Results 16 to 18 of 18
Thread: Οι ξαδέρφες μου κι εγώ
-
04-12-2014, 01:26 #16
Αν σου πω ότι εγώ δεν είχα απωθημένα απέναντί τους αλλά απεναντίας μόνο αγάπη και ότι κάποιες δεν τις έβλεπα και άλλες με χαρά τις συναντούσα αλλά χωρίς να τους ενοχλώ, όσο μπορούσα πιο σπάνια...........κι όμως..............ποτέ δεν ευχήθηκα να μην περνάνε καλά στο γάμο τους. Το αντίθετο!!!! Μάρτυς μου ο Θεός!!!!! Δυστυχώς τώρα, μετά τα τελευταία........χωρίσαν πια οι δρόμοι μας.........απλά είναι δύσκολο να είσαι "άριζος"........αλλά κάποια στιγμή το συνηθίζεις.........δεν νομίζω να ζηλεύουν.........άντε αυτό να ίσχυε όταν είμασταν πιο μικρές.......δεν ξέρω τι έγινε.......περνάνε ζόρια και κάπου έπρεπε να ξεσπάσουν..........
- 04-12-2014, 01:27 #17
Είναι τόσο δύσκολες οι καταστάσεις που περνάμε όλοι μας, κάποιοι περισσότερο από τους άλλους, που εγώ που δεν είχα πολλές ευθύνες ίσως δεν έδειξα την ευαισθησία που έπρεπε στα προβλήματα των άλλων..........
06-12-2014, 00:34 #18
Μην νιώθεις ενοχές πες τους πως αισθάνεσαι. Καμιά φορά όταν πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον στους ανθρώπους τους άλλους είναι δύσκολα γιατί κι εμείς έχουμε τα δικα μας που μας απασχολούν και αισθανόμαστε ότι δεν βρίσκουμε λύσεις οπότε δεν είναι τόσο απλό να δείξουμε ενδιαφέρον. Το ότι μετανοιώσες είναι σημαντικό. Δείξε τώρα με τον τρόπο σου το ενδιαφέρον σου προς αυτές. Πες τους αν μπορείς ότι τις αγαπάς. Μια παροιμία λέει περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι παρά με το ξύδι
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία