Είναι οι δουλειές του σπιτιού γυναικείες ?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 150
    Senior Member
    Καλά τόσοι άντρες στο φόρουμ !! Γιατί μόνο 5 απαντήσανε ???

??????????????????????????????

Senior Member
    Οριστε απαντησα και εγω που ημουν αναποφασιστος για να μην παραπονιεσαι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Νομιζα οτι είχες απαντήσει ! :)

Οι υπόλοιποι ???????????????????????

(Το ωπ μπορεί να είναι με ω, αλλα το ορίστε είναι με ο :P)

Senior Member
    Το διορθωσα λιγο πριν διαβασω το σχολιο:)Επηρεαστηκα απο το προηγουμενο θεμα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τωρα δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι !!!

(ας είναι καλά το internet με το e-shopping)

Senior Member
    Οχι δεν είναι γυναικείες οι δουλειές του σπιτιού ούτε και αντρικές. Εφ όσον και οι δύο εργάζονται πρέπει να μοιράζονται. Με μεγάλη χαρά όμως θάφτιαχνα σουτζουκάκια αφού δεν ξέρω πως μπαίνει μια βίδα στον τοίχο.

Senior Member

Χαχαχα μου ελεγε η κοπελια μου θελω μασκαρα για μαλλια της oriflame αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα...μπορεις να μου βρεις...lol δεν ηξερα σε τι περιπετεια εμπαινα...ναι μωρο μου θα σου βρω.
    Εφαγα τον τοπο τι Hondos center...τι κομμωτηρια...τι τηλεφωνα στις αντιπροσωπειες...και τελικα παραγγειλα απο το ebay της Αγγλιας...3 λιρες το προϊον 8 τα ταχυδρομικα ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι lol.
    Ευτυχως που κραταει πολυ...:P

Banned
    Originally posted by liberchild

θάφτιαχνα σουτζουκάκια

σουτζουκακια κανω και εγω...
    :cool:

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Χαχαχα μου ελεγε η κοπελια μου θελω μασκαρα για μαλλια της oriflame αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα...μπορεις να μου βρεις...lol δεν ηξερα σε τι περιπετεια εμπαινα...ναι μωρο μου θα σου βρω.
    Εφαγα τον τοπο τι Hondos center...τι κομμωτηρια...τι τηλεφωνα στις αντιπροσωπειες...και τελικα παραγγειλα απο το ebay της Αγγλιας...3 λιρες το προϊον 8 τα ταχυδρομικα ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι lol.
    Χαχα..Θέλω κι εγώ έναν άντρα σαν κι εσέ....Έτσι..Πατίνι για τον έρωτα...Πού χάθηκαν αυτά τα παιδιά;;χεχε....Η Oriflame εταιρεία φυτικών καλλυντικών.....καλά λόγια έχω ακούσει..Ο Χόντος δεν έχει την μάρκα....Ούτε τα κομμωτήρια..Υπάρχει όμως αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...

Με έκανες και γέλασα πάντως!!!!

Ρωτάμε και καμιά κοπελίτσα στο Psychology...Λέω εγώ...

Senior Member
    Ναι υπαρχει αντιπροσωπεια τι θες να μαθεις?:P
    Βασικα δουλευει με περιεργο τροπο εχει καποιους που συνεργαζεται και παιρνουν προϊοντα και τα πουλανε σαν πλανοδιοι ή κατι τετοιο...δεν ξερω τι μοντελο ειναι αυτο.
    Τους λεω ειμαι απο το ταδε μερος μου δωσαν τηλεφωνο αντιπροσωπου..επικοινωνησα ..καλα ολοκληρη οδυσσεια...απλως ειχα πεισμωσει στο τελος...δεν μπορει λεω να μη μπορω να βρω ενα σκα..προϊον,ηθελα να ευχαριστησω και την καλη μου...που μου το ειπε ως 30 φορες:P...με εκεινο το Oriflame τι εκανες?
    Αααα δεν το ξανακανω αυτο...ετσι λεω τουλαχιστον:D

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Μάσκαρα για μαλλιά ????

Δεν το έχω ξανακούσει ! (ξέρω μασκαρα για τα μάτια και μάσκα για τα μαλλιά)

Κοκκέτα η κοπελιά σου ! :P

Senior Member
    Ελα που υπαρχει αλλα αντε να βρεις...για δοκιμασε να δεις...:D

Senior Member
    Ε, αν πρέπει να βρω, θα βάλω εσενα να ψάξεις ! :P

Τι κάνει αυτή η μάσκαρα ? Κατι σαν ανταυγες ?

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    Καταρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ και στην παρέα μας !!! :):):):):):):)

Είσαι ο ένας απο τους δύο που ψήφισαν \'\'Ναι\'\' ????

Υ.Γ. Και μια φιλική παρατήρηση . Να γράφεις με πεζά γράμματα γιατί με τα κεφαλαία θεωρείται οτι φωνάζεις ! ;)

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast