Results 1 to 15 of 114
Thread: Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας
-
03-12-2014, 01:48 #1
Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας
Νεο μελος εδω και θελω την βοηθεια σας με μια κοπελα καθως εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη .
Γνωρισα μια κοπελα στο gym.Μιλησαμε κανα 2λεπτο και απο εκει και περα μου εγινε στενος κορσες ,πραγματικα οπου πηγαινα ερχονταν[στο gym ολα αυτα].Μου αρεσε αρκετα και την ιδια μερα ακριβως την πηγα σπιτι της με την μηχανη.Την επομενη της ζητησα και το τηλ της το οποιο μου το εδωσε κιολας πανευκολα.Μετα απο καποιες μερες ακριβως μετα το gym περιμενε να τελειωσω το προγραμμα για να παμε να φαμε αμεσως μετα [ο μαλακας δεν εκανα τιποτα].Την επομενη ακριβως της ειπα να βγουμε [οχι μετα απο gym αλλα κανονικα]και μου ειπε οτι δεν μπορουσε γιατι ειχε κανονησει με κατι συμφοιτητες και αν ηθελα να περναγα απο εκει.Δεν απαντησα και μου εστειλε 2-3 μυνηματα οτι Πρεπει να περασω [Μην τολμησεις και δεν περασεις μου ειπε].τελικα πηγα ,ειπια αρκετα αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα μιας και αν και εδινε σημασια μονο σε εμενα ,ηταν με αλλα 5 ατομα .Την επομενη μυνηματακια πως ειμαι κτλ.Δυστηχως μετα την δευτερα αλλος ανρθωπος.Ψηλοαδιαφορη,ενα γεια και πολυ μου ηταν.Τεσπα πηρα την πρωτοβουλια και της ειπα να βγουμε ξανα οι 2 μας.Μου ειπε οκ ,την ιδια μερα μου εστειλε μυνηματα τι κανω[καρδουλες και τετοια],και μετα απο 3 ωρες μου ακυρωσε το ραντεβου.Την επομενη μερα στο γυμναστηριο παλι γλυκια και με φλερταρε,και μου ειπε οτι την επομενη τριτη ,μην κανονισω τιποτα γιατι θα βγουμε και συγνωμη γιατι μου ακυρωσε το ραντεβου.Λιγο πριν φυγουμε μου ειπε αν κανω τιποτα το βραδυ,της απαντησα δεν ξερω και με καλυνυχτησε.1 ωρα μετα της εστειλα οτι αν θελει να βγουμε ,γιατι δεν κανονισα κατι.Μου απαντησε οτι εχει πυρετο και μαλλον δεν θα βγει.3 ωρες αργοτερα την ειδε ενας φιλος να τα πινει με κατι φιλες εξω.Ειπε στο παιδι που την ειδε να μην πει τιποτα[Γιατι αυτη τον ειδε και ξερει οτι ειναι φιλος μου/φυσικα μου τα ειπε φυσικα ολα].Σημερα εγω δεν της ειπα τιποτα,ηρθε κατευθειαν και με χαιρετησε,και μετα ακριβως πηγε στο παιδι που σας ειπα και του μιλησε [το παιδι που σας ειπα ειναι γυμναστης],οπου τον ρωτησε αν τελικα μου ειπε τιποτα και αν οχι να μην μου πει για την ημερα εκεινη που με εκλασε και βγηκε με τις φιλες της.
Μπορει καποιος να μου πει τι θελει απο εμενα.Το κανει επιτηδες για να την κυνηγαω?Πως μπορω να το παιξω?Μεχρι στιγμης το παιζω αδιαφορος ,αλλα μεχρι ποτε?Γουσταρει τελικα?Παιζει?Το παιζει δυσκολη και με θελει να την κυνηγησω ,τι?Αμα δεν γουσταρει τελικα και αφου δεν την ενοχλησα καθολου μετα την ακυρωση,τι την ενδιαφερει αν το εμαθα τελικα οτι βγηκε ή οχι.Και εκει που παω να την ξεχασω ,μπαμ την βλεπω μπροστα μουθ αρχιζει τις γλυκες και αντε παλι τα ιδια.Δεν εχω θεμα να της μιλησω [δεν ντροπομαι],απλα δεν θελω να με δει οτι μου αρεισει τοσο πολυ γιατι παιζει να με ψησει ακομα παραπανω.Τα φωτα σας γυναικες του φορουμ γιατι θα τρελαθω.
