εξοργιστικό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

εξοργιστικό

https://www.youtube.com/watch?v=WNbcS4lRNNo

είναι τελείως άσχετο με το φόρουμ αλλά είναι σοκαριστικό...
    πιθανώς να το έχετε δει...
    όχι πως δεν το ξέραμε πως γίνονται αυτά.. αλλά κατά λάθος το έδειξαν και οι ειδήσεις.. και αν το σχολίασαν και πως δεν έχω ιδέα μιας και δεν βλέπω τηλεόραση..
    και πόση που έβλεπαν ειδήσεις κατάλαβαν τι είδαν

Senior Member
    Δεν ειμαι σιγουρος , αλλα εαν εβλεπες μια μολοτοφ στο δρομο και ησουν αστυνομικος δεν θα επρεπε να την μαζεψεις?

Επισης , εαν καποιος ειχε μολοτοφ επανω του δεν θα επρεπε να τις κουβαλαει καπου?

Δεν σημαινει τιποτα το βιντεο κατα τη γνωμη μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Με το ιδιο σκεπτικο μπορεις να δειξεις εναν αστυνομικο να πυροβολαει σε 4 δευτερολεπτα βιντεο και να πεις " Αστυνομικος ανοιγει πυρ προς διαδηλωτες" ή " Αστυνομικος πυροβολαει σε δημοσιο χωρο" ή οτι του κατεβει του καθενος στο κεφαλι που δεν ειναι πολυ χοντρο ωστε να διαψευδεται ευκολα σαν ειδηση. Ελα ομως που ο αστυνομικος κανει σκοποβολη σε στοχους.

Εαν εχουν απτες αποδειξεις το καναλι οτι εγινε κατι τετοιο , τοτε ας τις προβαλλουν ... αλλιως ας κρατησουν την αναπνοη τους για ... παντα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το ωραιο ειναι οτι δεν θα επρεπε καν να γινεται συζητηση πανω σε αυτο το γεγονος , τετοια ειναι η δυναμη των Media.

Φυσικα εαν αποδεικνυοταν οτι καναν κατι τετοιο αστυνομικοι θα ηταν "ειδησαρα" , αλλα τωρα ειναι απλως κατι χωρις νοημα. Αν εχει κρυμμενα χαρτια το "Mega" στα χερια του δεν ξερω... γιατι παραειναι ηλιθια αλλιως η καταγγελια με τον τροπο που εγινε.

Banned
    πραγματι δε βγαζεις ακρη για το τι εγινε... απο 10 δευτερολεπτα βιντεο.

Senior Member
    Τωρα δεν ειδα και εγω τηλεοραση , αλλα να υποθεσω οτι δεν εκανε καταγγελια το καναλι , απλως υπονοησε με την δυναμη της καμερας ... οτι παιχτηκε κατι "στημενο" απο την αστυνομια?

Ή απλως ειναι η δυναμη του νετ που το εκανε ειδηση?

Ειναι ενδιαφερον μονο σαν κοινωνιολογικη προσεγγιση ισως. Ενα βιντεο , μια ευφανταστη ιστορια και αρκετη βαβουρα γυρω απο αυτη , χωρις πιστευω να υπαρχει τροπος να ελεγξεις την "επιτυχια" αυτη (ευτυχως) σαν ενα χαοτικο μοντελο.

Senior Member
    Για να αλλαξω λιγο το θεμα προς αλλη κατευθυνση , υπαρχει καποιο μοτιβο πιστευω πισω απο την επιτυχια μερικες φορες της δημοτικοτητας μιας ειδησεις. Τεινω να πιστευω πλεον οτι η "συνωμοσιολογια" αγγιζει μεγαλο συνολο της ανθρωποτητας, ειδικα οταν ισως υπαρχουν καποια ψηγματα αληθειας ή οταν χωρις αποδειξεις λες κατι που θα μπορουσε να συμβαινει.

Μπορεις να πεις οτι το ταδε εμβολιο πχ. φτιαχτηκε για ευγονικους λογους και να μειωθει ο πληθυσμος της γης με ξαφνικους θανατους , μπορεις να πεις οτι μας ψεκαζουν , μπορεις να πεις οτι ο ανθρωπος δεν πατησε στην σεληνη και χιλια δυο χωρις ιδιαιτερα απτες αποδειξεις ή κατασκευασμενες αποδειξεις που κανεις δεν μπορει να ελεγξει οτι ειναι κατασκευασμενες , απλα και ησυχα με λογικο ή καλυτερα λογικοφανη τροπο.

Μερικες δεν στεκουν με "τιποτα" , αλλα εαν πας να αντιταξεις επιχειρηματα απτα , απλως ειναι σαν να χτυπας σε ενα τοιχος ....

Ας παρουμε το απλο γεγονος οτι μας ψεκαζουν. Ποιους ψεκαζουν , ολη την Ελλαδα , ολη την ανθρωποτητα? Μπορει να διανοηθει καποιος ποσο "τραγελαφικο" ειναι αυτο? Οταν με μια αναλυση του αερα μπορεις να βρεις ολα τα συστατικα στοιχεια του?

Απλως δλδ φτιαχνουν ενα υγρο σε εκατομυρια εκατομυριων γαλονια και το ριχνουν με αεροπλανα , το οποιο παρεπιπτοντως ειναι μη ανιχνευσιμο και ολοι οι πιλοτοι κρατουν σιγη ιχθυος και ολοι οι εμπλεκομενοι γενικα σαν το μεγαλυτερο μυστικο της ανθρωποτητας , μην πουμε για περιβαλλοντικες αλλαγες που θα επεφερε κατι τετοιο. Τεσπα και ομως μεταξυ μισοαστειου ... μισοσοβαρου το ακους απο πολυ κοσμο.

Φυσικα υπαρχει και το ανθρωπινο πεισμα στην μεση .... αφου ειπα κατι τετοιο , δεν υπαρχει περιπτωση να μου αποδειξεις εσυ οτι κανω λαθος ακομα και εαν μου φερεις ολη την λογικη και ολα τα επιχειρηματα του κοσμου. Ποσους εχετε δει να αλλαζουν γνωμη μετα απο παραθεση επιχειρηματων?

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι μιας και δεν έχουμε πρόσβαση σε όλο το video,δεν μπορούμε να πούμε ότι," κατά 100% συμβαίνει αυτό"η"κατά 100% συμβαίνει αυτό"...
    Και μιας και οι "αναρχικοί"(όπως ονομάζουν των εαυτό τους) σκάνε εδώ και καίνε fiat και citroen,αλλα προς θεού,ποτε κολωνάκι,άσχετα που η απόσταση είναι ένας δρόμος((και μπορεί να πετύχεις και καμια lexus...(το πάω πιο γαλλική επανάσταση,άσχετα που πάλι στημένο γεγονός ήταν)),και μιας και,το 2008 ο ιδιοκτήτητης του πλαισίου ήταν έξω από το κατάστημα του και μίλαγε με τους ιδιους "αναρχικούς" που μερικά λεπτά μετά το έκαιγαν,και μιας και ο τύπος εισέπραξε την ασφάλεια και την κρατική επιχορήγηση για της ζημιες των "αναρχικών",και μιας και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι σημαίνει αναρχία και την έχουν μπερδέψει με των χουλιγκανισμό,και μιας και δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία πουθενά παγκόσμιος(οποτε η ελλάδα,δεν αποτελεί εξαίρεση),και μιας και οι "πολιτισμένοι" ζούμε σε ολιγαρχικά φιλελεύθερα καθεστώτα και έχουμε την εντύπωση ότι ξέρω εγώ τι,και μιας και οι πεινασμένοι ονειρεύονται να ζήσουν σε ολιγαρχικά φιλελεύθερα καθεστώτα μπας και,κλπ,κλπ,κλπ...
    Κανεις δεν ξέρει τίποτα,και όλοι ξέρουν τα πάντα.
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πραγματι δε βγαζεις ακρη για το τι εγινε... απο 10 δευτερολεπτα βιντεο.
    ναι αυτο ακριβως
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Εγω το ειδα κ περα απο τα γνωστα επεισοδεια στο κεντρο της αθηνας δεν παρατηρησα κατι