Ελαττώματα ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Member
    μεγαλούτσικη :)

Senior Member
    Εγω 31 !

Ποιο μεγάλη ?

Member
    πιο μεγάλη από σένα :)

Senior Member
    Δεν είναι κακό ! ;)

Member
    Όχι βέβαια! Τα χρόνια προσφέρουν εμπειρία και ίσως κατευνάζουν κάποιες παρορμητικές συμπεριφορές, δίνουν σοφία, κάθε ηλικία έχει τα καλά της.

Senior Member
    Συμφωνώ ! Οπότε γιατι δεν την αναφέρεις ?

Member
    Λόγω ανωνυμίας.

Senior Member
    ok !

Senior Member
    Το ίδιο κάνω κι εγώ λοιπόν...Να ξεκινάω βλέποντας κάποιον με απόλυτη εμπιστοσύνη. Συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη αίσθηση αυτή αν και πρέπει πάντα να έχεις σε μια μικρή γωνιά του μυαλού σου ότι μπορεί να φας χαστούκι...
    Πάντως εγώ είμαι πολύ μικρότερη κι από τις δυο σας!19 για την ακρίβεια. Επειδή ρώτησες kleiw. Παίζει τελικά ρόλο η ηλικία στον τρόπο που βλέπουμε τους άλλους? Γιατί έτσι νόμιζα αλλά η misery με αποσυντόνισε...

Senior Member
    Μέχρι κάποια ηλικία, δεν ήξερα πολλά πράγματα για τους ανθρώπους !!

Ημουνα αφελώς καλοπροαίρετη και θεωρούσα οτι η δική μου καλή πρόθεση και συμπεριφορά, αρκούσε για να φέρει καλά αποτελέσματα !!

Δεν είναι όμως έτσι ! Εφαγα τα χαστούκια μου και έμαθα πως δεν πρέπει να φέρεσαι σε όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο ! Δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους ! Πρέπει να ξέρεις να διαλέγεις !

Δεν είμαι της αποψης οτι πρέπει να γίνουμε καχύποπτοι , γιατί τότε εσυ ο ίδιος δημιουργείς εμπόδια και προδικάζεις τις σχέσεις ! Πρέπει όμως να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά !

Senior Member
    Tα μεγάλα μου ελαττώματα. Εϊμαι ειλικρινής και δένομαι υπερβολικά σε μια σχέση

Banned
    Originally posted by MANTHES
    Tα μεγάλα μου ελαττώματα. Εϊμαι ειλικρινής και δένομαι υπερβολικά σε μια σχέση
    Το να εισαι ειλικρινης ειναι ελαττωμα??
    :o
    για το δευτερο ειναι υπο συζητηση.

Banned
    Originally posted by Kleiw

Εφαγα τα χαστούκια μου
    επρεπε να γινει αυτο ε?
    ;)

Senior Member
    Πολλές φορές δεν έχω ψυχραιμία και αυτό πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερό μου ελλάτωμα. Και μπορεί σε αυτό που υποστηρίζω να έχω δίκιο, αλλά το χάνω όταν γίνομαι εκτός εαυτού.
    Επίσης το ότι γίνομαι \"ωμή\" σε κάποια πράγματα που λέω.Πολύ ειλικρινής δηλαδή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ελλάτωμά μου, εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα έτσι,αλλά φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς ανθρώπους και έχει γίνει η αφορμή να φύγουν άνθρωποι από κοντά μου.
    Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είμαι φοβερά ανασφαλής. Κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο θα έλεγα..

Senior Member
    [quote]Originally posted by La_ViTa
    Επίσης το ότι γίνομαι \"ωμή\" σε κάποια πράγματα που λέω.Πολύ ειλικρινής δηλαδή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ελλάτωμά μου, εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα έτσι,αλλά φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς ανθρώπους και έχει γίνει η αφορμή να φύγουν άνθρωποι από κοντά μου.

Ειμαι σίγουρη οτι εδώ πρόκειται περί προτερήματος vita, απλά πρέπει να συνοδεύεται και από διάκριση.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast