Results 16 to 29 of 29
Thread: αντικαταθλιπτικά και βία
-
07-12-2014, 20:44 #16
Με τα παγκάκια ποτε δεν ξέρεις...
Αλλα,μπορείς να κανεις μια μεγαλύτερη προσπάθεια στο να βρείς δουλειά...
Ξέρω ότι αυτό και αν είναι άστα να πάνε αυτή την στιγμή,όμως,καλύτερα πεινασμένη παρα με των παπαγάλο από πάνω.
Αυτό,Θα σου δώσει χώρο,να τα βρείς με την party σου και να δεις τι κατεύθυνση θα ακολουθήσεις.
Από μακριά και αγαπημένοι.
Όσο παραμείνεις στην φωλια του κούκου...Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
- 08-12-2014, 00:14 #17
Καλύτερα να φύγεις αν μπορείς. Πρώτα σκέψου τον εαυτό σου και μετά το σπίτι. Νόμιζα ότι τώρα ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχ κι ότι πριν δεν έκανε ψυχοθεραπεία. Μα καλά αυτοί οι γιατροί δεν κάνουν τίποτα τόσα χρόνια. Τι κοροϊδίες είναι αυτές. Α σε παρακαλώ σε φωλιά με έναν κούκο καλά είναι. Καλύτερα από αλλού. Γιατί τι έχει το πουλι; δεν σου ζαλίζει και το κεφάλι όχι τίποτα άλλο
08-12-2014, 02:07 #18
Καλησπερα φιλη μου,Εισαι καλα?Ευελπιστω εφαρμοζεις αυτα που λεμε εδωπερα δεν πρεπει να προκαλεις την μητερα σου στην παρουσα φαση ειδικα,τωρα βεβαια μου δημιουργει αγωνια αυτος ο φοβος σου για αυτο το θεμα ετσι οπως το θετεις σχεδον φοβασαι για την σωματικη σου ακαιρεοτητητα,Περιεργο αυτο που λες οτι ενω εκανε ψυχοθεραπεια ηταν χειροτερα κ εκρινε τους παντες ισως το γεγονος οτι εκανε ψυχοθεραπεια να την εκανε να νομιζει οτι ειναι παντογνωστης κ η ιδια ψυχολογος για να σας κρινει,Παντως πιστευω οτι για να φερεται ετσι κ στα ιδια της τα παιδια ειναι πολυ βαθυ το προβλημα της κ δεν νομιζω οτι προκεται να αλλαξει μην εχεις αυταπατες πανω σε αυτο,Προσπαθησε κ μην σταματας για αυτο να βρεις δουλεια κ να σταθεις στα ποδια σου γιατι η ζωη σου μαζι με την μητερα σου δεν ειναι ο,τι καλυτερο,εχεις περασει πολλα κ σου αξιζουν ανθρωποι να ενδιαφερονται για σενα στην ζωη σου
08-12-2014, 02:37 #19
νίκη την είχε παρατήσει καιρό την ψυχοθεραπεία αλλά στο παρελθόν είχε κάνει αρκετά όπως μας έλεγε... και είχε πάθει αυτό ακριβώς, καλύτερα από την μυσπ δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω, επειδή έμαθε αρκετά έγινε κι αυτή ψυχολόγος για τους άλλους..
αντρέα δίκιο απόλυτο.. γιατί στην πραγματικότητα δεν ψάχνω "όσο θα έπρεπε" είναι κι αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης κι αυτή η κατάθλιψη που με κρατάνε πίσω...
περιμένω κι αυτό το ραντεβού με τον ψυχίατρο, 1 μήνα θέλει ακόμα... ατελείωτος μου φαίνεται... πιστεύω πως θα με βοηθήσει πολύ και θα μου δώσει ώθηση να κινητοποιηθώ περισσότερο.. γιατί τώρα μόνο βιογραφικά από τον υπολογιστή στέλνω από διάφορα σάιτ εργασίας... το καλό είναι πως το κάνω με περισσότερη συνέπεια απ' ότι ένα μήνα πριν... αλλά και πάλι προσόντα δεν έχω... δύσκολα τα πράγματα... είναι κι αυτά τα περασμένα 30... κρίση ηλικίας..
τις άλλες στα 30 τις πιάνει το "εγώ πότε θα γίνω μάνα?" εμένα μ' έχει πιάσει το "εγώ πότε θα βρω δουλειά?"
09-12-2014, 00:31 #20
Την λύση την έχουμε οι περισσότεροι για των εαυτό μας,απλά κάπου τρώμε της φρίκες μας και χάνουμε το μονοπάτι.
Άντε και καλή δύναμη.Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
09-12-2014, 00:47 #21
Πες της ότι όπου και να πας από εκείνη θα αισθάνεσαι πεταμένη. Θα δεις τι θα σου πει ίσως ευαισθητοποιηθεί και λίγο
09-12-2014, 00:49 #22
Συγνώμη που το λέω έτσι χωρίς παρεξήγηση. Ξέρω ότι νιώθεις άσχημα σε καταλαβαίνω
09-12-2014, 01:36 #23
νίκη δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε κανέναν διάλογο με το συγκέκριμενο άτομο... πόσο μάλιστα να τον ξεκινάω... δεν μπορώ να βρω κανένα λόγο για να της πω αυτή την κουβέντα. Και δεν υπάρχει παρεξήγηση, ουτως ή αλλως έτσι νιώθω, απλά δεν έχει νόημα να το πω.
Σ' ευχαριστώ αντρέα
09-12-2014, 01:47 #24
Ξέρω ναι δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις διάλογο απλά αν μαλωσετε καμιά φορά. Και μην νομίζεις πως εγώ που σου τα λέω ζω τελεία κι εγώ πεταμένη νιώθω και διαφορετική από τους δικούς μου. Καλό είναι σε αυτή την ζωή να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις όσο μπορούμε και να μην περιμένουμε από άλλους
09-12-2014, 01:55 #25
Ξέρεις καμιά φορά οι δικοί σου δεν σε εκτιμανε όσο πρέπει και σε θεωρούν άχρηστη. Πιο πολύ αυτό το κάνουν στα κορίτσια όμως μια μέρα αν τους αποδείξεις ότι αξίζεις με το να σπουδάσεις κάτι καλό η να βρεις μια καλή δουλειά η έναν καλό άντρα(καλό εννοώ δυνατό η λεφτά) δυστυχώς θα σε εκτιμήσουν παραπάνω και θα σε έχουν από κοντά. Πιο καλά να βρεις έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει γι'αυτό που είσαι και να σε στηρίζει αλλά να δείχνεις ότι είσαι δυνατή κι έτσι να μην νιώθεις ότι δεν έχεις κανέναν
09-12-2014, 02:03 #26
Καλησπερα φιλη μου,Πως πανε εκει τα πραγματα λιγο καλυτερα?Ναι το γεγονος οτι εκανε ψυχοθεραπεια την εκανε να νιωθει παντογνωστης ενω στην πραγματικοτητα δεν γνωριζει απο ψυχολογια απολυτως τιποτα μιας κ φερεται ετσι στα ιδια της τα παιδια,Εσενα τωρα κυριο μελημα σου ειναι να εισαι ασφαλης να στεκεσαι στα ποδια σου την μητερα σου ουτε εσυ μπορεις να την βοηθησεις να αλλαζει ουτε αυτη προκεται να σε βοηθησει,Νομιζω γινονται κ ορισμενα επιδοτουμενα προγραμματα κ για ανθρωπους πανω απο 30 ετων φροντισε να ενημερωθεις,Πιστευω κ εγω αυτο που λεει ο αντρεας οτι δεν εισαι 100% κινητοποιημενη κατανοω οτι εισαι σε καταθλιψη κανε καθημερινα ολο κ περισσοτερα πραγματα για να κινητοποιηθεις κ θα σου βγει σε καλο
09-12-2014, 03:33 #27
αυτό που λες ισχύει για τις μανάδες όχι για τους γονείς, οι κόρες είναι το "κοριτσάκι του μπαμπά", αλλά συνήθως οι πατεράδες λείπουν και στην δικιά μου περίπτωση έλειπε τελείως...
δεν παίζει να με εκτιμήσει με τίποτα, στην σχολή που πέρασα δεν με βοηθήσε να πάω να σπουδάσω έστω για αρχή, μέχρι να εβρισκά μια δουλιεά... Και μέχρι πριν 3 χρόνια έμενα μόνη μου. Πήρα δάνειο και έφτιαξα από πάνω σπίτι με δύο δωμάτιο κουζίνα και μπάνιο, ενώ είχε μόνο το μπάνιο έναν ημιυπαίθριο για μπαρμπεκιου, τώρα το νοικιάζει... αλλά όταν ανεβαίνουμε πάνω (2-3 φορές πριν το νοικιάσουμε για να καθαρίσουμε ή να πάρουμε κάτι) αυτό που έχει να πει είναι "κοίτα τι βλακεία έκανες το καλοριφέρ μπροστά στο παράθυρο και δεν ανοίγει τελείως" "ρε μαμα ολόκληρο σπίτι σου έφτιαξα κι αντί να μου πεις ένα ευχαριστώ για το νοίκι που παίρνεις πάλι να με μειώσεις ψάχνεις?" "το σπίτι το βλέπουμε αλλά αυτό δεν αναιρεί την βλακεία σου" "το βλέπεις με το ζόρι αν στο πω εγώ και ποτέ δεν θα μου το λεγες".. όσο για το να βρω άντρα σ' αυτή τη φάση δεν παίζει... πρέπει να αρχίσω από δουλειά και μετά βλέπουμε και για άντρα...
Πάνω σε καυγάδες το θεωρώ πολυ άσχημο να πετάμε φράσεις μόνο και μόνο για να πληγώσουμε, ακόμα και σε ανθρώπους σαν την μάνα μου. Και πολύ χαζό φράσεις που έχουν θέμα για συζήτηση και θα χαθούν στον καυγά.. Γενικά θεωρώ χαζούς και κακούς τους καυγάδες, προσπαθώ να τους αποφεύγω κι αν δεν γίνεται να τους αποφύγω, τουλαχιστον να συμμετέχω όσο λιγότερο γίνεται.. Πάντα αυτά που λέω πάνω στα νεύρα του καυγά τα μετανιώνω μετά.. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχω και θέμα με το να θυμώνω και να το εκφράζω..
09-12-2014, 03:34 #28
μυσπ αυτά τα προγράμματα που λες τι είναι? που μπορώ να το ψάξω? οαεδ?
09-12-2014, 23:56 #29
Καλησπερα φιλη μου κ απο εδωπερα!σου απαντησα κ σε αλλες δημοσιευσεις,ευγε που μαλλον πιανεις δουλεια στο σαντουιτσαδικο!!!!τωρα εαν δεν σε προσλαβουν απευθυνσου στον οαεδ για λεπτομερειες βγαινουν κατα καιρους πενταμηνα προγραμματα κ τετοια