Results 16 to 18 of 18
-
03-12-2014, 14:40 #16
- In this old house where every door is open
ξερω αρκετες περιπτωσεις φιλεναδων που ειχαν κολλημα με τις κολλητες τους, φιλικο ομως! Αλλα ηταν σε μικρες ηλικιες απο δημοτικο αααιντε τραβηγμενο το πολυ Πανεπιστημιο! και μου εκλεψες την κολλητη, και η κολλητη μου με αγαπαει πιο πολυ, και εμενα μου λεει τα μυστικα, και εγω την ξερω πιο πολυ καιρο και φτου κι απο την αρχη!! χαχαχα τι μου θυμισες!! Οποτε πριν το βαφτισεις ομοφυλοφιλια βεβαιωσου οτι δεν ειναι απλη βλακεια!!
- 21-12-2014, 15:50 #17
Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αλέξανδρε μερικές φορές είσαι απολαυστικός με όσα γράφεις. Λοιπόν, όχι δεν με αφορά η σχέση των δυο γυναικών που αναφέρω στην αρχή. Ούτε έχω προσωπικές αναζητήσεις. Είμαι άνθρωπος που δέχομαι τον έρωτα ως συναίσθημα και δεν με νοιάζει αν το αισθανθώ για γυναίκα ή άνδρα. Μου κάνει εντύπωση όμως ένας άνθρωπος να είναι 30+ και να μην καταλαβαίνει πως αυτό που του συμβαίνει είναι απλά έρωτας. Και να μάχεται να αποδείξει στον εαυτό του πρώτα πως δεν είναι. Δεν αφορά εμένα, μα όταν βλέπω δίπλα μου κάποιον που υποφέρει, θα θελα να τον βοηθήσω. Μα δεν ξέρω πώς. Κάπως έτσι με βοήθησαν και μένα παλιότερα κι εκείνους τους ανθρώπους τους ευχαριστώ ακόμα που μου άνοιξαν τα μάτια. Ζούμε σε μια κοινωνία υποτίθεται προχωρημένη, χωρίς να χουμε ταμπού. Οι ομοφυλόφιλοι είναι αναμέσά μας, στις τηλεοράσεις μας, στις παρέες μας, παντού. Και παρ όλα αυτά διαπιστώνω πως ακόμα υπάρχουν νέοι που αυτό το κοροϊδεύουν ή το αρνούνται (όταν τους συμβαίνει). Και δεν μπορώ να καταλάβω (ίσως επειδή εγώ είμαι αλλιώς) πώς δεν μπορούν να το δεχθούν (αναφέρομαι φυσικά σε ανθρώπους με τέτοιες τάσεις) και πώς είναι η σεξουαλική τους ζωή. Τελικά είναι ή δεν είναι εύκολο να το παραδεχθούν; Κι εντάξει όταν δεν βρίσκεται κάποιος "διαφορετικός" το δρόμο τους, όλα κυλούν αρμονικά. Όταν όμως συναντήσουν κάποιον ψιλιασμένο πώς αντιδρούν; Βλέπω τη γνωστή μου που κρέμεται από τα χείλη της φίλης της, είναι έτοιμη για χάρη της να αλλάξει πόλη για να είναι κοντά της και δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Ναι, μπορεί να καταλαβαίνει και να μην θέλει να μου το πει. Μα συνεχίζει τη ζωή της και κάνει προσπάθειες να κάνει σχέση με άνδρες! Πού μπορεί να βγάλει αυτό αν όχι σε αδιέξοδο;
21-12-2014, 16:16 #18
Όταν όμως συναντήσουν κάποιον ψιλιασμένο πώς αντιδρούν;
https://pbs.twimg.com/profile_images...ed-by-duck.jpg
Πού μπορεί να βγάλει αυτό αν όχι σε αδιέξοδο;
Ζούμε σε μια κοινωνία υποτίθεται προχωρημένη, χωρίς να χουμε ταμπού.