Results 46 to 60 of 73
Thread: άτομα με διπλούς λογαριασμούς
-
03-01-2015, 15:38 #46
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
- 03-01-2015, 15:52 #47
03-01-2015, 16:02 #48
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 22:40.
03-01-2015, 16:04 #49
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:23.
13-01-2015, 15:34 #50
13-01-2015, 20:03 #51
Το θεμα των διπλων λογαριασμων είναι μεγαλο κι όχι τοσο απλο οσο νομιζουμε η Καλο θα είναι σε αυτό το θεμα να βοηθηθούμε κι από τον ΑΕΟΝ.
Γνωριζει καποιος -καποια εδώ μεσα να μου πει εάν ενας λογαριασμος διαγραφετε οριστικος η απλος μενει ανενεργος δλδη "παγωνει" ? αποτελλεσμα να φενετε ότι εχει κι άλλο λογαριασμο ο ιδιος ?ε?
Άλλη περιπτωση είναι να ανοιξε καποιος έναν νέο λογαρισμο για τον απλο κι αθωο λογο να μην του αρεσει πλεον το νικ νειμ του! ειτε επειδή όταν τον εφτιαξε ειχε μελαγχολια! η μετα ευτυχησαι! βλέπετε την φιλη μας "ΝΤΡΙΜΦΟΥΛ" οπου η κοπελια όπως η ιδια εγραψε ηθελε να αλλαξει το νικ νειμ της διοτις πλςον δεν εκφραζει την ψυχολογικη κατασταση που νιωθει! ,κατι πολύ ειλικρινες κι πολύ αθωο. σε αυτή την περιπτωση τι γινετε?
Μια άλλη φαση είναι του διπλου η τριπλου λογαριασμου από ατομα που ειχαν "μπαναριστει" για λογους παραβασης των ορων του φορουμ (βλεπε "ΜΝΙΜΟΝΙΟ" με διπλο λογαριασμο τον "ΑΝΤΙΜΝΙΜΟΝΙΟ") ώστε να μπορει να συνεχισει τις αψιμαχιες με το κακομοιρο μελος που ετυχε της κοντρας μαζι της! Δυστυχως δεν μπορεσε το μπαναρισμα να προστετευσει το μελος αυτό από το λυσαλεο "ξυλο" που εφαγε από την κατά τα αλλα αγαπητη αυτην κυρια .Οι επιπτωσεις στην ψυχουλα του ατυχου αυτου μελους ηταν σφοδρες! Η δεινοτης και η "σηδηρα γλωσσα "του ΜΝΙΜΟΝΙΟΥ "τραυματισε" την καρδουλα του μελους ανεπανόρθωτα.Διοτις το συμβαν συνεπεσε στις μερες της ψυχοθεραπεις του ατυχου αυτου μελους.
Πρεπει όμως να παραδεχτούμε ότι το ΜΝΙΜΟΝΙΟ ουδεπωτες προσπαθησαι να κρυφτει πισω από αυτόν τον λογαριασμο! εκανε ξεκαθαρο ότι προκειται για την ιδια!ηταν μονο για αυτην την λογομαχια κι όχι για να γραφει σε οποιο θεμα νανε!,επισης μολις ξεμπλοκαρε ο λογαριασμος τον αφησε κι δεν τον ξανα λειτουργησε πωτες ξανα!
Υπαρχει κι η άλλη φαση (κατις παρομιο μου συνεβει πριν 1-2 χρονια ), σε κοινο υπολογιστη, η τωτες συντροφος μου ,κι για ένα μικρο χρονικο δυαστημα συγκάτοικος μου εκανε λογαριασμο στο φορουμ!όμως είχαμε το ιδιο Ι.Ρ.!διευθυνση δλδη!, κατι που στην διαχηρειση του φορουμ διαβαζετε ως ιδιος λογαριασμος!, Επειδή εκεινη την εποχη ειχα λαπτοπ, κι εμπενα από δυαφορα σπιτια, η από το μαγαζιμου , η διευθυνση φενοταν η ιδια!! αρα μεγαλο μπερδεμα!
Με τα παραπανω παραδηγματα θελω να δειξω ότι είναι μπερδεμα οι διπλοι η πολλαπλοι λογαριασμοι! και δυσκολο ορισμένες φορες η διαχηρειση του φορουμ να τους αποκαληψει!
13-01-2015, 20:19 #52
Ναι γιωργο , συμφωνω μαζι σου. Αλλα καλο θα ηταν , οταν ενα μελος εχει μπαναριστει, δηλαδη οταν δεν εχει την δυνατοτητα να μας απανταει , να μην του κανουμε επιθεσεις.
13-01-2015, 20:32 #53
Δεν ξερω αν τρολλαρεις πραγματικα..Εκεινο το προφιλ δημιουργηθηκε και τελειωσε την ιδια μερα κιολας , γιατι δεν ειναι και πολυ ωραιο να κανουν παρτυ στην πλατη σου , μελη !Γιατι δεν ησουν μονο εσυ.. Εγω ζητησα απο τον Αεον να μπαναρει το προφιλ , δεν ηταν ποτε ενεργο , οποτε μην λες οτι θες.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 22:41.
13-01-2015, 20:40 #54
Σωστο κι αυτό! θα πρεπει να ειμαστε πιο ευγενικοι και πιο δεοντολογικοι στα μηνυματαμας. Αυτό εννοείτε πως αφορα και τις δικες μου συνήθεις! παραδέχομαι ότι εχω κανει κι εγω λαθος πραματα εδώ μεσα!
Όμως προσπαθω παντα ,κι νομιζω ότι μπορει να φανει κι στα τελευταια μου μηνυματα! ότι οι δικες μου επιθεσεις! οσο απεγνωσμένες κι αν είναι αυτές να γινονται χωρις υβρεις!!! χωρις προσβολες!! Ακομα κι αν εχω "χτυπηθεί" κστω σπο την μεση, προσπαθω να αντιδρω με ευγενικη γραφη! στην χειροτερη να γραφω με ειρωνικη γραφη! προσπαθω να φερνω χιουμορ κι χαβαλέ στα δικαμου "χτυπήματα" ώστε να διοχνω την εχθρα και το μησος! σκοπος μου είναι να ριχνω την ενταση της λογομαχιας! για αυτό κι είναι τοσο κουραστικα κι μεγαλα τα δικαμου μηνυματα ,για να μπορεσω με απαλα επυθετα να αντικρουσω τα σκληρα κι βαρβαρα επυθετα που δεχομαι!
Παντος προσπαθω οσο μπορω το τελος κάθε μηνυματος μου να εχει ένα χαλαρο κι αστειο τονο! να ριχνω τα παθει κι τα μισοι!
13-01-2015, 21:12 #55
Λυπάμαι κοπελαμου! λυπούμαι που η δικημου πλευρα είναι οσο το δυνατον πιο ευχαρηστη,προσπαθω να "ριχνω" την ουσια της διαφορας μας στα "χαμηλα",ώστε να την εξαλιψω με το να την χλευασω! θελω δλδη το νοημα της διαφορας μας να δειξω ότι δεν είναι τοσο κακο!! Παρα το οτις εμενα μπορει να με "σφαζει"! να με "τραυματιζεις" στην καρδιαμου γραφωντας λεξεις τοσο σκληρες για κατις που μου εχει καταστρεψη την ζωημου!!
Μπορει για εσενα να μην είναι σημαντικο!, Ειληκρινα χαιρομαι που δεν ειχες πωτες σου τετοιο πρόβλημα! Επειδή όμως εχω εγω! θα ηθελα να εισουν λιγο πιο ευπρεπης σε κατι που μου εχει στιγματισει την ζωουλαμου! κι όχι να το χλευάζεις συνεχως!
Αληθεια μπορει καποιος τριτος να μας πει αν εσυ!!! μπορεις να ερθεις σε συζητηση με καποιον που δε συμφωνει μαζισου? μπορεις χωρις να νευριάσεις να μηλησεις? λυπάμαι αλλα δεν θα το βρει κανεις αυτό σε εσενα!
ΜΝΙΜΟΝΙΟ! είναι φανερο ότι δεν με πας! δικαιωμασου κι γουστο σου!Απεναντιας εγω,παρα τα οσα εχουμε ανταλλαξει μπορω να κουβεντιασω μαζισου για οποιο θεμα νανε! μπορω χωρις προσβολλες κι εχθρες! εκει διαφερουμε!!καιτ το εχουν πει πολλα μελοι αυτό!
