χειροτερα γινεται? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    εχω κανει ορμονικες γονιμοτητας οι οποιες μου ειπαν οτι βγηκαν 25χρονης..κ ειμαι 35..καλο αυτο.
    εχω κανει προλακτινες , θυρεοειδη κ ολα ειναι τελεια.στον υπερηχο ωοθηκες κ μητρα τελειες.καθαρα ολα.
    κυκλος σταθεροτατος καθε 30 μερες.οταν εχω στρες ερχεται στις 35 μερες.
    κ επισης εχω μεινει εγκυος 2 φορες απο τον ιδιο συντροφο!!!
    ο ενδοκρινολογος μου κ ο γυναικολογος μου , μου λενε |"αραξε..εισαι πολυ αγχωγμενη..το παιδι ειναι το πιο ευκολο οταν δεν τον θες κ το πιο δυσκολο οταν το θες".
    επισης αν περασει πολυς καιρος ακομα ισως κανω κ μια σαλπιγγογραφια.
    τον συντροφο δεν τον κοιταξαμε ακομα..κ αυτο επειδη ο γιατρος μου ειπε επειδη με εχει αφησει 2 φορες εγκυο, ειναι απιθανο να εχει προβλημα με το σπερμα..

Senior Member
    Boom χαλαρωσε, τα λεγαμε στο δικο μου θεμα υποχονδριαση. Λοιπον οι πολυκυστικες δεν ειναι απολυτως τπτ και το ξερεις. Αφου εχεις μεινει 2 φορες εγκυος ειναι θεμα χρονου να μεινεις παλι. Οσο το σκεφτεσαι τοσο δε θα ερχεται. Πηγαιντε ενα ταξιδακι αν μπορειτε και χαλαρωσε οσο μπορεις. Ημικρανια σε επιασε απο το αγχος? Εχεις θεμα με ημικρανιες γενικα?

Senior Member
    Επισης η δικια μου γυναικολογος μου ειχε πει οτι υπαρχει ενα φυτικο σκευασμα που βοηθα στη γονιμοτητα και στα καλυτερης ποιοτητας ωαρια, επισης βοηθα στις πολυκιστικες. Ινοφερτ λεγεται. Αν θες γκουγκλαρε το.

Senior Member
    σοφακι μου..ημικρανιες εχω απο μικρη εδω κ 20 χρονια...καποιες φορες καταληγω στα επειγοντα.η θεραπεια ειναι αντιεπιληπτικα την οποια κ αρνουμαι να κανω...η αλλη λυση μου παν.. ομοιοπαθητικη (καλο αυτο) κ βελονισμος (ακριβο αυτο)..
    μου εδωσαν μια ειδικη ασπιρινουλα για την κριση οταν με πιανουν με ενα συστατικο μεσα που αποτρεπει ιλιγγο κ εμετο.
    να την παιρνω οταν ποναω.
    πηγα στο κεντρο κεφαλαλγιας στο Γενηματα κ μου τα ειπαν αυτα.
    επισης θα γκουγκλαρω αυτο που μου ειπες..με ενδιαφερουν πολυ τα φυτικα σκευασματα..κ ενα αλλο το οποιο πινω ειναι η λυγαρια..
    βοηθαει στον κυκλο, εξισορροπει τις ορμονες κ βοηθαει κ στην ημικρανια.
    επινα 2 μηνες κ ειχαν σταματησει οι ημικρανιες..σταματησα να πινω γιατι απλα βαρεθηκα κ ειχα 2 κρισεις ημικρανιας φοβερες.
    η λυγαρια βοηθαει στις πολυκυστικες να φυγουν κ ομαλοποιει τον κυκλο.
    την πηρα σε βαμμα κ την διαλυω σε νερακι.
    δνε εχω πολυκυστικες..αλλα σιγουρα εξισορροπει κ το προβλημα με την ημικρανια.
    η αληθεια ειναι οτι τα προβληματακια που εχω καποιες φορες τα κανω μεγαλα μεσα στο κεφαλι μου κ αλλες παλι ειμαι μια χαρα..
    δεν ξερω...πρεπει απλα να χαλαρωσω κ να βγαλω το μυαλο μου απο αυτο το θεμα επιτελους.
    η ημικρανια προχτες οπου λυποθυμησα κ με πηγαν στο νοσοκομειο προεκυψε μετα την επιστεψη που εκανα στον γυναικολογο οπου αγχωθηκα γιατι τον ειδα προβληματισμενο με τον μεγαλο κυκλο μου..οδηγουσα φευγοντας κ εκανα καταστροφολογια απο μεσα μου.σκεφτομουν αρνητικα κ οσο σκεφτομουν αρνητικα τοσο με χτυπαγε η ημικρανια μεχρι που βαρεσε κοκκινο..εφτασα σπιτι..εβαλα μια θερμοφορα αλλα τιποτα..πηρα ξανα το αυτοκινητο κ πηγα προς το γεννηματα, αλλα στον δρομο ενιωσα χειροτερα ακομα, κρυαδες,εμετος κ εκανα στην ακρη οπου λυποθυμισα..
    μετα οι μπατσοι καλεσαν ασθενοφορο κ δνε ηρθε ποτε.τελιακ βρηκαμε αντρα μου με πεθερο μου κ ηρθαν κ με πηγαν γεννηματα οπου ξαναλυποθυμισα αλλη μια κ εκαν 3 εμετους.δεν ειχα αγχος..δεν επαθα δηλαδη καποια κριση πανικου..η ημικρανια δυστυχως προκαλει εμετο, ναυτια κ λυποθυμια.
    ηταν αναμενομενο διοτι ηταν μια βαρυτατη κριση.η μεγαλυτερη που ειχα ποτε στην ζωη μου μεχρι τωρα.τωρα ειμαι καλα..ειμαι στο γραφειο μου κ δουλευω.

Senior Member
    ειδα το ινοφερτ..θα το παρω...ευχαριστω πολυ!!!!!! θα τα παρω ολα! θα τα μπουκωσω κ στο τελος θα κανω 4δυμα!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Αν κρίνω απο τη μανα μου, εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος και το στρες, την υστερία και όλα τα συναφή πραγματικά λυπάμαι το μελλοντικό σου παιδί. Ελπίζω να τα ξεπεράσεις και να μην του τα μεταφέρεις (άθελα σου).

Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    λυπάμαι τώρα αν αγχώσω την μπουμ κι άλλο αλλα πιστεύω πως κάνεις λάθος... το παιδί δεν είναι απλά συμπλήρωμα ερωτικής σχέσης... πιστεύω πως το παιδί είναι που σε ολοκλήρωνει ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα και είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει κάποιος να βελτιωθεί ως άνθρωπος... αν τα δεις και τελείως ψυχρά τα πράγματα είναι και ο λόγος της ύπαρξης μας το να διαιωνιστούμε... συμφωνώ βέβαια πως η σχέση είναι πολύ πιο σημαντική και πολύτιμη από το παιδί... αυτά έχω αρχίσει κι εγώ να τα συνειδητοποιώ τώρα, στα 32, πριν από 2-3 χρόνια θα σου έλεγα "τι παιδιά και αηδιες", παρόλα αυτά όμως δεν θεωρώ πως όλοι πρέπει να κάνουμε παιδί ή πως είναι απαραίτητο... έχει σημασία και το φύλλο πιστεύω στο πως βλέπουμε το θέμα παιδιά..
    Οπως εγραψα ειμαι εξω απο το χορο,οποτε μπορει να χεις δικιο.Αν προσπαθουσα να κανω παιδι ή ηξερα οτι δε μπορουσα ακομα και να ηθελα,μπορει να το εβλεπα οπως εσυ.
    Θα διαφωνησω εκει που λες οτι πρεπει ο καθενας να κανει παιδι.Εγω πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να ευτυχισμενος με οποιονδηποτε τροπο νομιζει.

Κατα τη γνωμη μου,μονο οσοι ειναι καλοι γονεις τους βγαινει σε καλο το θεμα ''παιδι''.Αδιαφοροι,ή χλιαροι γονεις,που το βλεπουν το παιδι σαν αγγαρεια (ανεξαρτητα απο το ποσο το ηθελαν αρχικα ή οχι) ή εντελως ακαταλληλοι γονεις που κανουν τη ζωη του παιδιου αβιωτη,διαμορφωνουν τετοιες προσωπικοτητες στα παιδια τους,που ουτε αυτα πανε καλα στη ζωη τους,ουτε με τους γονεις τους διατηρουν καλες σχεσεις.Αυτες οι κατηγοριες ανθρωπων ειναι λιγοτερο ευτυχισμενες απο ατεκνους ανθρωπους.

Επισης,δε μπορω να πω οτι ζευγαρια με παιδια αρρωστα,που τα εχουν χασει κλπ ειναι ευτυχισμενα.Σιγουρα ειναι ηρωες (ειδικα οσοι μεγαλωνουν παιδια με προβληματα),αλλα δεν ειναι η ζωη που ονειρευεται ο καθενας μας.

Ειναι θεμα περιστασεων και του ποσο θελεις πραγματικα να μεγαλωσεις εναν ανθρωπο (και οχι να κανεις το παιδι επειδη στο λενε οι γονεις σου,οι φιλοι σου κλπ),το πως θα σου κατσει.

παρολα αυτά όμως δεν θεωρώ πως όλοι πρέπει να κάνουμε παιδί ή είναι απαραίτητο (για να είμαστε ευτυχισμένοι)
    αυτό ακριβώς έγραψα και μάλλον δεν είδες το δεν
    γιατί ότι λες με βρίσκει απολύτως σύμφωνη και καλύτερα τις απόψεις μου δεν θα μπορούσες να τις αναπτύξεις.

και επίσης εγώ δεν θέλω να κάνω παιδί και ελπίζω και ποτέ να μην θελήσω απλά πλέον κατανοώ αυτούς που θέλουν και έχω αλλάξει τον τρόπο που το βλέπω.. πιο πριν το θεωρούσα παράνοια να θες να γίνεις γονιός... το να θες να αναλάβεις τέτοια ευθύνη... ή μάλλον το να μην υπολογίζεις την ευθύνη που πας να αναλάβεις...

πάνο21 το ότι η μπουμ αναγνωρίζει τις υστερίες όπως θες να λες τα άγχη της και τα δουλεύει την φέρνει σε πολύ καλύτερη θέση απ' όλους όσους βλέπουν τους εαυτούς μια χαρά η στο δεν βαριέσαι κανείς δεν είναι τέλειος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos21 View Post
    Αν κρίνω απο τη μανα μου, εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος και το στρες, την υστερία και όλα τα συναφή πραγματικά λυπάμαι το μελλοντικό σου παιδί. Ελπίζω να τα ξεπεράσεις και να μην του τα μεταφέρεις (άθελα σου).
    δεν εχω παθει ποτε στη ζωη μου υστερια..κ να την παθω την παθαινω μονη μου κ δεν το καταλαβαινουν οι αλλοι..
    προβληματιζομαι..απλα προβληματιζομαι κ κπου αγχωνομαι..κατα τα αλλα εχω διαχειριστει αψογα πολυ δυσκολες καταστασεις κ πολυ πιο δυσκολες απο ενα παιδι..πιστεψε με..κ τα εχω καταφερει μια χαρα.γι αυτον τον λογο πιστευω οτι μπορω να παρω την ευθυνη του να μεγαλωσω ενα παιδι.
    αλλιως δεν θα το ελεγα καν.δεν ειμαι ανθρωπος που απλα θελει να κανει παιδι επειδη πρεπει.
    αν με ρωταγες πριν 3 χρονια θα σου ελεγα οτι δεν ειμαι ετοιμη.τωρα πια ναι μεν το αγχος μου καποιες φορες βαραει κοκκινα, αυτο δε σημαινει οτι ειμαι υστερικη ή οτι δεν ειμαι λογικη κ οτι δεν μπορω να το διαχειριστω..ισα ισα ...μαθαινω καθημερινα να διαχειριζομαι καθε δυσκολια...καποιες φορες τα καταφερνω κ καποιες αλλες οχι κ στενοχωριεμαι..αυτο δεν με καθιστα ανικανη να γινω μητερα.
    δνε προσπαθω να πεισω κανεναν..απλα βλεπω την πορια μου μεχρι τωρα κ ειδα οτι μπορω να καταφερω πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζα.
    εγινα δυνατη κ αδυναμη παραλληλα...κ νομιζω οτι ειναι λογικο εφοσον ειμαι ανθρωπος κ οχι καποιο ρομποτ προγραμματισμενο.
    κ επειδη εζησα σε ασχημο περιβαλλον με υστερια κ απο τους δυο γονεις ειναι κατι το οποιο δεν θα το εκανα ποτε σε ενα παιδι.το δικο μου παιδι θα μεγαλωσει σε πολιτισμενες συνθηκες..διοτι πολυ απλα ειδα την ζημια που εγινε σε μενα κ ξερω πολυ καλα πλεον οτι ενα παιδι θελει αγαπη, ηρεμια, ψυχραιμια κ οχι βια κ υστερια.τι ειμαι καμια μουρλη να κανω ενα παιδι κ να το βασανιζω???
    .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos21 View Post
    δεν εχω παθει ποτε στη ζωη μου υστερια..κ να την παθω την παθαινω μονη μου κ δεν το καταλαβαινουν οι αλλοι..
    προβληματιζομαι..απλα προβληματιζομαι κ κπου αγχωνομαι..κατα τα αλλα εχω διαχειριστει αψογα πολυ δυσκολες καταστασεις κ πολυ πιο δυσκολες απο ενα παιδι..πιστεψε με..κ τα εχω καταφερει μια χαρα.γι αυτον τον λογο πιστευω οτι μπορω να παρω την ευθυνη του να μεγαλωσω ενα παιδι.
    αλλιως δεν θα το ελεγα καν.δεν ειμαι ανθρωπος που απλα θελει να κανει παιδι επειδη πρεπει.
    αν με ρωταγες πριν 3 χρονια θα σου ελεγα οτι δεν ειμαι ετοιμη.τωρα πια ναι μεν το αγχος μου καποιες φορες βαραει κοκκινα, αυτο δε σημαινει οτι ειμαι υστερικη ή οτι δεν ειμαι λογικη κ οτι δεν μπορω να το διαχειριστω..ισα ισα ...μαθαινω καθημερινα να διαχειριζομαι καθε δυσκολια...καποιες φορες τα καταφερνω κ καποιες αλλες οχι κ στενοχωριεμαι..αυτο δεν με καθιστα ανικανη να γινω μητερα.
    δνε προσπαθω να πεισω κανεναν..απλα βλεπω την πορια μου μεχρι τωρα κ ειδα οτι μπορω να καταφερω πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζα.
    εγινα δυνατη κ αδυναμη παραλληλα...κ νομιζω οτι ειναι λογικο εφοσον ειμαι ανθρωπος κ οχι καποιο ρομποτ προγραμματισμενο.
    κ επειδη εζησα σε ασχημο περιβαλλον με υστερια κ απο τους δυο γονεις ειναι κατι το οποιο δεν θα το εκανα ποτε σε ενα παιδι.το δικο μου παιδι θα μεγαλωσει σε πολιτισμενες συνθηκες..διοτι πολυ απλα ειδα την ζημια που εγινε σε μενα κ ξερω πολυ καλα πλεον οτι ενα παιδι θελει αγαπη, ηρεμια, ψυχραιμια κ οχι βια κ υστερια.τι ειμαι καμια μουρλη να κανω ενα παιδι κ να το βασανιζω???
    .....

Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    παρολα αυτά όμως δεν θεωρώ πως όλοι πρέπει να κάνουμε παιδί ή είναι απαραίτητο (για να είμαστε ευτυχισμένοι)
    αυτό ακριβώς έγραψα και μάλλον δεν είδες το δεν
    γιατί ότι λες με βρίσκει απολύτως σύμφωνη και καλύτερα τις απόψεις μου δεν θα μπορούσες να τις αναπτύξεις.
    Σορι καθρευτη παραβλεψη

Page 2 of 2 FirstFirst 12