ΙΨΔ - ΓΣΘ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: ΙΨΔ - ΓΣΘ

Senior Member

ΙΨΔ - ΓΣΘ

Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από γνωσιακή για την ΙΨΔ πάω σε ψυχολόγο που ειδικευται στην ΓΣΘ εδώ κ ένα χρόνο περίπου αυτό που κάνουμε είναι να αναλύουμε την εβδομάδα που πέρασε κ τι με προβληματισε δεν μου δίνει ασκήσεις για το σπίτι ούτε κάνω ΕRP, γενικά δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα . Τον εχω ρωτήσει αν θα πρέπει να έρχομαι σταδιακά σε επαφή με το αντικείμενο που φοβιζει κ μου λέει απλά μη δίνεις σημασία στις ιδεοληψιες σου!! Κ ρωτάω έχει νόημα να του πω να μου κάνει erp η να βρω άλλον ψυχολόγο που κ αυτό μου είναι δύσκολο να λέω πάλι τα ίδια απ την αρχή..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by eleni.p View Post
    Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από γνωσιακή για την ΙΨΔ πάω σε ψυχολόγο που ειδικευται στην ΓΣΘ εδώ κ ένα χρόνο περίπου αυτό που κάνουμε είναι να αναλύουμε την εβδομάδα που πέρασε κ τι με προβληματισε δεν μου δίνει ασκήσεις για το σπίτι ούτε κάνω ΕRP, γενικά δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα . Τον εχω ρωτήσει αν θα πρέπει να έρχομαι σταδιακά σε επαφή με το αντικείμενο που φοβιζει κ μου λέει απλά μη δίνεις σημασία στις ιδεοληψιες σου!! Κ ρωτάω έχει νόημα να του πω να μου κάνει erp η να βρω άλλον ψυχολόγο που κ αυτό μου είναι δύσκολο να λέω πάλι τα ίδια απ την αρχή..!!!
    Καλησπέρα... έχω κι εγώ ιδψ και πάω σε ψυχολογο 1.5 χρόνο τώρα.. αναλύουμε τι γίνεται όλη την εβδομάδα και προσπαθούμε να βρούμε από που προέρχεται η ιδεοληψία, συνήθως με αναφορά στο παρελθόν.. επίσης μου έχει εξηγήσει το κομμάτι με τον καταναγκασμό (στην περίπτωση μου να ρωτάω τον άλλο για την ιδεοληψία) και προσπαθεί να μην απαντάει στον καταναγκασμό μου και με παροτρύνει να μην τον κάνω... μια τεχνική που κάναμε πριν το καλοκαίρι είναι η έκθεση στην ιδεοληψία δλδ κάθε μερα για συγκεκριμένη ώρα σκεφτόμουν ότι ενδίδω στην ιδεοληψία και κατέγραφα το άγχος, μπορώ να πω με βοήθησε..
    νιώθεις ότι δεν σου έχουν μειωθεί οι ιδεοληψίες;

Senior Member
    Όχι γιατί πιο πολύ μιλάμε για αλλά θέματα σ αυτό δε δίνει πολύ βάση κ όπως είπα ούτε εργασία ούτε έκθεση τίποτα!!!

Senior Member
    Επίσης μου φαίνεται κ λίγο ανοργανωτος δηλ μου έβαλε να γράψω με κλίμακα τι φοβάμαι πιο πολύ αυτή τη λίστα δε μου τη ζήτησε ποτέ!! Απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να του λέω εγώ το θα έπρεπε να μου κάνει έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Επίσης μου φαίνεται κ λίγο ανοργανωτος δηλ μου έβαλε να γράψω με κλίμακα τι φοβάμαι πιο πολύ αυτή τη λίστα δε μου τη ζήτησε ποτέ!! Απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να του λέω εγώ το θα έπρεπε να μου κάνει έτσι δεν είναι?
    Ναι ισχύει... μάλλον δεν σου ταιριάζει. Εγώ θα έβρισκα κάποιον άλλο ψυχολογο στην θέση σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by DiSI View Post
    Ναι ισχύει... μάλλον δεν σου ταιριάζει. Εγώ θα έβρισκα κάποιον άλλο ψυχολογο στην θέση σου!
    Και θα τα ελεγες πάλι όλα απ την αρχή.? Με ότι κοστίζει αυτό.. Χρόνο χρήμα κλπ

Senior Member
    Και θα τα ελεγες πάλι όλα απ την αρχή.? Με ότι κοστίζει αυτό.. Χρόνο χρήμα κλπ
    Αν επιτρέπεται, Ποσο πληρώνεις ανα συνεδρία;

Senior Member
    50 ευρώ πλήρωνα τόσο καιρό κ τώρα 45!!

Senior Member
    50 ευρώ πλήρωνα τόσο καιρό κ τώρα 45!!
    Εγώ πληρώνω 30.. θέλω να πω μπορείς να βρεις και πιο οικονομικά και κάπου που να βοηθηθείς.. εγώ θα άλλαζα, μην σκέφτεσαι Ποσο χρόνο θα σου πάρει η γνωριμία πάλι...

Senior Member
    Εγώ πληρώνω 30.. θέλω να πω μπορείς να βρεις και πιο οικονομικά και κάπου που να βοηθηθείς.. εγώ θα άλλαζα, μην σκέφτεσαι Ποσο χρόνο θα σου πάρει η γνωριμία πάλι...
    Εσύ έχεις βοηθηθει? Κάνει γνωσιακή και erp?

Senior Member
    Εσύ έχεις βοηθηθει? Κάνει γνωσιακή και erp?
    Δεν ξέρω τι είναι το erp.. κάνω γνωσιακή και για την ιδψ κάνε έκθεση στην ιδεοληψία και άρνηση καταναγκασμού και με έχει βοηθήσει

Senior Member
    Δεν ξέρω τι είναι το erp.. κάνω γνωσιακή και για την ιδψ κάνε έκθεση στην ιδεοληψία και άρνηση καταναγκασμού και με έχει βοηθήσει
    Αυτό είναι το erp η έκθεση.. Το κάνει με πρόγραμμα σιγά σιγά βάσει των φοβιων σου? Κ γενικά σου βάζει εργασία στο σπίτι?

Senior Member
    Αυτό είναι το erp η έκθεση.. Το κάνει με πρόγραμμα σιγά σιγά βάσει των φοβιων σου? Κ γενικά σου βάζει εργασία στο σπίτι?
    Ναι, ξεκινάμε από αυτήν που με αγχώνει λιγότερο. Μου έχει πει ας πούμε κάθε μερα 7-8 θα σκέφτομαι αυτήν την ιδεοληψία ότι κ καλά γίνεται και σημειώνω το άγχος Στγν αρχή και το άγχος στο τέλος και το συζητάμε στην συνεδρία,.

Senior Member
    Ναι, ξεκινάμε από αυτήν που με αγχώνει λιγότερο. Μου έχει πει ας πούμε κάθε μερα 7-8 θα σκέφτομαι αυτήν την ιδεοληψία ότι κ καλά γίνεται και σημειώνω το άγχος Στγν αρχή και το άγχος στο τέλος και το συζητάμε στην συνεδρία,.
    Ωραίο κάτι τέτοιο θέλω κ εγω.. Κ πως λειτουργεί είσαι καλύτερα? Επίσης άλλες ασκήσεις σου βάζει όπως έχω ακούσει εκθέσεις κλπ..? Πως να μου στείλεις σε μνμ το όνομα γιατί φαντάζομαι εδώ θα απαγορεύεται

Senior Member
    Ωραίο κάτι τέτοιο θέλω κ εγω.. Κ πως λειτουργεί είσαι καλύτερα? Επίσης άλλες ασκήσεις σου βάζει όπως έχω ακούσει εκθέσεις κλπ..? Πως να μου στείλεις σε μνμ το όνομα γιατί φαντάζομαι εδώ θα απαγορεύεται
    Δεν ξέρω πως στέλνουμε μήνυμα.. αν μπορείς στείλε μου ????

Page 1 of 2 12 LastLast