Results 106 to 114 of 114
Thread: Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας
-
16-01-2015, 02:44 #106
Καλησπερα μετα απο καιρο.Οσοι ειπαν οτι ηταν αναμεσα σε 2 ειχαν δικιο[+1 rep:D]
Το αλλο παιδι που μιλαει στο gym ηταν αποθυμενο της,εμενα με γουσταρε[για αυτο και εστελνε ενα καρο μυνηματα ,φασωθηκε κτλ κτλ]αλλα με ειχε καβατζα.Για αυτο οταν την μιλησα τι θα παιξει μεταξυ μας λακισε,καθως πλκεον καταλαβε οτι εγω γουσταρα κατι παραπανω και αν προχωραγε κατι μαζι μου θα της χαλαγα τα παντα με τον αλλο.Με ειχε δεδομενο,και οτι αν δεν γινει κατι με τον αλλον θα κανει κατι μαζι μου.Για αυτο ηθελε διακριτηκοτητα στο gym,για να μην την δει ο αλλος να μιλαει μαζι μου περισσοτερο,και για αυτο με εβαλε στην ακρη οταν την μιλησα στο gym [γιατι σου λεει θα μου μιλησει οταν ειναι και ο αλλος μπροστα].Τον κυνηγαει ενα 2μηνο τωρα η κοπελα.Τουλαχιστον ειμαι κομπλε γιατι την επιασα και της μιλησα μεσα στο gym,γιατι αν της μιλαγα εκτος θα μου ελεγε οτι απλα δεν εχει χρονο και θα κανονισουμε μετα τις διακοπες της και εγω θα εβραζα.
.Τεσπα τουλαχιστον τωρα ξερω και νιωθω καλυτερα.Ευχαριστω για τις συμβλουλες.
- 20-01-2015, 00:39 #107
Επεστρεψε και δεν μιλησαμε,εγω την απεφευγα σε ολο το gym,ουτε εκεινη ηρθε να μου πει κατι αν και εβλεπα να πηγαινει παντα σε διαδρομους που κανω εγω προπονηση.Την αποφευγω παιδια ή να ειμαι τυπικος?Αν θελησει κατι δεν θα ερθει να μου το πει?Δεν νομιζω να πρεπει να ξανακανω κινηση εγω,ετσι δεν ειναι?
20-01-2015, 13:56 #108
οτι θελεις να την κανεις.
εφοσον ξερεις πλεον το παρασκηνιο (μη που πεις πως δεν σου τα 'πα ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ), δικο σου θεμα αν θα επιμεινεις, αν θα ταλαιπωρηθεις κι αλλο, αν μπορεις να γυρισεις την πλατη η προτιμας να το εξαντλησεις και να εξαντληθεις.
20-01-2015, 17:20 #109
Μετά από αυτά εγώ προσωπικά θα την απέφευγα...
Είμαι γυναίκα, και συμφωνώ ότι από τη στιγμή που σου έχει δώσει το τηλέφωνο και ήταν υποτίθεται ελεύθερη θα έπρεπε να είχατε βγει οι 2 σας και όχι να βρίσκει δικαιολογίες ή να σε καλεί μόνο με τις φίλες της κλπ. κλπ. (Το να δίνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιον που σου ζήτησε να πάτε για καφέ π.χ. και σου αρέσει δεν είναι κακό ή πο&τανιά πια - σιγά). Αν ενδιαφερόταν σοβαρά νομίζω ότι θα είχε συμπεριφερθεί λίγο πιο σταθερά (εγώ έτσι το βλέπω). Προφανώς δεν ήξερε τι ήθελε ή είχε ανασφάλειες και ήθελε να τις καλύψεις εσύ. Δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό...
21-01-2015, 17:29 #110
να σου πω κατι,εγω απλα νομιζα οτι εκανε παιχνιδακια στην αρχη για να δειξει οτι δεν ειναι ευκολη.Το θεμα ειναι οτι αφου βγηκαμε και φασωθηκαμε [μπροστα σε φιλους δικους μου,και σε φιλες της],μετα δεν εξαφανιστηκε,με πηρε τηλ ,εστελνε 10 μυνηματα ,οποτε την επαιρνα το σηκωνε,αλλα δεν εβγαινε εξω μαζι μου,ουτε μιση ωριτσα[ετσι για να μιλησουμε,μια βολτα].Ολα αυτα και το ενδιαφερον που εβλεπα οτι μου εδειχνε[μου μιλαγε για οικογενειακα θεματα και με εμπιστευονταν] ,ελεγα οτι κατι αλλο παιζει,και οταν την ρωτησα με εβαλε στην ακρη.Μετα εμαθα οτι επαιζε και με αλλον,και για αυτο ολη αυτη η συμπεριφορα της[Ειχε αποθυμενο].Αν το ηξερα θα το ειχα χειρηστει διαφορετικα το ολο θεμα.Αποτι φαινετε με τον αλλον δεν εκανε κατι,αλλα πλεον δεν μιλαμε ,ουτε τηλ ουτε τιποτα.Τωρα που γυρισε στο gym δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω κατι.Ισως να της πω ενα γεια ,τουλαχιστον να δει οτι δεν κραταω κακιες ,και αν θελει κατι να με πλησιασει αυτη.
22-01-2015, 17:20 #111
κοίτα, αν εσύ θέλεις να της μιλάς είναι απόφαση δική σου...
Απλώς όλο αυτό το "παίζει για να μην την περάσω για εύκολη" εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ...Το να βγεις ραντεβού με κάποιον δεν σημαίνει κι ότι θα του "κάτσεις" στο πρώτο λεπτό...sorry δηλαδή...ούτε θεωρώ φυσιολογικά -από κάποια ηλικία και μετά- τον άλλον να τον κουράζεις 6 μήνες "σε θέλω - δεν σε θέλω". Anyway...Μπορείς κι εσύ να της μιλάς φιλικά και όπου πάει...
22-01-2015, 18:24 #112
Κοιτα ,Εμενα δεν με νοιαζει αν θα την εχω φιλη και θα μιλαω στο gym,εγω θελω να κανω κατι μαζι της,φιλους εχω τα φιλαρακια μου.Οτι παιζει παιχνιδια το ξερω ,αλλα δεν ειναι η πρωτη που το κανει.Το θεμα ειναι οτι φασωθηκε ,και μετα δεν εξαφανιστηκε,εστελνε non stop Μυνηματα και τηλεφωνα,αλλα δεν εβγαινε και συνεχιζε τα παιχνιδια[βγηκε με την φιλη της ενω ειχαμε πει να κανουμε κατι μαζι κτλ].Μηπως το οτι την ρωτησα γιατι εχει τετοιο τροπο το ειδε σαν ανακριση και ξενερωσε?Και αφου μου ειπε μετα οτι θελει χρονο και δεν ειναι σε φαση και νιωθει πιεση,για ποιον λογο ηρθε μετα απο 3 μερες gym και ενω δεν της μιλησα,ηρθε και με ρωταει γιατι δεν της μιλαω?Αφου ηξερε οτι την γουσταρω καργα,την εκτιμηση την πηρε απο εμενα,γιατι συνεχισε?
Κανονικα μονο που το συζηταω μετα απο ολα αυτα που μου εχει κανει ειναι τραγικο και το γνωριζω,αλλα επειδη πραγματικα μαρεσει πολυ,λεω να της πω ενα γεια απλο[τυχαια στο gym να την προσπερασω και να της πω ενα γεια],να καταλαβει οτι μιλαω και δεν ειμαι νευριασμενος με κατι,ωστε αν θελει κατι μετα αυτη να ερθει να μου το δειξει.Φυσικα και δεν θα επιχειρησω αλλη εξοδο μαζι της,απλα ενα γεια και αν θελει ας μου δωσει αυτη το πρασινο φως.Γενικα ειμαι ανθρωπος που αν εχω εστω και 5% πιθανοτητες για κατι[και νομιζω οτι κατι εκανα λαθος],θελω να το τερματησω,γιατι μετα θα σκεφτομαι Γιατι δεν το εκανα.Δεν θα της πω να βγουμε,απλα ενα γεια θα της πω να δει οτι της μιλαω και θα καταλαβω τις επομενες μερες αν θελει κατι.Δεν ελπιζω για πολλα ,αλλα επειδη με καιει θα το κανω .
22-01-2015, 21:57 #113
Ίσως όντως να θέλει χρόνο...
Μίλα της χαλαρά τότε και άσε να δεις. Πάρέ τηλ. απλώς να δεις τι κάνει.
Μην υποθέτεις πράγματα και μην κάνεις σενάρια, γιατί θα είναι χειρότερο για σένα.
22-01-2015, 23:07 #114
Μπα ,οχι και τηλ μετα απο τοσο καιρο,πρωτα κανα γεια απο κοντα[μιας και θα την βλεπω]και αν δω φως στο τουνελ ισως στειλω κανα μυνημα αλλα οχι και τηλ.Αυτη ζητησε χρονο,ξερει οτι την γουσταρω ,νομιζω οτι ειναι καιρος να κανει και αυτη κατι[αν και δεν πολυελπιζω πλεον]