δυσμορφοβια?το χουμε πολλοι?εγω γιατι τόσο? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    σπουδάζεις?δουλεύεις?έχεις κάποια χόμπι?κάνεις ταξίδια? κάνεις πράγματα άλλα που να απασχολούν το μυαλό σου δημιουργικά?

Senior Member
    καποιο μελος ΤΙΝΑ ξερει για ψυχολογο δωρεαν αλλα δε ξερω πως να επικοινωνησω μαζι της.το κανετε εσει που ξερετε?please!!!!!!!!!

Senior Member
    το καλοκαιρι 3 μηνες δουλεψα security και τωρα παλι ειμαι σε δημοσιο ιεκ τελειωνω τον ιουνη σπουδαζω αισθητικη.το δεκεμβρη θελω να παω γυμναστηριο αλλα χρηματα 0!!παντως ειμαι πολυ περηφανη για τον ευατο μου magda_ps για ολα αυτα που εκανα και κανω και δεν ειμαι στο αιγινητειο νοσηλευομενη.ειμαι εξω και βασανιζομαι μαζι!!

Senior Member
    στείλε μου e-mail. Στο έγραψα παραπάνω

Senior Member
    Αγωνίζεσαι πάντως. Που σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις!

Senior Member
    Afrula πρέπει να το πάρεις απόφαση οτι δεν θα αρέσεις σε όλους !

Δεν έχει σημασία αυτό ! Καμία μας δεν αρέσει σε όλους !

Μηπως το οτι σπουδάζεις αισθητική σε έχει επιρρεάσει ?

Η εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω ! Απο τη στιγμή που αρέσεις σε κάποιους και μπορείς να βρεις αγόρι, μην ασχολείσαι με τα κακόβουλα σχόλια κάποιον ηλιθίων !

Γυναίκες που δεν πιστευουν στον εαυτό τους, ακόμη και όμορφες να είναι , δεν έχουν πολλές κατακτήσεις ! Αντίθετα , γυναίκες που ξέρουν να αναδεικνύουν τον εαυτό τους, μόνο κερδίζουν !

Εγω είχα πολλά κομπλεξ μέχρι να ανακαλύψω οτι αρέσω σε αρκετούς ! Μονη μου χαντάκωνα τον εαυτό μου !

Senior Member
    ΝΑΙ μακαρι Πρωτα ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    το ξερα οτι θα με ρωτουσατε για την αισθητικη.οχι δε νομιζω γιατι ειναι κατι που αγαπαω.ακουω ομως τα αλλα κοριτσια οτι ειναι ομορφα αλλα για μενα δεν εχει πει κανεις τιποτα οτι ειμαι μια χαρα μονο.αλλο μπερδεμα αυτο.τα κοριτσια δε μου δινουν σημασια και πιστευω βλακωδως το οτι με βλεπουν ασχημη.

Senior Member
    Εισαι σε ένα χώρο που εχει ως αξία την ομορφιά !

Δεν είναι όμως αυτή η μοναδική αξία !

Senior Member
    Έστω ότι είσαι άσχημη!
    Φαντάσου ότι είσαι η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου, η πιο παραμορφομένη.
    Φαντάσου ότι είσαι ένα κορίτσι που κανείς δεν του δίνει σημασία παρά μόνο για το σχολιάσει αρνητικά.
    Φαντάσου ότι η κατάσταση σου δεν αλλάζει, θα είσαι πάντα για τους άλλους άσχημη.Όπως και τόσα άτομα που έτυχε να γεννηθούν άσχημα ή παραμορφωμένα.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα?Τι νομίζεις ότι τόσα άτομα που \"έτυχε\" να γεννηθούν στην μορφή τους άσχημα και αποκρουστικά κάνουν?Παραιτούνται?

Δεν ξέρω...σκέψου το

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο αν ειναι ομορφη ή ασχημη...το προβλημα πιστευω ειναι συναισθηματικης φυσεως...στενοχωριεται χωρις να μπορει να εξηγηθει βασει λογικης απο που πηγαζει αυτη η στενοχωρια...αν και της εχει δωσει ενα ονομα...δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος...και φυσικα μπορει να κανω λαθος.
    Εχω περασει αντιστοιχο προβλημα οχι σαν \"ομορφος-ασχημος\" αλλα σαν κατι αλλο...ουσιαστικα το ιδιο μαλλον....δεν χωραει λογικη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Παραιτούνται?
    Ποτε ολα διορθωνονται...μην ανυσηχεις afrula:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 3 of 3 FirstFirst 123