Results 1 to 15 of 46
Thread: Προβλήματα με κοπέλα
-
15-12-2014, 10:50 #1
Προβλήματα με κοπέλα
Εδώ και σχεδόν μισό χρόνο έχω έρθει σε επαφή με ένα παλιό "αίσθημα" από τον καιρό μου στο λύκειο.Λέω "αίσθημα" γιατί δεν έφτασε ποτέ σε σχέση ή κάτι παρεμφερές λόγω κάποιον άτυχων συμβάντων.Τη συγκεκριμένη κοπέλα είχα να τη δω και να μιλήσουμε τουλάχιστον 4 χρόνια. Ξαναβρεθήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου μετά από δικιά της πρωτοβουλία. Γρήγορα μου έδειξε πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον προς εμένα,κάτι που με χαροποίησε αφάνταστα καθώς δεν κατάφερα ποτέ να σβήσω τα αισθήματά μου για εκείνη και μετά από τόσο καιρό βλέπω ότι ακόμα με "καίει".Εδώ όμως ξεκινούν τα προβλήματα.Βλέπετε η εν λόγω κοπέλα ενώ με πλησίασε βρισκόταν ακόμα σε μία σχέση,το θέμα είναι πως δεν ήταν καλά σε αυτή,ο σύντροφος της δεν της φέρεται καλά και την απατάει.Κάτι που με έβαλε σε σκέψεις και με στεναχωρεί γιατί μου φαινόταν ότι απλά με ήθελε για να πάρει την εκδίκησή της.Από την άλλη μου έλεγε συνέχεια πως επειδή είμαι καλό παιδί δε θέλει να με πληγώσει.Όντας άνθρωπος που δεν κρύβει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του,την αντιμετώπισα ευθέως και της είπα για τα συναισθήματα μου και τις ανησυχίες μου.Πιστεύω το εκτίμησε διότι συνέχισε να με πλησιάζει με αυτό τον τρόπο αλλά όχι πια καθαρά σεξουαλικό,άρχισε να μου ανοίγετε σιγά σιγά,πράγμα πολύ καλό διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα λόγω της δύσκολης ζωής (άσχημες σχέσεις,με κεφαλαίο Α και περιπέτειες με ναρκωτικά) οπότε άρχισα να πιστεύω ότι μπορώ να τη βοηθήσω να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση και να σταθώ στο πλευρό της ως ένας άνθρωπος που θα τη στηρίξει.Αλλά πριν από δύο μήνες ενώ όλα πήγαιναν καλά και μου έδειχνε το πόσο εκτιμάει τη βοήθεια μου και το ενδιαφέρον μου,ξαφνικά μου είπε ότι δε μπορεί να το συνεχίσει αυτό.Δεν πιστεύω πως έχασε το ενδιαφέρον της για εμένα ούτε ότι βαρέθηκε να "παίζει" μαζί μου,κυρίως γιατί την προηγούμενη μέρα μιλάγαμε κανονικά περισσότερο σαν δύο άνθρωποι που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο,όχι απλά φίλοι οι άνθρωποι με απλά σεξουαλικές σχέσεις.Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν υπήρξαν ποτέ διότι ήμουν ξεκάθαρος πως δε νιώθω άνετα να κάνω κάτι μαζί της όσο έχει σχέση και ότι τη βλέπω σαν κοπέλα όχι σαν το επόμενο πήδημα.Κάτι που πιστεύω ότι την αφόπλισε κάπως διότι μάλλον δεν είχε και πολλούς ανθρώπους να της φέρονται με αυτό τον τρόπο.Ούτε καν από τον κολλητό της.Πριν από ένα μήνα που προσπάθησε να με ξεκόψει μαθαίνω ότι υπάρχει κάποιο θέμα στη ζωή της,ξεκίνησε κάποια θεραπεία για ένα δερματικό πρόβλημα που έχει και τα χάπια την επηρεάζουν ψυχολογικά.Το πρόβλημα δεν είναι όμως αυτό,έγινε απόμακροι στους φίλους της και την οικογένεια της.Οπότε την πλησίασα με το σκεπτικό να τη βοηθήσω.Ένα μήνα τώρα προσπαθώ να της δείξω πως δεν είναι μόνη όπως πιστεύει,αλλά οι άνθρωποι γύρω της συνεχίζουν να με δείχνουν λάθος παρ'όλες τις προσπάθειές μου.Έχω αισθήματα για αυτή την κοπέλα,το παραδέχομαι ξανά και ξανά δεν έχω θέμα με αυτό.Δε τη πλησίασα με σκοπό να εκμεταλλευτώ το πρόβλημά της ώστε να την κάνω δικιά μου,προσπαθώ ειλικρινά να τη βοηθήσω και ας μην ανταποκριθεί ποτέ στα αισθήματά μου.