Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 114
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos23 View Post
    Ναι ρε,απλα αμα μου πει γιατι δεν μου μιλας στο gym ,την βλεπω με καμια μπαρα στο λαιμο:D.Την αλλη φορα πως κρατηθηκα δεν ξερω ακομα,μπραβο μου!!
    http://previews.123rf.com/images/kze...-a-barbell.jpg
    Γιωργο μου σε βλεπω σα φιλο,δεν μπορω να σε δω ως κατι παραπανω

Δεν αντεξα και ρωτησα ενα παιδι στο gym oy της εχει μιλησει.Εε με το που καταλαβε ποια ηταν,μου λεει
    Το πιτσιρικι λες.Αστο μου λεει ,πολυ πονηρο μην το βλεπεις ετσι.Αυτη με το που δει κανα γυμνασμενο ωραιο παιδι πεφτει πανω του,ψαχνει για αυτοεπιβεβαιωση[μαρεσει μου ειπε οτι δεν θα κανει και κατι οσο και να το κυνηγαω γιατι δεν θελει καν μαμησι].Αστη μου λεει τσαμπα ψαχνεις ,μην δινεις σημασια.
    Νανε καλα το παιδι μου ανοιξε τα ματια,τελικα δεν ηταν τοσο ντροπαλο οσο νομιζα[ζω ακομα στα ΠΧ χρονια.]

Junior Member
    Δεν αντεξα και ρωτησα ενα παιδι στο gym oy της εχει μιλησει.Εε με το που καταλαβε ποια ηταν,μου λεει
    Το πιτσιρικι λες.Αστο μου λεει ,πολυ πονηρο μην το βλεπεις ετσι.Αυτη με το που δει κανα γυμνασμενο ωραιο παιδι πεφτει πανω του,ψαχνει για αυτοεπιβεβαιωση[μαρεσει μου ειπε οτι δεν θα κανει και κατι οσο και να το κυνηγαω γιατι δεν θελει καν μαμησι].Αστη μου λεει τσαμπα ψαχνεις ,μην δινεις σημασια.
    Νανε καλα το παιδι μου ανοιξε τα ματια,τελικα δεν ηταν τοσο ντροπαλο οσο νομιζα[ζω ακομα στα ΠΧ χρονια.]
    Νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη εξηγηση. Παιζει με οποιον της αρεσει, κανει κατι αλλα μεχρι εκει. Οποτε αστην γιατι οσο επιμενεις αυτη παλι τα ιδια θα λεει και δ θα βγαζεις ακρη. Στην επιστημη του ψεματος οπως ολες εχει παρει διδακτορικο!

μετα απο μια εβδομαδα μου στελνει στο κιν ,Τι κανεις?Αβυσος,αρχιζω και νομιζω οτι πραγματικα γουσταρει και απλα ηταν μπερδεμενη εκεινη την περιοδο,δεν ξερω τι αλλο να πω.Ας περιμενω οταν γυρισει απο τις διακοπες της και βλεπουμε

καλησπερα και παλι. Και χρονια πολλα.Παιδι μου ειπε οτι η κοπελα τα ειχε για πολυ μικρο χρονικο διαστημα πριν ενα χρονο με ενα παιδι,για πολυ λιγους μηνες και χωρισανε[πριν 8-9 μηνες].Το παιδι για καλη μου τυχη το ηξερε ενα φιλος και τον ρωτησε για εμενα,αυτος ειναι 24[εκεινη τοτε 18] και εκανε σχεση μαζι της αλλα δεν του καθοτανε,μεχρι που για καποιον λογο την χωρισε[μου ειπε οτι δεν περναγε καλα,βγαινανε λιγες φορες ,κρυβονταν].Για κανα μηνα τον παρακαλαγε να γυρισει,εε αυτος οχι απλα δεν γυρισε πισω ,αλλα τα εφτιαξε με αλλη μετα απο ενα μηνα,και στο fb για κανα μηνα[η κοπελα] ανεβαζε φωτο ποσο μαλακες ειναι οι αντρες[κρεμαλες και τετοια].
    Τουλαχιστον ξερω οτι δεν εχω να κανω με καποια που δεν εχει κανε ικατι στην ζωη της,αλλα λογικα με καποια που εχει πληγωθει,που απλα δεν θελει σχεση γιατι αισθανεται οτι θα το ξαναζησει?Δεν εχω ιδεα,αλλα με αυτα που ακουσα ,εχω ηδη απομακρυνθει,αν και αυτη συνεχιζει να στελνει μετα απο ολα αυτα[χρονια πολλα κτλ].Τελικα οντως ερπεπε να ψαξω να δω τι συμβαινει στο παρασκηνιο.Τωρα κατα ποσο πρεπει να ασχοληθω μαζι της,δεν ξερω γιατι πραγματικα ειναι παραξενη κατασταση και δεν ξερω τι ζηταει[ισως δεν ζηταγε σχεση και με το που την πιεσα λιγο ,λακισε].

