Results 16 to 30 of 42
Thread: Τα λάθη κι η αντιμετώπιση τους
-
04-12-2014, 01:25 #16
Κύκνε το να σου πούμε να μην στενοχωριέσαι νομίζω ότι δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Δεν γίνεται με ένα μαγικό ραβδάκι να σε κάνουμε καλά.
Το θέμα είναι εσύ να έχεις καταλάβει μέσα σου τι λάθη έκανες και να μην τα ξανακάνεις στο μέλλον. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Από αυτά μαθαίνεις και γίνεσαι όλο και πιο σωστό σαν άτομο. Χωρίς αυτά δεν θα ξέραμε τι ακριβώς κάνουμε και θα ήμασταν στην κοσμάρα μας.
- 04-12-2014, 05:14 #17
Μην γινεις σκληρη με τον εαυτο σου.. αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος απο ολα.. οτι εγινε εγινε. δεν μπορεις να γυρισεις πισω τον χρονο! οποτε δεν εχει νοημα ολη αυτη η μομφη.. εστιασε στο παρον και κοιτα να βελτιωσεις αυτο με τις πραξεις σου! και ασε το παρελθον και τα λαθη του. δεν εχει νοημα.. αυτα εχουν ηδη γινει και δεν αλλαζουν! το θεμα ειναι το παρον! και μην ξεχναμε το βασικο : τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους!!
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
04-12-2014, 08:55 #18
04-12-2014, 08:58 #19
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 09:05 #20
Όχι εντάξει, δεν αυτοτραυματίστηκα χθες αν εννοείς αυτό με το "μην γίνεις σκληρή με τον εαυτό σου"...αυτό εννοούσες;
Πάντως θα ήθελα πολύ να γυρίσω πίσω το χρόνο και να τ' αλλάξω όλα αυτά...πάρα πολύ, μου κάνουν κακό ψυχολογικά ακόμα και στην καθημερινότητα μου όποτε μου έρχονται στο μυαλό και μου έρχονται συχνά...ίσως και λόγω της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής...και νιώθω ότι το παρελθόν μ' επηρεάζει και στο παρόν και δεν μ' αφήνει να προχωρήσω μπροστά, τί μπορώ να κάνω γι΄αυτό; Καμιά ιδέα;
Τέλος, όσον αφορά το "τα λάθη είναι για τους ανθρώπους" εγώ γενικά είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου σε βαθμό που κάποτε είχα αναρωτηθεί αν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη...κακώς βέβαια είμαι έτσι, το καταλαβαίνω αλλά δεν ξέρω πως να το αλλάξω αν έχεις καμιά ιδέα και γι΄αυτό ευπρόσδεκτη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 10:00 #21
Ποτε δεν κοιταμε πισω ( μονο για να μαθουμε απο ταλαθη μας ) . Μονον μπροστα .
04-12-2014, 12:20 #22
κύκνε, πόσα χρόνια πριν έγιναν αυτά που περιγράφεις?
04-12-2014, 12:45 #23
:o Μιλάμε για 5-6 χρόνια πριν Remedy...στο τέλος της σχέσης μου αναφέρομαι γιατί ακόμα και μετά το πέρας αυτής υπήρξε κάποια επικοινωνία για κάποιο διάστημα αλλά όχι πια δυστυχώς κι αυτό μερικές φορές με αγχώνει (όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να του έχει συμβεί κάτι κακό) και με πληγώνει γιατί μου λείπει...
Ξέρω ότι είναι πολύς καιρός αλλά όπως είπα όσον αφορά τα λάθη είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου, αφού όταν τα σκέφτομαι μερικές φορές μου έρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που λέει ο λόγος...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 13:41 #24
ναι, ειναι πολυς ο καιρος.
κι αυτο που μας κανει να κολλαμε τοσο πολυ σε τοσο παλια θεματα, νομιζω ειναι το οτι δεν προχωραμε παρακατω. και μετα γινεται φαυλος κυκλος.
δεν ξερω γιατι σε ενοχλησε τοσο η "παραχωρηση" αυτη που νοιωθεις οτι εκανες.
καταλαβαινω οτι εκ των υστερων συνειδητοποιησες οτι δεν το ηθελες κατα βαθος. ΟΚ.
ΟΚ και μετα πας παρακατω. την επομενη φορα, προχωρας μονο σε οτι θελεις εσυ.
τι σχεση εχεις με την εκκλησια και τα διδαγματα του κατηχητικου? θεωρεις οτι μια γυναικα ειναι καλο να παντρευεται τον πρωτο ανδρα που "γνωριζει" η να παντρευεται παρθενα? ειναι και θρησκευτικου τυπου η ενοχληση σου?
04-12-2014, 15:15 #25
Αααα και ξεχασα να σε ρωτησω.. Αυτους τους 'στίχους' που εχεις γραψει απο κατω "Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι..." τους εφτιαξες εσυ? Ειναι απλα πανεμορφοι, το λιγοτερο που μπορω να πω και με 'αγγιξε' απο την πρωτη στιγμη που το ειδα! :)
04-12-2014, 15:18 #26
Με ενόχλησε γιατί τώρα πια δε μιλιόμαστε, είμαστε μαλωμένοι και νιώθω ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό μετά από όσα περάσαμε μαζί, δεν μπορώ να το δεχτώ ότι δεν θα μαθαίνω τα νέα του κι ότι δεν θα έχουμε πια καμιά επαφή...εγώ αλλιώς το φανταζόμουνα, με πληγώνει να είμαστε μαλωμένοι λες κι είμαστε εχθροί...συν την ανησυχία που έχω μην του συμβεί κάτι κακό, θέλω κατά διαστήματα να μαθαίνω πως είναι καλά...
Επίσης, ναι, είναι και θρησκευτικού τύπου η ενόχληση μου...πιστεύω στο Θεό και με βάση το Ευαγγέλιο οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία κι εγώ την έκανα...
Ξέρω ότι θα ακούγεται παράξενο τη σημερινή εποχή αλλά έτσι νιώθω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 15:35 #27
Να 'σαι καλά :) Αν και δεν τους έφτιαξα εγώ, χαίρομαι που κάτι που μου αρέσει αγγίζει και κάποιον άλλον...
Είναι από την ταινία "Η θάλασσα μέσα μου" που άγγιξε εμένα πάρα πολύ...ορίστε το trailer που αναφέρεται κι αυτή η φράση:
https://www.youtube.com/watch?v=PxXb_YZ-CQIΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 15:50 #28
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Με τον καιρό θα τα ξεχάσεις όλα.:rolleyes:
04-12-2014, 16:32 #29
ολοι μας εχουμε την δικημας αποψη κι φιλοσοφια για την ζωη! μπορει να διαφωνω με την δικησου αλλα την σεβομαι απολυτα κι μητε θα την κρινω! Αυτο ομως που θαρρω πως ειναι αδικο θα το πω! κι αυτο νομιζω οτι ειναι για τον ανθρωπο που εισουν μαζιτου! εχεις σκεφτει οτι μπορει να εχει βρει μια νεα κοπελα?να ειναι ξανα ερωτευμενος? σορρυ αν σε πικρενω ,αλλα αν ειναι ετσι πως θα κρατα επικοινωνια μαζισου?για μπες στη θεση της κοπελας? δεν γινετε να εχουμε σχεση κι να τα λεμε κι με την προιγουμενα κοπελαπου ειμασταν μαζι! θα ειναι αδικο κι πολυ πικρο για την κοπελια που ειναι τωρα μαζιτου!
ειναι ασχημα τα συναισθηματα που ο χωρισμος τα κανει μοναχα αισθηματα!!το ξερω κι με εχει πικρανει κι εμενα οπως σχεδον ολους μας!αλλα η ζωη δεν παυει εκει,,παντα υπαρχει μια νεα αγαπη !!μια νεα καρδια να μπορει να δεχτει την δικημας αγαπη κι τον δικο μας ερωτα!!
04-12-2014, 17:53 #30
Κι η δική μου πίκρα που είναι στιγμές που με κάνει να μην θέλω πια να ζήσω; Δεν αντέχω έτσι...στο κάτω κάτω μια απλή επικοινωνία θα είχαμε να μαθαίνω αν είναι καλά, γιατί να πικραθεί η πιθανή τωρινή κοπέλα του; Άσε γιατί δεν αντέχω να το σκέφτομαι ότι είναι με άλλη, θέλω να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν θέλω να τον σκέφτομαι με άλλη γυναίκα, μου κάνει κακό!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...