Ελαττώματα ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    πολλοι μου λενε πως ειμαι απομακρη και πολυ εσωστρεφης, άλλοι το παρερμηνεύουν και λενε πως ειμαι σνομπ...ισως να ναι αυτα τα βασικα μου ελαττώματα λοιπον, για τους άλλους. προσωπικά νιωθω καλα μ αυτα.

αυτο που μ ενοχλει ειναι πως ειμαι ντροπαλη ακομα...

Member
    Originally posted by Sofia
    πολλοι μου λενε πως ειμαι απομακρη και πολυ εσωστρεφης, άλλοι το παρερμηνεύουν και λενε πως ειμαι σνομπ...ισως να ναι αυτα τα βασικα μου ελαττώματα λοιπον, για τους άλλους. προσωπικά νιωθω καλα μ αυτα.

αυτο που μ ενοχλει ειναι πως ειμαι ντροπαλη ακομα...
    Υπάρχει ένα επάγγελμα που θα σου συνιστούσα να ακολουθήσεις, ώστε να μη χρειάζεσαι να ντρέπεσαι πλέον για τίποτα, αλλά έχω γράψει αρκετά και ορισμένοι θα εξαγριωθούν μαζί μου

Senior Member
    αν κ μαλλον ειναι αργα για να αλλαξω επάγγελμα για πες....

Senior Member
    καλη ειναι λιγη ντροπη..[ πχ ενας αντρας που την πεφτει καθημερινα σε 2-3 γυναικες σιγουρα δεν εχει ντροπη , δικαιωμα του ναι ..αλλα?] ειδικα τωρα που σπανιζει στους καιρους μας. δεν ενοχλει και κανεναν αλλον οπως αλλα ελλατώματα. ασε που φαινεται γλυκο σε ορισμενα ατομα.

Senior Member
    Originally posted by Lef
    καλη ειναι λιγη ντροπη..[ πχ ενας αντρας που την πεφτει καθημερινα σε 2-3 γυναικες σιγουρα δεν εχει ντροπη , δικαιωμα του ναι ..αλλα?] ειδικα τωρα που σπανιζει στους καιρους μας. δεν ενοχλει και κανεναν αλλον οπως αλλα ελλατώματα. ασε που φαινεται γλυκο σε ορισμενα ατομα.
    Ναι δεν ενοχλεί κανέναν, αλλα αν παραείσαι ντροπαλός ενοχλεί εσένα !
    Πιο μικρή , αλλα κλεισμένα 20, οταν με φλερτάρανε κατέβαζα το κεφάλι ! Εδινα πάντα λάθος μηνύματα ! Κλειστή , απόμακρη και ΜΟΝΗ ! Τώρα είμαι πολύ πιο θαρραλέα ! ;)

Senior Member
    Ενα άλλο ελάττωμα μου είναι οτι αφήνω πράγματα για τελευταία στιγμή και τα αναβάλλω ! Ο φίλος μου κάνει τέλειο καταμερισμο του χρόνου του ! Εγω λειτουργώ παρορμητικά ! Αλλα ευτυχώς παντα τα βολευω !

Senior Member
    Μονο εμείς έχουμε ελαττώματα ?

Ελπίζω οι υπόλοιποι να συμφωνείτε με αυτά που διαβάζετε !!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Senior Member
    1. ΖΗΛΕΙΑΡΑ
    2. Εγωίστρια
    3. Πεισματάρα
    4. Κακιά

Θέλετε κι άλλα? :P

Senior Member
    Κακιά ??? Δεν έχεις γνωρίσει τι σημαίνει η λέξη ! Δεν πιστευω οτι έχεις κακία μέσα σου !
    Αλλο αν χωρίς να το θέλεις στεναχωρείς άλλους ! Αυτο είναι αναποφευκτο ! Νομίζω !

Senior Member
    ...από τότε που άρχισα θέραπυ, έμαθα οτι οι άνθρωποι δεν έχουν ελαττώματα αλλά ελλείματα.

επιφυλάσσομαι να απαντήσω, δεν είμαι ακόμα ολοκληρωμένη.

κεντρικό σημείο σε ότι με στενοχωρεί όμως θα έλεγα οτι είναι ένα χαρακτηριστικό μου που υπό άλλες συνθήκας θα ήταν προτέρημα:

δίνω παραπάνω ευκαιρίες από οτι πρέπει.

Senior Member
    Προφανώς επειδή δεν είμαστε ολοκληρωμένοι έχουμε όπως λες ελλείματα !
    Δεν σημαίνει οτι θα τα κουβαλάμε μια ζωή !
    Εξελισόμαστε !

Senior Member
    Κακιά! Να το πω λεπτομερώς....Δεν συγχορώ εύκολα όταν κάποιος μου κάνει κάτι....

Senior Member
    Το \'\'κακιά\'\' μπορεί να σημαίνει πολύ χειρότερα πράγματα !

Προσωπικά, τις λέξεις \'\'καλός\'\' και \'\'κακός\'\', τις χρησιμοποιώ σπάνια γιατι με παραπέμπουν σε χριστιανική ηθική !

Ασε το \'\'καλό παιδι\'\' !! Καλό είναι το παιδί (κατά πολλούς της γενιάς των γονιών μου) που δεν δημιουργεί προβλήματα στους άλλους ! Είναι όμως αυτό το παιδί ευτυχισμένο ή απλά καταπιεσμένο ?

Τελοσπάντων, το να μην συγχωρείς ευκολα μπορεί να είναι ελάττωμα, αλλα δεν σημαίνει οτι είσαι \'\'κακιά\'\' κατ\'εμέ !

Member
    Μεγαλο ελλατωμα μου ο (κακος) εγωισμος

Senior Member
    η ζήλεια βασίκα, όσον αφορά το έτερον ήμισι
    ο μαζοχισμός (όταν με φτύνουν κολλάω περισσότερο)
    ο χαζός ενθουσιασμός που όταν δεν έχει βάσεις οδηγεί σε απογοητεύσεις
    ναρκισσισμός

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast