Ελαττώματα !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65
    Senior Member

Ελαττώματα !

Ο κάθε άνθρωπος έχει προτερήματα και ελαττώματα !

Οπ ! Πως με κοιτάς έτσι βρε ΧΧΧΧΧΧΧΧ ! Σαν να προκειται να με σκοτώσεις ! ......... Καλά .......... καλά ............. εντάξει .............ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕ..........εντάξει ! Εσύ δεν έχεις ελαττώματα ! Είσαι η εξαίρεση ! Οι άλλοι όμως έχουν , δεν συμφωνείς ? ........... Ναι , το ξέρω οτι συμφωνείς !

Παιδιά ο φίλος ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ έχει δουλεψει πολύ με τον εαυτό του και δεν έχει ελαττώματα! ολοι το έχουμε καταλάβει αυτό !

(μην γελατε βρε παιδιά, θα μας καταλάβει !)

Σε μας τους υπόλοιπους αναφερόμουνα !

(Μην γελάτε είπαμε !)

Ας είναι λοιπον αυτό το θέμα , το βήμα που ο καθένας μπορεί να πει ενα του ελάττωμα που θέλει και προσπαθεί να αλλάξει !

Για να δω ειλικρίνεια ,αυτογνωσία και αυτοκριτική ! :D

Senior Member
    Ενα ελαττωμα μονο?
    Δεν ξερω κατα καιρους βρισκω πολλα ελαττωματα...αλλα απο την αλλη μπορει το ελαττωμα να ειναι οτι ειμαι σκληρος με τον εαυτο μου:D
    Ασε που προτιμω τη λεξη μειονεκτημα:)
    Λοιπον δεν ξερω πως φαινομαι στο φορουμ και στην γραπτη επικοινωνια αλλα δεν επικοινωνω καλα με τον υπολοιπο κοσμο το υπ\'άριθμον ενα ελαττωμα μου....ωπ τωρα μου ερχονται και αλλα...ασε δεν τα λεω ειπαμε ενα:)...για μενα το πιο σημαντικο.
    Οποιος εχει διαβασει παλιοτερα μου ποστ θα δει οτι επανειλημενα το εχω αναφερει...βεβαια τα παλια μου ποστ δεν εχουν σχεση με αυτο που ειμαι τωρα...εχω κανει τεραστια βηματα προοδου...αλλα παρολα αυτα νομιζω οτι δεν φτανω καν την βαση στο θεμα επικοινωνιας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ας ξεκινήσω λοιπον εγω !

Μερικές φορές είμαι λίγο \'\'ωμή\'\' , \'\'άκομψη\'\' σε αυτο που θέλω να πω !

Δεν ξέρω πως να ονομάσω αυτό το ελάττωμα !

Ας πουμε οτι θέλω να κρατώ την ψυχραιμία μου και ο λόγος μου να είναι πιο \'\'ευγενικός\'\' !
    Χωρίς να πάψω να είμαι ειλικρινής ! :)

Senior Member
    Α Keep με πρόλαβες ? ;)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ενα ελαττωμα μονο?
    Δεν ξερω κατα καιρους βρισκω πολλα ελαττωματα...αλλα απο την αλλη μπορει το ελαττωμα να ειναι οτι ειμαι σκληρος με τον εαυτο μου:D
    Ασε που προτιμω τη λεξη μειονεκτημα:)
    Λοιπον δεν ξερω πως φαινομαι στο φορουμ και στην γραπτη επικοινωνια αλλα δεν επικοινωνω καλα με τον υπολοιπο κοσμο το υπ\'άριθμον ενα ελαττωμα μου....ωπ τωρα μου ερχονται και αλλα...ασε δεν τα λεω ειπαμε ενα:)...για μενα το πιο σημαντικο.
    Οποιος εχει διαβασει παλιοτερα μου ποστ θα δει οτι επανειλημενα το εχω αναφερει...βεβαια τα παλια μου ποστ δεν εχουν σχεση με αυτο που ειμαι τωρα...εχω κανει τεραστια βηματα προοδου...αλλα παρολα αυτα νομιζω οτι δεν φτανω καν την βαση στο θεμα επικοινωνιας.
    Πολλά εχουμε ! Αλλα ενα-ενα είναι πιο ευκολο να τα ξεφουρνίσει κανείς ! ;)
    Και εγώ δεν ήμουν κοινωνική ! Καθόλου ! Εκανα φίλες και φίλους, αλλα όχι παρέες !
    Και εγω το δουλευω και είμαι σε καλό δρόμο ! Δεν με ενδιαφέρει όμως να γίνω super κοινωνική ! Απλα να είμαι πιο προσβάσιμη !
    Ξέρεις τελικά, οσο δύσκολο το κάνουμε να φαίνεται , τόσο ευκολο είναι !
    Δυσκολευομαι πάντως σε μια παρέα, που λέγονται συνήθως πολλές \'\'βλακίτσες\'\' !

Senior Member
    Ας ξεκινήσω λοιπον εγω !

Μερικές φορές είμαι λίγο \'\'ωμή\'\' , \'\'άκομψη\'\' σε αυτο που θέλω να πω !

Δεν ξέρω πως να ονομάσω αυτό το ελάττωμα !

Ας πουμε οτι θέλω να κρατώ την ψυχραιμία μου και ο λόγος μου να είναι πιο \'\'ευγενικός\'\' !
    Χωρίς να πάψω να είμαι ειλικρινής ! :)

Χμμμ και εσυ στην επικοινωνια λες χωλαινεις στην ουσια απλως το εξιδεικευσες σε κατι συγκεκριμενο:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Παντως είναι σημαντικό για να ξεπεράσεις ενα μειονέκτημα, να το αναγνωρίσεις, να δείς που οφείλεται, πως εκφράζεται και τι πρέπει να αλλάξει ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα !

Προσπάθησες Keep να κάνεις αυτή τη διαδικασία ?

Senior Member

Χμμμ και εσυ στην επικοινωνια λες χωλαινεις στην ουσια απλως το εξιδεικευσες σε κατι συγκεκριμενο:)
    Ναι πράγματι !

Στην επικοινωνία είχα και άλλα προβλήματα ! Πολλά ξεπερασμένα, ευτυχώς !

Εχω βέβαια και άλλα μειονεκτήματα ! Αλλα ας μιλήσει και κανένας άλλος πρώτα ! :P

Senior Member
    Παντως είναι σημαντικό για να ξεπεράσεις ενα μειονέκτημα, να το αναγνωρίσεις, να δείς που οφείλεται, πως εκφράζεται και τι πρέπει να αλλάξει ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα !

Προσπάθησες Keep να κάνεις αυτή τη διαδικασία ?
    Ενταξει προσπαθησα...δεν μπορω να πω οτι προσπαθησα και με ολες τις δυναμεις μου αλλα το δουλευω χρονια.
    Βασικα ολοι οι ανθρωποι βελτιωνουν την επικοινωνια τους σε ολη τους τη ζωη...αλλα εγω απο κει που ημουν σχετικα μια χαρα...βρεθηκα μες τα σκ..α και εχασα ολα τα skill μου σε αυτο το τομεα.
    Το παλευω ομως....ισως να μη το παλευω μεθοδικα...αλλα το παλευω.Ισως να απευθυνθω και σε ειδικο...αν καταφερω και περιορισω τις οικονομικες μου αναγκες σε αλλους τομεις.

Senior Member
    Για να λες οτι ήσουν μια χαρά, σημαίνει οτι κάποτε είχες καλή επικοινωνία ?

Senior Member
    Ναι καποτε ειχα φυσιολογικη επικοινωνια...θα μπορουσα να πω οτι κυριως κατα τα φοιτητικα μου χρονια ημουν πολος ελξης...ολοι μαζευονταν σπιτι μου:)
    Βεβαια με το αντιθετο φυλο δεν τα πηγαινα καλα...αλλα ημουν πολυ νεος...οχι οτι τα παω πολυ καλα τωρα αλλα τουλαχιστον μπορω να επικοινωνησω καλυτερα:)
    Εεεε πολυ μιλαω και δεν κανει ας αναφερει και κανας αλλος....

Senior Member
    Αυτο είναι πολύ σημαντικό Keep ! Εχεις ενα βίωμα που μπορεί να σε βοηθήσει !

Senior Member

Εεεε πολυ μιλαω και δεν κανει ας αναφερει και κανας αλλος....
    Μην περιμένεις να μιλήσουν πολλοί ! Υπάρχουν και αυτοι που δεν έχουν μειονεκτήματα ! ;)

Senior Member
    κλειω εχεις βαλθει να σπασεις τον παγο στο φορουμ? στο ιντερνετ οι περισσότεροι παγοι ειναι παγοβουνα!
    ελλάτωμα για μας ή για τους γύρω μας? εμενα η υποβάθιση/υποτίμηση του εαυτου μου, απο αυτο βασικα πηγάζουν τα περισσότερα ελλατώματα μου νομίζω

Senior Member
    Originally posted by Lef
    κλειω εχεις βαλθει να σπασεις τον παγο στο φορουμ? στο ιντερνετ οι περισσότεροι παγοι ειναι παγοβουνα!
    Να ήταν μονο στο internet θα ήταν καλά !! :D:D

Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και εδώ ! (εντάξει με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά)

Δεν θα σπάσει ο πάγος για όλους, δεν τρέφω αυταπάτες, όποιος πιστός ας προσέλθει !
    Να σε καλοσορίσω λοιπον ! :D:D

ελλάτωμα για μας ή για τους γύρω μας? εμενα η υποβάθιση/υποτίμηση του εαυτου μου.

Για εμάς είχα στο νού μου, αλλά αν αρκετοί γύρω σου σου προσδίδουν ένα χαρακτηριστικό, πρέπει σίγουρα να το ψάξεις !

Page 1 of 5 123 ... LastLast