Senior Member
    Τωρα τι γινεται? τη βλεπεις στο gym?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τωρα τι γινεται? τη βλεπεις στο gym?
    διακοπες ειναι εδω και 1 εβδομαδα[εκτος αθηνων με την οικογενεια της] ,δεν την βλεπω καθολου[φαντασου απο τοτε ποου τσακωθηκαμε την εχω δει 1 φορα και εκεινη την φορα μου ειπε γιατι δεν της μιλαω].Αλλα χρονια πολλα εστειλε κανονικα τουλαχιστον και γενικα απαντασει στα μυνηματα[οποτε τηξς εχω στειλει ,κανονικα στελνει παντα,φυσικα καμια σχεση ,μιλαμε για κανα μυνημα την εβδομαδα].Οταν γυρισει λογικα θα καταλαβω αν αυτα που μου ειπε τα ενοουσε ή οχι.

Εγώ πιστεύω φίλε, πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σε αυτή την περίπτωση. Προς το παρόν άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και βλέπεις αναλόγως τι θα κάνεις. Αν αυτή ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα κάποια στιγμή θα φανεί πιστεύω, αν και η γνώμη μου είναι να την παρατήσεις τώρα που είναι καιρός. Με όλα αυτά που αναφέρθηκαν, καταλαβαίνω πως η κοπέλα θέλει να παίξει μαζί σου όπως και με διάφορους άλλους.

Το μόνο που αποζητά είναι η σημμασία και όταν νιώθει πως την γράφουν και δεν της δίνουν αυτό που θέλει, αντιδρά, γιαυτό και τα "δεν μας μιλας;". Αν όντως θες κάτι να γίνει μεταξύ σας πιαστην και μίλα της στα ίσα. Εξήγησε της ότι το παιχνιδάκι της έχει και ένα όριο και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται συνέχεια ετσι. Πες της ότι την θες και οτι σου αρέσει, ήρεμα πάντα εννοείται και φιλικά, αλλά αν αυτή δεν έχει σκοπό, τότε να το σταματήσει όλο αυτό. Δεν μπορεί την μια να σε γράφει αυτή και να σε ακυρώνει και όταν την γράφεις εσύ να έρχεται να σου παραπονιέται και από πάνω. Αυτό δίχνει μεγάλη ανωριμότητα για μένα και άνθρωπο που δεν ξέρει τι πραγματικά θέλει. Μπορείς να της λές ένα γεια στο γυμναστήριο αφού την βλέπεις αναγκαστικά, έτσι για να μην νομίζει ότι έπαθες και κάτι μαζί της και παίρνει θάρρος, αλλά κομμένα τα πολλά πολλά.

Quote Originally Posted by LeelaT View Post
    Εγώ πιστεύω φίλε, πως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σε αυτή την περίπτωση. Προς το παρόν άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και βλέπεις αναλόγως τι θα κάνεις. Αν αυτή ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα κάποια στιγμή θα φανεί πιστεύω, αν και η γνώμη μου είναι να την παρατήσεις τώρα που είναι καιρός. Με όλα αυτά που αναφέρθηκαν, καταλαβαίνω πως η κοπέλα θέλει να παίξει μαζί σου όπως και με διάφορους άλλους.

Το μόνο που αποζητά είναι η σημμασία και όταν νιώθει πως την γράφουν και δεν της δίνουν αυτό που θέλει, αντιδρά, γιαυτό και τα "δεν μας μιλας;". Αν όντως θες κάτι να γίνει μεταξύ σας πιαστην και μίλα της στα ίσα. Εξήγησε της ότι το παιχνιδάκι της έχει και ένα όριο και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται συνέχεια ετσι. Πες της ότι την θες και οτι σου αρέσει, ήρεμα πάντα εννοείται και φιλικά, αλλά αν αυτή δεν έχει σκοπό, τότε να το σταματήσει όλο αυτό. Δεν μπορεί την μια να σε γράφει αυτή και να σε ακυρώνει και όταν την γράφεις εσύ να έρχεται να σου παραπονιέται και από πάνω. Αυτό δίχνει μεγάλη ανωριμότητα για μένα και άνθρωπο που δεν ξέρει τι πραγματικά θέλει. Μπορείς να της λές ένα γεια στο γυμναστήριο αφού την βλέπεις αναγκαστικά, έτσι για να μην νομίζει ότι έπαθες και κάτι μαζί της και παίρνει θάρρος, αλλά κομμένα τα πολλά πολλά.
    Ναι,δεν θα κανω κατι,εχω να την δω και πολυ καιρο οποτε πλεον την εχω ξεχασει και ειμαι μια χαρουλα.Γενικα οπως ειπαν και οι αλλοι,ημουν καψουρης ,και δεν ειχα καταλαβει ποσο χαμηλα ειχα πεσει για μια κοπελα.Αλλα με τρελαινει που μια κοπελα απλα για να ανεβασει την αυτοεκτιμιση της ,φασωνεται με ενα ατομο το οποιο το βλεπει σχεδον καθε μερα στο gym[δεν νιωθει αβολα η ιδια ,wtf].whatever,χρονια πολλα,νανε καλα το κοριτσι να καυλαντηζει οσο θελει.

Ναι,δεν θα κανω κατι,εχω να την δω και πολυ καιρο οποτε πλεον την εχω ξεχασει και ειμαι μια χαρουλα.
    Τώρα λες πως είσαι καλά γιατί έχει περάσει και αρκετός καιρός να συναντηθείτε. Αν την ξαναδείς καμιά φορά στο γυμναστήριο όμως θα εισαι εντάξει ή πάλι θα νιώθεις άβολα; Το θέμα είναι οταν θα την βλέπεις μπροστά σου να μην σε νοιάζει ότι κι αν κανει. Προσπάθησε λοιπόν οταν την συναντήσεις ξανα στο γυμναστήριο να συμπεριφερθείς φυσιολογικά και ήρεμα πάνω απόλα και μην δίνεις σημμασία σε ότι κανει και ιδίως μην της δίνει θάρρος (αυτό επιδιώκει έτσι κι αλιώς αυτή). Παίξε το χαλαρός λες και δεν εγινε τιποτα και συνεχισε την δουλεια σου και όλα θα είναι μια χαρά...

Τωρα κατα ποσο πρεπει να ασχοληθω μαζι της,δεν ξερω γιατι πραγματικα ειναι παραξενη κατασταση και δεν ξερω τι ζηταει[ισως δεν ζηταγε σχεση και με το που την πιεσα λιγο ,λακισε].
    Μην εισαι θυμα ρε πστη μου.Τι να κανεις με αυτην?

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μην εισαι θυμα ρε πστη μου.Τι να κανεις με αυτην?
    τιποτα δεν θα κανω με αυτη.Απλα δεν ξερω οταν γυρισει αν συνεχισει να με τσιγλαει,εκει θα καταλαβω αν τελικα οντως την εχω ξεχασει.Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα με αφησει και θα συνεχισει να παιζει[ή οτι αλλο ].

τιποτα δεν θα κανω με αυτη.Απλα δεν ξερω οταν γυρισει αν συνεχισει να με τσιγλαει,εκει θα καταλαβω αν τελικα οντως την εχω ξεχασει.Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα με αφησει και θα συνεχισει να παιζει[ή οτι αλλο ].
    Άλλαξε τις ώρες που πας γυμναστήριο. Εφόσον λες πως την έχεις ξεχάσει ήδη, μετά κιόλας από τοσο καιρό που λείπει, τότε θα είναι πιο εύκολο για σένα να συνεχίσεις χωρίς να επηρεάζεσαι. Σίγουρα αυτή όταν θα επιστρέψει πίσω θα σε προκαλεί όλη την ώρα και δεν νομίζω να είναι κάτι που θες αυτό.

Senior Member
    Οταν θα γυρισει μιλα κανονικα και καλεσε την να βγειτε για τελευταια φορα ομως. Αν πει δικαιολογιες παει να πει δε θελει.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Οταν θα γυρισει μιλα κανονικα και καλεσε την να βγειτε για τελευταια φορα ομως. Αν πει δικαιολογιες παει να πει δε θελει.
    mp@,δεν θα το κανω αυτο,εχω ηδη πεσει πολυ χαμηλα,θα με βλεπουν τα παιδια στο gym [που εχουν καταλαβει ολη την φαση]και θα με δουλευουν κιολας.Αμα θελει ας ερθει αυτη να μου πει να βγουμε,αν οχι δεν πειραζει,αυτη χανει:cool::cool:

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast