εχετε υπαρξει ποτε βιαιοι με αλλα ατομα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    hlias1988
    Guest
    τελικα υπαρχει θεραπεια? αυτο ειναι το θεμα μας............

Banned
    Σαφως δεν ειναι υγιες το να ασκεις βια..Και δεν θεωρω οτι πρεπει να ξεχωριζουμε το που την ασκουμε δλδ αν ειναι η μανα , ο πατερας , ο/η συντροφος ή ενα κουταβι..Θεωρω οτι εστω και σε ενα κουταβακι να ασκησεις βια μπορεις καλλιστα να ασκησεις σε ανθρωπο οποιος και αν ειναι αυτος.
    Αυτο που πρεπει να ξεχωριζουμε ειναι τι ειναι αυτο που μας εξωθει στο να βιαιοπραγησουμε..Ειμαστε ολοι εν δυναμει βιαιοι..Αν ας πουμε εχεις εναν πατερα που δεν σου φερθηκε σωστα , που υπηρξε βιαιος και συνεχιζεις πχ να ζεις μαζι του εεε μπορει να τον πιασεις και απο τον λαιμο!!
    Αλλο παραδειγμα..Αν εισαι σε μια σχεση και πιεζεσαι και εχεις δικα σου συμπλεγματα να λυσεις (πχ του πατερα οπως ανεφερα παραπανω) σαφως μπορεις να γινεις βιαιος..Αν συνυπαρχει και αλκοολ ουουουου ακομα χειροτερα!
    Που θελω να καταληξω??Ισως σε αυτο που ειπε η marian .. Οτι μας εμπνεουν συμπεριφορες και αυτες συνηθως και λογικο ειναι , ξεκινουν πρωτα απο το ιδιο μας το σπιτι..Τους γονεις μας δλδ!Πραγματικα πολυ μου αρεσε αυτο που εγραψες marian!
    Να μιλησω για εμενα ειλικρινα..Εχω πιαστει στα χερια με τον πατερα μου , γιατι με εφτασε στα ακρα (στα ακρα οχι της στιγμης,αλλα χρονων) εχω γινει βιαιη μια και μονο φορα σε μια σχεση μου η οποια και αυτη με εφτασε στα ακρα..Αυτο δεν το λεω για να με δικαιολογησω δεν εχω καμια δικαιολογια ειδικα στην δευτερη περιπτωση..Το ρεζουμε και η προφυλαξη του εαυτου σου να μην φτανεις σε αυτα τα επιπεδα ειναι να τερματιζεις τις αγονες σχεσεις..ειτε ειναι με τους γονεις σου , ειτε ειναι με τον/την συντροφο σου..
    Επαναλαμβανω ολοι ειμαστε εν δυναμει βιαιοι.

Banned
    Επαναλαμβανω ολοι ειμαστε εν δυναμει βιαιοι.
    https://www.youtube.com/watch?v=VhDVFH8cK1w

Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    Σε ποιο πράγμα να υπάρχει θεραπεία βρε Θανάση? Στο να μην σηκώνει το χερι σου όταν εκνευριζεσαι... δεν είναι ασθένεια για να έχει θεραπεία.. είναι συμπεριφορα ή την επιλέγεις ή όχι...
    πάντως τώρα με αυτά που είπε το μνημόνιο μου θύμισε πως κι εμείς έχουμε πλακωθεί με τον πατερα μου και τον αδερφό μου... ηταν και ή αφορμή που χώρισαν οι γονεις μου.... και μάλιστα ο πατέρας μου μέχρι πρόσφατα μου το χρεωνε, πως τους χώρισε εγώ.... αυτή ηταν αρκετά βίαιοι φαση είχε και διάρκεια ο καβγάς και αίματα..
    Και μια αλλη αφού είχαν χωρίσει... παλι οι τρεις μας... πολύ πιο ήρεμη όμως... αλλά ευτυχώς που μπήκε στη μέση ο αδερφός μου γιατί εγώ μπορεί να τον Σκοτ να τοτε τον πατερα μου... ήμουνα και στη χρηση και ηταν εποχή που ήμουν γενικά πολύ άγρια... Βέβαια και στις δυο αφορμές ηταν γελοίες και απ' οτι θυμάμαι ή κουβέντα ηταν για χρήματα και στις δυο περίπτωσεις...

Μακ είπα πως είσαι λάθος γιατί στην πρώτη σου πρόταση ήσουν πολύ απόλυτος.... αλλά και απολύτως να μην ησουν ή βία ποτε δεν είναι λύση... ίσως βραχυχρόνια να φαίνεται πως λύνει κάποια προβλήματα... αλλά στην ουσία απλα τα κουκουλωνει.... επειδή φοβούνται να φανερωθουν

Συγνώμη αλλά ανέβασε το ίδιο κείμενο δυο φορες.... έβλεπα και το βίντεο του Βέγγου που ανέβασε ο Άλεξ και απο Ηλία σε εκανα Θανάση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    Ναι... να εκτονωνεις τα ασχημα συναισθηματα σου με αλλους τροπους, οι οποιοι δεν βλαπτουν τους γυρω σου κι ασφαλως εσενα τον ιδιο (βαρεσε τον τοιχο, ακου μουσικη, φωναξε.βρισε οταν οι αλλοι δεν θα σε ακουνε,κλαψε, μιλα σε καποιον για τα προβληματα σου, και κυριως ψαξε μεσα !ψαξε μεσα σου!!)..
    με την βια δεν θα καταφερεις τιποτα και αυτο το ξες ηδη..
    αλλα πιστευω σε κρισιμες περιοδους της ζωης η βια μπορει να δικαιολογηθει.. αρκει να μην γινει συνηθεια.. αλλο να ξεσπασες μια δυο φορες κι αλλο καθε φορα.. αν και ειναι πολυ ευκολο να χασεις το οριο..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    αν εισαι αθηνα(για τον θεματοθετη) υπαρχουν σεμιναρια διαχειρισης βιαιης συμπεριφορας.αν θελεις να σου πω που..στειλε μου πμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ναι, πολύ καλό άλλοθι το ποτό! Μερικοί μάλιστα το έχουν σύστημα να βρίζουν και να χτυπάνε τις γυναίκες, τους γονείς, τους φίλους τους, ακόμη και αγνώστους και μετά να δικαιολογούνται ότι είχαν πιει.
    Καθόλου καλό δεν είναι να σε φοβούνται οι γονείς, αλλά να σέβονται εσένα και τις επιλογές σου και εσύ να τους σέβεσαι και να αναγνωρίζεις όσο καλά σου έχουν προσφέρει.
    Προφανώς έχεις πολλά άλυτα θέματα ακόμη με τους γονείς σου, δεν θα έλεγα λοιπόν πως είσαι ο κατάλληλος να συμβουλεύεις νεότερα άτομα στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τους γονείς τους. Και μάλιστα με τέτοιες γενικεύσεις.

Ενώ όποιος σηκώνει χέρι στους γονείς του είναι υγιέστατος!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..

Senior Member
    Γιατι δεν υπαρχει κανεις ευχαριστημενος με τους γονεις του ? δλδ αυριο μεθευριο που θα γινουμε γονεις ( αν γινουμε ) τα παιδια μας θα πρεπει να ειναι δυσαρεστημενα απο μας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι δεν υπαρχει κανεις ευχαριστημενος με τους γονεις του ? δλδ αυριο μεθευριο που θα γινουμε γονεις ( αν γινουμε ) τα παιδια μας θα πρεπει να ειναι δυσαρεστημενα απο μας ?
    Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει κανείς; Πολλοί είναι ευχαριστημένοι με τους γονείς τους, ανάμεσά τους κι εγώ. Θα έλεγα μάλιστα ότι νιώθω περήφανη και τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους για γονείς. Αν κάποιος περάσει την εφηβεία κι έχει να κάνει με λογικούς και σωστούς ανθρώπους, δεν έχει λόγο να είναι δυσαρεστημένος και αχάριστος.
    Γιατί σ' αρέσει να γενικεύεις; Ό,τι συμβαίνει σε σένα δεν συμβαίνει σε όλους.

Senior Member
    Ποτε δεν εγραψα οτι ειμαι δυσαρεστημενος απο τους γονεις μου , δεν ειμαι . Μιλαω γενικα , και βλεπω μια δυσαρεσκεια απο τα παιδια προς τους γονεις τους .

Page 2 of 2 FirstFirst 12