ΜΝΙΜΟΝΙΟ! εσυ δυσκολευεσαι οπως δειχνεις ως τωρα, να ερθεις σε αντιπαραθεση ιδεων με αλλους! όχι μονο μαζιμου ! Χανεις πολύ ευκολα την ψυχραιμιασου βρε κοπελαμου!Βλεπει κανεις σε σενα ότι σαν συζητάμε κι με τον λογο σου φερω καποια επιχειρηματα που δειχνουν ότι εχεις αδικο αμεσως εσυ!!! νευριάζεις!! επειδή βλέπεις ότι εχεις αδικο! βριζεις!!προσβαλεις!! δεν μπορεις με την δυναμη του "λογου" με την ριτορικη και με ορθα επιχειρηματα να απαντησεις κι μπαινεις στον ευκολο για σενα δρομο των βρισιων! των προσβολων! γενικα με την χουλιγκανιστικη διαλεκτος!!
Υ.Γ. Αν ο λογαριασμος του "ΑΝΤΙΜΝΙΜΟΝΙΟΥ" δεν ηταν ενεργος τωτες πως εκανες λογκ ιν? πως εμπενες μεσα? πως εγραφες?Δεν πιραζει βρε κοπελαμου, εξαλου παραδεχτικα ότι το εκανες μονο για λιγο.Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 22:42.
13-01-2015, 21:14 #56
Το μονο που εχω χασει Πανου ειναι τα μαλλια της κεφαλης μου. Τιποτε αλλο!
13-01-2015, 21:29 #57
Και κατι τελευταιο..Αν θες να κανουμε μια σοβαρη κουβεντα μαζι , θα την δεχτω μονο οταν σταματησεις τις συκοφαντιες . Δεν σου λεω οτι θα βγει κατι πολυ θετικο , αλλα τουλαχιστον θα σταματησει ολο αυτο. Αν εισαι ετοιμος και παραδεχτεις τις συκοφαντιες σου και τα ψεμματα που ειπες για εμενα ( οτι σου την πεφτω , οτι σε απειλω με μηνυματα , ασε τα χορευτρια και τα ***** επι πληρωμη που κανει αγρα πελατων εδω τα παραβλεπω γελωντας) ειμαι ετοιμη να συζητησουμε οτι θες.
Δεν πικαρα ποτε το προβλημα σου και το σεβομαι πιστεψε με , ομως περσι εγραφες λιωμα εδω Πανου και ΝΑΙ στο ειπα αυτο . Γραφεις ασυναρτησιες σε σημειο παρανοιας..Με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι.
13-01-2015, 21:49 #58
Εκεινο το προφιλ δημιουργηθηκε και τελειωσε την ιδια μερα κιολας , γιατι δεν ειναι και πολυ ωραιο να κανουν παρτυ στην πλατη σου ,
οταν εχεις δικιο καπια μερα οσο κ αν αργισει αφου οι αλλοι στα πουν ολα θα ερθει κ η σειρα σου να μιλησεις τελευταιος
κ το μνιμονιο δεν ειχε σκοπο να φτιαξει διπλο λογαριασμο μιστερ τζορτζ θυμαμαι τι ειχε συμβει ειχα μπαναριστει κ ειχε φτιαξει αλλο αντι μνι κ το ειχε πει κ ολας μιστερ τζορτζ
13-01-2015, 22:02 #59
Αν πιστευεις ότι "ΕΓΩ!!" σε εχω προσβαλλει ανευ αιτιας μπορω ευκολα να σου ζητησω να με συγχωρσεις! μπορω εδώ! να το διαβασουν ολοι στο φορουμ να απολογηθω! αλλα δεν θυμαμαι να εχω κανει κατι τοσο σκληρο!!
Ο λογος που τσακωνόμαστε τοσο καιρο! νομιζω αρχισε όταν πριν 1-1,5 χρονο! Παρα το ότι πριν μου ειχες στειλει κι ευπρεπει - φιλικα προσωπικα μηνυματα - Ξαφνου! εξαγριώθηκες! Αν θυμαμαι καλα ειχε να κανει με το χιουμοριστικο μηνυμαμου για καποιου το θεμα! Δυστυχως δε γνωριζα τις προσωπικες σας σχεσεις αρα κι τον λογο που παρεξηγήθηκες!!Ισως να μην επρεπε να απαντησω σε κατι! γενικα το λαθος που εκανα ουδεπωτες το καταλαβα!!
Ετσι λοιπον παιδια αρχισαι τα προσλβητικα κι ασχημα μηνυματα!! Ξαφνιασμένος ! κι παρα το ότι δεν καταλαβα το που σε ενοχλησα ,αρχησα να ζητω συγχωρεση!!
Το συνεχιζες γραφωντας κατω από κάθε δικομου μηνυμα για διαφορα κι ασχετα με εσενα θεματα! κι παλυς δεν μπηκα σε αντπαραθεση μαζισου!
Μεχρι που το εκανες μαζι με καποιες "φιλες"σου ,πωτες δεν μαθαμε το αν εισασταν 2? 3? οι 4! διοτις αν θυμαμαι καλα ειχαν καποιες από αυτές 2 λογοαριασμους! Μαλιστα αρχισες να χλευάζεις και τις τωτες προσπάθειες που εκανα για να γινω καλα από τα ναρκωτικα! ειμουν σε πρόγραμμα αποτοξινωσης! ,ενώ τα παιδια του φορουμ εκεινη την χρονια προσπαθουσαν να μου σταθουν, να διαβαζουν τα εποδυνα που περναγα! να μου γραφουν λογια συμπαράστασης κι να μου δινουν θαρρος για να τα καταφερω! εσυ κοροιδευωντας κι ειρωνευοντας τις προσπάθειες μου γελαγες ! κι με ελεγες αποτυχημενο πρεζονι!!ειχες μια συμπεριφορα πολύ επιθετικη κι προσβλιτικη προς την προσπαθεια που εκανα να βγω από την "αρρωστια"!! είναι απιστευτω το τι ανθρωπος μπορει να κρυβεται πισω από την οθωνη ! τι αισθηματα μπορει να εχει καποιος που λεει σε ένα ανθρωπο που αγωνιζετε να αποτοξινωθεί ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΕΣΥ ΜΝΙΜΟΝΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ!! αυτό θυμαμαι που μου το ελεγε ένα μελος!
τωτες εξαγριωθηκα κι σου απανταγα!! αλλα κι παλυς υβρεις εγω δεν ειπα! αντε να εγραψα μια δυο βρισιες!! στις 100 που εγραψες κι γραφεις εσυ!! οσο για τα θεια κι για προσωπα οικεια ουδεπωτες προσβαλα!! αν πωτες εβρισα παναγια η χριστο να το δειξεις! α ειπα κατις για την μαμασου να μας πεις το μηνυμα να το δουμε!!ε? Αν κι εχουν περασει πολλες μερες από τωτες προσωπικα ακομα θυμαμαι την σκληρωτητα σου!! το ότι χλεύαζες την προσπαθεια ενός ανθρωπου να γινει καλα από την εξαρτηση του με την ηρωινη!! από τις μερες που εμπαινα στο ψυχιατρειο σταυρουπολης!! αλλα κι παλυς κακια δε σου κρατω!! σου μηλω ομορφα κι σου δινω χειρα φιλιας!! αυτή είναι η διαφορα μας μνιμονιο!!
13-01-2015, 22:05 #60
Kαι για του λογου το αληθες ιδου το προφιλ!! http://www.e-psychology.gr/forum/mem...14682-anti_mni κοιτα την ημερομηνια εγγραφης και την τελευταια του ενεργεια λογω μπαν
επισης θα ηθελα να πας στην σελιδα 1236 του θεματος "τι σκεφτεστε" να δεις τι δημιουργησες απο το πουθενα , βεβαια θα σου πω οτι ξαναδιαβαζοντας τα , πιο γελοιο θεωρω το σιγονταρισμα προς εσενα απο καποια μελη. Μετα απο αυτο και αν εχεις την διαθεση και τον χρονο σε παραπεμπω στην σελιδα 1249 του ιδιου θεματος που γραφω ως anti_mni.
Δεν εκρυψα καν το mnimonio ακομα και το πρωτο μηνυμα μου εδειξε ποια ειμαι , σε ατομα που με ξερουν λιιιγο παραπανω , υστερα εστειλα πμ και στην διαχειριση λεγοντας οτι ειμαι η dora-agxos , δεν εμεινα ομως μονο εκει το ειπα επισης πολλες φορες δημοσιως! Και αυτο το πληρωνω ειτε απο καποιους που θελουν να παιξουν με την παρτη μου , ειτε απο ατομα , αυτοι ειναι και οι πιο χαζοι της ιστοριας , που ενιοτε το βγαζουν on air λες και ανακαλυψαν δεν ξερω και εγω τι , ενω το εχω δηλωσει εξαρχης λολ!
Αυτα Πανου Γιωργο μου και zorz μου και ειλικρινα οποτε θες συζηταμε σοβαρα , αν παλι δεν θες γιατι εισαι αρκετα εγωιστης , εκτος απο συκοφαντης , τοτε μην με διαβαζεις , μην ασχολεισαι με το μελος mnimonio.