Results 76 to 90 of 150
-
15-11-2007, 00:15 #76
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΑΙ. ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
- 15-11-2007, 00:20 #77
Σε ποια δεν αρέσει να την αγαπάνε ???
Που το βλέπεις αυτό ?
(Πάλι φωνάζεις ! Ο λαιμός !)
15-11-2007, 00:53 #78
Originally posted by MANTHES
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
δηλαδή, αν κάνεις τις δουλειές θα σε αγαπάω?
καλό κι αυτό..
15-11-2007, 00:55 #79
Που είδες να λέω κάτι τέτοιο; Τι σχέση έχει η αγάπη με τις δουλειές;
15-11-2007, 01:01 #80
αν εννοούσες: δεν αγαπάνε τις δουλειές, πάλι δεν βγάζω νόημα γιατί έχουν πρόβλημα.
15-11-2007, 01:04 #81
Μα βρε παιδιά, αν ένα ζευγάρι συμφωνεί ότι κάποιες δουλειές είναι \'αντρικές\' και κάποιες \'γυναικείες\' και καταφέρουν έτσι να συμβιώσουν αρμονικά (αφού και στη νοοτροπία ταιριάζουν και τις καθημερινές δουλειές τις κάνουν όπως επιθυμούν) ποιο το πρόβλημα;
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να έχει ο δικός μου σύντροφος αυτή τη νοοτροπία, αλλά περισσότερο με ενοχλεί να μην γίνονται τα λόγια πράξη. Τι να τον κάνω κάποιον που θα μου πει ότι ναι καμιά δουλειά δεν είναι αντρική ή γυναικεία, όλες για τους ανθρώπους είναι, αλλά στην πράξη δεν ξέρει ή δεν θέλει να κάνει τίποτα;
Όταν δύο άνθρωποι μένουν μαζί, καλό είναι να βρουν έναν τρόπο να γίνονται όλες οι δουλειές, ο καθένας ανάλογα με το τι μπορεί καλύτερα και τι του αρέσει. Αν δεν τα καταφέρνουν και τσακώνονται ακόμα και γι\' αυτό ας κάνει ο καθένας στον εαυτό του επανεκπαίδευση, ή ας βρει κάποιον άλλον!
Από την άλλη, επειδή για μένα καλό είναι ο καθένας να μπορεί να λειτουργεί και αυτόνομα (δηλαδή αν ο σύντροφος απουσιάσει ή αρρωστήσει τι θα κάνεις;...ή μήπως πρέπει πάντα να έχουμε ένα σύντροφο για να μας νοικοκυρεύει;) χρειάζεται να ξέρει τον τρόπο που θα συντηρήσει τον εαυτό του και το σπίτι του. Αν π.χ. δεν ξέρω να αλλάξω μια ασφάλεια, ας έχω πρόχειρο το τηλέφωνο του ηλεκτρολόγου, αν δεν ξέρω πώς καθαρίζεται ένας λεκές στα ρούχα, ας το πάω στο καθαριστήριο....
15-11-2007, 01:09 #82
Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Είπα ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν θέλουν πλέον να τις αγαπάνε. Δεν το σύνδεσα με το θέμα της δουλειάς
15-11-2007, 01:24 #83
Originally posted by MANTHES
Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Είπα ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν θέλουν πλέον να τις αγαπάνε. Δεν το σύνδεσα με το θέμα της δουλειάς
πες τι εννοείς τότε παρακαλώ..
15-11-2007, 08:01 #84
Originally posted by marina38
Μα βρε παιδιά, αν ένα ζευγάρι συμφωνεί ότι κάποιες δουλειές είναι \'αντρικές\' και κάποιες \'γυναικείες\' και καταφέρουν έτσι να συμβιώσουν αρμονικά (αφού και στη νοοτροπία ταιριάζουν και τις καθημερινές δουλειές τις κάνουν όπως επιθυμούν) ποιο το πρόβλημα;
Και πολλές είναι οι γυναίκες που δεν συμφωνούν , αλλα έχουν να αντιμετωπίσουν μια αντρική νοοτροπία χρόνων , που δεν αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη !
15-11-2007, 08:58 #85
Κλειώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ότι ο Φώτης μιλάει για κάποια πρώην ή νυν και αν εκείνη συμφωνεί με αυτά, είδα μόνο να γράφει για τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ούτε είδα να την πιέζει, είδα απλά από τα γραφόμενά του μια προσπάθεια να πείσει για τις απόψεις του, που εμένα βέβαια δεν μου ταιριάζουν.
Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να βρει το σύντροφο που του ταιριάζει.
15-11-2007, 09:02 #86
μαρινα δεν νομιζω ο φωτης να δυσκολευτει να βρει το ταιρι του.
Ολα τα ειδιη ανθρωπων υπαρχουν και τετοια ειδικα σε επαρκεια.
15-11-2007, 10:01 #87
Κλειώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ότι ο Φώτης μιλάει για κάποια πρώην ή νυν και αν εκείνη συμφωνεί με αυτά, είδα μόνο να γράφει για τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ούτε είδα να την πιέζει, είδα απλά από τα γραφόμενά του μια προσπάθεια να πείσει για τις απόψεις του, που εμένα βέβαια δεν μου ταιριάζουν.
Προφανώς για να τον πιέζει η γυναίκα του (και σε κάποια εμπειρία θα το στηρίζει φαντάζομαι. Κάνω λάθος φώτη?), δεν συμφωνεί αυτη η γυναίκα με την θέση του !
15-11-2007, 10:10 #88
Originally posted by Kleiw
Αναφέρθηκε στο οτι η γυναίκα δεν θέλει να τον πιέζει , οχι αυτός εκείνη !
Προφανώς για να τον πιέζει η γυναίκα του (και σε κάποια εμπειρία θα το στηρίζει φαντάζομαι. Κάνω λάθος φώτη?), δεν συμφωνεί αυτη η γυναίκα με την θέση του !
εσυ τωρα γιατι κρινεις το τι κανει ο καθενας επειδη δεν ειναι στα δικα σου μετρα και σταθμα??
Και εγω διαφωνω με τις αποψεις του φωτη αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει ασπαστει αυτα που γραφω.
Αν βρει μια γυναικα και αυτη την βρισκει ακριβως ετσι, εμας δεν μας πεφτει λογος.
Και σιγουρα εσυ δεν θα ηθελες μια τετοια σχεση, ομοιως και ο φωτης μια σχεση οπως την εχεις εσυ κατα νου.
Εν ολιγεις δεν θα τα φτιαξετε ποτε.
:P
15-11-2007, 10:16 #89
Μα πως να μην γκρινιάζει ???????????? Οταν ο άλλος είναι αραχτός και διαβάζει εφημερίδα, ενώ η γυναίκα ξεπατώνεται ?????????????
15-11-2007, 10:22 #90
OK πιθανώς να το στηρίζει σε κάποια εμπειρία του...κατα τ\' άλλα...αχαχα ναι krino αυτά τα είδη υπάρχουν σε επάρκεια....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση