Οι ξαδέρφες μου κι εγώ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Οι ξαδέρφες μου κι εγώ

Οι ξαδέρφες μου έχουν παράπονα από εμένα και δεν μου τα λένε............θέλουν να παντρευτώ και να μη συνεχίζω να σπουδάζω......................και να γίνω καλή νοικοκυρά............έχω καιρό να τις δω αλλά αυτές μαθαίνουν κάθε μου κίνηση και ξέρουν πώς περνώ εδώ στην ξενιτιά.........τι να κάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by garifallia View Post
    Οι ξαδέρφες μου έχουν παράπονα από εμένα και δεν μου τα λένε............θέλουν να παντρευτώ και να μη συνεχίζω να σπουδάζω......................και να γίνω καλή νοικοκυρά............έχω καιρό να τις δω αλλά αυτές μαθαίνουν κάθε μου κίνηση και ξέρουν πώς περνώ εδώ στην ξενιτιά.........τι να κάνω?
    Θεωρείς πως τους αφορά το θέμα?
    Ποιός είναι αφεντικό του εαυτού σου, εσύ ή αυτές??
    Every morning we are born again

Senior Member
    Καλησπερα σου φιλη μου,Αυτο που σου λενε ειναι η δικη τους επιθυμια δεν ειναι αναγκαια κ δικη σου εσυ εχεις την δικη σου ζωη,σου αρεσει εκει που εισαι κ αυτο που κανεις?Εαν ναι τοτε δεν υπαρχει θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by garifallia View Post
    ΕΛΕΟΣ! φυσικα και να συνειχισεις τις σπουδες σου!!!! Αν αυτες εχουν στερεοτυπα αστες να εχουν.. εσυ να κοιτας την ζωη ΣΟΥ... Και σε περιπτωση που θες να συζησεις με εναν ανθρωπο μπορεις να συνδυασεις και σπουδες και σχεση.. λυσεις υπαρχουν...το χειροτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ακολουθησεις την συμβουλη τους για εμενα..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Σας ευχαριστώ........θα προσπαθήσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει........ελπίζω σε μια επόμενη φάση να με πλησιάσουν και να μου πουν αυτό που θέλουν από κοντά...........

Senior Member
    Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δίνεις τόσο βάρος στην άποψή τους... Διαχειρίζονται με κάποιο τρόπο κάποιο τομέα της ζωής σου? (οικονομικά πχ...)
    Every morning we are born again

Σε ποια απατητη βουνοκορφη της Ελλαδας στην οποια δεν εχει φτασει ακομα ο διαφωτισμος,ζουν και εχουν τετοιες αποψεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σε ποια απατητη βουνοκορφη της Ελλαδας στην οποια δεν εχει φτασει ακομα ο διαφωτισμος,ζουν και εχουν τετοιες αποψεις?
    χαχαχαχαχα! ΑΚΡΙΒΩΣ... και μενα μου φαινονται ακρως περιεργες -εξωφρενικες θα λεγαμε- τετοιες αποψεις για την σημερινη εποχη.. δηλαδη ελεος...
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Κοιταξε δε σου λενε και κατι κακο. Τα χρονια περνανε και καλες μεν οι σπουδες αλλα πρεπει να κοιτας κ την προσωπικη σου ζωη. Και αυτο για το νοικοκυριο ειναι σωστο, δεν επιτρεπεται να μην ξερεις καποια πραματα. Εμενα παντως το παραδοσιακο μοντελο να ειναι η γυναικα στο σπιτι κ ο αντρας να φερνει το χρημα μου αρεσει. Αλλωστε πιστευω οι σπουδες σου ειναι προς το τελος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εμενα παντως το παραδοσιακο μοντελο να ειναι η γυναικα στο σπιτι κ ο αντρας να φερνει το χρημα μου αρεσει.
    Δεν υφισταται πλεον.. ενα σπιτι δεν συντηρειται με εναν μοναχα μισθο.. πλεον οφειλουν να δουλευουν και οι δυο συντροφοι για να στηριξουν το σπιτι τους..
    επειτα καλο ειναι για εναν ανθρωπο να σπουδαζει και να εργαζεται αυριο μεθαυριο ανεξαρτητως φυλου..
    στην σημερινη εποχη να καθεσαι σπιτι και να σε ταιζει ο αντρας σου ειναι ανηκουστο τελειως..
    και με σωστη διαχειριση σπουδες και ερωτικα συνδυαζονται μια χαρα!!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ΚΕμενα παντως το παραδοσιακο μοντελο να ειναι η γυναικα στο σπιτι κ ο αντρας να φερνει το χρημα μου αρεσει.
    στην σημερινή εποχή οι άντρες που έχουν την δυνατότητα να το κάνουν αυτό είναι ελάχιστοι.. δεν εννοώ πως έχουν γίνει ανίκανοι οι άντρες, η εποχή έχει γίνει καπιταλιστική... αλλά οπως και να έχει είναι ελάχιστοι...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!! κι όμως υπάρχει περιοχή της Ελλάδας που ασχολούνται με τέτοιου είδους κουτσομπολιά μάλιστα ότι δεν τους πάει καλά μου το φορτώνουν κανονικά ότι τους "μάτιαξα". Εγώ πάλι, αν και έχουν ανακατευτεί κάποια στιγμή στα προσωπικά μου, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με αυτό όλη μέρα. Ότι έγινε έγινε. Απλά δε χωράει να ξανα-ανακατευτούν. Δεν σηκώνει πλέον. Όσο για τις δουλειές........μια χαρά ξέρω να τις κάνω όταν θέλω........δεν είναι πρόβλημα εκπαίδευσης.........έπειτα, αν κάποιος δουλεύει και σπουδάζει, δεν έχει χρόνο για δουλειές........επιλογές είναι αυτά...........η μόνη εκπαίδευση που θα χρειαζόμουν είναι σε κάτι πολύ περίπλοκα φαγητά και γλυγκά όπως ο μουσακάς και το γαλακτομπούρεκο, φουλ στα λίπη και τα σιρόπια!!!!! ε , μια φορά στις τόσες, τα αγοράζεις και από το εστιατόριο..........λόγω πάχους δε με παίρνει να τα τρώω πάνω από μια φορά το εξάμηνο!:o

Senior Member
    Οικογένεια για να κάνεις νομίζω πρέπει να υπάρχει αγάπη και να ταιριάζεις. Αλλιώς μένεις μόνος. :( Σίγουρα πρέπει να συνεισφέρουν και οι δύο, αν μπορούν. Δε γίνεται να έχουμε παράλογες απαιτήσεις.......Αν ο άλλος τρέχει όλη μέρα και κουράζεται πώς να με βοηθήσει?.Αλλά γιατί πρέπει να μου βρουν και γαμπρό απ'το χωριό? Δεν ξέρω........δεν έχει λογική η όλη υπόθεση.........κάπου κάτι δεν πάει καλά............

Senior Member
    Οι σπουδές μου θα είχαν ολοκληρωθεί, αλλά δεν βόλευε σε όλους.......ξεβόλευε καταστάσεις και άτομα.........έτσι συνεχίζονται........Είναι αλήθεια ότι παρατάω πράγματα στη μέση........αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια............

Senior Member
    Αν μπορείς προσπάθησε να τις αποφεύγεις. Να φανταστώ δηλαδή ότι αυτές στον γάμο τους περνάνε τέλεια. Μπορεί να σε ζηλεύουν κιόλας που εσυ σπουδάζεις η για οτιδήποτε άλλο. Ξαδέρφες είναι δεν είναι κηδεμόνες σου. Να τους το ξεκόψεις

Page 1 of 2 12 LastLast