Results 31 to 42 of 42
Thread: Τα λάθη κι η αντιμετώπιση τους
-
04-12-2014, 18:33 #31
Και συγγνώμη Γιώργο αν αντέδρασα λίγο έντονα αλλά με πονάει πολύ που δεν μιλάμε όπως ήδη είπα αλλά επίσης τρελαίνομαι στην ιδέα να τον σκέφτομαι με άλλη...αυτό κι αν πονάει... :(
Άσχετα αν όταν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα ξέρω πως θέλω την ευτυχία του αλλά και πάλι δεν θέλω να σκέφτομαι λεπτομέρειες που με πληγώνουν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 04-12-2014, 19:42 #32
αντιδρας λογικα!οπως ολοιμας!!κι εγω ετσι εχω νιωσει!κι καθε αλλος!!!η καθε αλλη !ειναι λογικο οταν δυο ανθρωποι σπανε την καρδια τους!σαν γινει δυο κοματια!κι συνηθως ο ενας πονα !πιο πολυ κι πιο εντονα! αρα δεν αξιζει να νιωθεις τοσο ασχημα!!να φοβασαι δλδη οτι σου εχει συμβει κατι τραγικο κι σπανιο!!αδικα νιωθεις ετσι. βεβαια ισως ειναι ο πρωτος σου μεγαλος ερωτας !οπου τωτες ειναι φυσικο να αντιδρας ετσι!
Λαχταρας τον ανθρωποσου!!σου λυπει ο ερωτας σου,,αλλα κατι ξεχνας ¨) σορρυ αλλα δεν ειναι απολυτο το να λες θες να ειναι καλα κι ας ειναι μακρια! εχεις ακομα μεσασου λιγο νοσταλγια ,εχεις την ζηλια !σορρυ αλλα ειναι λογικο!!απλα δεν ταιριαζει το να θες να ειναι υγειης κι χαρουμενος απο την μια κι απο την αλλη να μην θες να εχει αλλην!!αν θες να ειναι χαρουμενος τοτες θα πρεπει να χερεσαι σαν θα ειναι ερωτευμενος με μια αλλη κοπελια!!
ξερω οτι τα παραπανω που σου λεω ειναι λογια μαχαιρια στην καρδουλασου!!το ξερω πολυ καλα διοτις το χω νιωσει κι εγω κι ολοι μας!!ομως ο μονος τροπος να σου περασει ειναι αυτος!!προσωπικα αυτο κανω παντα κι μου περνα!!δλδη!!! ,, να λες οτι θες να ειναι παντα καλα κι μες στην χαρα!!αρα??θα ειναι καλα κι μες στην χαρα σε καποια αλλη αγγαλια!! ετσι ειναι η ζωη!!δεν γυρνα ο χρονος πισω!! κι ισως για αυτο ειναι τοσο ομορφο συναισθημα ο ερωτας!! διοτι μετατρεπει δυο αισθηματα σε ενα συναισθημα!!κι σε ταυτοχρονες στιγμες!!αλλα δεν κρατα πολυ κι συνηθως φευγει οχι ταυτοχρονα!!
04-12-2014, 19:58 #33
Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα γιατί μου είναι οδυνηρό να το σκέφτομαι και δεν θέλω πάλι να πλαντάξω στο κλάμα, μου έφτασε το χθεσινό...
Ένα πράγμα θα πω μόνο σχετικά: ας είναι με άλλη κι ας είναι ευτυχισμένος αφού δεν μπόρεσα να τον κάνω εγώ (αν και μ' αυτά που ζητάει, δύσκολο το κόβω) απλά εγώ δεν θέλω να ξέρω γιατί δεν αντέχω!Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-12-2014, 02:13 #34
Κύκνε εφόσον δεν είστε πια μαζί προσπάθησε να κάνεις κάτι για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Δηλαδή να κάνεις πράματα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς έτσι ώστε σιγά σιγά να μπεις σε ένα νέο κύκλο για τη ζωή σου που πίστεψε με θα είναι καλύτερος. Πάντα μετανιώνουμε για διάφορα θέματα που συνέβησαν παλιά και αναλογιζόμαστε τι κάναμε λάθος. Προχωράς μπροστά στη ζωή σου, δεν κάθεσαι να στενοχωριέσαι με αυτό τον τρόπο. Με καταλαβαίνεις? Το ότι δεν είστε πια μαζί σου φαίνεται άσχημο τώρα καθώς δεν μιλάτε καν αλλά αποδέξου την κατάσταση και κυρίως ρώτα τον εαυτό σου εάν πραγματικά θα ήθελες να 'μίλαγες' μαζί του όσο έχει 'σχέση'? Νομίζω θα σε έκανε να αισθάνεσαι άσχημα.. Επειδή είπες ότι πιστεύεις στην βοήθεια του θεού και γενικά στην θρησκεία, μπορώ να σου πω ότι εάν ήταν γραφτό να είστε μαζί θα ήσασταν. Κάτι σημαίνει αυτό. Μπορεί να μην ταιριάζατε όσο εσύ νομίζεις ή κάτι να μην πήγαινε στο μέλλον καλά σε αυτή τη σχέση και έτσι η μοίρα σου απέτρεψε κάτι ακόμη χειρότερο. Προσπαθώ να σε κάνω να δεις τα πράματα από άλλη οπτική γωνία.
ΥΓ-1 Αν αυτός που θες, δεν σε θέλει ή δεν θέλει η 'ζωή' σου να είστε μαζί, τότε δεν αξίζει για σένα.
ΥΓ-2 Αν έχω παραλείψει κάποια λεπτομέρεια στην ιστορία σου, πες μου :)
ΥΓ-3 Να ξέρεις ότι πολλούς από τους προβληματισμούς σου μετά από σχέσεις και γενικά τέτοιες καταστάσεις, τις έχουν πολλοί. Αν σε παρηγορεί και εγώ είχα περάσει στενοχώριες επειδή δεν μπορούσα να έχω μια κοπέλα που ήθελα και απλά το άφησα και δεν με νοιάζει καν πλέον!
05-12-2014, 08:32 #35
Ναι, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...και δεν παρέλειψες κάτι απλά ίσως να πρέπει να επικεντρωθούμε στο ότι τα λάθη αυτά μου έχουν γίνει κατά κάποιο τρόπο εμμονή και δεν μπορώ να προχωρήσω...πρέπει με κάποιο τρόπο να πάψω να τα σκέφτομαι...λέω να πάω μια επίσκεψη και στον ψυχίατρο μήπως μου χρειάζεται κάποια αλλαγή στα φάρμακα, δεν ξέρω...θα το σκεφτώ...
Όσο για την πιθανότητα να μην ταιριάζαμε, ξέρω ότι δεν ταιριάζαμε στις σεξουαλικές επιθυμίες γιατί εκείνος ήθελε κι άλλα πράγματα που όμως εγώ αυτά δεν μπορούσα να τα κάνω όσο κι αν τον αγαπούσα γιατί με τρόμαζαν...κι ευτυχώς όπως αποδείχτηκε που δεν τα έκανα...
Τέλος, νομίζω πως έχει σημασία ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν κι αυτό με έχει κάνει να μην τα πηγαίνω πολύ καλά με το σεξ και μ' εκείνον έκανα κατά κάποιο τρόπο υπέρβαση μιας κι ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση...όμως τώρα που βλέπω τα πράγματα από απόσταση καταλαβαίνω ότι ήθελα τα πράγματα να μείνουν πιο αθώα απλά ίσως να μην το καταλάβαινα τότε...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-12-2014, 18:52 #36
05-12-2014, 21:25 #37
06-12-2014, 03:05 #38
06-12-2014, 17:03 #39
Δεν πιστεύω ότι φταις εσυ. Τα έκανες γιατί είχες χαμηλή αυτοπεποίθηση. Κι αν αυτός ενδιαφερόταν πραγματικά δεν θα ένιωθες ότι πρέπει να το κάνεις. Ούτε και θα έβρισκε δικαιολογία να φύγει. Μου έχει συμβεί όμως εχω καταλήξει στο ότι αν ακολουθούμε πιστά σαν σκυλάκι τον άλλον θα μας βάλει στην άκρη κι επιπλέον δεν ξέρεις πως σκέφτονται οι άντρες; είσαι παρθένα; δεν αξίζεις δεν είσαι παρθένα; πάλι δεν αξίζεις και πολλά αλλά. Ούτε αυτοί ξέρουν πότε να εκτιμήσουν μια κοπέλα γι'αυτό τριγυρνάνε όλες ξεβράκωτες και τουλάχιστον το ευχαριστιούνται ακόμα κι αν ξέρουν πως ούτως η άλλως επειδή είναι έτσι θα πάρουν δρόμο και καλά κάνουν για μένα. Σπάνια υπάρχουν άντρες που κοιτάνε και λίγο την ψυχή σου. Μην δίνεις σημασία αυτός δεν αξίζει όχι εσυ. Δεν ήταν στην κατάλληλη φάση να σε δει σοβαρά. Πες γιατί δεν είχε λεφτά, γιατί δεν είχε δουλειά, γιατί δεν είχε μυαλά. Ερχόταν σε έβλεπε που δεν μπορούσες να πεις όχι κι έκανε την δουλειά του και δεν εκτιμούσε όμως έπεσε σε λάθος άτομο τελικά. Άλλη του χρειαζόταν πολύ χειρότερη. Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να σε εκτιμήσουν γι'αυτό που είσαι. Αν θέλεις ξεκαθάρισε του έστω σε μύνημα πως ένιωσες για να φύγει από μέσα σου.
06-12-2014, 17:31 #40
Κοίτα, δεν είναι ακριβώς έτσι...είμαι πικραμένη αλλά θέλω να είμαι και δίκαιη όσο μπορώ...έκανε πολλά για μένα με την έννοια ότι ποτέ δεν με πίεσε για κάτι κυρίως επειδή ήμουν φοβισμένη λόγω του παρελθόντος κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ και δεν ξέρω αν θα το έκανε κανείς άλλος...απλά θα ήθελα να μην μου ζητούσε μερικά πράγματα γνωρίζοντας ότι εγώ δεν θέλω πολλά πολλά...το ότι τα δεχόμουν όμως είναι καθαρά δική μου ευθύνη, το θέμα είναι πως συνεχίζω να ζω μ' αυτή μου την επιλογή χωρίς να με πληγώνει και να με εμποδίζει να προχωρήσω...πάλι καλά που έχω και την ψυχολόγο μου και με ηρεμεί λίγο στις συνεδρίες μας, για παράδειγμα από χθες είμαι λίγο πιο ήρεμη αλλά όχι λιγότερο θλιμμένη...της μίλησα γι' ακόμα μια φορά για την τάση μου να αυτοτραυματίζομαι κι ίσως να βοήθησε κι αυτό...πραγματικά όποτε βλέπω αιχμηρό αντικείμενο κάνω αγώνα για να μην το χρησιμοποιήσω πάνω μου ως επί το πλείστον...
Τί εννοείς ότι του χρειαζόταν κάποια πολύ χειρότερη; Γιατί; Κι αυτό σημαίνει ότι εγώ είμαι καλή;
Του έστειλα πριν καιρό ένα μήνυμα που του έλεγα κάποια πράγματα που ήθελα να βγάλω από μέσα μου και μου έκανε εν μέρει καλό αλλά δεν μου παίρνει την πίκρα...μακάρι είτε να μπορούσα να αλλάξω όσα έγιναν είτε να μπορούσα να τα διαγράψω από τη μνήμη μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-12-2014, 21:04 #41
Πιστεύω ότι είσαι καλή. Δεν θα έπρεπε να νιώθεις άσχημα για ότι δέχτηκες ότι έγινε έγινε. Ήθελες ας πούμε να τα δώσεις στον άνθρωπο που ένιωσες πράγματα γι'αυτόν. Δηλαδή θα προτιμούσες να τα δώσεις σε κάποιον που δεν θα σου φερόταν τόσο καλά όσο αυτός; ξέρω ο πόνος δεν περνάει επειδή θα εξηγήσεις στον άλλον κάτι αλλά τουλάχιστον έκανες αυτή την κίνηση. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι ότι μπορεί να έδωσες κάποια πράγματα και να το θεώρησες θυσία αυτό όμως εκείνος δεν έμεινε μαζί σου παρ'όλα αυτα και νιώθεις πρόδωμένη. Κι ότι δεν θα βρεις άλλον καλύτερο από αυτόν. Μην αισθάνεσαι άσχημα όσο δύσκολο κι αν ακούγεται μην μένεις στην κατάσταση αυτή. Κοίτα κάποιον άλλον θα αισθανθείς λίγο καλύτερα. Μιλά και με την ψυχολόγο σου
07-12-2014, 09:25 #42
Ακριβώς έτσι αισθάνομαι, απογοητευμένη που δεν έμεινε μαζί μου παρ' όλη την προσπάθεια μου να τον κάνω να με αγαπήσει, παρ' όλα όσα του έδωσα με την καρδιά μου και τώρα όχι μόνο δεν είμαστε μαζί αλλά είμαστε και μαλωμένοι... :( Αυτό με πληγώνει πολύ...πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσο το συζητάω μαζί σας αυτό το θέμα ξαλαφρώνω λίγο κι αυτό έστω είναι κάτι, δεν νιώθω το βάρος των προηγούμενων ημερών αλλά λίγο ανακουφισμένη...
Θα προσπαθήσω να βγω από το τέλμα με τη βοήθεια σας και τη βοήθεια της ψυχολόγου μου...
Α, επίσης μου κάνει καλό που πιστεύεις πως είμαι καλή γιατί κάποια πράγματα που έχει πει εκείνος μου έριξαν αρκετά την αυτοπεποίθηση...κι άντε μετά ξαναβρες την...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...