- 03-12-2014, 01:55 #2
Καλησπερα φιλε μου,Ορισμενες γυναικες το κανουν αυτο μια κρυο μια ζεστη γιατι θεωρουν οτι ετσι κρατανε ζωντανο το ενδιαφερον επισης φοβουνται μην θεωρηθουν ευκολες η δεδομενες επιπλεον,Ειμαι γυναικα ομως φυσικα μπορω να σου πω ορισμενα πραγματα παροτι δεν μπορω να μπω στο μυαλο της συγκεκριμενης να δω τι θελει επακριβως απο εσενα απλα εδωπερα κανω μια υποθεση,Πες της οτι σου αρεσει εφοσον δεν ντρεπεσαι ομως μην δειξεις οτι σου αρεσει σε ακραιο βαθμο μεχρι να σιγουρευτεις οτι κ αυτη σε θελει αρκετα,Καλη τυχη!
03-12-2014, 02:08 #3
Το γνωριζω οτι το κανουν αυτο,απλα σε τετοιο βαθμο δεν μου εχει ξαναγινει,και το θεμα ειναι οτι τον στοχο της τον πετυχε[την εχω καψουρευτει].Να το παιξω αδιαφορος ή να της το πω κατευθειαν?Πως γινετε να πιστευει οτι ο ιδιος μου ο φιλος δεν μου εχει πει για την μερα που την ειδε?Δεν ντροπομαι απλα δεν θελω να φανω σαν λιγουρης και δεν θελω να δει οτι με πειραξε που με ακυρωσε τοτε.Εχει κανει τοσα πραγματα που μεχρι και ατομα απο το gym την εχουν δει και μου λενε βουρ στον πατσα [ολοι λενε οτι με γουσταρει ,χωρις να τους εχω πει τιποτα],αλλα καθε φορα που παω να την βγαλω εξω ακυρωνει.
03-12-2014, 02:09 #4
Προτεινε ξανα να βγειτε οι 2 σας μια βολτα κ αν δεχτει μετα θα κανεις τα δικα σου. Αμα σου πει δικαιολογιες σημαινει οτι δεν ξερει τι θελει. Κανε ομως μια προσπαθεια, μη τ αφηνεις το θεμα κ σε συβουλευω αμα σου πει σουξου μουξου μην νευριασεις. Δεν ξερεις τι γινεται στο μελλον, ενω αμα νευριασεις την κλεινεις την πορτα οριστικα. Ξερεις αν εχει σχεση ή μηπως ειναι κολημενη?
03-12-2014, 02:11 #5
δεν εχει σχεση αν και μιλαει με εναν τυπο ακομα αρκετα.Αυτη νομιζει οτι δεν ξερω για την μερα που με δουλεψε,να της το πω?Να κανω οτι δεντο ξερω?
03-12-2014, 02:16 #6
Κοιταξε μπορει οντως εκεινη την ημερα να ηταν κ ζαμπουνεμενη αλλα παρολαυτα να βγηκε. Μη το παιρνεις στανταρ οτι εγινε κανενα εγκλημα. Αλλωστε δεν εισαι και πατερας της, πχ μπορει να ηθελε να βγει μ αυτες καλυτερα. Μη λες τιποτα εσυ, αλλωστε ουτε η ιδια θα σου πει κατι γι κεινη τη βραδυα. Προτεινε της αυριο στο gym να βγειτε το βραδυ.
03-12-2014, 02:16 #7
Σου ειπα την αποψη μου προτεινω να της δειξεις καθαρα το ενδιαφερον σου ομως οχι υπερβολες γιατι δεν γνωριζεις αν αυτο βγει σε καλο η οχι,τωρα εαν σου δειξει κ αυτη ειλικρινες ενδιαφερον το επομενο καιρο κ οσο προχωραει η γνωριμια της δειχνεις περισσοτερα
03-12-2014, 02:20 #8
Τα φωτα σας γυναικες του φορουμ λεει!! χαχχαχα !
Λοιπον μελος
πρωτον ενδιεφερεται (προφανως και την ενδιαφερεις για να μην θελει να μαθεις οτι σου ειπε ψεματα και βγηκε με τις φιλες τιςτοτε και σου κανει και ναζακια και ολα τα σχετικα).
δευτερον, μπορει να συμπεριφερεται ετσι διοτι ειναι αναμεσα σε 2 αντρες και δεν ξερει ποιον να διαλεξει
τριτον μπορει να ειναι στα χωρισματα με τον πρωην της να θελει να κανει κατι με αλλον, αλλα να ειναι ακομη διχασμενη μεταξυ πρωην και νυν
τεταρτον δεν ισχυουν αυτα και απλως γουσταρει να παιζει με τους αντρες και να τους διαχειριζεται οπως θελει αυτη (οποτε θελω σου μιλαω, οποτε θελω σε γραφω, κανω και τα ναζακια μου για να σε κρατησω κοντα μου και εσυ τρεχε απο πισω μου).. εχω μια φιλη που ειναι ακριβως ετσι!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
03-12-2014, 02:23 #9
να σου πω αυτο το μου εδωσε το τηλ πανευκολα καπως με ξινισε λιγο τα σοβαρα πραγματα δεν αρχιζουν πανευκολα το συμπερασμα ολου αυτου ειναι οτι ισως θα μπορουσατε να κανετε σεξ (οπως θα λεγε ο κερασης) αλλα κ παλι εγω δε νομιζω να αλαζε κατι κ μ αυτο απλα θα σε ειδε ετσι γυμνασμενο κ θα ηθελε σε καπιον να κολησει.
03-12-2014, 02:24 #10
03-12-2014, 03:14 #11
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
03-12-2014, 03:15 #12
03-12-2014, 03:38 #13
Λογικα θέλει μόνο να παίξει και να σε κάνει να τρέχεις πίσω της απλά για να το παίζει θεά στις φίλες της και μάλλον η κοπέλα είναι κάτω από 20. Κι εγώ έτσι έκανα όταν με πλησίαζαν όταν ήμουν πιο μικρή 13-16 με τα αγόρια το έπαιζα κακομαθημενη για να μου ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν έτοιμη όμως για σχέση γι'αυτό κι οπότε μου έδιναν σημασία τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να με φιλήσει κάποιος. Ρώτα την αν φοβάται κάτι και κάνει αυτα τα πράγματα. Το πιο πιθανό είναι ότι της άρεσες όμως πίσω από το να δείχνει σαν κακομαθημενη ίσως κρύβεται κάποιος φόβος. Αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να την κάνεις να σε εμπιστευτεί κι έχεις υπομονή καλώς αλλιώς ας την είναι ανώριμη
03-12-2014, 05:35 #14
εγώ πάλι θα διαφωνήσω με όλους τους προλαλλήσαντες... καταρχάς λύση μου την απορία τι δεν έκανες???
με το κινητό δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το θέμα ώστε να μην στο δώσει εύκολα.. το κινητό της σου έδωσε... ούτε όρκους αιώνιας πίστης, ούτε καμιά υπόσχεση τρελή, ούτε το παρελθόν της με λεπτομέρειες...
γιατί θεωρείται πως το παίζει δύσκολη και όχι πως είναι σοβαρή και δεν κάνει ξεπέτες δεν μπορώ να καταλάβω... υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν σοβαρές σχέσεις γιατί έτσι θέλουν και έτσι νιώθουν άνετα.. και σοβαρές σχέσεις κάνεις με ανθρώπους που γνωρίζεις.. και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον απ' ότι με το πως φερεται στις παρέες... το ότι θέλησε να σε γνωρίσει στον κύκλο της εγώ το βλέπω πολυ θετικό.. αυτό σημαίνει πως νιώθει καλά με εσένα.. εκεί θα μπορούσες να πας με κάποιον γνωστό σου για να μην νιώθεις μόνος...όσο για το ραντεβού που ακύρωσε μετά το μήνυμα με τις καρδούλες, αν είστε πάνω από 16, μπορεί να το έκανε για να σου πει "φιλαράκο τα σάλια αλλού, εδώ δεν θα πηδήξεις επειδή θα μου πεις πως μ' αγαπάς"... αυτό που μου ξύνισε μόνο είναι το "μην το πεις" αυτό δείχνει ανωριμότητα και ανευθυνότητα, και μέχρι εκείνη την στιγμή η κοπέλα μου είχε φανεί το αντίθετο και πολυ ενδιαφέρουσα μάλιστα... πάντως η αλήθεια είναι πως αν έχεις τις μαύρες σου ή πονοκέφαλο με τις κολλητές σου βγαίνεις, με αυτόν που σου αρέσει από το γυμναστήριο εκείνη την μέρα δεν βγαίνεις...
εγώ την κοπελιά την βλέπω πολυ σοβαρή και θεωρώ πως της αρέσεις, αλλά είναι από τις κοπέλες που δεν θα παίξεις μαζί τους γιατί ούτε κι αυτή παίζει... αυτό βλέπω.. και να είσαι σοβαρός και ειληκρινής μαζί της..
καλή τύχη
03-12-2014, 10:47 #15
Τι να πω. Εγω τουλάχιστον της έχω πει να βγούμε , πως γίνεται να παίζω. Της έχω δείξει οτι ενδιαφερομαι δηλαδή. Το θεμα ειναι πως το χειρίζονται τώρα. Το παίζω αδιάφορος η κάποια στιγμή που θα είμαστε μόνοι της μιλάω; Το θεμα ειναι οτι αν ανοιχτώ πολύ και μου πει καμία μαλακια θα ειναι αισθάνομαι μετα άσχημα μιας και την βλέπω σχεδόν κάθε μέρα.επισης το μυνημα με τις καρδουλες το έστειλε εκείνη και όχι εγω. Οπως επίσης και φιλάκια κτλ.
Last edited by giorgos23; 03-12-2014 at 11:37.