Results 61 to 75 of 114
Thread: Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας
-
12-12-2014, 16:31 #61
κοιτα...
"κακο" δεν ειναι, απλα εδειχνες οτι τραβας ζορι μαζι της και επανερχεσαι ενω εκεινη εμφανως σε παιζει..
οποτε, κατα μια εννοια, μπορεις να το πεις "λαθος", οχι κακο.
το να επανερχεσαι ενω τρως ακυρο, δειχνει οτι εισαι ακομα εκει, ενω υποτιθεται οτι της εξηγηθηκες οτι καταλαβες το δουλεμα κι οτι δεν ενδιαφερεσαι για τετοιες συμπεριφορες. εμ, αν δεν ενδιαφερεσαι, γιατι επανερχεσαι???
ε, αυτη την 'επαναφορα", αυτη το λεει ¨πιεση".
κανεις δεν σου ειπε να το "παιξεις" τιποτε, και ειδικα "ματσο". γιατι οταν το "παιζεις" οτιδηποτε, αλλα δεν εισαι ετσι, δεν σκεφτεσαι πραγματικα ετσι, θα προδωθεις, θα πεσεις σε αντιφασεις και στο τελος θα φανει σαν θεατρο κα θα τα κανεις χειροτερα.
στην περιπτωση σου δλδ, αυτο που εκανες οταν ενω την αδειασες για το παιχνιδακι που σου επαιξε, επανηρθες ΕΣΥ παλι να ζητας εξοδους αντι να απομακρυνθεις και να την αφησεις να κανει εκεινη προταση.
στο δια ταυτα.
ναι, αν δεν της μιλας και της γυρνας την πλατη θα δειξεις πειραγμενος.
για να στο κανω εικονα, η πιο ζαμανφου συμπεριφορα που μπορει να εχεις, ειναι να της φερεσαι σαν να ειναι μια κοπελα που δειχνει να σε γουσταρει, ειναι καλο κοριτσι, αλλα δεν την θελεις με τπτ για να κανεις κατι μαζι της, ειναι πολυ ασχημη και δεν μπορεις. πως θα φεροσουν εκει? ευγενικα, λες καλημερα οταν λεει, χαμογελας συντομα και διεκπεραιωτικα και φροντιζεις να απομακρυνεσαι, να μην δωσεις την εντυπωση οτι μπορει να υπαρξει μια συνεχεια.
μπορεις να το κανεις?
αυτο θα ειναι το καλυτερο.
διοτι αν αρχισεις να πιανεις κουβεντες και μολις σε παιζει να σου τρεχουν τα σαλια και να σου περναν ιδεες για εξοδους, παλι τα ιδια θα γινουν..
- 12-12-2014, 23:42 #62
Έχεις δίκιο. Απλά τα έχω με τον εαυτό μου τωρα γιατι πήγα κσι της μίλησα στο Γυμναστηριο όπως είπα για το αν γουστάρει τελικα κσι μετα μου έστειλε αυτο το μυνημα οτι την πιεσω κσι μαλακιες. Δηλαδή νιώθω μαλακας που την έκανα να φαίνεται σαν θέα και σαν να με κέρδισε( την έκανα να καταλάβει πόσο πολύ την γουστάρω) και έστειλε αυτή πρώτη το μυνημα οτι τελικα δεν θα γίνει κάτι ( έχω πολλά στο κεφάλι μου θέλω χρονο και χώρο κτλ). Τα έχω περισσότερο με τον εαυτό μου που έπεσα τόσο χαμηλά και η καψουρα δεν με άφηνε να το καταλάβω. Αισθάνομαι πραγματικά σαν looser τωρα. Οσο ζεις μαθαίνεις λογικα.
13-12-2014, 00:43 #63
εγω νομιζω οτι το φιλοσοφεις υπερβολικα γιατι απλα δεν εχετε σχεση για να ασχολιθεις τοσο μαζι της με το τι κανει η οχι εγω στη θεση σου θα μουν στο κοσμο μου κ θα ελεγα ας κανει οτι νομιζει @@ αν με θελει θα μου το πει καπια στιγμη.
13-12-2014, 12:08 #64
Καλα ναι αλλα εγω δεν της είπα τι να κάνει. Απλα να βγούμε της είπα και στο τέλος που την έπιασα αυτο την ρώτησα, ποτέ θα την δώ κσι οτι εχει εξαφανιστεί.και μου έλεγε μεσα στο πρόσωπο μου οτι είχε κανονίσει και αύριο και μεθαύριο και δεν εχει ιδέα ποτέ θα εχει χρονο. Το βλέπετε εσείς οτι ήμουν εγω λάθος γιατι θα τρελαθω. 3 εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια , τελικα μετα απο τόσο καιρό και δουλεμα βγήκαμε , φασωθηκαμε και πάλι μετα άρχισε το δουλεμα. Εε δεν έπρεπε να την πιάσω και να της το πω;Για αλλη μια φορα ξαναπαθα το ιδιο πραγμα και δεν μπορω να ξεκωλησσω...
Last edited by giorgos23; 13-12-2014 at 17:49.
13-12-2014, 20:24 #65
Μετα απο 3 μερες που δεν μιλησαμε,τσουπ σημερα ερχετε gym,με προσπερνα μια φορα[δεν της μιλησα],και μετα ερχετε απο πισω μου και μου λεει γελοντας ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ.Αυτη που δεν μου σηκωνε το τηλεφωνο μου λεει αν της μιλαω.Δεν ξερω πως συγκρατηθηκα και δεν της εβρισα.Δεν της μιλησα και τι εκανε αυτη?μετα απο 10 λεπτα ,ερχετε ακριβως διπλα μου να κανει κοιλιακους και καθετε χωρις να μου μιλησει,και φυσικα για να μην δειξω οτι εχω θεμα της ειπα ενα γεια και αν ειναι καλα.Και μου απαντησε οτι τσακωθηκε με την ΦΙΛΗ της[χεστηκα ],οκ της λεω και φευγω.ΕΕΕ η κοπελα δεν εκανε ουτε εναν κοιλιακο στο μηχανημα που εκατσε,απο ολο το γυμναστηριο ξεκουραστηκε εκει[ουτε ενα σετ για το ξεκαρφωμα δεν εκανε],ακριβως διπλα σε εμενα και μετα που την χαιρετησα πηγε σε αλλο οργανο και συνεχισε την γυμναστικη της.Την βαρας ή δεν την βαρας?Ακομα παιζει?Να δω ποσο ακομα θα αντεξω,πως θα την ξεχασω αν με τσιγλαει ετσι,δεν ξερω.
13-12-2014, 20:43 #66
Ειναι σε ηλικια που θα πρεπε να σταζει ολοκληρη απο καυλες και να στιβει τους αντρες σαν τα πορτοκαλια μεχρι να στεγνωσουν,και αντι για αυτο,παιρνει ηδονη απο την προσοχη και μονο ενος τυπου που δεν της αρεσει,ή δεν της πολυαρεσει.Τετοια ξενερωτα ατομα ειναι τα λυπασαι.
Μην κανεις ομως το λαθος να ασχοληθεις αλλο μαζι της,θα εισαι και συ για λυπηση μετα.Αλλαξε τις ωρες που πηγαινεις για ενα διαστημα.
13-12-2014, 20:47 #67
Εγω ενα γεια θα λεω αν την δω μπροστα μου.Τωρα αν χαμουρευεται με ατομα πουθ δεν της αρεσουν ,φαντασου τι προβληματα εχει,εκτος και αν η κοπελα εχει σπουδασει το θεμα Παιχνιδι.
14-12-2014, 02:33 #68
Θέλει να ξέρει ότι αρέσει και την θέλουν, είναι ανώριμη και ανασφαλής. Όμως, παράλληλα,δεν την ενδιαφέρει αν ο άλλος με τον οποίο παίζει θα πληγωθεί, θα αναστατωθεί, θα στεναχωρηθεί. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία της και τα απωθημένα της. Μην της ξαναδώσεις σημασία, όλα αυτά που μας περιέγραψες τα περιγράφει στις φίλες της και κομπάζει και διασκεδάζει.
Και να σου πω και κάτι άλλο: δεν πρόκειται να κάνει τίποτε παραπάνω μαζί σου, ιδιαίτερα αν ξέρει πως την θες. Αν θέλεις να την εκδικηθείς πες της ότι δεν σου κάνει κέφι πλέον και, είμαι σίγουρη, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Άσε που τότε θα λυσσάξει να σε κερδίσει πάλι.
14-12-2014, 14:39 #69
Δεν μου εδειξε παντως οτι επαιζε,δηλαδη καμια σχεση με το πως μιλαει αλλου.Μου εχουν πει οτι το μαλακα το λεει συνεχεια,εμενα δεν με εχει βρισει ουτε μια φορα .Και δεν ειναι οτι στο γυμν μιλαει με πολλους,με 2 ατομα μιλαει[εμενα και ενα παιδι που μενει κοσντα στο στπιτι της το οποιο τον ξερει 1 χρονο ] κανει προπ και φευγει.Τιποτα.Επειδη ρωτησα,μου ειπαν οτι εχει προβλημα με την οικογενεια της αυτη,και δεν ξερω αν φταιει αυτο.Τεσπα οτι και να ειναι,αμα γουσταρει ,ας ερθει αυτη,εγω της εχω δειξει ποσο μαρεσει.
14-12-2014, 15:47 #70
Αν γουσταρε οντως,θα σου χε κατσει ηδη.
14-12-2014, 21:04 #71
Ναι φιλε μου,και για να σου πω την αληθεια ξενερωσα.Αργησα λιγο αλλα τωρα πλεον ειμαι ξενερωμενος.Αρκετες με κοιτανε στο gym ,θα παω σε καποια που τουλαχιστον με σεβεται και οχι σε καποια που παιζει ακομα και μετα απο ολα αυτα.Φιλοξενερωτη την βλεπω εγω,μεχρι κανα φασωματακι και μετα γεια σας.
14-12-2014, 23:33 #72
Νομίζω ότι ήδη έχεις ασχοληθεί πολύ. Το καλό είναι ότι σου είπε κάποια βασικα πράγματα για τον εαυτό της οικογένεια κι ότι δεν νιώθει έτοιμη. Επίσης γι'αυτό που λες πιο πάνω κάποια που μπορεί να της αρέσει να παίζει και να φασωνεται παράλληλα και με άλλους 2 3 δεν σημαίνει ότι δεν είναι παρθένα. Αν της άρεσε να πηγαίνει με τον ένα και τον άλλον μιας και σε πρόσεξε θα σου καθόταν τουλάχιστον και μετά ας έκανε πάλι τα δικα της. Αλλά σου ξαναλέω κάτι φοβάται τώρα τι είναι αυτό; δεν ξέρω ίσως η δέσμευση σε αυτή την περίοδο. Ίσως κάτι περιμένει πχ να μετακομίσει λόγω σπουδών ας πούμε. Το ότι έχει πρόβλημα με το σπίτι της κι αυτό μου λέει ότι φέρεται με τον τρόπο αυτόν γιατί δεν πρέπει να την δίνουν και πολλή σημασία στο σπίτι. Ακόμα είναι μικρή θα έρθει μια μέρα που θα αλλάξει ακόμα βλέπει τον κόσμο σαν παιχνίδια κι όχι μόνο εσένα
14-12-2014, 23:47 #73
Αμα αρχισω σιγα σιγα να της μιλαω και απλα της πεταξω ,σκεφτηκα αυριο το βραδυ να παμε για κανα ποτο,μετα απο ολα αυτα θα ειναι too mutch?Το ξερω οτι εχω παρακαλεσει παρα πολυ ,αλλα βλεπω οτι ακομα μου μιλαει ακομα και μετα απο αυτα ,και απανταει σε ολα τα μυνηματα που τις στελνω.Το λεω γιατι αυτη θα φυγει για Χριστουγεννα και μετα χαθηκε το πουλακι[αν δεν εχει ηδη χαθει].Τα θελει ο κωλος μου ,αλλα αφου εχουμε πεσει τοσο χαμηλα[δεν παει και αλλο],να το δοκιμασω και οτι γινει?:D
15-12-2014, 00:22 #74
Αν φύγει θα ξαναγυρίσει; αν ναι πότε;
15-12-2014, 00:28 #75
Γι'αυτό παίζει γιατί φοβάται ότι το πουλάκι θα πετάξει όταν φύγει και σε κρατάει σε μια απόσταση. Θέλει όμως. Ελπίζω να μην λείψει για πολύ