά νιώθω...
    από μικρή μου λέγανε "είσαι πολυ έξυπνη κανόνισε να πας χαμμένη" και τι να πρωτοκανόνιζα εγώ στα 10 μου... πιο χαμένη δεν γίνεται...
    νιώθω πως η ζωή μου έχει τελειώσει

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου συγνωμη δεν μπηκα χτες,Πολυ απογοητευμενη σε βρισκω το θεμα της δουλειας ειναι οντως προβλημα,δεν μπορεις να βρεις εστω κατι παρομοιο?Μια χαρα ειναι η δοτλεια σου αυτη αξιοπρεπεστατη το προβλημα ειναι οτι ο μισθος ειναι πολυ μικρος ομως ειναι κ το οτι κινητοποιεισαι σχετικα με αυτην την δουλεια κ αυτο ειναι αναγκαιο στην φαση καταθλιψης που εισαι?Αληθεια στον ψυχολογο πηγες?Μου ελεγες οτι θα εκλεινες ραντεβου,Μην το αμελεις!Τωρα αυτα που λες ειναι αντιπροσωπευτικα ανθρωπου με καταθλιψη ομως ξερεις τι ειναι η καταθλιψη?Ειναι μια φαση που δεν εισαι ο εαυτος σου που δεν γνωριζεις τι θελεις οταν συνελθεις ομως μετα απο αρκετη ομολογουμενως προσπαθεια συνειδητοποιεις οτι πριν δεν ησουν ο εαυτος σου κ μπορεις ευκολοτερα να κινητοποιηθεις,Εαν δεν ειχες καταθλιψη τι θα εκανες?Πιστευω θα διεκδηκουσες οτι σου ανηκει απο το ενοικιο θα εβαζες την μητερα σου στην θεση της δεν θα επαιρνες στα σοβαρα αυτα που λεει δεν θα σε επηρεαζε η αποψη της θα πηγαινες συστηματικα στην φιλοζωικη για να ασχολεισαι με τα ζωα που ειναι αυτο που θελεις θα προσπαθουσες να βρεις οποιαδηποτε δουλεια δεν θα καπνιζες ουτε θα επαιρνες ναρκωτικα συνολικα δηλαδη εαν δεν ειχες καταθλιψη θα ζουσες!Οπωσδηποτε μπορεις να παλεψεις για ολα αυτα κ παλευοντας θα περασει κ η καταθλιψη κ θα νιωσεις αλλος ανθρωπος!

Καλη σπερα σου μυσπ... δίκιο εχεις... και παρόλο που δεν μπορω να το νιώσω το γνωρίζω.... απο την πεμπτη έχω χασει τον ύπνο μου στην κυριολεξια.... δυο μέρες τώρα κοιμάμαι αφού ξημερώσει... και ξυπναω αργα... τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού έπρεπε να πάρω την παρασκευή... δεν ξέρω γιατί αλλά την τέταρτη που πήρα έτσι μου ειπαν... και αυτό με ξενυσε λίγο... πως είναι λίγο μπαχαλο εκεί πέρα ή κατασταση για να μην μπορούν να μου κλείσουν ραντεβού αμέσως.. ίσως και να έχουν υπερβολική δουλειά μιας και είναι το δωρεάν του δήμου... δεν ξέρω... την παρασκευή όμως ξυπνησα απόγευμα και δεν πήρα... πιο μπαχαλο εγώ απ' αυτους... τη δεύτερα θα βάλω ειδικα ξυπνητήρι γι αυτό... εν τω μεταξύ βρήκα και ενα άλλο κεντρο ψυχοθεραπείας δημόσιο με ψυχιάτρους και μάλλον αυτό θα προτιμησω...
    Δεν είπα πως είναι αν αξιοπρεπης ή δουλεια μου... το μονο που δεν μπορω να αμφισβητηθεί σεαυτητη δουλειά είναι ή αξιοπρέπεια... εκτός των ελάχιστων χρημάτων όμως είναι και πολυ πιο δυσκολη απ' οτι φαίνεται... κι αυτό γιατί είναι πολύ βαρετή και καθόλου δημιουργική... άσε που έχει και ρατσισμό... το βλέπω σε πολλους απο τους εκεί εργαζόμενους <<τι να συζητησεις με μια καθαριστρια?>> και όντως στις περισσότερες περιπτωσεις εχουν δίκιο... οι καθαρίστριες πριν απο κάποια χρόνια ηταν τελείως αμορφωτες και ακαλλιέργητες και οι κυρίως αλλοδαπές... ακόμα πολλές έτσι είναι... αυτό βέβαια δεν τις κανει να μην αξίζουν ως άνθρωποι... εγώ όμως έχω διαβάσει αρκετα, έχω ασχοληθεί με τον χορό... και θεωρώ πως μια υποτιποδη καλλιέργεια την έχω και μπορω να συζητησω για διάφορα θέματα... και το να με υποτιμά ε έτσι όπως βλέπω στο βλέμμα τους μονο καλό δεν μου κανει...
    Επίσης είναι και το συστημα της δουλειάς με τις συμβάσεις και τους μειωδοτικους που είναι τσάκισμα... κάθε εξάμηνο στην ανασφάλεια για το αν θα ξανά δουλέψεις και ποτε... τσάκισμα ψυχολογικό...

Και σκέφτομαι ποσο άδικο είναι όλο αυτό... απ' τα19 μου μέχρι τα 28 μου δεν έχω ουτε μια μέρα χωρίς ενσημο...
    ποτε δεν με έχουν διώξει απο δουλεια, ουτε καν ποτε έχω φύγει με άσχημο τροπο.... και τωρα... τεσσερα χρόνια είμαι στο τίποτα... και πλεον εδώ και καιρό πολύ να μην μπορω καν να ψαξω συστηματικά... ποσο άτομο όλο αυτό...
    Γιατί άδικο θα μου πεις τώρα... ποιος άφησε την δουλεια του για να πάει να δουλέψει στην εταιρεια της μανουλας? Ή μήπως τοτε την γνώρισε την μανούλα και δεν ημέρες πως συνήθιζε να σου φέρεται? Αρα για ποιο άδικο γκρινιαζω... εγώ επέλεξαν την ατυχία που μου συμβαίνει..

Άντε παλι διπλοποσταρισμα... κάτι έχει πάθει το λαπ τοπ μου και έχει κολλήσει και δεν ανοίγει και μπαινω απ' το ταμπλέτακι της μάνας... και έχω καταμπερδευτει με το πως δουλεύει... ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο πισης μου γιατί δεν έχω να τον πάω στον γιατρό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Άντε παλι διπλοποσταρισμα... κάτι έχει πάθει το λαπ τοπ μου και έχει κολλήσει και δεν ανοίγει και μπαινω απ' το ταμπλέτακι της μάνας... και έχω καταμπερδευτει με το πως δουλεύει... ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο πισης μου γιατί δεν έχω να τον πάω στον γιατρό...
    Καλησπερα φιλη μου αποψε καθησα νωριτερα ειδικα για να σου στειλω κ επειτα βλεπω κ τα θεματα των αλλων,χθες κατατρομαξα με αυτο που μου ειπες με την βελονα εισαι καλα?Πανω απο ολα να εισαι καλα κ τα υπολοιπα τα βρισκουμε με τον καιρο,εγω δεν σε κρινω που παιρνεις ναρκωτικα κ προσθεου δεν θα σταματησω την επικοινωνια μαζι σου για αυτο,εστω υποσχεσου μου οτι οταν το κανεις θα ειναι με καθαρη συριγγα μεχρι να βρεις το κουραγιο να τα σταματησεις διαπαντος,Μια χαρα αξιοπρεπης ειναι η δουλεια της καθαριστριας αν κ τα λεφτα ηταν καλα τοτε κανενα προβλημα,Στον κοσμο αυτο δεν μετραει η μορφωση αυτο που μετραει ειναι να βρεις τροπο να εισαι ευτιχισμενος,ειμαι αποφοιτη πανεπιστημιου στο εχω πει σπουδασα φιλοσοφικη δεν με γεμισε ουτε στο ελαχιστο το μονο που θελω ειναι μαζι με το αγορι μου κανουμε οικογενεια κ λιγους κ καλους ανθρωπους στην ζωη μου κ καπως τα εχω καταφερει με πολυ κοπο,τωρα αν υπαρχουν ορισμενοι σνομπ που μετρανε την αξια του ανθρωπου απο το ποσο μορφωμενος ειναι δεν μας αφορουν,Πρεπει να πας οπωσδηποτρε σε ψυχολογο υπαρχουν κ κεντρα ψυχικης υγειας δωρεαν

μυσπ όλοι εδώ μέσα με βοηθάτε... αλλά το δικό σου ενδιαφέρον που είναι πιο έκδηλο με στηρίζει ιδιαιτέρως... γι αυτό και νιώθω ένα ευχαριστώ παρα πάνω για σένα...
    επειδή προσέχω το πως κάνω χρήση, όχι μόνο τώρα που είμαι σχετικά καλά, αλλά ακόμα και όταν ήμουν τελείως χάλια, γι αυτό το θεώρησα υπερβολική γκαντεμιά που πήγα και κοπάνησα την βελόνα του άλλου με μία άγαρμπη κίνηση... τι να πω... πάντως στο νοσοκόμειο δεν πήγα.. μπορεί να είναι τεράστια η βλακεία που έκανα και ελπίζω να μην την μετανιώσω αλλά δεν πήγα... και να έχω κολλήσει δεν ξέρω αν με νοιάζει...
    αύριο ελπίζω να καταφέρω να ξυπνήσω και να πάρω επιτέλους να κλείσω ραντεβού... γιατί μου το παν αυτοί πάρτε αύριο...το κάνω κι εγώ να μην ξυπνάω... και περνάει ο καιρός...
    σ' ευχαριστώ μυσπ... μαρισπόζα, μνημόνιο... και όλους

Senior Member
    μυσπ όλοι εδώ μέσα με βοηθάτε... αλλά το δικό σου ενδιαφέρον που είναι πιο έκδηλο με στηρίζει ιδιαιτέρως... γι αυτό και νιώθω ένα ευχαριστώ παρα πάνω για σένα...
    επειδή προσέχω το πως κάνω χρήση, όχι μόνο τώρα που είμαι σχετικά καλά, αλλά ακόμα και όταν ήμουν τελείως χάλια, γι αυτό το θεώρησα υπερβολική γκαντεμιά που πήγα και κοπάνησα την βελόνα του άλλου με μία άγαρμπη κίνηση... τι να πω... πάντως στο νοσοκόμειο δεν πήγα.. μπορεί να είναι τεράστια η βλακεία που έκανα και ελπίζω να μην την μετανιώσω αλλά δεν πήγα... και να έχω κολλήσει δεν ξέρω αν με νοιάζει...
    αύριο ελπίζω να καταφέρω να ξυπνήσω και να πάρω επιτέλους να κλείσω ραντεβού... γιατί μου το παν αυτοί πάρτε αύριο...το κάνω κι εγώ να μην ξυπνάω... και περνάει ο καιρός...
    σ' ευχαριστώ μυσπ... μαρισπόζα, μνημόνιο... και όλους
    Καλα φιλη μου δεν ειναι αναγκη να με ευχαριστεις κ εγω στην ζωη μου επεσα ασκημα κ ετσι κ δεν με στηριζαν ορισμενοι ανθρωποι γυρω μου ενιωθα οτι θα τρελαινομουν τωρα με πολυ κοπο εχω πραγματοποιησει ορισμενα πραγματα που θελω κ ειμαι ασυγκριτα καλυτερα,Τωρα εαν επιμενεις να με ευχαριστησεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στο νοσοκομειο τρομαξα πολυ με την συριγγα κανε το για μενα εαν δεν θελεις να το κανεις για σενα μιας κ γνωριζω οτι δεν αγαπας τον εαυτο σου,Μακαρι να εισαι οντως καλα,Χαιρομαι που εστω προσεχεις κατα την χρηση παντα με καθαρη δικη σου συριγγα γνωριζω οτι δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις ψυχολογια κατα παραγγελιαν ομως ευελπιστω σε βαθος χρονου να σταματησεις δια παντος τα ναρκωτικα,Προσπαθησε επισης να κανεις αραια κ που για να μην εθιστεις,Ενα ενα βημα την φορα κ κατι θα καταφερεις αρκει να εισαι τωρα καλα αυτο μονο,Πηγαινε νοσοκομειο αυριο κιολας κ κλεισε ραντεβου κ σε ψυχολογο κινητοποιησου!

επιτέλους έκλεισα ραντεβού με ψυχιάτρο για ψυχοθεραπεία... είναι σε 1,5 μήνα βέβαια αλλά μετά απ' ότι κατάλαβα θα έχω κάθε βδομάδα... μακάρι να περάσει γρήγορα αυτός ο μήνας...
    αν μου προκύψουν δύσκολα πράγματα ή καλά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί με βοηθάει...
    ελπίζω να μην ξαναβουλιάξω αυτόν τον καιρό και να μην χαθώ... το ότι δεν δουλεύω το κάνει και λίγο πιο δύσκολο αλλά θα περάσει... αύριο λέω το πρωί που λείπει η μάνα μου να σηκωθώ να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι και να μην κοιμάμαι σαν τον βραδύπους μέχρι το μεσημέρι...
    είναι και οι γιορτές στη μέση... δύσκολες οι γιορτές... αν και τώρα πια δεν είναι τόσο δύσκολες όσο τα περασμένα χρόνια... μπορεί επειδή είμαι όλο το χρόνο χάλια ή επειδή τις συνήθισα...

Senior Member
    επιτέλους έκλεισα ραντεβού με ψυχιάτρο για ψυχοθεραπεία... είναι σε 1,5 μήνα βέβαια αλλά μετά απ' ότι κατάλαβα θα έχω κάθε βδομάδα... μακάρι να περάσει γρήγορα αυτός ο μήνας...
    αν μου προκύψουν δύσκολα πράγματα ή καλά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί με βοηθάει...
    ελπίζω να μην ξαναβουλιάξω αυτόν τον καιρό και να μην χαθώ... το ότι δεν δουλεύω το κάνει και λίγο πιο δύσκολο αλλά θα περάσει... αύριο λέω το πρωί που λείπει η μάνα μου να σηκωθώ να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι και να μην κοιμάμαι σαν τον βραδύπους μέχρι το μεσημέρι...
    είναι και οι γιορτές στη μέση... δύσκολες οι γιορτές... αν και τώρα πια δεν είναι τόσο δύσκολες όσο τα περασμένα χρόνια... μπορεί επειδή είμαι όλο το χρόνο χάλια ή επειδή τις συνήθισα...
    Καλησπερα φιλη μου για το νοσοκομειο δεν μου λες κατι,θα πας?Δεν γνωριζω εαν σου λεει κατι ομως ανησυχω για εσενα εστω να εισαι σωματικα καλα κ το ψυχολογικο θα δουμε πως θα παει με τον καιρο,ναι κ εγω κανω ολες τις δουλειες σπιτι πραγματικα βοηθαει κ επιμενω να κινητοποιηθεις,εγω απο τα περισσοτερα πραγματα που κανω ειναι οι δουλειες σπιτι κ ειναι ενας τροπος για να αφαιρουμαι,Επισης καλο ειναι να μπαινεις κ στο φορουμ συστηματικα να μιλας με ολους μας εχεις στερηθει πολυ την επικονωνια κ την αγαπη κ ειναι μια απο τις κυριες αιτιες που εισαι σε αυτην την φαση,Προσπαθησε επισης να βγαινεις κ με τον αδερφο σου κ οπωσδηποτε θα πηγαινεις στον ψυχολογο πρεπει να βρεις το κουραγιο να σταματησεις κ τα ναρκωτικα κ να κινητοποιηθεις περισσοτερο κ πραγματικα ευχομαι να βρεις ενα ανθρωπο να ενδιαφερεται πραγματικα για εσενα οπως κ εστω λιγες κ καλες φιλες αυτο θα ειναι το φαρμακο για καθε σου προβλημα

μυσπ λίγο άσχημα νιώθω τώρα όχι επειδή δεν το έκανα αλλά επειδή πρέπει να στο πω...
    δεν πήγα και πλέον δεν έχει και νόημα να πάω... είναι για τις πρώτες ώρες μόνο... πραγματικά όμως στην φάση που είμαι δεν με απασχολεί κι όλας... ελπίζω να μην κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο αν κάποτε έρθει ο καιρός που θα βρω λίγες πραγματικές φίλες και σχέση που να ενδιαφερέται για μένα... γιατί αυτή πραγματικά είναι η ουσία της ζωής... αλλά για να βρω ανθρώπους πρέπει να βρω εμένα πρώτα και το κουράγιο να ψάξω πραγματικά για δουλειά μέχρι να βρω κάτι ουσιαστικό και όχι έτσι σπασμωδικά όπως κάνω...

Senior Member
    μυσπ λίγο άσχημα νιώθω τώρα όχι επειδή δεν το έκανα αλλά επειδή πρέπει να στο πω...
    δεν πήγα και πλέον δεν έχει και νόημα να πάω... είναι για τις πρώτες ώρες μόνο... πραγματικά όμως στην φάση που είμαι δεν με απασχολεί κι όλας... ελπίζω να μην κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο αν κάποτε έρθει ο καιρός που θα βρω λίγες πραγματικές φίλες και σχέση που να ενδιαφερέται για μένα... γιατί αυτή πραγματικά είναι η ουσία της ζωής... αλλά για να βρω ανθρώπους πρέπει να βρω εμένα πρώτα και το κουράγιο να ψάξω πραγματικά για δουλειά μέχρι να βρω κάτι ουσιαστικό και όχι έτσι σπασμωδικά όπως κάνω...
    Καλησπερα φιλη μου,Πραγματικα δεν γνωριζω τι να πω ευχομαι να μην τρεχει κατι ασκημο με την υγεια σου μετα το συμβαν με την συριγγα,εγω παντως τρομοκρατηθηκα πολυ απο αυτο,Παντως σε λιγους μηνες πρεπει να πας νοσοκομειο για να το δεις κ εγω μαζι με το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ με τις λιγες φιλες μου νιωθω ικανοποιημενη,Καλα ηταν η μερα σου?Εκανες τις δουλειες σπιτι που ελεγες?Καθημερινα εστω κ απο λιγο να κινητοποιεισαι

εγώ πάλι λόγω κατάθληψης προφανώς δεν αγχώνομαι καθόλου ούτε καν ανησυχώ... ξύπνησα το πρωί ναι αλλά είχε γυρίσει ήδη η μάνα κι έτσι δεν έκανα τίποτα... παρόλο που ξύπνησα όμως στις 11 με ξυπνητήρι ακόμα δεν έχω κοιμηθεί... με έχει πιάσει αυτή η ένταση και το άγχος δίχως εμφανή λόγω και δεν μπορώ να κοιμηθώ... ήρθε και ο αδερφός μου σήμερα και πήγαμε και μια βόλτα μαζί... επειδή ούτε κι αυτός έχει δουλειά και είναι κι αυτός στάσιμος αρκετά, πρέπει να έχει και αυτός κατάθλιψη.. μαλιστα τώρα προσπαθώ να τον πείσω να πάει σε γιατρό κι αυτός για να πάρει έστω φαρμακευτική βοήθεια αν του χρειάζεται για να κινητοποιηθεί... γιατί είναι κρίμα 30 χρονών άνθρωπος να σαπίζει κι αυτός στην απραξιά... το καλό είναι πως φτιάξαμε τα βιογραφικά μας.. τα ανανεώσαμε ας πούμε και θα ξαναέρθει μια απ' αυτές τις μέρες.. να ψάχνουμε σε σαιτ εργασίας και να τα στέλνουμε.. αν το κάνουμε μαζί είναι πιο εύκολο... το κακό είναι πως πια δεν γελάμε όπως πριν από 2-3 χρόνια.. αν και ποτέ δεν γελούσαμε ιδιαιτέρως με τον αδερφό μου... από τότε που αρχίσαμε να έχουμε επαφές.. πιο πολύ φιλοσοφούμε.. ο αδερφός μου είναι υπέροχος άνθρωπος.. έτσι νομίζω.. βέβαια έχει κι αυτός τα κολλήματα του...
    εσύ μυσπ αν σου τύχει κάτι σημαντικό θα ανοίξεις θέμα να το πεις? ελπίζω πως ναι...
    με τους γονείς σου μένεις ή με το αγόρι?

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Πραγματικα χαιρομαι πολυ οταν στελνεις κ μαθαινουμε νεα σου θελω να πιστευω οτι εισαι καλα εκτος το θεμα της καταθλιψης κ θα βρεις το κουραγιο να σταθεις στα ποδια σου μελλοντικα το συντομοτερο δυνατον,Ηδη κανεις ορισμενες κινησεις κ ειδες οτι σε κινητοποιει κ ο αδερφος σου προσπαθησε να βγαινετε το δυνατον περισσοτερο,Ικανοποιημενη νιωθω που λες οτι κ βολτα πηγατε κ ετοιμασατε κ τα βιογραφικα σας,Παρατηρεις ποσο δυνατη εισαι?Κατανοεις οτι κ ο αδερφος σου ειναι σε προβλημα κ προτιθεσαι να του σταθεις κ πρεπει να το κανεις πεισε τον να πηγαινετε μαζι στον ψυχολογο δεν πρεπει να βουλιαζεις πρεπει να συνελθεις να βοηθησεις κ αυτον εχεις ευθυνη απεναντι του κ αυτο ευελπιστω θα σε κινητοποιει,Δεν πειραζει που δεν γελατε ειναι προβλημα ομως θα ερθει κ αυτο πρωτα να στηριζει ο ενας τον αλλον,Ειναι το ψευδωνυμο σου καθρεφτης ομως δεν γνωριζεις καθολου τον εαυτο σου κ τις ικανοτητες σου μπορει να καταλαβεις κατι βοηθωντας τον αδερφο σου,Εγω φιλη μου εχω κ εγω προβληματα οπωσδηποτε μιας κ βρηκα το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ λιγες κ καλες φιλες ειμαι καλυτερα ομως ειναι ορισμενα θεματα για επιλυση επιπλεον κ χτες δημοσιευσα κ εγω κατι θα σου στελνω το λινκ παρακατω ετσι κ θελεις να μου απαντησεις,Περιμενω περισσοτερα νεα σου!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast