Results 1 to 15 of 35
Thread: Ειναι τελικά ''κατινια''?
-
14-11-2014, 00:39 #1
Ειναι τελικά ''κατινια''?
Ενα μεγάλο θέμα κατα τη γνώμη μου..
Ειναι τελικά ''κατινια'' να ψαχνεις κινητο,facebook,email και οτι αλλο κυκλοφορει με κωδικο στον συντροφο σου? (ειδικά αν έχει αμφιβολίες και τις επιβεβαιώνεις με το αποτέλεσμα της ερευνας :D )
- 14-11-2014, 01:31 #2
ειναι κατινια και δεν αξιζει. αν εχεις υποψιες μιλα του ξεκαθαρα...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
14-11-2014, 06:15 #3
Ναι , κατινια ειναι . Αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον συντροφο σου , δεν ειναι συντροφος σου . Σε περιπτωση γαμου δεν ξερω αν ειναι .
14-11-2014, 08:50 #4
να σου πω εγώ που ξέρω χαχα...
αν είσαι σύντροφος με το σύντροφο σου, είσαι και εκτός και εντός γάμου...
όμως, ο γάμος διαφέρει από τις άλλες σχέσεις επειδή με τον/την σύζυγο έχεις: α) κοινά παιδιά και β) κοινή περιουσία... άρα, η διάλυση του είναι πάντα πιο ζόρικη κατάσταση...
για να αποφύγουν το ζόρι του διαζυγίου κάποιοι καταφεύγουν και σε τέτοια (από απλές "κατινιές" μέχρι κανονικές παρακολουθήσεις)
14-11-2014, 10:08 #5
Καλημέρα κ από μένα!
Είναι "κατινιά". Πολύ απλά κ πολύ ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνεις κινητά κτλ κ να κάνεις σαν υστερική. Αν έχεις αμφιβολίες το συζητάς. Όσο πιο πολύ ψάχνεις, τόσα περισσότερα βρίσκεις κ τότε αρχίζει κ παίζει παιχνίδια κ το μυαλό κ στις πιο πολλές περιπτώσεις οι αμφιβολίες γεννιούνται απ' το πουθενά. Άλλωστε υπάρχει κ ένα ρητό που λέει ότι όσα λιγότερα γνωρίζεις, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι.
Παρ'ολ'αυτά αν ψάχνοντας βρήκες κάτι πολύ χτυπητό κ έχεις αποδείξεις όμως γι' αυτό, συζήτα το κ φύγε με το κεφάλι ψηλά.Every morning we are born again
14-11-2014, 11:38 #6
ναι, κατινια ειναι...
τι ειναι η κατινια?
μια ανηθικοτητα πεζοδρομιακου επιπεδου, ακριβως οπως και οι κατινες... :rolleyes:
και η απιστια και η προδοσια σε μια αποκλειστικη σχεση που εχουν δοθει αμοιβαιες υποσχεσεις ομως, ειναι κατινια!
οποτε αν επιβεβαιωθουν οι "ερευνες" σου, κανατε και οι δυο κατινια. βγαλτε τις να τις μετρησετε.
για μενα, η απιστια ειναι πολυ μεγαλυτερη κατινια.
αν την εκανες μονο εσυ, ζησε με την ταμπελα σου :p
αν σκαλιζεις και χωνεσαι στην ζωη καποιου που δεν σου εδωσε καμια υποσχεση δεσμευσης η αποκλειστικοτητας, ειναι υπερτατη κατινια απελπισιας βεβαιως, δεν το συζητω... :rolleyes:
14-11-2014, 13:40 #7
[QUOTE=Remedy
αν σκαλιζεις και χωνεσαι στην ζωη καποιου που δεν σου εδωσε καμια υποσχεση δεσμευσης η αποκλειστικοτητας, ειναι υπερτατη κατινια απελπισιας βεβαιως, δεν το συζητω... :rolleyes:[/QUOTE]
Θα συμφωνησω απολυτως , αν και γινεται κατα κορον .
14-11-2014, 13:59 #8
Ψηφιζω και εγω πως ειναι κατινια .
Lilia , οταν ψαχνεις τα προσωπικα μηνυματα του συντροφου σου το πιο πιθανο ειναι να συμβαινει ενα απο τα εξης:
Ειτε εχεις χασει την εμπιστοσυνη που του ειχες ειτε εισαι απο την φυση σου ανασφαλης , κτητικη και ζηλιαρα.
Αν συμβαινει το πρωτο , πρεπει του μιλησεις αμεσα και ξεκαθαρα , παραθετοντας του τους λογους που σε κανουν να μην τον εμπιστευεσαι . Αν ισχυει το δευτερο , θα πρεπει να χωρισεις και να προσπαθησεις να βρεις ποιες ειναι οι αιτιες που σε κανουν να εισαι ανασφαλης κλπ και να μην προχωρησεις σε αλλη σχεση πριν το αντιμετωπισεις .
14-11-2014, 20:06 #9
οκ τελικα ειναι κατινιαααα!!! :D
14-11-2014, 20:45 #10
15-11-2014, 00:47 #11
εδώ υπάρχουν δυο προβλήματα νομίζω... το ένα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το σύντροφο και το δεύτερο η παραβίαση της ιδιωτικότητας του...
το να ψάχνεις κρυφά τα πράγματα κάποιου είτε είναι ο σύντροφος σου είτε άλλος, είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας...
το να μην πιστεύεις τον ίδιο και να θέλεις "αποδείξεις", είτε κρυφά τις αποκτήσεις είτε φανερά, την ίδια έλλειψη εμπιστοσύνης δείχνει...
το αν το κάνεις σαν "κατίνα" ή σαν "κυρία" διαφέρει μόνο στο στυλ... στην ουσία είναι το ίδιο...
15-11-2014, 06:38 #12
15-11-2014, 12:58 #13
οι λεξεις - κλειδια ειναι το κρυφα# φανερα- παραβιαση- ψαχνω.
για να υπαρχει παραβιαση, ειτε κρυφα γινει ειτε φανερα, πρεπει να υπαρξει "ψαξιμο" και πρεπει αν ειναι αντιθετο στην θεληση του αλλου.
αν εγω προσκαλεσω τον συντροφο μου να χρησιμοποιει το κινητο μου οποτε θελει και οπως θελει (αντιστοιχα το μειλ κλπ), γιατι ξερω οτι δεν με αμφισβητει, ουτε "ψαχνει", αλλα ουτε εχω και κατι να του κρυψω, και κανει κι εκεινος το ιδιο, δεν υπαρχει καμια παραβιαση ιδιωτικοτητας..
σε μας τυχαινει παμπολλες φορες τα κινητα που ειναι αφημενα σε κοινη θεα να τα σηκωσει ειτε ο ενας ειτε ο αλλος, οποιος ειναι πιο κοντα, με κοινη θεληση. δεν ειναι παραβιαση ιδιωτικοτητας αυτο, ουτε κανεις μας ανησυχει αν του σηκωσει ο αλλος το κινητο η δει το μηνυμα που ηρθε.
μαγκ δεν αναφερομουν σε λογαριασμους τραπεζης, αλλα σε μειλ, μηνυματων κλπ. το θεμα των χρηματων ειναι αλλο κεφαλαιο και εξαρταται απο τον βαθμο της ταυτισης των δυο ζωών.
μπορει να εχεις υγιεστατη και ειλικρινεστατη σχεση με την δικια σου, αλλα να μην εισαι παντρεμενος, ουτε να εχεις κοινο πορτοφολι και να μην χειριζεται αυτη τους λογαριασους σου. δεν ειναι κενο της σχεσης, αυτο κατα τη γνωμη μου.. εμεις πχ δεν εχουμε κοινους λογαριασμους, αλλα εχει τυχει πολλες φορες να παω εγω στην τραπεζα να χειριστω εναν λογαριασμο του δικου μου με κωδικους κλπ, γιατι μου το ζητησε. αν ηθελα μπορουσα και να τον κοιταξω, σαφως. αλλα δεν το ζητησα ποτε, εξυπηρετηση του κανω.
15-11-2014, 14:47 #14
- In this old house where every door is open
αμα ψαχνει κανεις, παντα κατι βρισκει.. το ποσο σοβαρο ειναι αλλαζει μονο. Υπηρχε ενα ωραιο ανεκδοτο που ελεγε, φημες λενε οτι ενα ζευγαρι διαβασε ο ενας τα μηνυματα του αλλου στο φεισμπουκ και ειναι ακομα μαζι :P Ακομα και να μην παιζεται κατι γκομενικο, το να κραζει καποια με τις φιλες της τον γκομενο της ειναι συνηθισμενο κ δεν νομιζω να αρεσε σε κανεναν. Καλα για τους αντρες δε συζητω. Το τι συζητανε μεταξυ τους. Αυτα νομιζω ισχυουν για το 95% των ζευγαριων.
15-11-2014, 15:36 #15
Καλα ρε Λιλ , η εγω ειμαι απο αλλο πλανητη η εσυ . Γιατι οταν ψαχνει καποιος παντα κατι βρισκει ? δλδ ολοι-ες ειναι ενοχοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου ?
και οντως κραζουν οι φιλες τον ' φιλο' της αλληνης ? αλλο και τουτο !
Εμεις οι αντρες απλα ειμαστε πιο κουτσομποληδες απο τις γυναικες , δεν ξερω τι εννοεις ' τι συζητανε οι αντρες μεταξυ τους ' και δεν ξερω σε τι ειδους αντρες αναφερεσαι .
remedy , το θεωρω αδιανοητο να χειριζεται η συντροφος τους λογ/ μους μου .
Το να κανεις εξυπηρετηση και να σου δωσει ο συζυγος τους κωδικους το θεωρω ΟΚ , αφου στους εδωσε ο ιδιος .
Εννοειται οτι ο ενας μπορει να σηκωνει τιο τηλεφωνο του αλλου , το ψαχουλεμα ειναι καταδικαστεο , δειχνει αναξιοπρεπεια .
Δεν πρεπει να υπαρχουν μυστικα αναμεσα σενα ζευγαρι , πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη , να συμβουλευεται ο εις τον αλλον , να υπαρχει διαλογος για το καθε τι .
Δεν πρεπει να συγχεονται οι ρολοι , ο αντρας θα ειναι ο αντρας , και η γυναικα η γυναικα , αλλα επι ισοις οροις .
Τωρα αν εγω θελω να χειριζομαι τους λογ/μους μου , ειναι επιλογη μου .
Κανεις εκ των δυο δεν πρεπει να κανει κουμαντο . Ετσι νομιζω .Last edited by Macgyver; 15-11-2014 at 15:57.