Με πονάει φυσικά το ότι δεν είμαστε μαζί,αλλά πάνω από όλα θέλω να είναι εκείνη καλά και ας μην είναι μαζί μου ποτέ.Οπότε έχω βρεθεί σε αδιέξοδο και θέλω τη γνώμη σας.Προσπαθώ να είμαι κοντά της,να της δείχνω πως ενδιαφέρομαι για τα θέματά της και προσπαθώ να την ακούω όσο περισσότερο μπορώ και να της δίνω το χώρο της ώστε να μη νιώθει πιεσμένη(αν και μερικές φορές γίνομαι επιθετικός στις προσπάθειές μου και μάλλον αυτές τις φορές την εκνευρίζω),θέλω να δει πως έχει τουλάχιστον εμένα να τη βοηθήσει σε ότι και να συμβεί.Κάτι που πιστεύω έχει καταλάβει διότι ήρθε κατευθείαν σε εμένα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον κολλητό της (και καλό μου φίλο) πράμα περίεργο γιατί ποτέ δεν ήταν τόσο ευθύς με τα θέματα της,έπρεπε πάντα να ψαρεύω και να δω τι θα θέλει μου πει.Όμως είμαι μόνο 21 και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να κάνω κάτι.Για αυτό έρχομαι σε αυτό το Forum για να δω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα και ίσως να μου δώσετε μια πιο εξωτερική και αντικειμενική άποψη που αδυνατώ να δω.Συγγνώμη για το ολόκληρο βιβλίο που έγραψα αλλά δεν είναι απλή υπόθεση.
- 15-12-2014, 10:58 #2
Φυγε μακρια,ή ριξε κανενα π** τουλαχιστον ρε ανθρωπε.Τι καθεσαι και κανεις τοσο καιρο.
15-12-2014, 11:09 #3
Μα δεν είναι αυτός ο σκοπός μου ρε φίλε.Δεν θέλω να της ρίξω απλά ένα π****ο,αν ήθελα αυτό θα το είχα κάνει προ πολλού.
15-12-2014, 12:13 #4
Κακως δεν ειναι γιατι τελικα δεν κερδιζεις τιποτα απ'ολο αυτο.
Στο τελος,θα σου πεταξει κανενα ''εισαι πολυ καλο παιδι,σε βλεπω μονο φιλικα κλπ'' και θα παει να κατσει σε κανενα αλλο,ή θα επιστρεψει οριστικα στο γκομενο.
Η υπερβολικη καλοσυνη δεν εκτιμαται,ειδικα απο ατομα που εχουν μπλεξει με μαλακες,οπως αυτη.Θα το δει σαν αδυναμια.
Το οτι καθεται με τον αλλο τοσο καιρο,σημαινει οτι κατα βαθος της αρεσει να της φερονται ασχημα.
15-12-2014, 12:24 #5
Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν υπάρχει ελπίδα να τη βοηθήσω?Δεν υπάρχει τρόπος να της δείξω ότι μπορεί και καλύτερα από αυτό?Δεν είναι κακιά κοπέλα,σχίζεται όλη μέρα να βοηθάει τους φίλους της όσο μα****ς και να είναι.
15-12-2014, 12:30 #6
Αμα την εβλεπες μονο φιλικα,και ηθελες να τη βοηθησεις σαν ανθρωπο,δε θα ειχα αντιρρηση,αλλα εσυ εισαι ερωτευμενος μαζι της.
Δε σου χτυπαει ασχημα να καθεσαι να τη βοηθας και να ασχολεισαι μαζι της,και αυτη να πηγαινει μετα να το κανει μαζι του και οχι μαζι σου?Και ας της φερεται τοσο ασχημα.
Στο τελος ουτε θα αλλαξει,ουτε θα σε εκτιμησει,τουλαχιστον με τον τροπο που θες.Θα σου πει ενα ''εισαι καλο παιδι'' και αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Ειναι κριμα να χαραμιζεις τοσο ενδιαφερον σε εναν ανθρωπο που δε θα το εκτιμησει.
Δεν της εχεις πει ποτε να τον χωρισει για να ειστε μαζι?Αυτο θα ηταν ενα πρωτο βημα.
15-12-2014, 12:56 #7
Πιστεύεις πραγματικά πως είμαι σε θέση να της πω κάτι τέτοιο?Το έχω κάνει με τον τρόπο μου της έχω δείξει πόσο καλύτερα θα της φερθώ και πώς την βλέπω.Ναι,δε τη βλέπω φιλικά το είπα εξαρχής αυτό και φυσικά με πονάει,αφάνταστα μάλιστα.Αλλά δεν είναι το θέμα αν μου κάθεται ή όχι αυτό είναι δευτερεύον σημασίας στο μυαλό μου.
15-12-2014, 13:39 #8
Γιατι να μην της το πεις?Ο αλλος που ειναι μαζι της,καλυτερος ειναι?
Αλλά δεν είναι το θέμα αν μου κάθεται ή όχι αυτό είναι δευτερεύον σημασίας στο μυαλό μου.
Ποσο θα το ανεχτεις αυτο?
15-12-2014, 13:47 #9
Θεωρω πολυ καλο οτι θες να τη βοηθησεις κ να της σταθεις περα απ το ερωτικο. Οτι ο αλλος την κερατωνει κ παιζει με αλλες ειναι σιγουρο? Που το ξερεις? Αμα μπορεις να βρεις καποιες αποδειξεις να της δειξεις.
15-12-2014, 13:47 #10
Μέχρι να κουραστώ υποθέτω.Αλλά και πάλι και να θέλω να κάνω κάτι τέτοιο τώρα είναι ασταθής λόγω των φαρμάκων δεν είναι η κατάλληλη στιγμή,νομίζω τουλάχιστον.
15-12-2014, 13:50 #11
Το ξέρει και η ίδια έχει και το θράσος να της το λέει και ο ίδιος.
15-12-2014, 14:08 #12
Λοιπον κοιταξε αυτο ειχε συμβει κ σε μια φιλη μου οταν της ειχανε πεσει διαφορα μαζεμενα κ επαθε κατι σαν καταθλιψη. Κλειστηκε σπιτι κ απομακρυνθηκε απ ολους, φιλους συγγενεις κολητους κλπ. Κ μενα στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα στην πορεια την καταλαβα, μη την παρεξηγεις κ οσο μπορεις να της σταθεις ακομα κ να σε αποπαρει καποιες φορες. Με τον φιλο που εγινε καποια παρεξηγηση τι ακριβως συνεβη?
15-12-2014, 14:16 #13
Αυτό ακριβώς συνέβη και εδώ κλείνετε.Μιλάει τουλάχιστον μαζί μου μερικές φορές για ότι την ενοχλεί.Όσο για τον φίλο.Με τις βλακείες που έκανε ο κολλητός της,της έδειξε λίγο πολύ πως απλά θέλει να την ρίξει στο κρεβάτι.Κάτι που την απογοήτευσε πολύ.Δε μου κακοφαίνεται,ξέρω ότι περνάει δύσκολα και το σέβομαι και βοηθάω όσο καλύτερα μπορώ.Ευτυχώς για εμένα έχω και μικρότερες αδερφές οπότε ξέρω κάπως να συμπεριφέρομαι σε κοπέλες καλύτερα.
15-12-2014, 14:19 #14
Ξερεις τι γινεται?Αυτη πρεπει να ναι ανασφαλης και αδυναμος χαρακτηρας.Συχνα αυτα τα ατομα,θελουν διπλα τους δυναμικους χαρακτηρες,ακομα και αν ειναι ρεμαλια,ενω οσους ειναι εξισου αδυναμοι με αυτους τους αποφευγουν.Επισης,επειδη δεν εχουν αυτοεκτιμηση,οποιος τους φερεται καλα,δεν τους πολυσεβονται.
Για αυτο και με σενα υπαρχει ο κινδυνος να σε θεωρησει αδυναμο αν συνεχισεις ετσι,και τελικα δε θα μπορεσει να σε δει ερωτικα,ενω ο γκομενος της της προσφερει ασφαλεια τουλαχιστον.Ενω αμα δειξεις μια στοιχειωδη πυγμη και τη διεκδικησεις ανοιχτα,θα σε δει με καλυτερο ματι.Ή μπορει λογω αδυναμιας να ειναι αναποφασιστη,μεχρι να βρεθει καποιος,οπως εσυ,και να την τραβηξει απο αυτη τη σχεση.
Οχι πως θεωρω οτι εχει μελλον αυτη η υποθεση,γιατι η κοπελα εχει παρα πολλα θεματα,αλλα απο το να μεινεις στο friendzone ειναι καλυτερο να πας για κατι παραπανω τουλαχιστον.Σκεψου μετα απο ολα αυτα να μπλεξει με αλλον ας πουμε.
15-12-2014, 14:24 #15
Αυτό είναι που δε θέλω.Το ότι έχει προβλήματα είναι εμφανές αν την γνωρίσεις και σε ανασφάλεια και αυτοεκτίμηση.Και με εμένα να μην κάνει κάτι θα το αντέξω,να την ξαναδώ με τέτοιο ρεμάλι δε θέλω.Το ότι θα το παλέψω και για εμένα,ναι σίγουρα.Αλλά το κυριότερο είναι να της δώσω να καταλάβει πως αξίζει περισσότερα.Γιατί το αξίζει.Έξυπνη είναι,ευγενική με τον τρόπο της είναι και πάντα έτοιμη να στηρίξει τους πάντες.Αλλά για εκείνη δεν κάνει τίποτα να φτιάξει τη ζωή της,νιώθει ότι βρίσκεται σε λαβύρινθο χωρίς έξοδο.